Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

hic korkma adetine kac gun var?
hadi bakalim ikinci pozitifde senden gelsin bugun

anlat gulummmmmmmmmmmmmmm hadi ay neeee heyacanlandimmmmmm ne guzel duygu bizlerede nasib olsun

Başlıyorum gulummmmmm. Şimdi önceleri kocamın isteği hiç yoktu onun için ona işte güzel gözükmek için falan bişeyler yaptım anlarsınız işteeee . neyse işte haftada bir kere yaptık ve her ay doktora bir sorun varmı diye gittik bir sorun olmadı çok şükür ama o başlarda kocam beni çok zorladı çoookkk 1 ay uğraştık gülüm :) bu kadarrr özel bişeyfalan içmedim :)

bukadarcikmmmmmmmmmmmmmi ama?
gulummmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin bebeyini
peki iliskide filan iliskiden once ve ya sonra ozel birsey yaptinmi?

o 'çok şeyi' bizede anlatırmısın gülüm

Darısı sizimde başınıza Allah sizide nasip etsin güllerim :) benim dediğim o çokşey aslında kocamda onu ikna etmek zor oldu bide kocamda doktor kısırlık olabileceğini söylemişti onun için tedavi gördü kocam bide hiç isteği yoktu onun için yüklemeler yapıldı çok çektik yani ama bende çok şükür sorun olmadı :) yükleme yapılmasına rağmen kocama hel güzel gözükmeye filan çalıştım sonu da oldu anlarsınızzzz işte her ay çalıştık işte bu kadar darısı sizin başınıza

sercem1 .!.:
gulummmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin bebeyini

ewet ne biliyim yatakta bekledinöi falan filan

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adetin gelmeden önce hissettinmi hamile olduğunu belirtilerin varmıydı?:26:

tünaydın kızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı adet olmadım kahverengi akıntıda bitti hiç adet olcakmışım gibi de hissetmiorum bugün olmazsam iyice şüphelencem çünkü benm 28 günde bir olur hiç şaşmaz hayırlısı allahım inşallah güzel haberleri beraber paylaşırız sizlerdn haber var mı kızlar geçmişi okumadım daha şimdi bakıcam

Bütün olanlar ikinci mesajda tatlımmm onlarında söyleyim dedim :). Söylemesem olmas :). İşte özel kıyafetler felan zorunlu oldu :

yasasin bugun hamileler ardi ardina geliyo desenize
tebrikler canim silik cizgi hamileliyin taaaaa kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…