Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

kızlar birde kontrollerde ultrasonda baktığında kaç tane yumurtaznı olduğunu söylüyordu doktor ve kaç tanesi toplandı. Aradaki fark çok oluyormu onu merak ediyorum.

Sen yumurta zenginisin maşallah arkadaşım , hiç korkma hiç endişe etme senin bebeğin olmaya aday güzel bi yuymurta mutlaka çıkacaktır :)) İçini ferah tut , burdan hamilelik haberinide okucaz inşallah :))

kızlar birde kontrollerde ultrasonda baktığında kaç tane yumurtaznı olduğunu söylüyordu doktor ve kaç tanesi toplandı. Aradaki fark çok oluyormu onu merak ediyorum.

Benim 3 denememde de tam dedikleri sayıyı topladılar . Bu seferde 9 bilemedin 8 demişti doktorum ve 8 tane topladılar , çok değişmiyo merak etme :))

Sen yumurta zenginisin maşallah arkadaşım , hiç korkma hiç endişe etme senin bebeğin olmaya aday güzel bi yuymurta mutlaka çıkacaktır :)) İçini ferah tut , burdan hamilelik haberinide okucaz inşallah :))

ya canım evet yumurta zenginiyim ama önemli olan kalitesi işte ben diyorum 1 tane çıkar herhalde kaliteli yaaa. Of kafam karışık.
İnşallah hepimiz buraya hamile haberlerini yazacağız canım.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Benim 3 denememde de tam dedikleri sayıyı topladılar . Bu seferde 9 bilemedin 8 demişti doktorum ve 8 tane topladılar , çok değişmiyo merak etme :))

ay canım çok sağol çok merak ediyordum yaa. Doktora sormayada hep unuttum. Adamın yanında olunca heyecan yapıyorum ve soracaklarımı unutuyorum :)))

Kafan karışık evet galiba :)) 20 taneden 1 i kaliteli çıkarsa biz yandık valla o zaman :))
Daha çok çıkacaktır gör bak , hatta dondurulacak embriyon olur , yazarsın yarın öbür gün sonucunu çok merak ediyorum :)

kızlar bugun 10.günüm.test yapmaya cesaretim yok.ilk 5 gün kasıklarımda dolgunluk ve ağrım vardı.6.ve 7. günlerde kasıklarım ara ara sancı girdi.8.günüm ve 9.günümde de kasıklarım ve belim adet olcak gibi ağrıdı.bu arad göğüslerim biraz dolgunlaştı uçları karardı sivrildi ve dokunamayacağım kadar acıyodu.ama bugun yani 10.günde hiçbir şeyim kalmadı kasıklarımda ağrım falan yok işin garibi göğsümdeki dolgunluk balon söner gibi indi uçlarıda aynen acımıyorlar bu nedemek oluyo şimdi herşey bittimi 10. günümdeyim daha....bu olanlar normalmi lütfen cevap bekliyorum ayrıca lekelenmemde olmadı((((((

ay canım inşallah dediğin gibi olur canım ya.
Senin de 4 tanesi döllenmiş ne güzel. İnaşallah 5. güne kadar iyice gelişirler ve öyle transfer edilir ve sıkı sıkı anneciğine tutunur.
Birde şu korkum var ya hiç biri döllenmezse diye ((((

canım korkularım ve sıkıntılarımla sizleride sıkmak istemem.
Kusura bakmayın heyecanlı olduğum için çok soru soruyorum. Umarım yarın güzel geçer.
Destekleriniz çok teşekür ederim.

canım korkularım ve sıkıntılarımla sizleride sıkmak istemem.
Kusura bakmayın heyecanlı olduğum için çok soru soruyorum. Umarım yarın güzel geçer.
Destekleriniz çok teşekür ederim.

