bende iğnemi 15 30 da yaptırıyorum sağlık ocağında. sen neden sağlık ocağında yaptır mıyorsun?
ay işallah bebeklerimiz sağlamdır bunlar da onun belirtisidir.
bn hiç sanmıyorum o iğneden bende oluyorum ama benim böyle şeyler yok. sadece gaz var o kadar. bence sen kesinlikle hamilsin belirtiler uyku hali bulantı gebelik belirtisi? sigarayı ne yaptın? ben de içiyorum halenBize yakın sağlık ocağı varmı bilmiyorum canım 1 ile 2 arası yaptırıyorum bende
Beyaz ben bugünlerde gündüz uykusu uyumaya başladım ya karnım yine şişiyor ne zaman geçicek bulantıda oluyor arada bulantı için ilacın yan etkisi olduğunu okudum göbeğimin olduğu yerde gerilmeler oluyor normal mi yoksa çatlayan yumurtalarımmı beni böyle şişiriyor bana gaz yapıyor
bn hiç sanmıyorum o iğneden bende oluyorum ama benim böyle şeyler yok. sadece gaz var o kadar. bence sen kesinlikle hamilsin belirtiler uyku hali bulantı gebelik belirtisi? sigarayı ne yaptın? ben de içiyorum halen
baktırsana şekerine de ağzında kuruma varmı. yok ya ben erken olduğunu sanmıyorum esas belirtiler 8. günden sonra başlıyormuş seninde 9. gün. ayy annesi çok içmede bebeğin daha iyi olsun:)içiyorum canım bugün 3 tane içtim az sonra 1 tane yakıcam 1 tanede akşam içerim bu kadar
ya gebelik için bulantı erken değilmi birde sabahları daha çok olurmuş ben sabahları iyiyim akşam üzeri olunca kötü gibi oluyorum acaba şeker sıkıntım vardı bir ara o yüzdenmi diyorum ama
baktırsana şekerine de ağzında kuruma varmı. yok ya ben erken olduğunu sanmıyorum esas belirtiler 8. günden sonra başlıyormuş seninde 9. gün. ayy annesi çok içmede bebeğin daha iyi olsun:)
maşallah çok sabırlısın ben çok kötüyüm ve daha 4. gün zaman geçmek bilmiyorsonucu öğrenince bırakıcam sigarayı canım rahatım neyseki panik değilim hemen gidip sonucu öğreneyim yapmıyorum olumlu yada olumsuz bekliyorum kendimi buna hazırlıyorum
bahar beyaz ve sen sağlok ocağında ne iğnesi oluyosunuz?
ben bu ttedaviye başlayalı hiç uyuyamıyorum. gece 12 gibi yatıyorum sabah beş altıda uyanıyorum. bir saat dolaşıp geri yatıyorum 7 30 gibi kalkıyorum.bi iğnenin prospektmerhaba yasemin
Beyaz birazda uyumak aslında zaman öldürmek birde sahura filan kalkıyorum zaten 11 den önce uyumuyorum sahurda da eşime eşlik ediyorum sonra da 7 de kalkıyorum uyuyamıyorum ama sakin olup zaman geçiriyorum
ben devlet hastanede oluyorum prognex progesteron iğnesi canım hergün 2 ampul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?