sagol canim yaaa kac vakitdir sormak istiyordum utaniyordum icimi rahatlatdin ben saglik acisindan korkuyordum bir sorunmu var acaba diye kendime gelince esimin uzerine cok gitmek istemem boyle birsey icin esim icin sorun yapmam yaniSağlık Açısından kotu bi durum yok sadece senin icin kötü olabilir hemen bitmesi ama sen sorun yapmıyosan problem yok
bence hic bir sey olmaz ama usten silimeye calis tam bastirma yani
bende birsey sorucam cok utaniyorum ama yine de ozur dilerim bir erkek cabuk bosalmasi kotu birseymi yani iliskiye girdikden 2 dakika icerisinde bosalmasi kotumu arkadaslar?
e ozamn paldr küldür biter zevk alnmaz sadece cnm cok doluyo demekki. ya ben silerkn böle iceryede gryo sanırım pecete:18:
sagol canim yaaa kac vakitdir sormak istiyordum utaniyordum icimi rahatlatdin ben saglik acisindan korkuyordum bir sorunmu var acaba diye kendime gelince esimin uzerine cok gitmek istemem boyle birsey icin esim icin sorun yapmam yani
bu arada canim yarin kan vericekmisin simdiden tebrikler kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ayy inşallah ya ama hepimiz olalim birlikte mutlu olalim istiyorum
yok paldir kuldur olmuyo ama iste iliskiye girdiyimiz an 2 dakika icerisinde olan oluyoe ozamn paldr küldür biter zevk alnmaz sadece cnm cok doluyo demekki. ya ben silerkn böle iceryede gryo sanırım pecete:18:
bnde cok istyorum hamle kalrsak baska topikte brbrmzi brakmayalmmmm
Kiz yeme tırnaklarını biseycik olmaz sonucta o kdr yakına bosalmiyolar üstten sil gec kafaya takılacak bisey yok
Allah razi olsun canim cooooooooooooooook sagoluncnm bz burda brbrmze destk olmk için varız öle utanmana gerek yok özr dlemenede gerk yok cnm
insallah sevincinden agliyicaksin orda sen hamilesiniz deyildiyi zamanBatım geçsin bakalım bi ya kan vermeye korkuyorum hamile degilsin dersse orda oturur aglarim
Allah razi olsun canim cooooooooooooooook sagolun
insallah sevincinden agliyicaksin orda sen hamilesiniz deyildiyi zaman
yok paldir kuldur olmuyo ama iste iliskiye girdiyimiz an 2 dakika icerisinde olan oluyo
sen en iyisi biraz ustden sil cunki pecete tez ceker menini onun icin usten silmeye calis
Bencede bırakmayalim bu topikten hamile kalan herkes o topikrw toplanalim
Slm arkadaşlar
Bende yeniyim aranızda ve 2.5 senedir bebek çalışmalarımız var ama henüz başarılı olamadık.
Tabi pes etmedik bu ay gitti ama umudum ağustosa inşallah şu mübarek günlerde Rabbim dualarimizi kabul etsin isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.
Arkidislerimmm çok güzel yazmissiniz hepiniz sagolun ama ben hala sevinemiyorum korkuyorum ya degilse die ama çok ümitlendim ins bebisim benledir bu arada misafirim var ondan katilamadim muhabbetinize batim gelsin bakalım ne olcak ama göğüslerim sisip acimadan adet olmam ben ve bu sefer hicbsy yok bu yuzden hic adet olcak gibi hissetmiyorum
Sat 2 temmuz beta hcg 146 bir yorum yapin hamile miyim. 17 tmmuzda asilama oldum
Sat 2 temmuz beta hcg 146 bir yorum yapin hamile miyim. 17 tmmuzda asilama oldum
dert etmee hemen bugunden ustden silmeye calis insallah hersey guzel olucakdrmrkki hepsini siliyorum cnku pecete agrlasyoooooooo ayyy napcam bnnnn:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?