Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

2 gün giremedim kızlar ne çok kaynatmışsınız işteyim ara ara girdim ama hepsini okudum. gün gelmeden test yapmayın kızlar hatta geçsede yapmayın benim ilk defa geçen ay 3 gün geçti ben hem öncesinde hemde geçince test yaptım tek çizgi gölge bile olmadı yani. karar aldım bekleyecem stres çok etkili 28 de bir olan döngü değişti. normal şartlarda bat 19 ağustos ama ben bu ay gecikti diye garanti olması için 22 ağustosu dikkate alacam sabredecem dayanacağım test yapmayacağım. bu arada çalışmalara yeni başlıyacığız iş çıkışı kuaföre gidecem . saçlarımıda kestirecem iftardan sonra boyayacak arkadaş hamile kalmadan bakımımı yaptırayım
gerçi eşimlede limoniyiz yani

Son düzenleme:
ya kızlar bişi sorucam delirtti bu ovi testleri beni .. benimkiler şu kağıt gibi olanlardan değilde gebelik testi gibi olanlardan..adet bitiminden beri yapıyorum C çizgisi çıkıyor ama o bile koyu değil yani kıpkırmızı değil normal pembe bi çizgi..:18:acaba dedim sıvı alımındanmı ya yokk susuzluktan delirsemde sıvı almayıp yapıyorum yok yine aynı renkte :26:acaba hepsimi böyle yoksa testin markasındanmı kaynaklanıyorderdim acaba bendemi bi sorun var e böyleyse T çizgisi silik oluncada ben yumurtlamışmı olucamki bi yardım etseniz hani gebelik testlerindeki C koyu renkte oluyor ya oooff kafam karıştıı yaa buarada günü çok yakınlaşan arkadaşlar test yapmadan nası dayanıyosunuz ben olsam oo kaç tane yaptıydım

Hb kizlar tesekkurler benim kizim var 14 aulik ikinci bir bebek icin cok ugrasmiyorum saldim cayira mevlam bilir diye ama sizin heyecaninizi buradan paylasmal beni mutlu edecek

tatlm markasından kaynaklanyo olablr ama eger yumurtlsaydn koyu renk ckardı ack deglllllllll

Hb kizlar tesekkurler benim kizim var 14 aulik ikinci bir bebek icin cok ugrasmiyorum saldim cayira mevlam bilir diye ama sizin heyecaninizi buradan paylasmal beni mutlu edecek

offffffffffff offfffffff bide bnm kzm olsaydı daha ne isterdm kiiiiiii

Olur ins olur cnm bn de olana kadar o kadar cok ugrastim cok sey yasadim ama kismet zamani gelince oluyo hersey ins isteyen herkese nasip eder rabbim

sen ne kadar ugrastn cnm neler yaptn olması icn tecrubelrndn faydalanalm:13:

elaaaam .!.:
tatlm markasından kaynaklanyo olablr ama eger yumurtlsaydn koyu renk ckardı ack deglllllllll

ya şekerim sorma çıldırdım bu ovi testinden markasından olurmiki dediğin gibi :44: gerçi daha T çizgisini hiç silik bile görmedim yeni yapıyorum bu ay bakalım olmadı testlerimi değiştireyim ama yeterki gelsinnnnnn bebişlerimizzzzzzzz

elaaaam .!.:

sihirliada .!.:
Arkadasin dedigine katiliyorum markasiyla alakalidir benim de bilidigim kadariyle koyu kirmizi cikmasi lazim

oo herkes bu konuda hemfikirse o zaman markasından hmm ee kullanıcam mecbur elimdekileri demekki t de c gibi aynı koyuluğa gelince çalışmalar hızlanır o zaman

evet cnm markadan markaya fark oluyo inş bu mübarek gunlerde btun topiklerdeki arkadaslrla hamle kalırzzzzz inşşşşşşşş

Merak ettik yaptiniz mi ne cikti sonuc ne sewgii :) hadi yazin belki gaza gelir aksana dogru bende yapabilirim :))

oo herkes bu konuda hemfikirse o zaman markasından hmm ee kullanıcam mecbur elimdekileri demekki t de c gibi aynı koyuluğa gelince çalışmalar hızlanır o zaman

woooooooo hoooooooo haydi kızlar calışmalr baslasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…