ne güzel bak. ben hiç bir belirti yaşamıyorum.beyaz evet normalde çok uykucu biriyimdir.erken kalkıyorum uyusam vakit geçse yok nerde .sabah kalktım regl gibi hissim oldu diye bir zırladım biraz sizin canınızı sıkıcı şeyler yazdım.neyse geçti. sende ne gibi şeyler var
canım benim opudan sonra antibiotik, kortizon, progestron fitil,coraspin,folbiol,estrofem (ösrejen hormon)vardı
ben ekstradan folbiol ve bebe aspirini kullanıyorum canım antibiyotiği filan opudan sonra 2 günmü ne içebildim çok kötü oldum
ne güzel bak. ben hiç bir belirti yaşamıyorum.
baharnazcım prospektüsünde yan etkilerine bak uykusuzluk yazıyor.
aha da benim canım sıkıldı belirtisi olmayanda tek benim demekki(
ne güzel bak. ben hiç bir belirti yaşamıyorum.
baharnazcım prospektüsünde yan etkilerine bak uykusuzluk yazıyor.
aha da benim canım sıkıldı belirtisi olmayanda tek benim demekki(
7 ayrı ilaç alıyodum neyse antibiotik le kortizon 5 gündü bitti şükür.midemi mahfetti
olumunekankayizsmile
kızlar bugün transferimin 8. günüydü. dayanamadım kan tahlili yaptırdım veee sonuç 177.5. laborant sonucun pozitif olduğunu söyledi. sonucu aldığımdan beri sevinçten ağlıyorum...eşime bile henüz söylemedim, işten gelmesini bekliyorum. allahım inanamıyorum. inşallah bebişlerim beni bırakmaz...
sen hangi merkezde tedavi oldun canım
kızlar bugün transferimin 8. günüydü. dayanamadım kan tahlili yaptırdım veee sonuç 177.5. laborant sonucun pozitif olduğunu söyledi. sonucu aldığımdan beri sevinçten ağlıyorum...eşime bile henüz söylemedim, işten gelmesini bekliyorum. allahım inanamıyorum. inşallah bebişlerim beni bırakmaz...
ayyy canımm çok güzel bir haber Sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inşallah ikiz sanırım
acnım çokkkk sevindim allah kucağına almak büyütmek nasip etsin.gerisi gelsin inş. bu heberlerin takılmaya devam et bizi bırakma tebrikler:teytey:
canım çok teşekkür ederim. senin sonucuna da az kaldı. inşallah senden de pozitif haberini coşkula alırız. sence bu değerler ikiz olduğunun göstergesi mi?
kızlar begüm 8. gün çıkıyor yani bendemi yapsam
değerlerden pek anlamam canım ama okuduğum bir topicte kızlardan birisinin değeri seninkine yakındı ikiz filan diye yazmışlardı kaç embriyo koydular sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?