Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

merhaba bende aşılama yaptırdım bugün 6.günümmm hayırlısı artık bakalım.

inşallah tutar ben mayısta 5 haftalıkken düşürmüştüm sınav telaşımdan stresten taa geçtiğimiz kasımdan beri korunmuyoruz netten ovulasyon testi yapıyorum nette bu ay için 19 temmuz diyor evde yaptığım ovulasyon testi dün pozitif çıktı demek günleri tutturamıyorum.doktora gittim kaç kere herşey temiz hormonlar felan her ay aynı gün regl oluyorum 6 yaşında kızım var bir an önce olsun yaş farkı çoğalmasın diyom eşim kızıyo kendine stres yapıyon olacağı varsada olmaz diyo.kaynanam yaşlanmadan bunuda büyütürversin istiyo ben de istiyom malum çalışıyorum canım.allah isteyen herkesin kucağını doldursun bu ramazan ayında ...

allah kızına uzun ömür versin canım, benimde bi kızım var ve kardeşi olmasını çok istiyorum biz çalışmalara bu ay başladık inşallah çok bekletmez beni bebişim, allah hepimize nurtopu gibi birer evlat versin inşallah

çoook sevindim canımmm allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
çokk saol canımm inşş sizlerede nasip olurr
ben yerleşme kanamsını 2 gün az az olduuğunu duymuştumm bende adet olmuştum yaaa hep bi ümitle adetime öyle bakmştım ama adetti tabii üstüne görmüşümm gene hamiş kalmışımmm

benm son adet tarihim 25 hazirandı yumurtlama döneminde birliktelik oldu bi takım belirtilerden dolayı gebelik umudum war aderime 4 gün kala predictor erken gebelik testi yaptm heyecanımdan tek çizgi çıktı 26 günde bi oluyorum bgn 3 gün var 2 3 gündür böle hafif kahwe lekelenmem oldu pek önemsemedm bgn yani adete 3 gün kala günlük pete pembemsi lekelenme olmş 4 5 saattir 1 2 damla geldi normalde adetimin ilk günü daha yoğun olurdum ve hiç bu kadar erken olmazdm acaba buı adet kanamasımı yerleşme kanamasımıdır neyapsam bilemiyorum tekrar yeni bi test mi yapsam daha 2 gün kalmş olacak

canım inşallah yerleşme kanamasıdır ama 2 gün kalmış biraz daha sabret zaten kanamadan anlarsın devamı var mı yok mu sonra üzülüyoruz azcık daha sık dişini :)

idrar testleri adet geçmeden genellikle doğru çıkmıyor zaten en iyisi bir gün geçsin öyle yap, boşu boşuna üzülüyoruz sonra

yahu bebek isteyince iki gün geçmiyor insana yahu iki yıl oldu sanki şimdi bir dolgunluk hissediyorum göğüslerimde gündüz karın ve kasıklarımda bi ağrı hissettim geçti tatlı krizi devam.. acaba hamile miyim yoksa adet mi olucam heyecanlı bekleyiş

ayın 17si ovulasyon testim pozitif çıkmıştı değerlendirmiştik beyfendi o gün dondurma yedi duş aldı klimanın karşısında yatınca hasta olunca dün ilaç alıp uyudu malesef değerlendiremedik.insan kendine dikkat etmezde beni dinlemezse böle olur.ya ben tek başıma nasıl çocuk yapacam bide sen strese giriyon olmuyo diyor.haftada 2 kere oda arada 2-3 geciyo öle tekrarlıyoz yumurtlama günlerinde sık sık birlikte olman gerek benim herifte 2-3 günde bir oluyo(biliyorum çok yoruluyor kendisi şöför).akşam da bişi demedim sabahta demedim şimdi gene kavga ederiz diye.tutmuyacak biliyorum ya olmucak buseferde (( ilkdefa test kullanıp tespit etmişim sadece 1 defa oldu oda pozitif olduğunda.dün gene yaptım testi silikleşmeye başlamış.çok kötüyüm kızlar ya galiba ben çocuk işinden vazgececem adamın keyfi gelecekte birlikte olacaz. O gün tuttu tuttu yoksa bidahaki ay yapmıcam test filen((((((

Tatlım sperm günlerce canlı kalabilir rahminde umudunu yitirme böyle. Belki döllenme olmuştur Hayırlısı

Gebe kalmak isteyenlerin çoğu folik asit kullanıyor diye gittim eczaneden bitane bende alayım dedim. Vitamin gibi bişeymiş zararı olmaz dedim ama yan etkilerin hemen hemen hepsini yaptı. Doktor vermeden kullanmayın kızlar Bu arada ovulasyon testine devam ediyorum hal bi gelişme yok

bende inşallah umudu bu aya kalanlardanım beni de ekleyin kızlar,geçen ay olmadı sat 7 temmuzdu

ahh canım ahh benimde derdim sana benziyor 16 yumurtlama günümdü birliktelik oldu ama devmı gelemedi misafirler gelen giden zaten ramazan zaman yokki bakalım herşeyin hayırlısı inşallah olan olmuştur.

bende 2 aydır kullanıyorum doktor vermişti ama bende bi yan etkisi olmadı canım. ovülasyon testi bende kullanıyorum gerçi ben yumurtlama zamanını biliyorum sen kaç günde bir adet oluyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…