Allahım,
svnc83, Heyecanli89, troublemaker34, nestam, sewwgi, gulden79, pinarima, kimyaci43, yOosuN, gamze21 ve nilkon4246 adlarıyla tanıdığımız bu arkadaşlarımızın dualarını kabul et, şu Mübarek günlerin hürmetine onların şu günlerde güzel haberler alıp, hayırlı birer evlat sahibi olmalarını nasip eyle. Bizlerede onların mutluluklarını paylaşmayı nasip eyle...
Amin...
Kız kocama söz verdim ağlamıcam diye beni ağlatcan şimdi gecenin köründebenim bu ay olmadı zannımca sabah test negatif cıktı şimdi de hafif lekelenmem basladı adet oluyorum galib nasıl bir psikolojiyse hala bir umudum var belki yerleşme kanamasıdır diye kendimi avutuyorum inşallah diğer arkadaslardan güzel haberler alırız sevgii ile heyecanlının testler silik cıkmıs galiba inşallah kopkoyu olanları görürler ve sizlerde tabiki allah herkese nasip etsin ne diyim insanın içi bir buruk oluyor birde benim ilk denememdi aylarca yıllarca bekleyenlere allah yardım etsin hayırlı evlatlar nasip etsin
Aynen öyle insanlar defalarca bunu yaşıyolar ben ilkimde böyle kötü hissettim napalım denemeye devam rabbim ne zaman verirse
Allahım,
svnc83, Heyecanli89, troublemaker34, nestam, sewwgi, gulden79, pinarima, kimyaci43, yOosuN, gamze21 ve nilkon4246 adlarıyla tanıdığımız bu arkadaşlarımızın dualarını kabul et, şu Mübarek günlerin hürmetine onların şu günlerde güzel haberler alıp, hayırlı birer evlat sahibi olmalarını nasip eyle. Bizlerede onların mutluluklarını paylaşmayı nasip eyle...
Amin...
Valla benide aglattin ne güzel yazmışsın rabbim dualarıni kabul eder inşallah
Allahım,
Sewwgi kulunun bizi daha fazla merakta bırakmayıp yeniden test yapmasını, bize mutlu haberi biran önce vermesini nasip eyle...
Ayyy ağzından bal damliyoo ya inşallah hepimiz güzel haberler veririz cuma adet olmazsam yapcam yine test
Neee cuma mı. Cuma çok geçççç
Ben bebeğimi kaybettim onun için üzülürken Rabbim başka bir işaret gönderdi bana. Eğer eşim o gün kürtaj olacağım için hastanede olmasaymış belkide ona birşey olacakmış. Bunu çok sonra anladım. Eşimin o gün yanımda olması, onun işe gitmeyip bir kazadan korunmasına vesile oldu. Rabbim herşeyi biliyor, görüyor. Bize göremesekte, anlayamasakta...
Şunu perşembe yapsakk
Allahım,
Amin...
Testi bugün yapmıştım ztn hemen ertesi günü çok bsy degisirmiki silik görmekten sıkıldım:s
sabah kalktığımda eğer adet olmazsam test yapıcam bugün aldım hazır bekliyolar ama ben sabah erken kalkamıyorum öğlen iyi ya da kötü size haber veririm kızlar hepinizi öpüyorum Eki Görüntüle 769107 allah hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı haberler nasip etsin inşallah iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?