Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

sanki benim de başladı kollarımın altında beze olur acır hafif hafif var gibi.tam 8 gün var. hep 8-9 gün kala belirtilerim başlardı. ben diğer topiğe yazdım senin yumurtan 11. gün toplandı diye hatırlıyorum die:)

Beyaz biz elimizden geleni yapıyoruz 12.güne kadar dua etmekten başka ve umut etmekten başka birşey yapamayız Allahın takdiri canım olur yada olmaz ama kendini böyle mutsuz etme
elde değil ki canım. çok zorlu bir süreç bu.embiyolar 48 saat yaşarmış. ilk iki gün kasıklarım sancıdı ve sonra sustu. içimden böyle geçmesi normal değil mi niye kesildi iki gün sonra...

kızlar evime döndüm sonunda, insanın evi gibi yok. biraz sefil olucaz evde ama olsun.
transferimin 5. günü saydocan seninde öle galiba?
ilk günden beri kasılmalar vardı, göğüslerim şiş uçları bile acıyo ama seviniyodum.bu sabah kalkınca kaç gündür bir regl huzuzrsuzluğu hissettim kasıklarımda olmayacak heralde kızlar galiba ben başaramıcam.:gitme:

merhaba canım;
senin bugün 4. gün diye biliyorum. transfer aynı gün olmuştu sanırım. benim pzar günüydü senin?
embriyoların hakkında ne dediler. kaçıncı gün embriyosuydu?
benim de ilk iki gün kasıklarımda batma vardı son iki gündür batma yok. bugün 4. gün? senin 5 gündür var mı batma?
bir de kaç gündür nerde kalıyordun?

elde değil ki canım. çok zorlu bir süreç bu.embiyolar 48 saat yaşarmış. ilk iki gün kasıklarım sancıdı ve sonra sustu. içimden böyle geçmesi normal değil mi niye kesildi iki gün sonra...

Benimde aynen seninki gibiydi hatta 2 gün kahverengi lekelenmelerim filan oldu ağrılarım oldu Nur hnmı aradım lekeler pembeye dönerse aspirini bırak dedi ama sonra kesildi ağrımda bitti 3 gün sürdü. Haklısın ama canım umutsuzluğa kapılmayalım Herşeyten Allahtan Onun takdiri. Biz elimizden geleni yaptıkmı yaptık öyle düşün. İnan sonucum olumsuz olursa üzüleceğiz

Yasemin sana da kızıyorum bak niye böyle düşünüyorsun canım yapmayın böyle kızlar

benim kahve lekelenme bile hiç olmadı.ve sadece 2 gün sürdü sancılar nebilim hayırlısı allahtan

Canım lekelenmelerde oraya yapılan işlemden dolayı oluyormuş birçok yerde böyle okudum

çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız valla. ilaçların dozu bir azaltıldı bi arttırıldı yumurtalar da şaştı valla ne yapacağını sanırım 8-10 yumurta ancak toplanacak inşallah kaliteleri iyi olur:Saruboceq:

beyazcım canım merhaba
yumurta toplama 19 da perşembe oldu .3 gün transfer oldu hatta ben çok panik olmuştum niye blastosist olamadı kötüyemi gidiyo diye.ama emriyolog aradı izah etti beni ikna etmişti kötüye giden bişi yok dedişti. yazmıştım ama yine yazayım. 10 yumurta alındı benden 7 si döllendi.sonra 6 oldu.
ayın 21. de konuştum emriyolog ile riske gigecek sayıda emriyo yok yani 6 tane .sizin embriyolarınız bizi yönlendiriyo biz onları değil.bazı kriterler var onları uyguluyoruz embriyolara onlar cevap veriyomuş.
neyse 22 de pazar günü tranfer oldu saat 10.15 gibi hiç acı duymadım şoktaydım 3 dak . sürdü anlamadım bile ama onların gelişlerini besmeleyle seyrettim.harika bişeydi.
ilk günde beri kasıklarda kasılmalar rahim ağzında sancılar vardıda . bu gün yok sadece sabah hani olurya regl olucakmış gibi huzursuz tatlı bir sızı oldu sabah. ama kasıklarımda bir yorgunluk devam ediyor. kayınvalıdemedeydim çatalcada ancak bu kadar dayandım kalmaya. allah razı olsun.kırıldılar bile kalmadım diye işte afakanlıyım ben biraz.
ne bilim duygusallaştım galiba korkudan fenayım şimdi.kimseyide görmek istemi,yorum kızıyolar tabi bu halime.. çookkk korkuyorum allahım yardım et..hepimize..

arkadaslar öncelikle ALLAH hepimizin kalbine göre versin,o biliyor ne kadar istedigimizi.bugün 6.lucrinimi olucam.ama bende felaket bi agri var,sanki adet sancisi gibi.sizde de oldumu böyle bisey.öpüyorum hepinizi.olumunekankayizsmile

baharnaz naber canım ksçıncı günün transferin test günü ne zaman haklısın şu ruh halinden kurtulmam lazım kusura bakmayıntoparlanmalıyım.baharnaz kasıklarımda hep bir yorgunluk oturamıyorum bile yorgunluk yapıyo yatınca iyiyim .ayakta fazla duramıyorum .senin nasıl anlatsana..

benim 9.günüm pazar günü 12.gün test günüm canım
bende de yorgunluk şişlik bazen karnım acayip şişiyor gaz oluyor uzanınca dinlenince rahatlıyorum ama iğnelerin yan etkisi sanırım

Beyaz az önce şöyle birşey oldu sana olan bana da oldu göbeğimin orası sızladı gerilir gibi filan oldu kısa sürdü bu bir belirti olabilirmi hemen uzandım 15 dk sonra rahatladım iğnemi yaptırdım geldim

bende iğnemi 15 30 da yaptırıyorum sağlık ocağında. sen neden sağlık ocağında yaptır mıyorsun?
ay işallah bebeklerimiz sağlamdır bunlar da onun belirtisidir.

Selam kızlar ara ara ugruyorum..Benım bugun 6.günüm agrım sızım ,kasık batması ve hiçbiri yok...Yalnızca 2-3 gündür adet olacakmışım gibi karnımda huzurluk veren agrım var o kadar..
Benım bir de jelden dolayı çok kasıntım var kendımı ve vajinamı çok hırpaladım o yüzden umutsuzum...........Jelı kestık...Hapa başladım..3 gün hapla idare edeceğim..Bazende kendi kendimi telkın edıyorum kendı kendımı Allahım ol dediyse , yiyecek ekmeği varsa olacak....Bende varım diyecek..İnşallah.Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.Kimseyi evlat hasreti ile yakmasın kurban oldugum Allahım.Herşeyin en iyiisni o bilir..Ne mucizeler duyuyoruz bu sitede vardır bizimde nasibimiz biryerlerde...Allahım hamile kalanlarında bebeklerini kucaklarına alabilmelerini nasip etsin..Önemli olan sonuna kadar gelebilmek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…