Sıkmıyosun tabiki , amacımız paylaşmak değilmi burda , hem sende biliyosundur bizi en iyi biz anlıyoruz , yaşadıklarımız ortak tabiki . Yarın güzel olacak hiç endişe etme ve inşallah ondan sonrasıda güzel olcak , yarın beklicem sonucunu :))

Canım belirti arama bence , herkesde farklı oluyor . Bunu sana diyorum ama bende böyleydim , herşeyden bişey çıkarıyo insan . Bence test yapmadan 2 gün daha sabret kendini çok dinleme , inan belirti diye bişey yokmuş yada olsada herkesde aynı tür olmuyomuş . Umudunu canlı tut ve bekle bebeklerin seninle

saydocan sağol canım benim bende güzel şeyler hissediyorum ama kendi açımdan fazla kaptırmak istemiyorum.başka sayfada bi arkadaş çok soğukkanlı bir kızdı.tedaviyi görürken ona hayran olmuştum.grip olmuşum da bu yüzden dr. a gidiyomuşum gibi demiştikaydirigubbakcemile3
güldüm hoşuma gitti.şimdi bende o moda girmeye çalışıyorum.yumurta toplamaya gittiğimde tabiki geçen seneki gibi boğazım düğümlendi gözyaşlarım sel oldu.konuşamadım cevap bile veremedim.dr.um korkuyomusun yoksa diye espri yapamaya beni rahatlatmaya çalıştı ama cevap bile veremedim.sadece sabırsızım sonuç olumsuz olacak korkusu yokmu ah aaahh
ben dr.a sormuştum emriyonun 5 .güne yani blast emriyo olamaması kötü habermi diye . hayır dedi yumurta sayısın a bağlıymış. yumurta fazla ise riske girip 5. güne gitmeye çalışılıyo.ama yumrta az ise riske girilmiyomuş.3- 4 olnuca galiba.
ben perşembe girdim opuya sen ne zaman girdin? bende takibindeyim....:Saruboceq:

benim trannsfer yarın ama yumurtaar ne alemde bilmiyorum henüz. işallah hayırlısıyla transferimiz olur ve tutardahep beraber mutlu oluruz.
ay sorma okul açılıyor. bu gerginlikle hiç dinlenemedim bile . sonuç netleşmeden okula gitmeyi düşünmüyorum. müdüre söyliycem beni idare etsin:)

baharnaz merhaba;
canım o lekelenme oluyormuş bana opudan sonra öyle dediler hiç panik olma transferden sonra da lekelenmen olacak diye.sen de endişelenme hiç.
bu arada halen sigara içiyor musun?
ben de iyi bir sigara tiryakisiyim ancak tedaviye başlayalı semra hanımdan günlük üç tane için olur aldım. iki gün hariç bu kuralı çiğnemedim. transferden sonra da hiç içmeyi düşünmüyorum. sen de içmesen keşke..

Evet canım sigara içiyorum günde 4-5 tane filan bende transfer olduğu gün bırakıcam demiştim ama öyle olmadı.

Günaydın canım , benim opu çarşamba oldu , az öncede doktorum aradı transferi 5. güne bırakalım dedi . Benim 4 embriyomdan pazartesiye hiç kalan olmazsa diye çok endişeliyim nasıl geçecek iki gün bilmiyorum . Embriyolarımın biri geriden biri önden gidiyomuş , ikisinin durumu iyi galiba , çok büyük risk oldu bence bu kadarcık embriyoyu 5. güne bırakmak ama doktorum 5. güne ulaşamayan embriyoyu 3. gün transfer etsekde demekki tutmayacakmış deyince ikna oldum , beklicem artık iki uzuuuun gün (

schatze canım merhaba nasılsın iyimisin?

teşekkür ederim canım iyiyim.
asıl sen iyi ol artık sen bi ANNE adayısın.hayırlı sonuçlara ulaşırsın inşallah.
biliyormusun baharnaz ben hala regl olmadım hesaplayıcıya göre bu ayın 5inde olmama lazımdı ama yok bi belirti falan da yok test yapmayı da istemiyorum(negatifi görmekten bıktım) dr.a mı gitsem yada testi alıp yapsam mı bilemiyorum.işte böyle....
sen beni boşver dinlenmene bak ani hareketlerden sakın.ağır kaldırma temizlikmiş falan hiç yapma ok?bebişine/bebişlerine kavuşunca belli zamandan sonra normal yaşantına döneceksin zaten sadece kendine ve bebeğine/bebeklerine odaklan ve olumlu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…