Ooo amma muhabbet yapmışsınz kizlar ya bi sabahta ne gelişmeler olmus öyle heyecanlı89 ve pinarima ikinizin adina cok sevindim ins kesin sonucuda aliriz.. bendr psikopata bagladim ikinci çizgiyi görmeye calisiom artık baka baka hayali cizgi görür oldum esimi de kendime benzettim iice:)))
ama çokkkkkk silikk yani bence yok. o testin kendisinde ikinci çizgi yeriydi. eşimde gördü gerçi incecik pembe bir çizgi var. en iyisi batı beklemekkkkkkkkk şimdi umutlanıp sonra kendimi üzememmm. bekleyek görek
canım hayırlı olsun öncelikle inşallah kesin haberi yakında alırsın hangi testi kullanıyordun bilemiyorum ben şu ana kadar bir sürü marka test kullandım ve hiçbir testte 2.çizgi yeri olmuyo yani o kısım bembeyaz oluyo ancak vücudunda bhcg artışa başlamışsa 2.çizgi yeri hayalet çizgi gibi de olsa belli olmaya başlıyo ben aylarca yaptım ve 2.çizgi hep bembeyazdı bi geçen ay hayalet çizgim çıktı ve eşimde gördü ancak kimyasal çıktı yani döllenmem olmuştu ama tutmadı
ooo amma muhabbet yapmışsınz kizlar ya bi sabahta ne gelişmeler olmus öyle heyecanlı89 ve pinarima ikinizin adina cok sevindim ins kesin sonucuda aliriz.. Bendr psikopata bagladim ikinci çizgiyi görmeye calisiom artık baka baka hayali cizgi görür oldum esimi de kendime benzettim iice:)))
bende gecmisi okudum heyecanla hadi bakalim inanilmayan ikinci cizgiler ins bebislerinizin habercisidir heyecanla bekliyoruz
canım hayırlı olsun öncelikle inşallah kesin haberi yakında alırsın hangi testi kullanıyordun bilemiyorum ben şu ana kadar bir sürü marka test kullandım ve hiçbir testte 2.çizgi yeri olmuyo yani o kısım bembeyaz oluyo ancak vücudunda bhcg artışa başlamışsa 2.çizgi yeri hayalet çizgi gibi de olsa belli olmaya başlıyo ben aylarca yaptım ve 2.çizgi hep bembeyazdı bi geçen ay hayalet çizgim çıktı ve eşimde gördü ancak kimyasal çıktı yani döllenmem olmuştu ama tutmadı
inşallah canlarım inşallah bu ay hepimizin uğurlu ayı olsun bakalım batı beklemeye devam tabi bi sabırsızlık yapmazsam
sen sabırsızsın adı üstünde heycanlıYarın teste gidersin sen buraya yazıyorum
eveeet böyle bi açıklama bekliyordum canım :) peki bir gün dursa bile yoksa yinede çıkmıyor mu yani ben dün akşam yapmıştım çizgiyi bu sabah bakınca gördüm buna ne dersin :):):)
canımm çok geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursun. şimdi böyle deyince beni umutlandırdın. ne bileyim o kadar silik bir çizgi ki pek kaptırmak istemedim kendimi.ama eşimde gördü evet var çizği dedi. heycanlandım şimdi bak inşallah dediğin gibidir canımm:26::26::26::26::26: testim al-bi idi
inşallah canlarım inşallah bu ay hepimizin uğurlu ayı olsun bakalım batı beklemeye devam tabi bi sabırsızlık yapmazsam
Kizlar size birsey danismak istiyorum benim adetlerim hep duzensizdir 35 40 45 gunde bir adet oluyorum hatta bazen olamiyorum ilac kullaniyorum o yuzden yumurtlamam ne zaman bilmiyorum hatta yumurtluyor muyum onu bile bilmiyorum.en son temmuzun 5 inde adet oldum ama bu ay temmuzun 22 sinde uzayan beyaz akintim oldu cok net bir sekilde bunu farkettim cok nadir olurdu sizce yumurtlamis miyimdir o gun iliskimiz oldu buna istinaden sansim ne bilmiyorum yorum yapin ne olur
kizlar size birsey danismak istiyorum benim adetlerim hep duzensizdir 35 40 45 gunde bir adet oluyorum hatta bazen olamiyorum ilac kullaniyorum o yuzden yumurtlamam ne zaman bilmiyorum hatta yumurtluyor muyum onu bile bilmiyorum.en son temmuzun 5 inde adet oldum ama bu ay temmuzun 22 sinde uzayan beyaz akintim oldu cok net bir sekilde bunu farkettim cok nadir olurdu sizce yumurtlamis miyimdir o gun iliskimiz oldu buna istinaden sansim ne bilmiyorum yorum yapin ne olur
tatlim şimdi söleym sana bnde okuduklarmdan blyorum 1 senedr yumurtlamann oldugu gun beyaz böle yumurta akı gibi uzayan bi akıntı oluyo eger öle bsey farkettysen bnu degerlendr cnmm mutlaka yada yumurtlma gnunu blmyosan o ay boyunca 2 gunde br ilşkye girin dyolar
canım adetlerin düzensiz olduğu için net birşey söylemek zor ama yorumlarsak kaba taslak o uzayan akıntı bazen ilişlkinin ertesi günüde gelebiliyor ilişkiden kaynaklanan.. Bunun dışında yumurtlama zamanı baska değişiklikte oluyor mesela cinsel istek bazen kasıkta sancı artan vajinal akıntı vs. Inşallah yumurtlamışsındır canım ne diyelim ve o akıntı olduğu bir iki gün ilişki olduysa tutma ihtimali yüksek hayırlısı olsun bekle bakalım şimdi 22 sinden itibaren en az 10 gün geçmeden birşey belli olmaz..
canım adetlerin düzensiz olduğu için net birşey söylemek zor ama yorumlarsak kaba taslak o uzayan akıntı bazen ilişlkinin ertesi günüde gelebiliyor ilişkiden kaynaklanan.. Bunun dışında yumurtlama zamanı baska değişiklikte oluyor mesela cinsel istek bazen kasıkta sancı artan vajinal akıntı vs. Inşallah yumurtlamışsındır canım ne diyelim ve o akıntı olduğu bir iki gün ilişki olduysa tutma ihtimali yüksek hayırlısı olsun bekle bakalım şimdi 22 sinden itibaren en az 10 gün geçmeden birşey belli olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?