hic korkma adetine kac gun var?yapıcamda korkuyorum canım benim bu ay adet belirtilerimden farklı göğüslerim şiserdi şişmedi,belim ağrımazdı ağrıdı ayak bileklerim hele hele özellikle dizlerim aşırı sızlıyor kemiklerim ağrıyor resmen
anlat gulummmmmmmmmmmmmmm hadi ay neeee heyacanlandimmmmmm ne guzel duygubizlerede nasib olsun
anlat kizzzzzzzzzzzzzzzzzz catladik burdaBen hiç koruma almadım :/. 1 senelik evliyiz çok şükür tuttu ama çok uğraştık :)
bukadarcikmmmmmmmmmmmmmi ama?Başlıyorum gulummmmmm. Şimdi önceleri kocamın isteği hiç yoktu onun için ona işte güzel gözükmek için falan bişeyler yaptım anlarsınız işteeee. neyse işte haftada bir kere yaptık ve her ay doktora bir sorun varmı diye gittik bir sorun olmadı çok şükür ama o başlarda kocam beni çok zorladı çoookkk 1 ay uğraştık gülüm :) bu kadarrr özel bişeyfalan içmedim :)
o 'çok şeyi' bizede anlatırmısın gülüm
Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
sercem1 .!.:bukadarcikmmmmmmmmmmmmmi ama?
gulummmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin bebeyini
peki iliskide filan iliskiden once ve ya sonra ozel birsey yaptinmi?
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBaşlıyorum gulummmmmm. Şimdi önceleri kocamın isteği hiç yoktu onun için ona işte güzel gözükmek için falan bişeyler yaptım anlarsınız işteeee. neyse işte haftada bir kere yaptık ve her ay doktora bir sorun varmı diye gittik bir sorun olmadı çok şükür ama o başlarda kocam beni çok zorladı çoookkk 1 ay uğraştık gülüm :) bu kadarrr özel bişeyfalan içmedim :)
bukadarcikmmmmmmmmmmmmmi ama?
gulummmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin bebeyini
peki iliskide filan iliskiden once ve ya sonra ozel birsey yaptinmi?
ewet ne biliyim yatakta bekledinöi falan filan
yasasin bugun hamileler ardi ardina geliyo desenizetünaydın kızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı adet olmadım kahverengi akıntıda bitti hiç adet olcakmışım gibi de hissetmiorum bugün olmazsam iyice şüphelencem çünkü benm 28 günde bir olur hiç şaşmaz hayırlısı allahım inşallah güzel haberleri beraber paylaşırız sizlerdn haber var mı kızlar geçmişi okumadım daha şimdi bakıcam
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet
eyer pozitif cikarsa bu ay bebek icin tum yaptiklarini anlaticaksin sozmu?yani hamilelik icin ozel birseyler yaptiysan eyer?
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinadetin gelmeden önce hissettinmi hamile olduğunu belirtilerin varmıydı?:26:
Amin inş.hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlık içinde kucağına almayı nasip etsin
yasasin bugun hamileler ardi ardina geliyo desenize
tebrikler canim silik cizgi hamileliyin taaaaa kendisi
yasasin bugun hamileler ardi ardina geliyo desenize
tebrikler canim silik cizgi hamileliyin taaaaa kendisi
BETA HCG TESTİ bu testi nerde yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?