Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

hanımlar nerelerdesiniz transferden sonra bebeğin tutunması için nasıl beslenmeliyiz bilgisi olan var mı?

Beyaz transferin olmuş canım hayırlısı kaliteleride çok iyi canım sen içini ferah tut Sıkı sıkı tutunsunlar sana
İnşallah güzel haberleri paylaşırız

teşekkür ederim canım..
sen nasılsın? bu arada nasıl besleniyorsun?
benim bugün daha 1. gün nasıl geçer koskoca 11 gün daha çok sabırsızlanıyorum. senin bugün 6 oldu. ayın kaçında başlamıştın ilk tedaviye benim 9 unda başladım ben...

evet canım başlamıştım ilaçlara gonal f 75 le başlamıştı dozunu 375 yaptı iki gün bu şekilde oldu bugünde gonal f menegon ve cetordite verildi. yumurtalar en büyüğü 12 olmuştu 10-11-9 olan bikaçtane daha vardı fazla yumurta olmayacak gibi dedi doktor . şu an tek problem eşimde olarak gözüküyor inşallah başka birşey çıkmaz. benim hormon testleri normal bakalım yumurta kalitesi önemli dedi doktor. 27 yaşındayım. temmuz ayında adanada bir doktora gittim özelden takip edip adana tüp bebek merkezinde aşılamamı yaptı olmadı bu ay mersin tüp bebek merkezine başladım işte orda devam ediyoruz. 4450 fiyat verdiler nasıl

selam kızlar benım yarın transverım var ve cok heyecanladım ıkı tane embrıyom oldu bıraz az ama ıns onlar saglılılar...rabbım hepımızın yuzunu goldursun ıns

selam kızlar benım yarın transverım var ve cok heyecanladım ıkı tane embrıyom oldu bıraz az ama ıns onlar saglılılar...rabbım hepımızın yuzunu goldursun ıns
hiç sıkma canını. benim de sadece 2 yumurtam oldu ve 2 embriyo oldu. ikiside 1. kalite çıktı. çok şükür. işallah güzelce de tutunurlar .allahımm elelrimizi boş bırakmaz işallah dua edelim bol bol. ismi azam duasını okuyun arkadaşlar. ben okuyorum.

merhaba canım benimde ilk tüp bebek denemem aradaki farkı bilmemekle birlikte benimde kısa protokol sanırım. bende geçen ay aşılamam oldu aşılama yapan doktor şansınız çok yüksek demişti ama sonuç negatif oldu. biz aşılamada olabilir diye düşünüyorduk ama mersinde gittiğimiz merkez neredeyse hiç şansınız yok dedi eşimde bende o kadar kötü olduk ki hemen kabul ettik tüp tedavisine geçmeyi. inşallah bizimde olumlu olacak bende bebeğimle döneceğim evime.:Saruboceq::Saruboceq:

banada bugün yumurtan az olacak gibi görünüyor dedi doktor. şimdi yeni yasaya göre transfer bir tanemi yapılıyor.

sen ne yaptın canım bugün transferin oldu mu?

Merhaba arkadaşlar ,, benimde transferim oldu ve eve geldim ,, stresli bigün oldu benim için ,,halada çok gerginim nedenini bilmiyorum ... 2 tane blastokist tranfer edildi , ama birisi 1. kalite diğeri 2. kalite ,, ve başladık beklemeye geeçerse zaman :))

ilaçların etkisindenmi bilmiyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum bi sersemlik var üstümde

gerilme lütfen rahat ol bebeklerin senle...
blastokist ne demek bilmiyorum açıklar mısın?
kaliteler iyi maşallah işallah tutsunlarda... kaç hücreli olduklarını söylediler mi?

İlaçlar dahil bir fiyatsa güzel ,, hem gonal f hem menagonmu kullanıyosun ,, yumurta kaliten güzel olsunda sayı önemli değil ,, bizim test tarihimize yakın senin transferin olur herhalde ,,hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun hihoyyyt

allah kolaylık versin canım. yenisin demekki. ben de bitlis güroymak ilçesinin bir köyünde 4 yıl çalıştım ama uzun yıllar önceydi tabii

sağol canım bende 3 yıl ağrıda çalıştım ankaraya tayin olduk artık doğu bitti derken tekrar doğudayız işte kısmet napalımm

ilaçlar dahil değil ilaçlar için rapor çıkardık 600 de ilaçlara verdim ama bu fiyat çift deneme fiyatı riske atmamak için bu seçeneği seçtik eğer ilk denemede tutmazsa ( inşallah tutacak) bir yıl içinde ikinci denemeni ücretsiz yapacaklar. evet bugün hem menegon hem gonal f yaptılar yüksek dozlarda hemde. inşallah hayırlısı olur bebeklerimiz bize tutunur bu bekleyiş sona erer:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…