Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

benide yazin 18 agustos sevgilerrrrrrrrrrrr
canim herkes oyle inan ben bu ay tatil yapicam dedim hic dusunmuyucem hic takib etmiyicem iliskiye bile karismiyicam ama yinede aklimdan cikmiyor bu ay hic bir sey yapmadim ama aklimda yinede insallah bu ay tutunur bebeyim diyorum
insallah herkesden guzel haberler gelir bu ay

yine testte çooook hafif bi çizgi çıktı offfffff kafayı üşüteceğim yaa kızlar nedir bu şimdi neden belirginleşmiyor olabilir

tünaydın kızlar....
konumuzda kaç liste var :26::26::26:
en iyisi konu sahibesi gülden sevginin yaptığı listeyi ilk sayfaya taşısın.hem arada kaybolmamış olur.

Listemiz ilk sayfada kızlar oradan takip edebilirsinizzzzz
bol bol hamiş haberi alalım ve listemize yazalım inşallah

Cnm anladim hhaytirlisi tabikide eslerimizin durumuna gre hareket etmek durumundayiz saglik olsun

aynen sağlık olsun. biliyorum ki bugün söylesem ona ne yapar eder götürür bi doktora daha. ama sanırım adetti. temmuzda 6 gün geciktikten sonra adet oldum. bittikten 6 gün sonra yeniden oldum. ilaçlarımı kullandım. idrarda yanma şikayetim vardı zaten, ondan kurtuldum sanırım. 1 haftadır yok. hayırlısı.

Kıssslarrrrrrr. Ben her ay için çalışıyodum ve sanırım belirtileri başladı :). 2 günden beri başım dönüyor ve kusuyorrummm. Bugün test alıp yapıcım mutlu haberi veririm inş.

aslında ben bişi sormak istiyorum sizlere bebek için çalışmaya başlayalı 3 ay oldu normalde benim her ay istisnasız adetten 10 gün önce gögüslerim silikon taktırmışım gibi şişerdi ama bu ay şişmedi ,aksine dahada yumuşadı belimin alt tarafında aşırı ağrı var, ara ara sol kasığımda kazı yapılıyormuş gibi bir ağrı oluyor,dün adet olmam gerekiyordu olmadım hamile olabilme ihtimalim nedir sizce bunlar hamilelik belirtisimidir bilgi aktarımı yaparsanız sevinirim

yine testte çooook hafif bi çizgi çıktı offfffff kafayı üşüteceğim yaa kızlar nedir bu şimdi neden belirginleşmiyor olabilir
silik ciktisa vardir hamilelik insallahhhhh
Kıssslarrrrrrr. Ben her ay için çalışıyodum ve sanırım belirtileri başladı :). 2 günden beri başım dönüyor ve kusuyorrummm. Bugün test alıp yapıcım mutlu haberi veririm inş.

kızlar benide ekleyin bende varım :)
hos geldiniz kizlar
biblokedicik-testi yapinca mutlaka haber ver bence hamilesin canim simdiden tebrikler

asyak- canim sanada bol bol sanslar insallah gelir bebeklerimiz bu ay

tum bu sorularin cevabini sana test vere bilir canim neden test yapmiyorsun bence belirtilerin ve gununun gecikmesi hamilelik belirtisi hadi hayirlisi.
adet ve hamilelik belirtisi cok benziyor diyorlar onun icin belirtiye cok kafa takma hemen bir test yap derim

hos geldiniz kizlar
biblokedicik-testi yapinca mutlaka haber ver bence hamilesin canim simdiden tebrikler

Tamam. Haberi 5 dkya
veririm :). Kan testide yaptırmıştım onuda alıcım. :)))

Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).

biblokedicik .!.:
Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).

ayy Allah eline almayı sağlıklı sıhhatli nasip etsin isteyen herkese hepimizeeee inşaallah bişi sorucan ne kadar süre önce korunmayı bırakmıştın yada bırakmıştınız kızlar? yani ben bi hastalık tedavisi nedeniyle 6 aydır korunmuyorum yani ne kadar sürede tuttu sizin:26:

hos geldiniz kizlar

yapıcamda korkuyorum canım benim bu ay adet belirtilerimden farklı göğüslerim şiserdi şişmedi,belim ağrımazdı ağrıdı ayak bileklerim hele hele özellikle dizlerim aşırı sızlıyor kemiklerim ağrıyor resmen

Ben hiç koruma almadım :/. 1 senelik evliyiz çok şükür tuttu ama çok uğraştık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…