Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

benim halen daha mitiş gaz oluyor. beşinci gün embriyosu ha ne güzel.tek embriyo mu olcak?

ya acaba dedim benimmi tek böyle ya yürürken bile gaz sancısı yapıyor. Yatarken bir rahatsızlık vermiyor ayağa kalktığımda ise patlayacak gibi oluyorum. 5 aylık hamile gibi karnım.
Evet canım 5. gün embriosu olacak allah kısmet ederse. Dün iyi kalitede 5 tane 8 hücreli embriom vardı. 2 tanede orta kalitede. Tek embrio konulacak 30 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem olacak. Bakalım Doktorum çok güzel konuştu. İnşallah yarına kadar dayanırlar. Henüz bugün arayıp sormadım durumlarını.

slm arkadaşlar. bugün kontrolum vardı yumurtalar çok yavaş büyüyormuş en büyüğü 15 di. cuma toplarız diyodu doktor ama bugün pazartesi ancak toplanır dedi. neden böyle olduki başta aşılama olarak başladık düşük dozla sonra birden yükseltildi ondanmı böyle oluyor acaba inşallah kalitesini etkilemez çok korkuyorum kötü birşey olacak diye. eşimde yanımda değil yanlız başıma çok daha zor geliyo zaten bide olumsuz olursa ne yaparım bilmiyorum. sizlerin kaçıncı günde toplandı yumurtalarınız geç olması sorun olurmu acaba.

niye kimse cevap yazmıyor. çok tedirginim arkadaşlar inşallah sorun olmaz

canım sıkma canını. önemli olan hepssi beraber büyüsün. birbirlerinden çok farklı olmasın. yavaş olsun ama iyi olsun.benim 11. gün toplandı. senin kaç gün oluyor pazartesiye?

canım sıkma canını. önemli olan hepssi beraber büyüsün. birbirlerinden çok farklı olmasın. yavaş olsun ama iyi olsun.benim 11. gün toplandı. senin kaç gün oluyor pazartesiye?

11. gün mü benim çok geç olcak o zaman. adetimin 16. günü tedaviye başlamamın 14. günü olacak pazartesiye. 3 kutu gonal f bitti bugün neden gelişme olmadı ki. sadece eşimde problem var diyoduk ama sanırım bende de problem var(( off yaa((

14. günde doğru bir gün sıkma canını. zaten senin geç başlamıştı. aşılamadan dönme olduğu için bence süreç normal neden bunlara takıyorsunki bence sorun yok göreceksin

canım bence telaslanma benımde yumurtalarım yavasladı gelısmesı dr um hatta erteleyebılırız dedeı bende senın gıbı uzdum kendımı ama ertesı gun ıkı gun one gecmıssın dedı dr um yumurtalarım bır gun erken toplandı...kendını cok uzme canım ıns hersey yoluna gırer...benım 4 yumurtam yoplandı ıkısı dollendı 1. kalıteydı sımdı test gunumu beklıyorum..benım yumurtam 11.gun toplandı 3.gun embrıyosu transferolduuu.

ilaçların etkisindenmi bilmiyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum bi sersemlik var üstümde

merhaba canım tedavin hayırlı olsun.
emeklerin boşa çıkmasın kucağın dolsun inş..
evet ilaçlardan yorgunluğun halsizlik benim mide bulantısıda olmuştu.
bitecek geçecek bunlarda herşeye değer meleklerimiz için.
a.s.

Benimde geçen seferki tedavimde yumurtalar geç büyümüştü ama 1.kalite olmuşlardı ,, tedaviye aynı gün başladığımız bi arkadaşın benden 2 gün önce toplandı ama 12 yumurtasından sadece 3 ü döllendi ,, yavaşlığına hiç takılma canım bu belirleyici bişey değil ,, sadece kesin olan bişey stres yapmamak gerektiği :))

godes merhaba canım
aha ah beni görsen 4 aylık hamiş gibiyim.bi tek sana olmuyo endişelenme..
olumunekankayizsmile

evet arkadaşlar aldığımız hormon iğneleri hem gazyapıyor hem de kile yapıyor. ben tüp bebek tedavilerine başladığımdan bu yana (yaklaşık 1,5 sene) 8 kile aldım. bazen rahatsız oluyorum ama bebişimi düşününce hiç kafama takmıyorum. allah hepimizin emeklerini görür ve kucaklarımıza 9 ay sonra bebişlerimizi alırız inşallah...benim transferimin bugün 8.günü. sabah gidip kan tahlili yaptıracağım. kızlar umarım pozitif sonucunu görürüm. çok heyecanlıyım.

kızlar ben de sınıf öğretmeniyim.maşallah öğretmen dolu bu topik.benim transferim dün yapıldı.beklemedeyim.
hadi bakalım güzel bir bekleyiş olur işallah. bu topik öğretmen dolu evette acaba bebek sahibi olamamakla öğretmenliğin bir ilgisi var mı acaba düşündürücü:) onca yılın stresi var içimizde dimi ama...

Benimde trasnferimin bugün 9.günü tahlil günüme 3 gün kaldı bekliyorum canım.
Benim ilk denemem yaş 37
3.gün 2 embriyo trasnfer edildi Senin nedir canım?
İnşallah pozitif sonucu görürsün canım merakla bekliyorum gelince yazarsın canım.

nurceren herkese göre yumurta toplama günü değişiyor benimde hızlı geliştiler 9.gün toplandı ve erken çatladılar bu yüzden ancak 5 yumurtam toplanmıştı buna da şükür. 2 embriyo kaliteli çıktı ve dölllendi şimdi sonucu bekliyorum 9.günüm

içimdeki tüm ümitleri kaybettim. ya en ufak bir belirtim bile yokk. ilk iki gün kasıklarımda batma vardı. sonra yok oldu. demekki diyorum bebişler tutunamadı mı ne? canım çok sıkkın uyuyamıyorum bile...daha bugün 4. gün nasıl bekleyeceğim bir hafta daha yıprandım gerkeçten stresten...

kafam karışık msjı bile yanlış yazmışım 9.gün çatlatma iğnem vurulmuştu 11.gün toplama olmuştu düzelteyim.

Beyaz kendine gel. Benimde hiç belirtim yok canım ilk 2-3 gün vardı sonra yok oldu tutunamadı filan diye düşünme 12 .güne kadar umutla beklemek zorundayız böyle yapma kendine.
benim regl belirtilerim bile başladı

Beyaz biz elimizden geleni yapıyoruz 12.güne kadar dua etmekten başka ve umut etmekten başka birşey yapamayız Allahın takdiri canım olur yada olmaz ama kendini böyle mutsuz etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…