benide yazin 18 agustos sevgilerrrrrrrrrrrrKızlar listeye yazılmak isteyen varsa söylesin yazıp toparlayalım. Sewwgi anasayfada günceller hepsini...
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Ağustos Anne Aday Adayları Listesi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Üye [/TD]
[TD]Beklenmeyen Bat Tarihi[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry[/TD]
[TD]1 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]svnc83[/TD]
[TD]1 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulden79[/TD]
[TD]2 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarima[/TD]
[TD]2 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelebek1602[/TD]
[TD]10 - 15 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber89[/TD]
[TD]15 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefesal[/TD]
[TD]16 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]djarum[/TD]
[TD]15 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melekfatma[/TD]
[TD]30 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulungulu [/TD]
[TD]8 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[TD]20 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD]2 Ağustos[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canim herkes oyle inan ben bu ay tatil yapicam dedim hic dusunmuyucem hic takib etmiyicem iliskiye bile karismiyicam ama yinede aklimdan cikmiyor bu ay hic bir sey yapmadim ama aklimda yinede insallah bu ay tutunur bebeyim diyorum
maalesef canım buna engel olamıyorum,hemen modum düşüyo,şu reglim gelse normale dönerim herhalde
günaydın canım,bendede hafif ağrılar başladı,normalde günüm hiç şaşmaz,bakalım bekleyip görmek en iyisi:26:
ama işte düşünmeden edemiyosunki,ilişki ırasında bile aklımdan çıkmıyoinan yakın tanıdığım biri olsa ona telkinlerde bulunurdum,sakın stres yapma falan diye ama işte insan kendine uygulayamıyo,inş.canım Rabbim bizi tez zamanda bebişlerimize kavuştursun
insallah herkesden guzel haberler gelir bu aycanlarım hamileliği bekleyenler ve adet olup bir daha ki aya diyenler... ne yaşadığımızı ne hissettiğimizi birbirimizden başka kimse anlamaz... çevredeki baskı ailelerin arkadaşların baskısı bunların hepsini ben o kadar iyi biliyorum ki neler yaşadığımızı kendi halimie üzülemiyoruz bazen millete laf anlatırken... yaşadığımız şeyler kolay değil... adet olunca ağlamayıp ama adet günü bitince hadi çalışmalara hemen başlayalım deyip adet olduğumu günü unutmuyormuyuz... bir sonraki adeti beklerken umutlarımız... bebeklerimizi kucağımıza aldığımız zaman bunların hepsini unutacağız... kendinizi üzmeyin nolur... pozitif olalım... birbirimize destek için burdayız... sizleri çok seviyorum... Bu özveri ile hepimiz mükemmel anne olacağız, onları bu kadar beklerken isterken... hadi toparlanın biraz bugün güzel haberler gelecek olanlardan güzel haberler bekleyelim...
Cnm anladim hhaytirlisi tabikide eslerimizin durumuna gre hareket etmek durumundayiz saglik olsun
silik ciktisa vardir hamilelik insallahhhhhyine testte çooook hafif bi çizgi çıktı offfffff kafayı üşüteceğim yaa kızlar nedir bu şimdi neden belirginleşmiyor olabilir
Kıssslarrrrrrr. Ben her ay için çalışıyodum ve sanırım belirtileri başladı :). 2 günden beri başım dönüyor ve kusuyorrummm. Bugün test alıp yapıcım mutlu haberi veririm inş.
hos geldiniz kizlarkızlar benide ekleyin bende varım :)
tum bu sorularin cevabini sana test vere bilir canim neden test yapmiyorsun bence belirtilerin ve gununun gecikmesi hamilelik belirtisi hadi hayirlisi.aslında ben bişi sormak istiyorum sizlere bebek için çalışmaya başlayalı 3 ay oldu normalde benim her ay istisnasız adetten 10 gün önce gögüslerim silikon taktırmışım gibi şişerdi ama bu ay şişmedi ,aksine dahada yumuşadı belimin alt tarafında aşırı ağrı var, ara ara sol kasığımda kazı yapılıyormuş gibi bir ağrı oluyor,dün adet olmam gerekiyordu olmadım hamile olabilme ihtimalim nedir sizce bunlar hamilelik belirtisimidir bilgi aktarımı yaparsanız sevinirim
silik ciktisa vardir hamilelik insallahhhhh
hos geldiniz kizlar
biblokedicik-testi yapinca mutlaka haber ver bence hamilesin canim simdiden tebrikler
asyak- canim sanada bol bol sanslar insallah gelir bebeklerimiz bu ay
Tamam. Haberi 5 dkya
veririm :). Kan testide yaptırmıştım onuda alıcım. :)))
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet
eyer pozitif cikarsa bu ay bebek icin tum yaptiklarini anlaticaksin sozmu?yani hamilelik icin ozel birseyler yaptiysan eyer?
biblokedicik .!.:Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
silik ciktisa vardir hamilelik insallahhhhh
hos geldiniz kizlar
biblokedicik-testi yapinca mutlaka haber ver bence hamilesin canim simdiden tebrikler
asyak- canim sanada bol bol sanslar insallah gelir bebeklerimiz bu ay
ayy Allah eline almayı sağlıklı sıhhatli nasip etsin isteyen herkese hepimizeeee inşaallahbişi sorucan ne kadar süre önce korunmayı bırakmıştın yada bırakmıştınız kızlar? yani ben bi hastalık tedavisi nedeniyle 6 aydır korunmuyorum yani ne kadar sürede tuttu sizin:26:
anlat gulummmmmmmmmmmmmmm hadi ay neeee heyacanlandimmmmmm ne guzel duyguÇok şey yaptım tabii. Sen iste yeterli söz anlatırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?