Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Listemiz hazır olduğuna göre o zaman önümüzdeki 3 gün dua edeceğimiz arkadaşlar belli. Canlarrr sizlerden güzel haberler bekliyoruz. Dualarımız sizinle...

[TABLE="class: grid, width: 398"]
[TR]
[TD="align: center"]Üye Adı[/TD]
[TD="align: center"]Beklenmeyen Bat Tarihi [/TD]
[TD="align: center"]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]svnc83[/TD]
[TD="align: center"]1 Ağustos[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Heyecanli89[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]troublemaker34[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nestam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sewwgi[/TD]
[TD="align: center"]2 Ağustos[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulden79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]pinarima[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]kimyaci43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]yOosuN[/TD]
[TD="align: center"]3 Ağustos[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gamze21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nilkon4246[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Allahım,

svnc83, Heyecanli89, troublemaker34, nestam, sewwgi, gulden79, pinarima, kimyaci43, yOosuN, gamze21 ve nilkon4246 adlarıyla tanıdığımız bu arkadaşlarımızın dualarını kabul et, şu Mübarek günlerin hürmetine onların şu günlerde güzel haberler alıp, hayırlı birer evlat sahibi olmalarını nasip eyle. Bizlerede onların mutluluklarını paylaşmayı nasip eyle...

Amin...

Son düzenleme:

Kız kocama söz verdim ağlamıcam diye beni ağlatcan şimdi gecenin köründe😭benim bu ay olmadı zannımca sabah test negatif cıktı şimdi de hafif lekelenmem basladı adet oluyorum galib😔 nasıl bir psikolojiyse hala bir umudum var belki yerleşme kanamasıdır diye kendimi avutuyorum inşallah diğer arkadaslardan güzel haberler alırız sevgii ile heyecanlının testler silik cıkmıs galiba inşallah kopkoyu olanları görürler ve sizlerde tabiki allah herkese nasip etsin ne diyim insanın içi bir buruk oluyor birde benim ilk denememdi aylarca yıllarca bekleyenlere allah yardım etsin hayırlı evlatlar nasip etsin

Zaten o ilk deneme insanı bitiriyor. O zamana kadar çok fazla bişey bilmiyosun. Hemen olur sanıyosun. Sonra bakıyosunki kırmızılar gelmiş. Bende ilkinde oturup ağlamıştım. Düşünmeye başlıyosun acaba bi rahatsızlığımmı var çocuğum mu olmuyor diye. Ama aslında hepsi gayet normal şeyler. Hiçbir rahatsızlığı olmayan sağlıklı çiftlerin bebek sahibi olması için bile 6 ay süre veriyor doktorlar. Demekki hemen olmayabiliyor. Benimde kürtaj sonrası bu ay ilk denemem. Bakalım Rabbim yeniden yüzümü güldürecekmi.

Aynen öyle insanlar defalarca bunu yaşıyolar ben ilkimde böyle kötü hissettim napalım denemeye devam rabbim ne zaman verirse

Ben bebeğimi kaybettim onun için üzülürken Rabbim başka bir işaret gönderdi bana. Eğer eşim o gün kürtaj olacağım için hastanede olmasaymış belkide ona birşey olacakmış. Bunu çok sonra anladım. Eşimin o gün yanımda olması, onun işe gitmeyip bir kazadan korunmasına vesile oldu. Rabbim herşeyi biliyor, görüyor. Bize göremesekte, anlayamasakta...

Valla benide aglattin ne güzel yazmışsın rabbim dualarıni kabul eder inşallah

Her şerde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar demekki. İnşallah dualarımız en kısa sürede kabul olur

valla çok duygulandım ağlarım ama ben zaten çok ağlakım bu aralar herşeye ağlıyorum allah hepimize nasip eder inşallah canım bu mübarek günlerde güzel haberi

sabah kalktığımda eğer adet olmazsam test yapıcam bugün aldım hazır bekliyolar ama ben sabah erken kalkamıyorum öğlen iyi ya da kötü size haber veririm kızlar hepinizi öpüyorum Eki Görüntüle 769107 allah hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı haberler nasip etsin inşallah iyi geceler

Heyecanla öğleni bekliyoruz o zaman. Çift çizgili haberler inşAllah =)

Benide alın aranızaa :))
Bugün adet oldum malesef.Agla agla kahrettim gene kendimi.
Artk umidim agustosun sonuna ins yawrularimz gelir bi an önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…