Beyaz transferin olmuş canım hayırlısı kaliteleride çok iyi canım sen içini ferah tut Sıkı sıkı tutunsunlar sana
İnşallah güzel haberleri paylaşırız
Kısa protokol ise Gonal-f yada menagon gibi yumurta geliştirici iğnelerle başlıyosun ,, sen zaten başlamışsın ama dimi dozunu artırdık demişsin ya ,, ortalama 5 gün sonra yumurtaların erken çatlamasını önleyen cetordite gibi bir iğne daha ekleniyor ,, yumurtalar ortalama 20 cm oluncada (10 gün sürdü bende ) çatlatma iğnesi oluyosun bir gün geçincede yumurtaların toplanıyor,, ertesi gün sana kaç yumurtan döllenmiş ve kaliteleri nasıl bilgi veriliyor,, sonrada yumurta sayına ve gelişin durumuna göre 3. veya 5. fün sana transfer ediliyor . Yaşın kaç canım , tek problem eşinin sperm sayısımı ? Hangi merkezde tedavi oluyosun ?
demek öğretmensin .branş nedir? ben sınıf öğretmeniyim.inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz. dileyen isteyen herkesin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hiç sıkma canını. benim de sadece 2 yumurtam oldu ve 2 embriyo oldu. ikiside 1. kalite çıktı. çok şükür. işallah güzelce de tutunurlar .allahımm elelrimizi boş bırakmaz işallah dua edelim bol bol. ismi azam duasını okuyun arkadaşlar. ben okuyorum.selam kızlar benım yarın transverım var ve cok heyecanladım ıkı tane embrıyom oldu bıraz az ama ıns onlar saglılılar...rabbım hepımızın yuzunu goldursun ıns
Merhaba Nurceren
Benim de ilk tüp bebek denemem ve uzun protol. Tutacak inşallah hepimizin bebişleri olacak buna gerçekten inanıyorum. Eşin ve senin almış olduğun karar moral bozukluğundanmış bizimki de aynen bu şekilde oldu. Aşılama tutmadı ama hiç sorununuz yok dedi dr lar. Artık beklemek istemiyorduk ve tüp bebeği denemek istedik. Bu kararı verdikten sonrada günler geçmek bilmedi. Şimdi zaman geçirmeye çalışıyorum. Allahtan banka işleri çok yoğun olduğu için zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Biran önce transfer safhasına geçip gebelik testindeki pozitifi görmek istiyorum :teytey:
demek öğretmensin .branş nedir? ben sınıf öğretmeniyim.
hiç sıkma canını. benim de sadece 2 yumurtam oldu ve 2 embriyo oldu. ikiside 1. kalite çıktı. çok şükür. işallah güzelce de tutunurlar .allahımm elelrimizi boş bırakmaz işallah dua edelim bol bol. ismi azam duasını okuyun arkadaşlar. ben okuyorum.
a.s.Günaydın canım , moral bozacak bi durum yok tam tersi sevinmelisin 8 tane döllenmiş yumurta çok iyi bi sayı , 5. günede ulaşan mutlaka olacaktır ,, hatta bence dondurulacak bile çıkabilir inşallah :)) Ama zamanın geçmemesi konusuna aynen katılıyorum , bende yarın sabahı bekliyorum 4 embriyomdan 5. güne çıkan olacakmı ??
evet sen?bende sınıf öğretmeniyim canım. istanbul'damı çalışıyorsun
evet sen?
gerilme lütfen rahat ol bebeklerin senle...Merhaba arkadaşlar ,, benimde transferim oldu ve eve geldim ,, stresli bigün oldu benim için ,,halada çok gerginim nedenini bilmiyorum ... 2 tane blastokist tranfer edildi , ama birisi 1. kalite diğeri 2. kalite ,, ve başladık beklemeye geeçerse zaman :))
allah kolaylık versin canım. yenisin demekki. ben de bitlis güroymak ilçesinin bir köyünde 4 yıl çalıştım ama uzun yıllar önceydi tabiişırnak silopideyim ben
evet canım başlamıştım ilaçlara gonal f 75 le başlamıştı dozunu 375 yaptı iki gün bu şekilde oldu bugünde gonal f menegon ve cetordite verildi. yumurtalar en büyüğü 12 olmuştu 10-11-9 olan bikaçtane daha vardı fazla yumurta olmayacak gibi dedi doktor . şu an tek problem eşimde olarak gözüküyor inşallah başka birşey çıkmaz. benim hormon testleri normal bakalım yumurta kalitesi önemli dedi doktor. 27 yaşındayım. temmuz ayında adanada bir doktora gittim özelden takip edip adana tüp bebek merkezinde aşılamamı yaptı olmadı bu ay mersin tüp bebek merkezine başladım işte orda devam ediyoruz. 4450 fiyat verdiler nasıl
allah kolaylık versin canım. yenisin demekki. ben de bitlis güroymak ilçesinin bir köyünde 4 yıl çalıştım ama uzun yıllar önceydi tabii
eş görevi nedeniyle mi?sağol canım bende 3 yıl ağrıda çalıştım ankaraya tayin olduk artık doğu bitti derken tekrar doğudayız işte kısmet napalımm
İlaçlar dahil bir fiyatsa güzel ,, hem gonal f hem menagonmu kullanıyosun ,, yumurta kaliten güzel olsunda sayı önemli değil ,, bizim test tarihimize yakın senin transferin olur herhalde ,,hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?