bende 2 aydır kullanıyorum doktor vermişti ama bende bi yan etkisi olmadı canım. ovülasyon testi bende kullanıyorum gerçi ben yumurtlama zamanını biliyorum sen kaç günde bir adet oluyosun canım
Bende geldim yanliz değilmişim benim gibi sabırsız heycanli bir sürü anne adayı varmis:)
Ben 28-35 gün arası adet görüyorum canım. Bazen 36 günü de buluyor hatta. Doktora gittim tahlilleri filan yaptı sorun yok dedi. Sorun yok ama bebek de yokGeçen ay da ovülasyon testlerine başladım yumurlama günümü tespit ettik ona göre ilişki oldu ama bebek olmadı. Bu ay kalan ovülasyon testleriyle devam ediyorum bakalım ne zaman yumurtlıcam Bayramdan sonra tekrar doktora gitcem bilmiyorum kafam çok karışık:44:
Evet evettt o sabırsızlardan biride benim
bende şuan adetliyim bitince bizde başlıcaz denemeye ilk defa bu ay
bende inşallah umudu bu aya kalanlardanım beni de ekleyin kızlar,geçen ay olmadı sat 7 temmuzdu
Bende geldim yanliz değilmişim benim gibi sabırsız heycanli bir sürü anne adayı varmis:)
aranıza ben de yeni katıldım merhaba arkadaşlar. Siteyi alt üst ettim baya bir okudum tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 yıl oldu evleneli ve hep korunduk. geçen aydan bu yana korunmayı bıraktık artık aile olmak istiyoruz çiftten ziyade :) aldığım testler negatifti bu zamana kadar. şimdi elimde bir test yok ama bazı belirti ya da farklılıklar hissediyorum kendimde. ilk kez yumurtlama tarihini göz önünde bulundurarak Allah'tan hayırlısını sağlıklı çocuklar istedik. psikolojik olarak kendimi şartlamamaya çalışıyorum ama farklılıklar da dikkatimi çekmiyor değil hani.. idrarım normale göre daha koyu renkli adetime 4-5 gün var ama herhangi bir belirtisi yok göğüslerimde dolgunluk olurdu özellikle vücutta ödem oluşurdu bunlar yok. bugün ilk kez içtiğim çaydan hiç çay tadı almadım acımsı bir tat geldi ağzıma eşime sordum ona göre gayet iyiydi. bir de ara sıra bir ter boşalıyor ki hiç böyle olmamıştım. geçenlerde de bir koku hassasiyeti başlamıştı mutfak dolapları kokmaya başladı burnuma :S ora kokuyor bura kokuyor diyip duruyorum bir de gaz problemi var :S başta da dediğim gibi şartlandırmamak için kendimi bu durumları başka şeylere bağlıyorum ama yine de acaba diyor insan...yorumlarını bekliyorum arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar..
canım benim bat 8 ağustos inş. ekleyin beniiiiiiicanım batın ne senin ekleyim senide?
kızlar merhaba, benim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım tabi hemen dayanamayıp test yaptım sonuç negatif irkaç gün daha olmazsa kan tathlili yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz idrar testinde çıkarmıydı olsa ? normalde saatine kadar tutardı gecik ezdi adetim ama..[/QU
canım kan tahlili yaptır en azından yoksa bile öğrenmiş olursun adetin gelir. böle strestende süre uzayabiliyor. hadi yaptır bizede haber ver.
kızlar merhaba, benim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım tabi hemen dayanamayıp test yaptım sonuç negatif irkaç gün daha olmazsa kan tathlili yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz idrar testinde çıkarmıydı olsa ? normalde saatine kadar tutardı gecik ezdi adetim ama..[/QU
canım kan tahlili yaptır en azından yoksa bile öğrenmiş olursun adetin gelir. böle strestende süre uzayabiliyor. hadi yaptır bizede haber ver.
dün adet olmam lazımdı herhangi bir kıpırtı yok bugün kan testi yaptırdım gebelik yok dediler
dün adet olmam lazımdı herhangi bir kıpırtı yok bugün kan testi yaptırdım gebelik yok dediler
stresten olabilir belki canım 1-2 gün daha bekle yine olazsan doktora git istersen. değerin kaçtı
stresten olabilir belki canım 1-2 gün daha bekle yine olazsan doktora git istersen. değerin kaçtı
değerim düşük0.5 erken mi yaptırdık kan testinde zaman önemli mi bilemiyorum
değerim düşük0.5 erken mi yaptırdık kan testinde zaman önemli mi bilemiyorum
zaman önemi diyorlar geç döllenme olabilir falan bende forumda okumuştum sen biraz daha bekle canım zaten olmazsan tekrar kan testi yaptırırsın değer yine düşük çıkarsa bi doktora görünürsün hayırlısı allahtan şu mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?