benim halen daha mitiş gaz oluyor. beşinci gün embriyosu ha ne güzel.tek embriyo mu olcak?
canım benimde dün toplandı.tedavideykende şimdide inanılmaz karnım midem şiş ve acıyo rahat hareket edemiyorum.ama normalmiş bu durum.
niye kimse cevap yazmıyor. çok tedirginim arkadaşlar inşallah sorun olmaz
canım sıkma canını. önemli olan hepssi beraber büyüsün. birbirlerinden çok farklı olmasın. yavaş olsun ama iyi olsun.benim 11. gün toplandı. senin kaç gün oluyor pazartesiye?
14. günde doğru bir gün sıkma canını. zaten senin geç başlamıştı. aşılamadan dönme olduğu için bence süreç normal neden bunlara takıyorsunki bence sorun yok göreceksin11. gün mü benim çok geç olcak o zaman. adetimin 16. günü tedaviye başlamamın 14. günü olacak pazartesiye. 3 kutu gonal f bitti bugün neden gelişme olmadı ki. sadece eşimde problem var diyoduk ama sanırım bende de problem var(( off yaa ((
canım bence telaslanma benımde yumurtalarım yavasladı gelısmesı dr um hatta erteleyebılırız dedeı bende senın gıbı uzdum kendımı ama ertesı gun ıkı gun one gecmıssın dedı dr um yumurtalarım bır gun erken toplandı...kendını cok uzme canım ıns hersey yoluna gırer...benım 4 yumurtam yoplandı ıkısı dollendı 1. kalıteydı sımdı test gunumu beklıyorum..benım yumurtam 11.gun toplandı 3.gun embrıyosu transferolduuu.slm arkadaşlar. bugün kontrolum vardı yumurtalar çok yavaş büyüyormuş en büyüğü 15 di. cuma toplarız diyodu doktor ama bugün pazartesi ancak toplanır dedi. neden böyle olduki başta aşılama olarak başladık düşük dozla sonra birden yükseltildi ondanmı böyle oluyor acaba inşallah kalitesini etkilemez çok korkuyorum kötü birşey olacak diye. eşimde yanımda değil yanlız başıma çok daha zor geliyo zaten bide olumsuz olursa ne yaparım bilmiyorum. sizlerin kaçıncı günde toplandı yumurtalarınız geç olması sorun olurmu acaba.
ilaçların etkisindenmi bilmiyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum bi sersemlik var üstümde
slm arkadaşlar. bugün kontrolum vardı yumurtalar çok yavaş büyüyormuş en büyüğü 15 di. cuma toplarız diyodu doktor ama bugün pazartesi ancak toplanır dedi. neden böyle olduki başta aşılama olarak başladık düşük dozla sonra birden yükseltildi ondanmı böyle oluyor acaba inşallah kalitesini etkilemez çok korkuyorum kötü birşey olacak diye. eşimde yanımda değil yanlız başıma çok daha zor geliyo zaten bide olumsuz olursa ne yaparım bilmiyorum. sizlerin kaçıncı günde toplandı yumurtalarınız geç olması sorun olurmu acaba.
bende sınıf öğretmeniyim canım. istanbul'damı çalışıyorsun
slm kızlar sizlere sormak istiyorum benim cumartesi yumrutalar toplandı yarında transferim var. Fakat cumartesinden beri geçmeyen karn şişliğim ve gaz var. Ama görseniz davul gibi karnım. Doktoruma söyledim normal olduğunu akşamları vurulmuş olduğum iğnenin yaptığını söyledi.
Sizdede böyle bişey oldumu acaba
hadi bakalım güzel bir bekleyiş olur işallah. bu topik öğretmen dolu evette acaba bebek sahibi olamamakla öğretmenliğin bir ilgisi var mı acaba düşündürücü:) onca yılın stresi var içimizde dimi ama...kızlar ben de sınıf öğretmeniyim.maşallah öğretmen dolu bu topik.benim transferim dün yapıldı.beklemedeyim.
evet arkadaşlar aldığımız hormon iğneleri hem gazyapıyor hem de kile yapıyor. ben tüp bebek tedavilerine başladığımdan bu yana (yaklaşık 1,5 sene) 8 kile aldım. bazen rahatsız oluyorum ama bebişimi düşününce hiç kafama takmıyorum. allah hepimizin emeklerini görür ve kucaklarımıza 9 ay sonra bebişlerimizi alırız inşallah...benim transferimin bugün 8.günü. sabah gidip kan tahlili yaptıracağım. kızlar umarım pozitif sonucunu görürüm. çok heyecanlıyım.
nurceren herkese göre yumurta toplama günü değişiyor benimde hızlı geliştiler 9.gün toplandı ve erken çatladılar bu yüzden ancak 5 yumurtam toplanmıştı buna da şükür. 2 embriyo kaliteli çıktı ve dölllendi şimdi sonucu bekliyorum 9.günüm
içimdeki tüm ümitleri kaybettim. ya en ufak bir belirtim bile yokk. ilk iki gün kasıklarımda batma vardı. sonra yok oldu. demekki diyorum bebişler tutunamadı mı ne? canım çok sıkkın uyuyamıyorum bile...daha bugün 4. gün nasıl bekleyeceğim bir hafta daha yıprandım gerkeçten stresten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?