Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

Günaydın canım , bitmiştir bile transfer şimdiye dimi ? Kavuştunuz ve bi daha ayrılmayın inşallah , inşallah kucağınada alcaksın cancan hihoyyyt

sagol canım ıns ben kendı adıma elımden gelen herseyı yaptım gerısı rabbımın takdırı ol derse olur bekleyıp yasayacagım....aslında cok uzuldum yapacak bıseyımde yok yarın aksama dogru tekrar aryacak emrıyolog ıns ıyı haberlerle arar...gecmısı cok okumadım kac kısının tarnsverı oldu...
Amin inşallah canım,şu mübarek günde umarım hayırlı sonuçlar alırsın.

a.s.Günaydın canım , moral bozacak bi durum yok tam tersi sevinmelisin 8 tane döllenmiş yumurta çok iyi bi sayı , 5. günede ulaşan mutlaka olacaktır ,, hatta bence dondurulacak bile çıkabilir inşallah :)) Ama zamanın geçmemesi konusuna aynen katılıyorum , bende yarın sabahı bekliyorum 4 embriyomdan 5. güne çıkan olacakmı ??

Selam canım , inşallah iki yumurtanda yoluna devam eder ve salı günü transferin olur , haklısın yapacak bişey yok hele bu bekleme dönemi çok yıpratıyo insanı , , bende yarını bekliyorum transferim olcakmı diye ,, inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız yakında :))

hepımız ıcın hayırlısı neyse o olsun....ıns yarın sende guzel habelerını alırsın kuzucuklarının...bu ara bıraz kadercı oldum sanırım...ama elımden gelenı yapıyorum yıllardır ıns bıgun rabbım dualarımızı kabul eder ve meleklwrımızı bıze nasıp eder...

İnşallah canım dediğin gibi olur benimde tek isteğim dondurulmuş embrio kalması. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Senin bebişlerine kavuşmana çok az zaman kalmış inşallah yarın 4 embrioda 5. güne gelir canım. Güzel habelerini bekliyorum..

kızlar ben geldim ve mutluyum
biliyorsunuz 2 folükülüm olmuştu 2 side döllenmiş ve 2 side 1. kalite 10 ar hücreli olmuşlar. hiç fragman da yokmuş ikisini de transfer ettiler çok mutluyum. hakkımızda hayırlısı şimdi 12 gün sayacağım değil mi?
hepinize de güzel transferler diliyorum.

Çooook ama çok sevindim canım hihoyyyt Harika bişey bu hihoyyyt Evet 12 koca gün beklemek kaldı şimdi ,, ama boşver sonunda bebiş olsunda geçer 12 gün ,, biz ne 12 günlerdir bekliyoz dimi buda geçer ( çok arabesk yaptım sanki :))) Bende inşallah yarın seninle beklemeye başlarım :))

işallah sen de güzel haberlerle dönersin canım .sonra beraber bekleriz. okula da gitmeyelim sonuç belli olmadan:)

slm arkadaşlar bende bu ay tedaviye başladım. aslında aşılama olarak başladım ama doktor eşimin sperm sonucunu görünce %5 şansınız var çok düşük bir şans istiyorsanız hemen karar verin tüp tedavisine geçelim dedi ve öyle yaptık tedavinin 5. günü ilaçların dozu arttırılarak tüp bebek denemeye karar verdik. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. doğru bir karar mı verdik bilmiyorum ama o kadar moralimiz bozuldu ki hemen karar verdik. zaten bu 2. aşılamamız olacaktı bu da tutmazsa taa seneye yaz tatilini beklemek zorunda kalacaktık.

inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz. dileyen isteyen herkesin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba nurceren , inşallah sizin için hayırlı bir karar olur ve bebeğine kavuşursun ,, neden seneye yaz tatilini bekemek zorundaydınız pekiyi , öğretmenmisin sende ?

merhaba nurceren , inşallah sizin için hayırlı bir karar olur ve bebeğine kavuşursun ,, neden seneye yaz tatilini bekemek zorundaydınız pekiyi , öğretmenmisin sende ?

sağol canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur. evet bende öğretmenim şırnakta görev yapıyorum oradaki imkanlarıda tahmin edersiniz olmazsa (inşallah olacak) yaz tatiline kadar yine beklicez. burdaki herkes öğretmen sanırım tesadüfe bakCADIARZU

arkadaşlar benim ilk denemem olacak bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. hangi ilaçlarla başladınız yumurta toplama işlemi ne zaman nasıl oluyor sonrasında neler oluyor. çok korkuyorum şimdiden heyecan bastı

Kısa protokol ise Gonal-f yada menagon gibi yumurta geliştirici iğnelerle başlıyosun ,, sen zaten başlamışsın ama dimi dozunu artırdık demişsin ya ,, ortalama 5 gün sonra yumurtaların erken çatlamasını önleyen cetordite gibi bir iğne daha ekleniyor ,, yumurtalar ortalama 20 cm oluncada (10 gün sürdü bende ) çatlatma iğnesi oluyosun bir gün geçincede yumurtaların toplanıyor,, ertesi gün sana kaç yumurtan döllenmiş ve kaliteleri nasıl bilgi veriliyor,, sonrada yumurta sayına ve gelişin durumuna göre 3. veya 5. fün sana transfer ediliyor . Yaşın kaç canım , tek problem eşinin sperm sayısımı ? Hangi merkezde tedavi oluyosun ?

Beyaz transferin olmuş canım hayırlısı kaliteleride çok iyi canım sen içini ferah tut Sıkı sıkı tutunsunlar sana
İnşallah güzel haberleri paylaşırız

Merhaba sweetwitchy
Seni çok iyi anlıyorum. Allah sabrımızı bol versin. Genetik problem tüp bebek yapılmadan önce anlaşılamıyor mu? İnan öyle korkuyorum ki tekrar hayal kırıklığı yaşamaktan çünkü aşılamamda tutmamıştı benim. 4 doktora gittim ve hepsi normal yolla bile hamile kalabileceğimi bir sorun görünmediğini söylediler ama nedense henüz sebebini bulacak kadar tıbbın ilerlememiş olabileceğinide düşünüyorum. Alman hastanesi Taksimdekine mi gittin? Ben orada Başak Erzike gitmiştim. Sadece muayene oldum ve 1 yıl daha tüp bebek yaptırma demişti. Ama normal yolla olmuyor işte. Genetik problem konusunda bana da bilgi verirsen çok sevinirim canım. Kendine iyi bak ve mücadeleyi bırakma. Ben hepimizin bu mutluluğu yaşayacağını düşünüyorum. Hamile insanlar ve çocuk doğuran kadınlara çok büyük birşeyi başarmışlar gibi bakıyorum ve onların ulvi insanlar olduğunu düşünecek kadar psikopatlaşmış durumdayım yanikafamçokkarıştı

Merhaba Nurceren
Benim de ilk tüp bebek denemem ve uzun protol. Tutacak inşallah hepimizin bebişleri olacak buna gerçekten inanıyorum. Eşin ve senin almış olduğun karar moral bozukluğundanmış bizimki de aynen bu şekilde oldu. Aşılama tutmadı ama hiç sorununuz yok dedi dr lar. Artık beklemek istemiyorduk ve tüp bebeği denemek istedik. Bu kararı verdikten sonrada günler geçmek bilmedi. Şimdi zaman geçirmeye çalışıyorum. Allahtan banka işleri çok yoğun olduğu için zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Biran önce transfer safhasına geçip gebelik testindeki pozitifi görmek istiyorum :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…