kızlar begüm 8. gün çıkıyor yani bendemi yapsam
yasemincim senin emiryo kaçıncı gün transfer edildi. benim 2 tane blastokist transfer edildi. 5.gün olunca biraz daha erken kanda çıkabiliyormuş. ben beklemeye dayanamadım. asıl sonucu 31 ağustosta doğum günümde öğrenecektim ama dayanamadım bugün yaptırdım. bence beklemek zor geliyorsa yaptır sen de...
yok şekerim yok hiç bişiyim yok. aynı ben bir tek iğne yerlerim acıyor.ay çok üzülüyorum.beyaz canım benim yazsana gayet rahatmısın yani hiç bir sızı sıkıntı yokmu vücudunda?
allah tamamına erdirir işallah. analı babalı uzun bir ömür sürer bebek ya da bebeklerin:) çok sevindim. moral oldu. belirti hissediyor muydun?kızlar bugün transferimin 8. günüydü. dayanamadım kan tahlili yaptırdım veee sonuç 177.5. laborant sonucun pozitif olduğunu söyledi. sonucu aldığımdan beri sevinçten ağlıyorum...eşime bile henüz söylemedim, işten gelmesini bekliyorum. allahım inanamıyorum. inşallah bebişlerim beni bırakmaz...
benim de 3. gün. bizim senle aynı zaten. toplama ve transfer günlerimiz. benim de ikisi de 10 hücreliydi ama hiç ses veren yok ay ne kadar üzülüyorum.canım benim blast olamadılar demek bu fark ta var erken çıkıyo yani.
benim 2 tane biri 7 hücreli biri 8 hücreli 3.gün transfer
benim 105 tuttu ama gidip devlet hastahanesinde yazdırdım ve 23 lira ödedim. aynen ben de bıktım iğneden transferden sonra kalçadan 15 iğne verdiler 7 si bitti. 8 kaldı kalçalarım mosmor valalhi. ama tutsun da hiç önemli değil.takma kafana bunları çok streslisin dur hele bir relaks ol. bebekler gelsin önemli değil iğne ilaçkızlar transfer olduktan sonrada mı iğne ilaç kullanılıyor. iğneler bitecek diye seviniyordum bende. bıktım valla günde üç tane iğne oluyorum 10 gündür. delik deşik oldum kollarım mosmor resmen eroinmanlara döndüm ya. birde sonradan kullanılan ilaçlar ne kadar tutuyor çok pahalı bu kullandıklarımız onlarda mı öyle acaba???????
evet canım yazdırılıyor ben aldım devlet hastanesinden .nurceren ,beyaz şu an vurulduğumuz iğneler kan sulandırıcı iğneler canım. bebeğin tutunmasında bir etken ağızdan da kan sulandırıcı coraspin alıyoruz..beyazcım sigortadan alınıyomu kan sulandırıcı iğnelet benimkilerin adı clexane 4000 diye bişey aynı mı acaba ? gebelikte de devam edecekmiş bende yazdırırım.transfer günü ilk vuruldu şuan 7 tane kaldı. hemşire bittiğinin ertesi günü tes günü dedi. ayın 3 ne geliyo cuna günü ya senin?
saydocan a ne oldu nereye kayboldu? onun transfer günü ne zamandı çıkmıyo merak ettim..olumunekankayizsmile
evet canım yazdırılıyor ben aldım devlet hastanesinden .
test günüm 3 eylül:) eşimle 1 eylülde tanışmıştık. dayanamayıp 1 inde yaptırabilirim:)
ana kız bekleme o güne kadar da o gün bir çifte kutlama yaparsınız:) kaçıncı yıl dönüm olacak?:) benimde eşimle evlilik yıldönümümüz 31 ağustos o zamana kadar beklesekmi acaba ?
herkese merhabalar,
yazdıklarınızı okudum...bende bu ay başladım..bugün 9.iğnemi oldum.sadece gonalf kullanıyorum..gündüz doktora gittim doktor yumurtalarımdan 5-6 tanesinin notunu aldı onlarda 10 ile 13 mm arasında değişiyordu.pko hastası olduğum için o kadaar büyümeyen bi sürü yumurtam daha var ve ben çatlarlar diye korkuyorum.çatlamasını önleyecek olan iğneyi aldım ama daha olmadım.ne zaman yapılıyor bu iğne yardımcı olursanız sevinirm :) hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum anlattığım insanlar pek beni anlamıyormuş gibi geliyor burda aynı hisleri yaşayan arkadaşları bulduğum için çok sevindim :) inşallah tez vakitte bebişlerimizle tanışırız :) çok bekletti sıpalar :)
benim 105 tuttu ama gidip devlet hastahanesinde yazdırdım ve 23 lira ödedim. aynen ben de bıktım iğneden transferden sonra kalçadan 15 iğne verdiler 7 si bitti. 8 kaldı kalçalarım mosmor valalhi. ama tutsun da hiç önemli değil.takma kafana bunları çok streslisin dur hele bir relaks ol. bebekler gelsin önemli değil iğne ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?