Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Sağlık Açısından kotu bi durum yok sadece senin icin kötü olabilir hemen bitmesi ama sen sorun yapmıyosan problem yok
sagol canim yaaa kac vakitdir sormak istiyordum utaniyordum icimi rahatlatdin ben saglik acisindan korkuyordum bir sorunmu var acaba diye kendime gelince esimin uzerine cok gitmek istemem boyle birsey icin esim icin sorun yapmam yani
bu arada canim yarin kan vericekmisin simdiden tebrikler kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bence hic bir sey olmaz ama usten silimeye calis tam bastirma yani

bende birsey sorucam cok utaniyorum ama yine de ozur dilerim bir erkek cabuk bosalmasi kotu birseymi yani iliskiye girdikden 2 dakika icerisinde bosalmasi kotumu arkadaslar?

cnm bz burda brbrmze destk olmk için varız öle utanmana gerek yok özr dlemenede gerk yok cnm

e ozamn paldr küldür biter zevk alnmaz sadece cnm cok doluyo demekki. ya ben silerkn böle iceryede gryo sanırım pecete:18:

Kiz yeme tırnaklarını biseycik olmaz sonucta o kdr yakına bosalmiyolar üstten sil gec kafaya takılacak bisey yok

Sewgi senin kadar en az bizde heyecanli ve mutluyuz sonu guzzel bitsin inss kocisisne sinirsiZ naz yapma kresin var bence bastirr baba olmak kolay degil oyle

Batım geçsin bakalım bi ya kan vermeye korkuyorum hamile degilsin dersse orda oturur aglarim

e ozamn paldr küldür biter zevk alnmaz sadece cnm cok doluyo demekki. ya ben silerkn böle iceryede gryo sanırım pecete:18:
yok paldir kuldur olmuyo ama iste iliskiye girdiyimiz an 2 dakika icerisinde olan oluyo
sen en iyisi biraz ustden sil cunki pecete tez ceker menini onun icin usten silmeye calis

Slm arkadaşlar
Bende yeniyim aranızda ve 2.5 senedir bebek çalışmalarımız var ama henüz başarılı olamadık.
Tabi pes etmedik bu ay gitti ama umudum ağustosa inşallah şu mübarek günlerde Rabbim dualarimizi kabul etsin isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.

cnm bz burda brbrmze destk olmk için varız öle utanmana gerek yok özr dlemenede gerk yok cnm
Allah razi olsun canim cooooooooooooooook sagolun
Batım geçsin bakalım bi ya kan vermeye korkuyorum hamile degilsin dersse orda oturur aglarim
insallah sevincinden agliyicaksin orda sen hamilesiniz deyildiyi zaman

yok paldir kuldur olmuyo ama iste iliskiye girdiyimiz an 2 dakika icerisinde olan oluyo
sen en iyisi biraz ustden sil cunki pecete tez ceker menini onun icin usten silmeye calis

drmrkki hepsini siliyorum cnku pecete agrlasyoooooooo ayyy napcam bnnnn:18::18::18::18:

hsgldn cnm aramza burda hc kmse umidini ytrmiyo umudunu kaybetmyo inş rabbm bu mubarek ayda hpimizn yuzunu guldurur

Canımm ya şu testin fotoğrafını yükleseydin. İnşAllah hamilesindir canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…