Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

bende ta başından şu gonal f leri vurmaya başladığımda aslında başlamıştı şişlik bulantı filan arada oluyordu bence bunlar hep tedavinin etkileri en azından benim için öyle düşünüyorum çünkü ben ağrı kesici bile içmeyen biriyim ve antibiyotiği bile vücudum hiç kaldırmaz daha beter hastalanırım bağırsak sistemimi mahveder yatarım

ne güzel bak. ben hiç bir belirti yaşamıyorum.
baharnazcım prospektüsünde yan etkilerine bak uykusuzluk yazıyor.
aha da benim canım sıkıldı belirtisi olmayanda tek benim demekki(

ben ekstradan folbiol ve bebe aspirini kullanıyorum canım antibiyotiği filan opudan sonra 2 günmü ne içebildim çok kötü oldum

beyazcım canım benim lütfen ben bunları belirti olarak görmüyorum çünkü sabahları daha iyi oluyorum belirti aramıyorum zaten sende öyle düşün lütfen stres yapma rahat ol
ilacla ilgili yazılar okudum bulantıda yapıyormuş

beyaz yapma allah aşıkına belirti olan da olmayan bir aslında .bu hiç belli değil canım ya boşuna germe şimdi kendini

kızlar bugün transferimin 8. günüydü. dayanamadım kan tahlili yaptırdım veee sonuç 177.5. laborant sonucun pozitif olduğunu söyledi. sonucu aldığımdan beri sevinçten ağlıyorum...eşime bile henüz söylemedim, işten gelmesini bekliyorum. allahım inanamıyorum. inşallah bebişlerim beni bırakmaz...

ayyy canımm çok güzel bir haber Sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inşallah ikiz sanırım

acnım çokkkk sevindim allah kucağına almak büyütmek nasip etsin.gerisi gelsin inş. bu heberlerin takılmaya devam et bizi bırakma tebrikler:teytey:

Beyaz canım bunlar belirti diye düşünemiyorum bazen korkuyorum kötü bir durum varsa diye çünkü aksilikler yaşandı biliyorsun. hamişmiyimden ziyade böyle bile düşünüyorum

acnım çokkkk sevindim allah kucağına almak büyütmek nasip etsin.gerisi gelsin inş. bu heberlerin takılmaya devam et bizi bırakma tebrikler:teytey:

yasemincim çok teşekkür ederim burda bu güzerl haberi verebilmek için çokk bekledim. bugüne nasipmiş. umarım hepimizin bebiş haberleri arka arkaya gelir ve burda kutlarız. hala inanamıyorum. yarım saat sonra eşim gelecek ona da bu haberi vermeyi sabırsızlıklaa bekliyorum.

canım çok teşekkür ederim. senin sonucuna da az kaldı. inşallah senden de pozitif haberini coşkula alırız. sence bu değerler ikiz olduğunun göstergesi mi?

değerlerden pek anlamam canım ama okuduğum bir topicte kızlardan birisinin değeri seninkine yakındı ikiz filan diye yazmışlardı kaç embriyo koydular sana ?

kızlar begüm 8. gün çıkıyor yani bendemi yapsam

yasemincim senin emiryo kaçıncı gün transfer edildi. benim 2 tane blastokist transfer edildi. 5.gün olunca biraz daha erken kanda çıkabiliyormuş. ben beklemeye dayanamadım. asıl sonucu 31 ağustosta doğum günümde öğrenecektim ama dayanamadım bugün yaptırdım. bence beklemek zor geliyorsa yaptır sen de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…