Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

bende 2 aydır kullanıyorum doktor vermişti ama bende bi yan etkisi olmadı canım. ovülasyon testi bende kullanıyorum gerçi ben yumurtlama zamanını biliyorum sen kaç günde bir adet oluyosun canım

Ben 28-35 gün arası adet görüyorum canım. Bazen 36 günü de buluyor hatta. Doktora gittim tahlilleri filan yaptı sorun yok dedi. Sorun yok ama bebek de yok Geçen ay da ovülasyon testlerine başladım yumurlama günümü tespit ettik ona göre ilişki oldu ama bebek olmadı. Bu ay kalan ovülasyon testleriyle devam ediyorum bakalım ne zaman yumurtlıcam Bayramdan sonra tekrar doktora gitcem bilmiyorum kafam çok karışık:44:

Bende geldim yanliz değilmişim benim gibi sabırsız heycanli bir sürü anne adayı varmis:)

Evet evettt o sabırsızlardan biride benim

akşam herifi dürtecektim ya kalkmadı kızlar bende zorlamadım sabah benden binbir özür neymiş hastaymış eşime aynen''KAYBOL'' dedim kızdığımı andı sıvıştı.

bende şuan adetliyim bitince bizde başlıcaz denemeye ilk defa bu ay

canım stres yapıp kafamıza taktığımız için olmuyor sanırım. hamile kalanların bir çoğu o ay hiç kafama takmadım rahattım falan diyolar. allah yardımcımız olsun. canını sıkacak bir durum yok gayet normalmiş herşeyin sadece stres yaptığımızdan olmuyor. bende senin gibiyim.

kızlar merhaba, benim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım tabi hemen dayanamayıp test yaptım sonuç negatif irkaç gün daha olmazsa kan tathlili yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz idrar testinde çıkarmıydı olsa ? normalde saatine kadar tutardı gecik ezdi adetim ama..

selamün aleyküm kızlar bacılar :) Bende ağustos ta ilk defa deneme yapacak olanlardanım :) ilk bebeğim olacak inşaallah listeye benide ekleyin :) Yaşım 24 ilk gebeliğim olacak inşaallah 26 ağustosta adet günüm :) yumurtlama günüm ise yaklaşık 10 ağustos :)

şimdi arada baş dönmeleri var vekollarım acayip ağrıyor sanki dünyanın yükünü taşıyorum

merhabalar arkadaşlar..takip ediyorum sizleri ve bende aranızda olmak istiyorum.22 aylık evliyim ve 8 aydır bebek için uğraş veriyoruz olmadı.. temmuz 9 adet günümün ilk günü doktora gittim ve 3.gün hormon testi yapıldı ve temiz.şükürler olsun.doktor serophene verdi adetin 5.günü başlayıp 5 gün içtim..adetin 12. günü yani dün ovitrelle çatlatma iğnemi vurldum.çünkü iki yumurtanın büyüklüğü 18 mm civarı idi.bakalım nasıl bi süreç beklio beni..beklenmeyen adet tarihi;5 ağustos..benide eklersiniz sevinirimDDDD
allah hepimize bebişlerimizi nasip etsin.

KIZLARR BEN BİR GÜNN HEP ABDESLİ BUU DUAYI 500 KEREE TESBİH ÇEKEREK HER SEFERİNDE EUZU BESMELE ÇEKEREK OKUMUŞTUM BUGÜN AKLIMA GELDİİ SİZLER İÇİN YAZMAK İSTEDİM TABİİKİDE HER DUA SEVAPTIR AMA BEN BU DUAYI OKUMUŞTUMM

3 ihlas 1 fatiha surelerini okuyup peygamber efendimiz Muhammed Mustafa(s.a.v) ve ailesine,ashabına,Hızır ve İlyas a.s lara şehitlerimize,evliyalara ve bütün peygamberlere bağışlanır.Daha sonra aşağıdaki vird 500 kere okunduktan sonra Allahtan ne istenirse istensin yine onun emri ve izniyle isteği yerine gelir inşallah
okunacak dua budur:
İnne rabbi kariybün muciybun.
İnne rabbi latifün lima yeşa.
İnne rabbi lesemiu,d-dua
İnne rabbi leğaniyyün kerim.
İnne rabbi rahiymün vedüd
Amin. ALLAH KABUL ETSİNİNŞALLAH BEBİŞLERİNİZE KAVUŞURSUNUZ

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…