canım bende sulu gözlü biri olarak bende ağlarım herhalde.
Benim ilk denemem ve florance nightingale de yaptırıyorum. Doktorum herşey güzel 20-25 arasında yumurtan var dedi. Ama kaç tanesi toplanacak kaçı kaliteli olacak çok merak ediyorum.
kızlar birde kontrollerde ultrasonda baktığında kaç tane yumurtaznı olduğunu söylüyordu doktor ve kaç tanesi toplandı. Aradaki fark çok oluyormu onu merak ediyorum.
Sen yumurta zenginisin maşallah arkadaşım , hiç korkma hiç endişe etme senin bebeğin olmaya aday güzel bi yuymurta mutlaka çıkacaktır :)) İçini ferah tut , burdan hamilelik haberinide okucaz inşallah :))
Benim 3 denememde de tam dedikleri sayıyı topladılar . Bu seferde 9 bilemedin 8 demişti doktorum ve 8 tane topladılar , çok değişmiyo merak etme :))
ya canım evet yumurta zenginiyim ama önemli olan kalitesi işte ben diyorum 1 tane çıkar herhalde kaliteli yaaa. Of kafam karışık.
İnşallah hepimiz buraya hamile haberlerini yazacağız canım.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Kafan karışık evet galiba :)) 20 taneden 1 i kaliteli çıkarsa biz yandık valla o zaman :))
Daha çok çıkacaktır gör bak , hatta dondurulacak embriyon olur , yazarsın yarın öbür gün sonucunu çok merak ediyorum :)
Kafan karışık evet galiba :)) 20 taneden 1 i kaliteli çıkarsa biz yandık valla o zaman :))
Daha çok çıkacaktır gör bak , hatta dondurulacak embriyon olur , yazarsın yarın öbür gün sonucunu çok merak ediyorum :)
canım korkularım ve sıkıntılarımla sizleride sıkmak istemem.
Kusura bakmayın heyecanlı olduğum için çok soru soruyorum. Umarım yarın güzel geçer.
Destekleriniz çok teşekür ederim.
kızlar bugun 10.günüm.test yapmaya cesaretim yok.ilk 5 gün kasıklarımda dolgunluk ve ağrım vardı.6.ve 7. günlerde kasıklarım ara ara sancı girdi.8.günüm ve 9.günümde de kasıklarım ve belim adet olcak gibi ağrıdı.bu arad göğüslerim biraz dolgunlaştı uçları karardı sivrildi ve dokunamayacağım kadar acıyodu.ama bugun yani 10.günde hiçbir şeyim kalmadı kasıklarımda ağrım falan yok işin garibi göğsümdeki dolgunluk balon söner gibi indi uçlarıda aynen acımıyorlar bu nedemek oluyo şimdi herşey bittimi 10. günümdeyim daha....bu olanlar normalmi lütfen cevap bekliyorum ayrıca lekelenmemde olmadı((((((
kızlar allah emeklerinizi boşa cıkarmasın....hepinizin kucakları bebekle dolsun taşsın....allah yardımcınız olsun...
benim trannsfer yarın ama yumurtaar ne alemde bilmiyorum henüz. işallah hayırlısıyla transferimiz olur ve tutardahep beraber mutlu oluruz.Biliyomusun benimde aynıydı önce bölünme yok dediler , hatta ben 1 embriyo transferi için yattım masaya ve orda öğrendim sonradan 2. de yetişmiş ve 8 hücreli olmuş ikiside , inşallah sanada öyle olacak :)) Benim tuttu ama düştü . Hiçbişeyin garantisi yok bu işte en çok yıpratanda bu insanı zaten , sanki göle maya çalıp bekliyosun elinden hiçbişey gelmeden , sadece dua edebiliyoruz işte , allah hepimize yardım edecek inanıyorum , dualarım hepimiz için :)
Ben umut tüp bebekteyim ,ulun uluğ doktorum . Transferim de embriyoların gidişine göre ya yarın yada pazartesi . Kimya öğretmeniyim canım bu arada , haftayada okul var can sıkıcı yani
Sen hangi hastanedesin , doktorun kim , ilk denememi ?
baharnaz merhaba;
canım o lekelenme oluyormuş bana opudan sonra öyle dediler hiç panik olma transferden sonra da lekelenmen olacak diye.sen de endişelenme hiç.
bu arada halen sigara içiyor musun?
ben de iyi bir sigara tiryakisiyim ancak tedaviye başlayalı semra hanımdan günlük üç tane için olur aldım. iki gün hariç bu kuralı çiğnemedim. transferden sonra da hiç içmeyi düşünmüyorum. sen de içmesen keşke..
konuşabilir miyiz beyazcım?????????
saydocan sağol canım benim bende güzel şeyler hissediyorum ama kendi açımdan fazla kaptırmak istemiyorum.başka sayfada bi arkadaş çok soğukkanlı bir kızdı.tedaviyi görürken ona hayran olmuştum.grip olmuşum da bu yüzden dr. a gidiyomuşum gibi demiştikaydirigubbakcemile3
güldüm hoşuma gitti.şimdi bende o moda girmeye çalışıyorum.yumurta toplamaya gittiğimde tabiki geçen seneki gibi boğazım düğümlendi gözyaşlarım sel oldu.konuşamadım cevap bile veremedim.dr.um korkuyomusun yoksa diye espri yapamaya beni rahatlatmaya çalıştı ama cevap bile veremedim.sadece sabırsızım sonuç olumsuz olacak korkusu yokmu ah aaahh
ben dr.a sormuştum emriyonun 5 .güne yani blast emriyo olamaması kötü habermi diye . hayır dedi yumurta sayısın a bağlıymış. yumurta fazla ise riske girip 5. güne gitmeye çalışılıyo.ama yumrta az ise riske girilmiyomuş.3- 4 olnuca galiba.
ben perşembe girdim opuya sen ne zaman girdin? bende takibindeyim....:Saruboceq:
schatze canım merhaba nasılsın iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?