Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

yi canım sen dondurulmuş transfer ettirmiş galiba hemen algıda seçicilik oldu bende dondurulmuş tedavisindeyim sen nerde tedavi oldun kaçıncı günde transfer oldu hangi ilaçları kullandım cevaplarsan sevnirim canım bu arada hayırlı uğurlu olsun transferin inşallah pozitif sonuç alırsın

mrb canım evet dondurulmuş emb.transfer oldu 3.gün dondurulmuş.2 emb.transferim oldu 8 ve 7 hücreli..çözüldüğü gün transfer ettiler anatolia tüp bebek merk.tedavi oldum lucrin ile adetin 21.günü başladım sonra adet oldum ve cyclo diye bir tablet aldım sonra 20 ağustos ta transferim oldu.....şimdi beklemedeyim....sağol allah hepimize sonunda güldürmeyi nasip etsin..

Son düzenleme:

Beyaz sen OPU öncesidemi muayene oldun aklım karıştı biraz
sorma baharcım hastahaneye erkenden gittim. telaştan uyuyamadım. sabah gittik zaman geçmiyor.karnıma ağrılar saplandı. senin gibi ya yumurtalar çatladıysa diye. çok şükür senin geri kalan seçeneğin çoktu. ya benim zaten 2 taneydi. nur hanım merakım gitsin rahat edeyim diye muayene etti saolsun. huzur içinde girdim opuya:)

Meraba kızlar bende dün başladım tedaviye.İlk iğnemi dün oldum.Kısa protokol sanırım benimkisi.Cuma kontrolüm var
hadi hayırlı olsun arkdaşım. işallah emeklerinin karşılığını alırsın.

selam bugün yumurtlarım toplandı 15 tane.yarın arayacağım döllenme var mı diye.herşey yolunda giderse cuma transfer

slm herkese kullandığınız ilaçların etkileri nelerdi arkadaşlar ben çok kötüyüm başım çok fena ağrıyo resmen beynim akıyor gibi hissediyorum midemde bulanıyor ilaçlar çok fazla geliyo sanırım bana hergün 225 gonal f,cetrodite ve 2 menegonu karıştırıp yapıyorlar

benim öyle olmadı doktorunu arayıp sormalısın bence...

benim öyle olmadı doktorunu arayıp sormalısın bence...

yarın kontrole gidecem zaten mayene ve kan testti yapılacak sorarım artık çok fenayım valla. birazda canım sıkıldı onunda etkisi oldu galiba eşim izni bittiği için döndü cuma yumurta toplama olacak büyük ihtimalle ama eşim izin alamamış daha ne yapacağız bilmiyorum

merhaba arkadaşlar, ben de 3. tüp bebek denememi memorial hastanesinde yaptım. gerçekten çok memnun kaldım. 2 embiryo transfer edildi. önümüzdeki salı sonucu öğreneceğim ama beklemek çok zor geliyor. yarın galiba test yapıcam.

slm kızlar sizlere sormak istiyorum benim cumartesi yumrutalar toplandı yarında transferim var. Fakat cumartesinden beri geçmeyen karn şişliğim ve gaz var. Ama görseniz davul gibi karnım. Doktoruma söyledim normal olduğunu akşamları vurulmuş olduğum iğnenin yaptığını söyledi.
Sizdede böyle bişey oldumu acaba

benim halen daha mitiş gaz oluyor. beşinci gün embriyosu ha ne güzel.tek embriyo mu olcak?

canım benimde dün toplandı.tedavideykende şimdide inanılmaz karnım midem şiş ve acıyo rahat hareket edemiyorum.ama normalmiş bu durum.

Hayırlı olsun tedavin canım
İnşallah güzel haberler paylaşırız

evet aynen karın şişliği ve gaz benim transferim oldu hala oluyor karın şişliğim ve gazım
karın şişliğim arada bir, gaz olayı devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…