Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Ooo amma muhabbet yapmışsınz kizlar ya bi sabahta ne gelişmeler olmus öyle heyecanlı89 ve pinarima ikinizin adina cok sevindim ins kesin sonucuda aliriz.. bendr psikopata bagladim ikinci çizgiyi görmeye calisiom artık baka baka hayali cizgi görür oldum esimi de kendime benzettim iice:)))

:):):) dayananın kızlar az kaldııııı yarın 1 ağustosculardan haberler gelmeye başlar. bizim 2 ağustos sewğicimmm sabreden derviş muradına ermiş

ama çokkkkkk silikk yani bence yok. o testin kendisinde ikinci çizgi yeriydi. eşimde gördü gerçi incecik pembe bir çizgi var. en iyisi batı beklemekkkkkkkkk şimdi umutlanıp sonra kendimi üzememmm. bekleyek görek

canım hayırlı olsun öncelikle inşallah kesin haberi yakında alırsın hangi testi kullanıyordun bilemiyorum ben şu ana kadar bir sürü marka test kullandım ve hiçbir testte 2.çizgi yeri olmuyo yani o kısım bembeyaz oluyo ancak vücudunda bhcg artışa başlamışsa 2.çizgi yeri hayalet çizgi gibi de olsa belli olmaya başlıyo ben aylarca yaptım ve 2.çizgi hep bembeyazdı bi geçen ay hayalet çizgim çıktı ve eşimde gördü ancak kimyasal çıktı yani döllenmem olmuştu ama tutmadı

eveeet böyle bi açıklama bekliyordum canım :) peki bir gün dursa bile yoksa yinede çıkmıyor mu yani ben dün akşam yapmıştım çizgiyi bu sabah bakınca gördüm buna ne dersin :):):)

bende gecmisi okudum heyecanla hadi bakalim inanilmayan ikinci cizgiler ins bebislerinizin habercisidir heyecanla bekliyoruz

inşallah canlarım inşallah bu ay hepimizin uğurlu ayı olsun bakalım batı beklemeye devam tabi bi sabırsızlık yapmazsam

canımm çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursun. şimdi böyle deyince beni umutlandırdın. ne bileyim o kadar silik bir çizgi ki pek kaptırmak istemedim kendimi.ama eşimde gördü evet var çizği dedi. heycanlandım şimdi bak inşallah dediğin gibidir canımm:26::26::26::26::26: testim al-bi idi

Son düzenleme:
Kizlar size birsey danismak istiyorum benim adetlerim hep duzensizdir 35 40 45 gunde bir adet oluyorum hatta bazen olamiyorum ilac kullaniyorum o yuzden yumurtlamam ne zaman bilmiyorum hatta yumurtluyor muyum onu bile bilmiyorum.en son temmuzun 5 inde adet oldum ama bu ay temmuzun 22 sinde uzayan beyaz akintim oldu cok net bir sekilde bunu farkettim cok nadir olurdu sizce yumurtlamis miyimdir o gun iliskimiz oldu buna istinaden sansim ne bilmiyorum yorum yapin ne olur

eveeet böyle bi açıklama bekliyordum canım :) peki bir gün dursa bile yoksa yinede çıkmıyor mu yani ben dün akşam yapmıştım çizgiyi bu sabah bakınca gördüm buna ne dersin :):):)

canım sağlıklı bir sonuç için 10 dk sonraki çizgileri dikkate almamak gerekiyor ancak hamileliğin ilk günlerinde bhcg hormonu çok düşük olduğundan uzun zaman sonrada kendini gösterebiliyomuş bu şekilde geç çizgiler görüp hamileliğini öğrenen arkadaşları biliyorum ama batın geçmesini beklemek her zaman daha garantili sonuçlar veriyo hepimiz için hayırlısı

canım al-bi bende kullandım ve testte asla ve asla 2.çizgi kısmı yok yani bembeyaz ancak hormonu tespit ederse belirginleşebilir inşallah sonu hayırlı olur :)

inşallah canlarım inşallah bu ay hepimizin uğurlu ayı olsun bakalım batı beklemeye devam tabi bi sabırsızlık yapmazsam

ayyyyyy hadi ya artk hamş haberi alalim ck sevndm tatlmmmmm ya inş 2 czgi surekli olur:13:

tatlim şimdi söleym sana bnde okuduklarmdan blyorum 1 senedr yumurtlamann oldugu gun beyaz böle yumurta akı gibi uzayan bi akıntı oluyo eger öle bsey farkettysen bnu degerlendr cnmm mutlaka yada yumurtlma gnunu blmyosan o ay boyunca 2 gunde br ilşkye girin dyolar

canım adetlerin düzensiz olduğu için net birşey söylemek zor ama yorumlarsak kaba taslak o uzayan akıntı bazen ilişlkinin ertesi günüde gelebiliyor ilişkiden kaynaklanan.. Bunun dışında yumurtlama zamanı baska değişiklikte oluyor mesela cinsel istek bazen kasıkta sancı artan vajinal akıntı vs. Inşallah yumurtlamışsındır canım ne diyelim ve o akıntı olduğu bir iki gün ilişki olduysa tutma ihtimali yüksek hayırlısı olsun bekle bakalım şimdi 22 sinden itibaren en az 10 gün geçmeden birşey belli olmaz..

Cnm cok teskkur ederim benim pek gelmedigim birdurumdur bu degerlendirdim tabikide ama hayrlisi dduzenli adet olamadigim icin ne zamn test yapsam bilmiyoum 5 inden sonra bakicaz kismet

Cnm o gunve sonraki uc gun feci sekilde kasik vebel agrim oldu birazda gogus hassasiyeti yumurtlamis oldugumu umit ederek calisma yaptikk hayrlisi

suan nasl aglyorum neler yapyoruz kndmzde belrti olarak aramadgmz sey kalmadı nye böle olmak zorundamı szler için kndm için ck üzülyorum bebeklere bakamyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…