benımde transferim cuma günü oldu..Bugün 4.günüm am ahiç belirtim yok...İşteyim((([/QUO
Merhaba
Tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış birisi olarak sanırım tecrübeliyim,kesinlikle belirti aramayın ,batma ,bel ağrısı,tutunma kanaması v.s.
Bunların çoğu görmüş olduğumuz tedavinin yan etkileri,bunları düşünüp kendinizi belkide sizinle (inşallah sizinledir) olan bebeğinizi üzmeyin.Hiç ama hiç belirtim olmadı,burdaki forumda yazılanları okudukça üzülüyordum neden belirtim yok neden kanamam yok diye
hatta zorla gittim teste nasılsa negatif diye hiç bir belirtim yoktu çünkü...
Çok şükür güzel haberi 4 mart 2010 da aldım,umarım herkes bu duyguyu yaşayıp ,sağlıklı bebeklerine bir an önce kavuşur.
Forumda yazılanları okudukça dayanamadım yazma gereği duydum,herkesin bünyesi farklı genelleme yapıp kendinizi üzmeyin,herkese hayırlı sağlıklı bebekler :lepi:
yi canım sen dondurulmuş transfer ettirmiş galiba hemen algıda seçicilik oldu bende dondurulmuş tedavisindeyim sen nerde tedavi oldun kaçıncı günde transfer oldu hangi ilaçları kullandım cevaplarsan sevnirim canım bu arada hayırlı uğurlu olsun transferin inşallah pozitif sonuç alırsın
benımde transferim cuma günü oldu..Bugün 4.günüm am ahiç belirtim yok...İşteyim((([/QUO
Merhaba
Tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış birisi olarak sanırım tecrübeliyim,kesinlikle belirti aramayın ,batma ,bel ağrısı,tutunma kanaması v.s.
Bunların çoğu görmüş olduğumuz tedavinin yan etkileri,bunları düşünüp kendinizi belkide sizinle (inşallah sizinledir) olan bebeğinizi üzmeyin.Hiç ama hiç belirtim olmadı,burdaki forumda yazılanları okudukça üzülüyordum neden belirtim yok neden kanamam yok diye
hatta zorla gittim teste nasılsa negatif diye hiç bir belirtim yoktu çünkü...
Çok şükür güzel haberi 4 mart 2010 da aldım,umarım herkes bu duyguyu yaşayıp ,sağlıklı bebeklerine bir an önce kavuşur.
Forumda yazılanları okudukça dayanamadım yazma gereği duydum,herkesin bünyesi farklı genelleme yapıp kendinizi üzmeyin,herkese hayırlı sağlıklı bebekler :lepi:
Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım.
Ben de de transferimin 7.günü
bugün regl belirtilerim başladı peki buna ne diyceksin reglime 3 gün var test günüme ise 5 gün var
:)) ya bu gün sayma halimiz nolcak ne kadar zor birşeymiş beklemek
Saydocan
sarıcivciv
beyaz
ben gün sayıyoruz başka varmı ?
ya ben öldüm 2 gündür ya ne bitmez günmüş bu böyle daha var tam on gün nasıl geçer böyle bilmiyorum. ben daha banyo yapmadım yarın yapacağım koktum nerdeyse:)
İnşallah sırayla güzel haberleri paylaşırız.
sorma baharcım hastahaneye erkenden gittim. telaştan uyuyamadım. sabah gittik zaman geçmiyor.karnıma ağrılar saplandı. senin gibi ya yumurtalar çatladıysa diye. çok şükür senin geri kalan seçeneğin çoktu. ya benim zaten 2 taneydi. nur hanım merakım gitsin rahat edeyim diye muayene etti saolsun. huzur içinde girdim opuya:)Beyaz sen OPU öncesidemi muayene oldun aklım karıştı biraz
hadi hayırlı olsun arkdaşım. işallah emeklerinin karşılığını alırsın.Meraba kızlar bende dün başladım tedaviye.İlk iğnemi dün oldum.Kısa protokol sanırım benimkisi.Cuma kontrolüm var
nasıl oluyor bu anlamadım. benim test günüm aynı zamanda regli tarihime denk geliyor.ama regli biraz gecikebiliyormuş ilaçlardan o yüzden test diyorlar zatenSağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım.
bugün regl belirtilerim başladı peki buna ne diyceksin reglime 3 gün var test günüme ise 5 gün var
Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım.
canımm hiç korkma o ağrılar oluyor hatta o jel varya kullanıyorsan eğer gaz yapıyor oda ağrı gibi oluyor allaha emanetiz hepimiz..
benim öyle olmadı doktorunu arayıp sormalısın bence...slm herkese kullandığınız ilaçların etkileri nelerdi arkadaşlar ben çok kötüyüm başım çok fena ağrıyo resmen beynim akıyor gibi hissediyorum midemde bulanıyor ilaçlar çok fazla geliyo sanırım bana hergün 225 gonal f,cetrodite ve 2 menegonu karıştırıp yapıyorlar
benim öyle olmadı doktorunu arayıp sormalısın bence...
benim halen daha mitiş gaz oluyor. beşinci gün embriyosu ha ne güzel.tek embriyo mu olcak?slm kızlar sizlere sormak istiyorum benim cumartesi yumrutalar toplandı yarında transferim var. Fakat cumartesinden beri geçmeyen karn şişliğim ve gaz var. Ama görseniz davul gibi karnım. Doktoruma söyledim normal olduğunu akşamları vurulmuş olduğum iğnenin yaptığını söyledi.
Sizdede böyle bişey oldumu acaba
merhaba arkadaşlar, ben de 3. tüp bebek denememi memorial hastanesinde yaptım. gerçekten çok memnun kaldım. 2 embiryo transfer edildi. önümüzdeki salı sonucu öğreneceğim ama beklemek çok zor geliyor. yarın galiba test yapıcam.
merhaba arkadaşlar, ben de 3. tüp bebek denememi memorial hastanesinde yaptım. gerçekten çok memnun kaldım. 2 embiryo transfer edildi. önümüzdeki salı sonucu öğreneceğim ama beklemek çok zor geliyor. yarın galiba test yapıcam.
slm kızlar sizlere sormak istiyorum benim cumartesi yumrutalar toplandı yarında transferim var. Fakat cumartesinden beri geçmeyen karn şişliğim ve gaz var. Ama görseniz davul gibi karnım. Doktoruma söyledim normal olduğunu akşamları vurulmuş olduğum iğnenin yaptığını söyledi.
Sizdede böyle bişey oldumu acaba
canım benimde dün toplandı.tedavideykende şimdide inanılmaz karnım midem şiş ve acıyo rahat hareket edemiyorum.ama normalmiş bu durum.
Canım Allah çaresizini vermesin. Bizlerin umudu var ve çaresiz değiliz. Olacak inşallah hayırlısıyla. Eylül ayında benim de transferim olacağı için haberleşiriz muhakkak olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?