Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

canım benim üzülme Rabbim büyük olumlu düşün sadece...

canım benim üzülme Rabbim büyük olumlu düşün sadece...
merhaba
ben hemen detayları aktarayım. bir kere benim yaşım 40 ve rezervim az. sadece 2 folükülle çıktım yola. yumurtam az olduğu için doktor bana çok ilaç veremedi kaliteyi bozmamak için. ve ilaçlarım 750 tuttu. ama daha gençler için 1500 lira falan tutuyor bildiğim kadarıyla( rezerv arttıkça ilaç miktarı da artıyor)
ben memorial de tedavi görüyorum. inanılmaz harika bir hastahane . çok memnun kaldım. bebek tutmasa da ilgileri takipleri mükemmeldi. hastahane 1900 euro istiyor. ama internet üzerinden ÇİDER diye bir dernek var oraya üye oluyorsun ve 1650 euro ya düşüyor.yani 500 tl kar ediyorsun. benim üyeliğim vardı ve 3250 lira ödedim artı ilaçlar 750 bir de eşime 160 liraya sperm analizi yaptırdık toplamda 4150 tuttu benim. senin ilaçların fazla olursa ve çider e de üye olursan 5000 i göze alarak başlamalısın. ben kesinlikle memorial diyorum. bazı hastahaneler pazara denk gelince tatil diye transfer yapmıyor.eğer benim yumurtalarımda bir aksilik olmazsa yarına ahyırlısıyla transferim var.( dün iki yumurtanın ikiside dölelnmişti en son ama bölünme nasıl gidiyor henüz bilgim yok)
ilgi mükemmel adamlar benim 2 yumurtam heba olmasın diye hergün kan aldılar hergün muayeneye çağırdılar çok memnun kaldım.
merak ettiğin başka birşey olursa yanıtlarım. şimdilik bu kadar sevgiler...

saydocan dr.un çok mantıklı sölemiş onlar işini biliyo bizler şu evhamları bıraksak biraz daha iyi olcak kendim içinde sölüyorum.3 denemen sanırım tamolrak promlem neydi sizde hatırlatırmısın?3 denemeyi nereye yaptırdın farklı yerlermi? şuan umuta mı gidyodun?
benimde belki pazartesi olur transfer bugünkü telefonum gelmedi. ben aradım emriyologlara bağlanılmıyomuş.sizi mutlaka gün içinde arayacaklar dedi sekreter. sonuçlarımız hayırlı olsun arkadaşım yok kalan 1 emriyo bile olsa lütfen sonucu bekleyelim. öle kendimizi yıpratmak yok anlaşıldımıopuyorumnanaktan

beyaz cım bi kere çok şanslısın 40 yaşında bu denemyi yapma muhteşem bir şey.bir arkadaşım var fsh ı30 larda falan onun için çok üzülüyorum 40 yaşında yumurta sıfır zaten regl olamıyo 3 aydır.neler kullandı bitkisel hayıt suyu vs. senin için çok sevindim canım. transferin yarınmış allah yardımcın olsun yumoşların sımısıkı tutunsunlar inş. hiç bırakmasınlar.dualarım seninle olacak.
ben brükseldeyim bugün transfer günü belli olacaktı hala bekliyom. ben aradım emriyologlar işlemdeymiş bu gün mutlaka aranacak dendi. ben perşembe opu yaptırdım. benimde belki pazartesi olur sonuna kadar üzülmeyeceğim.
benim masraflar 6200 tl kadar geldi. para bile hesap tutacak halim yok............... para yerine geliyo yeterki hepimiz inş. bu denemede kavuşalım evlatlarımıza.
:gitme::Saruboceq:

baharnaz merhaba canım kusura bakma ben anlayadım sen transfer sonucumu bekliyodun? nerde ne zaman oldu? önceki yazılarına baktım . merak ettim şimdi seni canım yaa
sen benim gibi yaramaz yapıyosun bende şu sigara illetinden nasıl kurtulacam yaa.
kendime çok kızıyorum.hem bu kadar iste hemde fedakarlık etme ( kendime sölüyorum alınma) bazen nefret ediyorum bu yüzden kendimden.opum perşembeydi hemşireler tembih etti sigara yok diye..4-5 içiyorum. eğer tutmazsa bu yüzden sorumlusu benmi olurum? bu yüzden tutmayabilirmi acaba merak ediyorum?:kedi:

