günaydın canım. ikimizde memorial de tedavi gördük evet benim de öyle yazıyordu. ama eczane dediki. babyaspisin kallmadı artık dedi coraspirin daha iyi dedi.ben onun yalancısıyım. ama memorial yazdıysa doğrudur diyelim eczacı aynı görüşte değil.Beyaz günaydın canım
Benim reçetede coraspirin veya Babyprin yazıyordu eşim ilaç almaya gittiğinde memorıaldaki ilaç satan çocuk çocuklar için olan aspirinden vermiş ben onu kullanıyorum kafam karıştı şimdi
baharnaz canım nasıl vakit öldürüyorsun. hiç zaman geçmiyor daha bugün 2. gün benim senin 7. gün sanırım.bu arada tedaviye ayın kaçında başlamıştın ben 9 unda başladım.
sigarayı ne yaptın ben ilk gün 2 dün 3 içtim bugün de bir henüz. of çok üzülüyorum ama hiç içmeden de duramıyorum.
kuran okumayı biliyor musun ki?ben de ismi azam duasını okuyorum.hergün. evet 2 rekat namaz ben de kılsam keşke.kabak incir ceviz bir de kabız olmamak içinkayısı yiyorum.badem fıstık iyi geliyorsa ondan da alıp yiyeyim:) süt iyi mi geliyor? tam fikrin var mı? ben içerim zor değil benim için ama iyi geldiğini bilmiyordum.sigara bende 2-3 içiyorum. hepten kessek iyi olacak bebekleri zehirliyoruz resmencanım bir sürü film aldım ama 1 tane ancak izledim :) buraya takılıyorum iğne yaptırmaya gidiyorum uzanıp müzik dinliyorum hergün 1 cüz bitiriyıorum vakit namazlarını kılamıyorum ama 2 gündür 2 rekat namaz kılıp dua ediyorum işte ağır çekim ev işleri yapıyorum ama ne kadar ağır olduğum tartışılır sigara 4-5 tane içiyorum bol kuruyemiş ( kabak, fıstık, badem, ceviz) tüketiyorum 6-7 öğün beslenmeye çalışıyorum süt içemiyorum hala
kuran okumayı biliyor musun ki?ben de ismi azam duasını okuyorum.hergün. evet 2 rekat namaz ben de kılsam keşke.kabak incir ceviz bir de kabız olmamak içinkayısı yiyorum.badem fıstık iyi geliyorsa ondan da alıp yiyeyim:) süt iyi mi geliyor? tam fikrin var mı? ben içerim zor değil benim için ama iyi geldiğini bilmiyordum.sigara bende 2-3 içiyorum. hepten kessek iyi olacak bebekleri zehirliyoruz resmen((
tamam canım ben de sütü araştırayım.:)pc açık msjlarınıza bakarım biraz evi toparlayayım
Merhaba sweetwitchy
Seni çok iyi anlıyorum. Allah sabrımızı bol versin. Genetik problem tüp bebek yapılmadan önce anlaşılamıyor mu? İnan öyle korkuyorum ki tekrar hayal kırıklığı yaşamaktan çünkü aşılamamda tutmamıştı benim. 4 doktora gittim ve hepsi normal yolla bile hamile kalabileceğimi bir sorun görünmediğini söylediler ama nedense henüz sebebini bulacak kadar tıbbın ilerlememiş olabileceğinide düşünüyorum. Alman hastanesi Taksimdekine mi gittin? Ben orada Başak Erzike gitmiştim. Sadece muayene oldum ve 1 yıl daha tüp bebek yaptırma demişti. Ama normal yolla olmuyor işte. Genetik problem konusunda bana da bilgi verirsen çok sevinirim canım. Kendine iyi bak ve mücadeleyi bırakma. Ben hepimizin bu mutluluğu yaşayacağını düşünüyorum. Hamile insanlar ve çocuk doğuran kadınlara çok büyük birşeyi başarmışlar gibi bakıyorum ve onların ulvi insanlar olduğunu düşünecek kadar psikopatlaşmış durumdayım yanikafamçokkarıştı
ohoo bu ne evham daha dur hele dün transfer güünün<.9 aceleci kız:)Selam kızlar ,, canım çok sıkılıyor ,, bu bebişler bana tutunmayacak gibi geliyo ,, geçen sefer sol tarafımda bir noktada batma oluyordu ama şimdi yok hiçbişey yok(
Arkadaşlarım geldi ilk gün yalnız kalmayayım diye şimdi gittiler,, iyi oldu gelmeleri biraz kafam dağıldı ,, bana mamalarda getirmişler yorulmayayım diye ,, bir gün bitti sayılır artık ,, kaldı 9 gün ,, benim test günüm 4'ü ama zaten adet günüm 2'si ,, bence haftaya çarşambaya test yaptırsam belli olur ,, allah yardımcımız olsun valla :))
Ben Hamdi bey de 2 kez tüp bebek yaptırdıktan sonra hamdi bey kendisi söylemişti zaten genetik problem olabilir 3.de pgt yaptıralım demişti bizde bir arkadaşımızın tavsiyesi ile ani bir kararla Alman hastanesine gittik yani Adanada devam etseydim yine Hamdi beyle devam ederdim heralde.pgt de Ankarada Muhterem Bey var bu işte çok iyi dediler (Hamdi beyde bize onu tavsiye etmişti) onun merkezinde yapıldı 6 embriyo gitmişti Pgt'ye 5 i sağlam çıktı 3 tanesi transfer edildi geçen yaz ama maalesef dış gebelik oluştu şimdi 2 dondurulmuşum var kısmetse eylül ayında tedaviye başlıcam bakalım hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?