Ben burdayim yeni katildim ama kimse hg demedi vallahi uzuldummmm
ya kızlar bişi sorucam delirtti bu ovi testleri beni.. benimkiler şu kağıt gibi olanlardan değilde gebelik testi gibi olanlardan..adet bitiminden beri yapıyorum C çizgisi çıkıyor ama o bile koyu değil yani kıpkırmızı değil normal pembe bi çizgi..:18:acaba dedim sıvı alımındanmı ya yokk susuzluktan delirsemde sıvı almayıp yapıyorum yok yine aynı renkte :26:acaba hepsimi böyle yoksa testin markasındanmı kaynaklanıyorderdim acaba bendemi bi sorun var e böyleyse T çizgisi silik oluncada ben yumurtlamışmı olucamki bi yardım etseniz hani gebelik testlerindeki C koyu renkte oluyor ya oooff kafam karıştıı yaa buarada günü çok yakınlaşan arkadaşlar test yapmadan nası dayanıyosunuz ben olsam oo kaç tane yaptıydım
Hb kizlar tesekkurler benim kizim var 14 aulik ikinci bir bebek icin cok ugrasmiyorum saldim cayira mevlam bilir diye ama sizin heyecaninizi buradan paylasmal beni mutlu edecek
tatlm markasından kaynaklanyo olablr ama eger yumurtlsaydn koyu renk ckardı ack deglllllllll
offffffffffff offfffffff bide bnm kzm olsaydı daha ne isterdm kiiiiiii
Olur ins olur cnm bn de olana kadar o kadar cok ugrastim cok sey yasadim ama kismet zamani gelince oluyo hersey ins isteyen herkese nasip eder rabbim
Kizlar nerelerdesiniz yaaa
hopefulll .!.:ya kızlar bişi sorucam delirtti bu ovi testleri beni.. benimkiler şu kağıt gibi olanlardan değilde gebelik testi gibi olanlardan..adet bitiminden beri yapıyorum C çizgisi çıkıyor ama o bile koyu değil yani kıpkırmızı değil normal pembe bi çizgi..:18:acaba dedim sıvı alımındanmı ya yokk susuzluktan delirsemde sıvı almayıp yapıyorum yok yine aynı renkte :26:acaba hepsimi böyle yoksa testin markasındanmı kaynaklanıyorderdim acaba bendemi bi sorun var e böyleyse T çizgisi silik oluncada ben yumurtlamışmı olucamki bi yardım etseniz hani gebelik testlerindeki C koyu renkte oluyor ya oooff kafam karıştıı yaa buarada günü çok yakınlaşan arkadaşlar test yapmadan nası dayanıyosunuz ben olsam oo kaç tane yaptıydım
elaaaam .!.:tatlm markasından kaynaklanyo olablr ama eger yumurtlsaydn koyu renk ckardı ack deglllllllll
elaaaam .!.:tatlm markasından kaynaklanyo olablr ama eger yumurtlsaydn koyu renk ckardı ack deglllllllll
sihirliada .!.:Arkadasin dedigine katiliyorum markasiyla alakalidir benim de bilidigim kadariyle koyu kirmizi cikmasi lazim
ya şekerim sorma çıldırdım bu ovi testindenmarkasından olurmiki dediğin gibi :44: gerçi daha T çizgisini hiç silik bile görmedim yeni yapıyorum bu ay bakalım olmadı testlerimi değiştireyim ama yeterki gelsinnnnnn bebişlerimizzzzzzzz
oo herkes bu konuda hemfikirse o zaman markasından hmm ee kullanıcam mecbur elimdekileri demekki t de c gibi aynı koyuluğa gelince çalışmalar hızlanır o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?