Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

bende iğnemi 15 30 da yaptırıyorum sağlık ocağında. sen neden sağlık ocağında yaptır mıyorsun?
ay işallah bebeklerimiz sağlamdır bunlar da onun belirtisidir.

Bize yakın sağlık ocağı varmı bilmiyorum canım 1 ile 2 arası yaptırıyorum bende
Beyaz ben bugünlerde gündüz uykusu uyumaya başladım ya karnım yine şişiyor ne zaman geçicek bulantıda oluyor arada bulantı için ilacın yan etkisi olduğunu okudum göbeğimin olduğu yerde gerilmeler oluyor normal mi yoksa çatlayan yumurtalarımmı beni böyle şişiriyor bana gaz yapıyor

Regl önceside şişkinliğim olur bu kez o sebepten dolayı şişklinliğim biraz fazlacamı oldu acaba?

bn hiç sanmıyorum o iğneden bende oluyorum ama benim böyle şeyler yok. sadece gaz var o kadar. bence sen kesinlikle hamilsin belirtiler uyku hali bulantı gebelik belirtisi? sigarayı ne yaptın? ben de içiyorum halen

bn hiç sanmıyorum o iğneden bende oluyorum ama benim böyle şeyler yok. sadece gaz var o kadar. bence sen kesinlikle hamilsin belirtiler uyku hali bulantı gebelik belirtisi? sigarayı ne yaptın? ben de içiyorum halen

içiyorum canım bugün 3 tane içtim az sonra 1 tane yakıcam 1 tanede akşam içerim bu kadar
ya gebelik için bulantı erken değilmi birde sabahları daha çok olurmuş ben sabahları iyiyim akşam üzeri olunca kötü gibi oluyorum acaba şeker sıkıntım vardı bir ara o yüzdenmi diyorum ama

Beyaz karın şişmesi çok fena sabahları o kadar değil ama sonra şişiyor ya anlamıyorum
test günüme az kaldı canım sonucu öğrenicez

baktırsana şekerine de ağzında kuruma varmı. yok ya ben erken olduğunu sanmıyorum esas belirtiler 8. günden sonra başlıyormuş seninde 9. gün. ayy annesi çok içmede bebeğin daha iyi olsun:)

Regl öncesi şişliklerimden biraz fazla bu şişlik bakalım çatlayan yumurtalarla ilgisini anlamaya az kaldı

baktırsana şekerine de ağzında kuruma varmı. yok ya ben erken olduğunu sanmıyorum esas belirtiler 8. günden sonra başlıyormuş seninde 9. gün. ayy annesi çok içmede bebeğin daha iyi olsun:)

sonucu öğrenince bırakıcam sigarayı canım rahatım neyseki panik değilim hemen gidip sonucu öğreneyim yapmıyorum olumlu yada olumsuz bekliyorum kendimi buna hazırlıyorum

sonucu öğrenince bırakıcam sigarayı canım rahatım neyseki panik değilim hemen gidip sonucu öğreneyim yapmıyorum olumlu yada olumsuz bekliyorum kendimi buna hazırlıyorum
maşallah çok sabırlısın ben çok kötüyüm ve daha 4. gün zaman geçmek bilmiyor

merhaba yasemin

Beyaz birazda uyumak aslında zaman öldürmek birde sahura filan kalkıyorum zaten 11 den önce uyumuyorum sahurda da eşime eşlik ediyorum sonra da 7 de kalkıyorum uyuyamıyorum ama sakin olup zaman geçiriyorum

beyaz bahar gibi biraz rahat olmamız lazım.kasıklarımda aşırı yorgunluk oluyor.birde batmalar sancılar normal diyonuz yani?

ben bu ttedaviye başlayalı hiç uyuyamıyorum. gece 12 gibi yatıyorum sabah beş altıda uyanıyorum. bir saat dolaşıp geri yatıyorum 7 30 gibi kalkıyorum.bi iğnenin prospekt
sünde uykusuzluk yazıyor zaten. ama ben tedaviye başlayalı uyuyamıyorum

komşum geldi bugün 3 aylık istenmeyen gebelik yaşıyo kendisi şikayetlerimi saydım ondada var aynıları ama benimkiler daha yoğun anladığım kadarıyla.buda moralimi düzeltti bir gebeyle aynı şeyleri yaşamak ....hihoyyyt

beyaz evet normalde çok uykucu biriyimdir.erken kalkıyorum uyusam vakit geçse yok nerde .sabah kalktım regl gibi hissim oldu diye bir zırladım biraz sizin canınızı sıkıcı şeyler yazdım.neyse geçti. sende ne gibi şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…