Problem sperm sayısı düşüklüğüyle ( 3 milyon ) başladı , ama ilk tüp denmesinde görüldüki bendede yumurtalık rezervi düşük . İlk iki denememizi Beşiktaş Jinemed de yaptık. İlkinde iki yumurtadan hiçbiri döllenmedi ve transfer olmadı , ikincide 2 yumurta toplandı ikiside 1. kalite embriyo olarak transfer edildi , tuttu ama düştü . Şimdi Umut tayım evet.
Evet arkadaşım 1 embriyoda olsa bekliyoruz ve umudumuzu kaybetmiyoruz hihoyyyt

saydocan
Canım şimdi geldim eve ve hemen yazim dedim yatmadan. 20 tane yumurtadan 16 tanesi toplanmış Doktorum çok iyi dedi. Yarın kaliteliri hakkında bilgi vereceklermiş. Beni biraz fazla tuttular hastanede toplama işleminden sonra 6 saat serum verdiler Doktorum yumurta sayısı çok olanlara bu şekilde yapıyoruz dedi. Çokda detayını sordum açıkcası.
Hiç korktuğum gibi geçmedi zaten anlamadım bir bakmışım odamdaydım. .
Hiç kanamamda yok şimdilik.
İnşallah güzel haberleri yarın alırım.

aaaa ayın 5 i geçeli 15 gün oldu canım hamile olma olasılığın çok yüksek değil mi sence? bir test yapmalısın eğer düzenli regl oluyorsun bu durum pek normal değil hadi inşallah hamişsindir canım yarın mutlaka yaptır çok merak ettim

Selam evet canım trasnfer sonucu bekliyorum 29 u test günüm 17 sinde memorıalda oldum
Sigara evet iyi bişey diil ama içiyorum kendini suçlama Rabbim ne dilerse ne isterse o olur
ama çok abartma içerken içmesen daha iyi ya lmaz: :)

Çok sevindim inanki 16 yumurta çok güzel inşallah çoğuda döllenecek ve kaliteli embriyoların olacak :)) Sanada muhtemelen 5. gün transferi yaparlar dimi , doktorun bişey söyledimi bu konuda

godes çok geçmiş olsun canım. ne mutlu sana içinde allahın izniyle en iyileri seçilecek.
inş. sıkı sıkı tutunsun 9 ay opuda hiç bir korku yok.
yarın benimde trnsfer günü 7 dölllenmiş vardı.bugün aradılar. 6 tanesi sağlammış.
embriyolar 10 dan az olunca blasta gidilmiyomuş. bir an aradıklarında panik oldum.neyse yarın sabah transferdeyim. allah yolumuzu açık etsinguclubacismile

kızlar beyaz, baharnaz., saydocan
bu sabah transferdeyim çok merak ediyorum.inş. bu sefer olacak başaracağız.
biraz korku var sabah için şu idrar tutma konusuna bozuluyorum biraz tek sorunum bu.
ama değer herşeye değer... evde olamıcam kızlar sizleri hem özleyeceğim hemde merak edicem. erken dönersem yazarım. 12 gün allah sabir versin hepimize..
beyaz ne durumdasın ?
evlatlarımı almaya gidiyorum yaşasın
görüşmek üzere hoşçakalın .beni unutmayınopuyorumnanaktan

hadi hayırlısıyla bebeklerini al gel bakalım umarım 9 ay hiç bırakmazlar seni.
ben de çok paniğim bugün 9 gibi haber bekliyorum işallah bir aksilik yoktur.

Hadi hayırlısı canım rahat ol sıkışık olmaya çalış sıkışık olunca işlem daha kolay oluyor sıkışmak için beklemezsin canım ben 1 saat beklemek zorunda kalmıştım sıkışmak için. Zaten çok sıkışırsan boşaltıyorlar

baharnaz beni aramıyorlar henüz bir ses yok ve 3. gün yumurta perşembe toplnmıştı. seni ne zaman aradılar?

Merhaba;

Bende ağustos 21 de lucrin kullanmaya başladım ve dr um lucrinin yanında anttibiyotik de verdi. Adanada tedavi oluyorum Hamdi Karanfil dr um. İnşallah bayramdan sonra transferim yapılacak. Çok heyecanlıyım. Bebeklerimiz bize yaklaşıyor benceyerimseniben

slm kızlar az önce aradılar 16 yumurtadan 14'üne işlem yapılmış ve sadece 8 tanesi döllenmiş canım çok sıkıldı. inşallah kaliteleri iyi olurda 5. güne kadar dayanırlar ya offff. Zaman geçmek bilmiyor..

Merhaba serramis bende Adanada hamdi beyde 2 kere tüp bebek yaptırmıştım ama maalesef olmadı.Ama benim genetik problem olduğu için tutmadı sanırım daha sonra Alman hastanesine gittim ordada pgt ile tekrar denedik ama dış gebelikle sonuçlandı.Hamdi bey iyi bir doktordur.İnşallah senin ki tutar.Kolay gelsin.

selam kızlar oncelıkle rabbım dualarınızı kabul etsın ıns...
benım dun opu ıslemım oldu 4 tane yumurtam toplandı bugun aradılar sadece 2 sı dollenmıs hersey yolunda olursa salı transverım var hayırlısı ıns az ama yapacak bıseyımde yok hayırlısı ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…