sanki benim de başladı kollarımın altında beze olur acır hafif hafif var gibi.tam 8 gün var. hep 8-9 gün kala belirtilerim başlardı. ben diğer topiğe yazdım senin yumurtan 11. gün toplandı diye hatırlıyorum die:)Beyaz kendine gel. Benimde hiç belirtim yok canım ilk 2-3 gün vardı sonra yok oldu tutunamadı filan diye düşünme 12 .güne kadar umutla beklemek zorundayız böyle yapma kendine.
benim regl belirtilerim bile başladı
elde değil ki canım. çok zorlu bir süreç bu.embiyolar 48 saat yaşarmış. ilk iki gün kasıklarım sancıdı ve sonra sustu. içimden böyle geçmesi normal değil mi niye kesildi iki gün sonra...Beyaz biz elimizden geleni yapıyoruz 12.güne kadar dua etmekten başka ve umut etmekten başka birşey yapamayız Allahın takdiri canım olur yada olmaz ama kendini böyle mutsuz etme
kızlar evime döndüm sonunda, insanın evi gibi yok. biraz sefil olucaz evde ama olsun.
transferimin 5. günü saydocan seninde öle galiba?
ilk günden beri kasılmalar vardı, göğüslerim şiş uçları bile acıyo ama seviniyodum.bu sabah kalkınca kaç gündür bir regl huzuzrsuzluğu hissettim kasıklarımda olmayacak heralde kızlar galiba ben başaramıcam.:gitme:
elde değil ki canım. çok zorlu bir süreç bu.embiyolar 48 saat yaşarmış. ilk iki gün kasıklarım sancıdı ve sonra sustu. içimden böyle geçmesi normal değil mi niye kesildi iki gün sonra...
kızlar evime döndüm sonunda, insanın evi gibi yok. biraz sefil olucaz evde ama olsun.
transferimin 5. günü saydocan seninde öle galiba?
ilk günden beri kasılmalar vardı, göğüslerim şiş uçları bile acıyo ama seviniyodum.bu sabah kalkınca kaç gündür bir regl huzuzrsuzluğu hissettim kasıklarımda olmayacak heralde kızlar galiba ben başaramıcam.:gitme:
Benimde aynen seninki gibiydi hatta 2 gün kahverengi lekelenmelerim filan oldu ağrılarım oldu Nur hnmı aradım lekeler pembeye dönerse aspirini bırak dedi ama sonra kesildi ağrımda bitti 3 gün sürdü. Haklısın ama canım umutsuzluğa kapılmayalım Herşeyten Allahtan Onun takdiri. Biz elimizden geleni yaptıkmı yaptık öyle düşün. İnan sonucum olumsuz olursa üzüleceğiz
tamam ben de hatırlıyorum perşembe yumrta toplama pazar transfer . senin de bugün 4. gün. ilk gün sayılmıyor nşekerim:) senin belirtilerin iyi bence evham yapma benim ilk iki gün hariç hiç tık yoksaydocan nerdesin?
baharnaz naber canım ksçıncı günün transferin test günü ne zaman haklısın şu ruh halinden kurtulmam lazım kusura bakmayıntoparlanmalıyım.baharnaz kasıklarımda hep bir yorgunluk oturamıyorum bile yorgunluk yapıyo yatınca iyiyim .ayakta fazla duramıyorum .senin nasıl anlatsana..
bende iğnemi 15 30 da yaptırıyorum sağlık ocağında. sen neden sağlık ocağında yaptır mıyorsun?Beyaz az önce şöyle birşey oldu sana olan bana da oldu göbeğimin orası sızladı gerilir gibi filan oldu kısa sürdü bu bir belirti olabilirmi hemen uzandım 15 dk sonra rahatladım iğnemi yaptırdım geldim
saydocan nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?