- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
Günaydın canım , benim opu çarşamba oldu , az öncede doktorum aradı transferi 5. güne bırakalım dedi . Benim 4 embriyomdan pazartesiye hiç kalan olmazsa diye çok endişeliyim nasıl geçecek iki gün bilmiyorum . Embriyolarımın biri geriden biri önden gidiyomuş , ikisinin durumu iyi galiba , çok büyük risk oldu bence bu kadarcık embriyoyu 5. güne bırakmak ama doktorum 5. güne ulaşamayan embriyoyu 3. gün transfer etsekde demekki tutmayacakmış deyince ikna oldum , beklicem artık iki uzuuuun gün(
merhabacanım benim üzülme Rabbim büyük olumlu düşün sadece...
saydocan dr.un çok mantıklı sölemiş onlar işini biliyo bizler şu evhamları bıraksak biraz daha iyi olcak kendim içinde sölüyorum.3 denemen sanırım tamolrak promlem neydi sizde hatırlatırmısın?3 denemeyi nereye yaptırdın farklı yerlermi? şuan umuta mı gidyodun?
benimde belki pazartesi olur transfer bugünkü telefonum gelmedi. ben aradım emriyologlara bağlanılmıyomuş.sizi mutlaka gün içinde arayacaklar dedi sekreter. sonuçlarımız hayırlı olsun arkadaşım yok kalan 1 emriyo bile olsa lütfen sonucu bekleyelim. öle kendimizi yıpratmak yok anlaşıldımıopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım iyiyim.
asıl sen iyi ol artık sen bi ANNE adayısın.hayırlı sonuçlara ulaşırsın inşallah.
biliyormusun baharnaz ben hala regl olmadım hesaplayıcıya göre bu ayın 5inde olmama lazımdı ama yok bi belirti falan da yok test yapmayı da istemiyorum(negatifi görmekten bıktım) dr.a mı gitsem yada testi alıp yapsam mı bilemiyorum.işte böyle....
sen beni boşver dinlenmene bak ani hareketlerden sakın.ağır kaldırma temizlikmiş falan hiç yapma ok?bebişine/bebişlerine kavuşunca belli zamandan sonra normal yaşantına döneceksin zaten sadece kendine ve bebeğine/bebeklerine odaklan ve olumlu düşün.
baharnaz merhaba canım kusura bakma ben anlayadım sen transfer sonucumu bekliyodun? nerde ne zaman oldu? önceki yazılarına baktım . merak ettim şimdi seni canım yaa
sen benim gibi yaramaz yapıyosun bende şu sigara illetinden nasıl kurtulacam yaa.
kendime çok kızıyorum.hem bu kadar iste hemde fedakarlık etme ( kendime sölüyorum alınma) bazen nefret ediyorum bu yüzden kendimden.opum perşembeydi hemşireler tembih etti sigara yok diye..4-5 içiyorum. eğer tutmazsa bu yüzden sorumlusu benmi olurum? bu yüzden tutmayabilirmi acaba merak ediyorum?:kedi:
saydocan
Canım şimdi geldim eve ve hemen yazim dedim yatmadan. 20 tane yumurtadan 16 tanesi toplanmış Doktorum çok iyi dedi. Yarın kaliteliri hakkında bilgi vereceklermiş. Beni biraz fazla tuttular hastanede toplama işleminden sonra 6 saat serum verdiler Doktorum yumurta sayısı çok olanlara bu şekilde yapıyoruz dedi. Çokda detayını sordum açıkcası.
Hiç korktuğum gibi geçmedi zaten anlamadım bir bakmışım odamdaydım. .
Hiç kanamamda yok şimdilik.
İnşallah güzel haberleri yarın alırım.
saydocan
Canım şimdi geldim eve ve hemen yazim dedim yatmadan. 20 tane yumurtadan 16 tanesi toplanmış Doktorum çok iyi dedi. Yarın kaliteliri hakkında bilgi vereceklermiş. Beni biraz fazla tuttular hastanede toplama işleminden sonra 6 saat serum verdiler Doktorum yumurta sayısı çok olanlara bu şekilde yapıyoruz dedi. Çokda detayını sordum açıkcası.
Hiç korktuğum gibi geçmedi zaten anlamadım bir bakmışım odamdaydım. .
Hiç kanamamda yok şimdilik.
İnşallah güzel haberleri yarın alırım.
godes çok geçmiş olsun canım. ne mutlu sana içinde allahın izniyle en iyileri seçilecek.
inş. sıkı sıkı tutunsun 9 ay opuda hiç bir korku yok.
yarın benimde trnsfer günü 7 dölllenmiş vardı.bugün aradılar. 6 tanesi sağlammış.
embriyolar 10 dan az olunca blasta gidilmiyomuş. bir an aradıklarında panik oldum.neyse yarın sabah transferdeyim. allah yolumuzu açık etsinguclubacismile
kızlar beyaz, baharnaz., saydocan
bu sabah transferdeyim çok merak ediyorum.inş. bu sefer olacak başaracağız.
biraz korku var sabah için şu idrar tutma konusuna bozuluyorum biraz tek sorunum bu.
ama değer herşeye değer... evde olamıcam kızlar sizleri hem özleyeceğim hemde merak edicem. erken dönersem yazarım. 12 gün allah sabir versin hepimize..
beyaz ne durumdasın ?
evlatlarımı almaya gidiyorum yaşasın
görüşmek üzere hoşçakalın .beni unutmayınopuyorumnanaktan
Merhaba serramis bende Adanada hamdi beyde 2 kere tüp bebek yaptırmıştım ama maalesef olmadı.Ama benim genetik problem olduğu için tutmadı sanırım daha sonra Alman hastanesine gittim ordada pgt ile tekrar denedik ama dış gebelikle sonuçlandı.Hamdi bey iyi bir doktordur.İnşallah senin ki tutar.Kolay gelsin.Merhaba;
Bende ağustos 21 de lucrin kullanmaya başladım ve dr um lucrinin yanında anttibiyotik de verdi. Adanada tedavi oluyorum Hamdi Karanfil dr um. İnşallah bayramdan sonra transferim yapılacak. Çok heyecanlıyım. Bebeklerimiz bize yaklaşıyor benceyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?