hıc dondurulmusum kalmayacak ama nasıp ıns tutunurda gerek kalmaz...
kızlar beyaz, baharnaz., saydocan
bu sabah transferdeyim çok merak ediyorum.inş. bu sefer olacak başaracağız.
biraz korku var sabah için şu idrar tutma konusuna bozuluyorum biraz tek sorunum bu.
ama değer herşeye değer... evde olamıcam kızlar sizleri hem özleyeceğim hemde merak edicem. erken dönersem yazarım. 12 gün allah sabir versin hepimize..
beyaz ne durumdasın ?
evlatlarımı almaya gidiyorum yaşasın
görüşmek üzere hoşçakalın .beni unutmayınopuyorumnanaktan
Amin inşallah canım,şu mübarek günde umarım hayırlı sonuçlar alırsın.
slm kızlar az önce aradılar 16 yumurtadan 14'üne işlem yapılmış ve sadece 8 tanesi döllenmiş canım çok sıkıldı. inşallah kaliteleri iyi olurda 5. güne kadar dayanırlar ya offff. Zaman geçmek bilmiyor..
baharnaz beni aramıyorlar henüz bir ses yok ve 3. gün yumurta perşembe toplnmıştı. seni ne zaman aradılar?
selam kızlar oncelıkle rabbım dualarınızı kabul etsın ıns...
benım dun opu ıslemım oldu 4 tane yumurtam toplandı bugun aradılar sadece 2 sı dollenmıs hersey yolunda olursa salı transverım var hayırlısı ıns az ama yapacak bıseyımde yok hayırlısı ıns
Selam canım , inşallah iki yumurtanda yoluna devam eder ve salı günü transferin olur , haklısın yapacak bişey yok hele bu bekleme dönemi çok yıpratıyo insanı , , bende yarını bekliyorum transferim olcakmı diye ,, inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız yakında :))
a.s.Günaydın canım , moral bozacak bi durum yok tam tersi sevinmelisin 8 tane döllenmiş yumurta çok iyi bi sayı , 5. günede ulaşan mutlaka olacaktır ,, hatta bence dondurulacak bile çıkabilir inşallah :)) Ama zamanın geçmemesi konusuna aynen katılıyorum , bende yarın sabahı bekliyorum 4 embriyomdan 5. güne çıkan olacakmı ??
kızlar ben geldim ve mutluyum
biliyorsunuz 2 folükülüm olmuştu 2 side döllenmiş ve 2 side 1. kalite 10 ar hücreli olmuşlar. hiç fragman da yokmuş ikisini de transfer ettiler çok mutluyum. hakkımızda hayırlısı şimdi 12 gün sayacağım değil mi?
hepinize de güzel transferler diliyorum.
işallah sen de güzel haberlerle dönersin canım .sonra beraber bekleriz. okula da gitmeyelim sonuç belli olmadan:)Çooook ama çok sevindim canım hihoyyyt Harika bişey bu hihoyyyt Evet 12 koca gün beklemek kaldı şimdi ,, ama boşver sonunda bebiş olsunda geçer 12 gün ,, biz ne 12 günlerdir bekliyoz dimi buda geçer ( çok arabesk yaptım sanki :))) Bende inşallah yarın seninle beklemeye başlarım :))
slm arkadaşlar bende bu ay tedaviye başladım. aslında aşılama olarak başladım ama doktor eşimin sperm sonucunu görünce %5 şansınız var çok düşük bir şans istiyorsanız hemen karar verin tüp tedavisine geçelim dedi ve öyle yaptık tedavinin 5. günü ilaçların dozu arttırılarak tüp bebek denemeye karar verdik. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. doğru bir karar mı verdik bilmiyorum ama o kadar moralimiz bozuldu ki hemen karar verdik. zaten bu 2. aşılamamız olacaktı bu da tutmazsa taa seneye yaz tatilini beklemek zorunda kalacaktık.
merhaba nurceren , inşallah sizin için hayırlı bir karar olur ve bebeğine kavuşursun ,, neden seneye yaz tatilini bekemek zorundaydınız pekiyi , öğretmenmisin sende ?
arkadaşlar benim ilk denemem olacak bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. hangi ilaçlarla başladınız yumurta toplama işlemi ne zaman nasıl oluyor sonrasında neler oluyor. çok korkuyorum şimdiden heyecan bastı
Merhaba serramis bende Adanada hamdi beyde 2 kere tüp bebek yaptırmıştım ama maalesef olmadı.Ama benim genetik problem olduğu için tutmadı sanırım daha sonra Alman hastanesine gittim ordada pgt ile tekrar denedik ama dış gebelikle sonuçlandı.Hamdi bey iyi bir doktordur.İnşallah senin ki tutar.Kolay gelsin.
Merhaba Nurcerenslm arkadaşlar bende bu ay tedaviye başladım. aslında aşılama olarak başladım ama doktor eşimin sperm sonucunu görünce %5 şansınız var çok düşük bir şans istiyorsanız hemen karar verin tüp tedavisine geçelim dedi ve öyle yaptık tedavinin 5. günü ilaçların dozu arttırılarak tüp bebek denemeye karar verdik. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. doğru bir karar mı verdik bilmiyorum ama o kadar moralimiz bozuldu ki hemen karar verdik. zaten bu 2. aşılamamız olacaktı bu da tutmazsa taa seneye yaz tatilini beklemek zorunda kalacaktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?