Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

"Anne", ne kutsal bir kelime...
Bilmezdim, bilemezdim Annelik duygusunu tatmadan önce...

"Evlat", ne muhteşem duygu...
Bu ne güzellik, bu ne masumluk, bu ne hoş bir koku...

Rabbim, sen bizlere bu güzellikleri nasip eyle...

İşte bu ya işte buuuuu. Harika bir haberr. Hayırlı olsun canımm.

evet hamileymişsin netten değerlere baktım ne kadar doğru bilmiyorum
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

canım adıma yer verdiğin için duanda çok teşekür ederim Allah razı olsun
kpss ögretmenlik için sınava girmiştim hatta bu sınav için bebiş istemedik ,sonuçlar kötü geldi dünden beri aglıyorum bat ım 3 agustos inşallah bu ay 4 aydır beklenen bebiş gelirde hayata yeniden tutunmamı saglar yoksa içimdeki boşlukta kaybolurum ...

bende varım 28 ağustos

Günaydııııın kızlar...

Evli_mutlu_Huzurlu , beni de ilave eder misin listeye. BAT 7-13 Ağustos 2 gün önce incecikte olsa, ikinci çizgiyi gördüm ama :S

Günaydııııın kızlar...

Evli_mutlu_Huzurlu , beni de ilave eder misin listeye. BAT 7-13 Ağustos 2 gün önce incecikte olsa, ikinci çizgiyi gördüm ama :S

sayfa 79 da güncellenen liste vardı ama tekrar mı yapacaksınız çünkü yaptığınız bu listede benim adım yok

günaydın topiğimizin güzel anne adayları

maşallah amma kaynatmışınız,oku okubitiremedim,dualarınıza kocaman amin diyorum,okurken gözlerim doldu

zaten dün negatif çıktığından beri bi tuhafım,işyerinde gözlerimi kaçırdım resmen herkesten,eve gidincede eşimide kendimide çok üzdüm,kocişim artık çocuk istemiyorum,bana sen lazımsın demeye başladıdili böyle söylesede kalbinin öyle demediğini çok iyi biliyorum,gece yatıncada gizli gizli ağladım benim hiç çocuğum olmayacakmı diye

bugün bat günüm,şu anda gelen giden yok,allahımm inş.gelmez,bu arada dün gece sol bacağım ve kasığım çok ağrıdı,göğüslerimede hala dokunamıyorum,offf bu belirsizlik öldürecek beni

canım hiç kolay değil biliyorum ama sıkma canını nolur

herkese günaydın kızlar bu gün bat günüm ve karnım ağrıyo galiba adet olucam geliyorum diyo offf

herkese günaydın kızlar bu gün bat günüm ve karnım ağrıyo galiba adet olucam geliyorum diyo offf

canım kırmızılar gelmeden umudumuzu yitirmek yok... benimde ağrıyor ama hiç o tarafa yormuyorum getirme aklına kötü şeyler... benimde sol kalçama vuran belimden gelen bir ağrı söz konusu... beyaz akıntıda tam gaz bakalım hayırlısı

canım bu kadar üzme kendini stres hamileliğe en büyük engel bidahaki aya sal kendini bata kadar hiiçç düşünme bak nasıl şak diye hamile kalacaksın ben altı aydan sonra pes ettiğim ay hamile kalmıştım, bir dene istersen bu sitelerede girme sana tavsiyem başka uğraşlar bul inşallah çok bekletmez bebeğin seni canım

canım hiç kolay değil biliyorum ama sıkma canını nolur

maalesef canım buna engel olamıyorum,hemen modum düşüyo,şu reglim gelse normale dönerim herhalde

günaydın canım,bendede hafif ağrılar başladı,normalde günüm hiç şaşmaz,bakalım bekleyip görmek en iyisi:26:

ama işte düşünmeden edemiyosunki,ilişki ırasında bile aklımdan çıkmıyo inan yakın tanıdığım biri olsa ona telkinlerde bulunurdum,sakın stres yapma falan diye ama işte insan kendine uygulayamıyo,inş.canım Rabbim bizi tez zamanda bebişlerimize kavuştursun

benim her ayki aynı ağrı yaa hiç ümidim kalmadı canım inşallah senin kırmızılar gelmezde bebişin gelir ben artık sizlerin güzel haberlerini takip edeceğim ve sevineceğim hepinizin allah yardımcıcı olsun

neyse kızlar ben kendimi işlere vereyim,biraz zaman geçsin,şu olumsuz ruh halimi biraz müzik dinleyerek gidereyim

Batım geçsin bakalım bi ya kan vermeye korkuyorum hamile degilsin dersse orda oturur aglarim

inş müjdeli haberi alıcaksın silik görüpte hamile değilmişim die bir yazı okumadım sitede biz yinede net bir haber bekliyoruz elimizde mendillerlee

bnde cok istyorum hamle kalrsak baska topikte brbrmzi brakmayalmmmm

kızlarrrrrrrrr nereye öyle bakem hep birlikte toplanıcaz uykusuz gecelerim başladı yine vücudumu dinlemeler hadi bakalım inş çifte bayram yaşarız hep birliktr

Sat 2 temmuz beta hcg 146 bir yorum yapin hamile miyim. 17 tmmuzda asilama oldum

kesinlikleeeeeeeeeeeee allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş

bu listede varım :) tşk ederim inş hayırlı haberlermizi yazar birlikte seviniriz..

ben de varım ağustos için benide yazın. bat 24 ağustos . Allah isteyen herkese nasip etsin. biz 2 aydır deniyoruz bakalım hayırlısıyla olur bu ay

canlarım hamileliği bekleyenler ve adet olup bir daha ki aya diyenler... ne yaşadığımızı ne hissettiğimizi birbirimizden başka kimse anlamaz... çevredeki baskı ailelerin arkadaşların baskısı bunların hepsini ben o kadar iyi biliyorum ki neler yaşadığımızı kendi halimie üzülemiyoruz bazen millete laf anlatırken... yaşadığımız şeyler kolay değil... adet olunca ağlamayıp ama adet günü bitince hadi çalışmalara hemen başlayalım deyip adet olduğumu günü unutmuyormuyuz... bir sonraki adeti beklerken umutlarımız... bebeklerimizi kucağımıza aldığımız zaman bunların hepsini unutacağız... kendinizi üzmeyin nolur... pozitif olalım... birbirimize destek için burdayız... sizleri çok seviyorum... Bu özveri ile hepimiz mükemmel anne olacağız, onları bu kadar beklerken isterken... hadi toparlanın biraz bugün güzel haberler gelecek olanlardan güzel haberler bekleyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…