Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

gerilme lütfen rahat ol bebeklerin senle...
blastokist ne demek bilmiyorum açıklar mısın?
kaliteler iyi maşallah işallah tutsunlarda... kaç hücreli olduklarını söylediler mi?

5. güne gelen embriyoya blastokist deniyormuş ,, 60 ın üzerinde hücre grubu , bakalım artık 1 tanesi 1. kalite , ikinciside benım şefkatimle içimde birinci kalite olacak inşallah ,, eşimin dediği bu bende inanmak istiyorum valla :))

moralini yüksek tut canım zor aşamaları geçmişsin. göreceksin ikincisi de birinci kalite olacak ve annesine tutunacak inşallah

Güzel bi kampanyaymış valla ,, inşallah gerek kalmasın canım :)) İlaçların yoğun kendini sersem gibi hissetmen normal ,, düşünsene hem hızlı çalış çok yumurta ver diyo ilaçların bi kısmı bi kısmıda dur yavaş ol çatlamasın diyo ,, vücudumuzun feleği şaşıyo yani ,, iyi dayanıyoruz valla,, inşallah çektiklerimize değer hepimize birer bebek Allah'ım

oo maşallah 60 ın üzerinde hücre grubu da hiç duymamıştım. şansın çok yüksek. allahımm kısmet eder işallah...
senin yaş kaç 2 embriyo olduğuna göre?

doğru söylüyorsun valla feleğimiz şaşıyor ama inşallah o güzel haberi alınca bütün sıkıntılar bitecek hepsine değecek:Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah gerek kalmasın canım ,, bu arada ananas yiyormusun ,, yada duydunmu öyle bişey ananas yemek gerekiyo diye ?
ananas duydum ama doktorum corasprin iç dedi. ananas ta kan sulandırıcı aspirinde yanlış bişi yapmamak için yemiyorum. kabak çekirdeği ayçekirdeği yiyorum bir de kayısıyı kabız olmamak için yiyorum sen?

kızlar mrb benim ilk transferimde pozitif sonuç almıştım ananas ve kabak çekirdeği yemiştim ark tavsiyesi ile birde ceviz 3-4 tane birde 4444 selati tefriciye okumuştuk.. bol bol yatmadım 2.gün ağır olmamak üzere hayata döndüm 8.gün idrarda ve bhcg pozitif çıktı silik çizgi ve 24 bhcg.ama 10.hf kaybettim şuan aynı durumdayız bende dond.emb.transferim oldu 4.günümdeyim bugün yaşım 26 ama 2 adet 1.kalite emb.transferim oldu allah hepimizi nisan ayında anne olmayı nasip etsininş ben şuan 7 aylık hamile olucaktım ama sil baştan işte kısmet...

Son düzenleme:
bende kendi kararım ile bebe aspirini ve folikasit içiyorum belki bebeğim kan pıhtılaşmasından ölmüştür diye(

bende kendi kararım ile bebe aspirini ve folikasit içiyorum belki bebeğim kan pıhtılaşmasından ölmüştür diye(
bebe aspirini içme arkadaşım onlar artık piyasada yokmuş coraspirin için . folik asit zaten içmen gerekiyor. doktorun söylemedi mi bunu zaten?

Merhaba arkadaşım ,, üzldüm bebeğine benimde geçen denememde düşmüştü ama çok erkendi ,, senin acın kat kat fazla olmuştur ,, inşallah bu denemende sonu güzel olur ,, inşallah hep beraber bahar anneleri oluruz kaydirigubbakcemile5

Ben ananasa hiç bulaşmayayım o zaman madem kan sulandırıcıymış ,, Çünkü bana hem coasprin verdiler günde bi tane hemde kan sulandırıcı bir iğne verdiler göbekten yapıcam her gün ,, yeterince sulu kan olurum herhalde dimi :))

bebe aspirini içme arkadaşım onlar artık piyasada yokmuş coraspirin için . folik asit zaten içmen gerekiyor. doktorun söylemedi mi bunu zaten?

Beyaz günaydın canım

Benim reçetede coraspirin veya Babyprin yazıyordu eşim ilaç almaya gittiğinde memorıaldaki ilaç satan çocuk çocuklar için olan aspirinden vermiş ben onu kullanıyorum kafam karıştı şimdi

evet googleden bak istersen ananasın faydaları neymiş ona göre araştırarak ye ne yersen kaş yaparken göz çıkarmayalımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…