herkese merhabalar,
yazdıklarınızı okudum...bende bu ay başladım..bugün 9.iğnemi oldum.sadece gonalf kullanıyorum..gündüz doktora gittim doktor yumurtalarımdan 5-6 tanesinin notunu aldı onlarda 10 ile 13 mm arasında değişiyordu.pko hastası olduğum için o kadaar büyümeyen bi sürü yumurtam daha var ve ben çatlarlar diye korkuyorum.çatlamasını önleyecek olan iğneyi aldım ama daha olmadım.ne zaman yapılıyor bu iğne yardımcı olursanız sevinirm :) hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum anlattığım insanlar pek beni anlamıyormuş gibi geliyor burda aynı hisleri yaşayan arkadaşları bulduğum için çok sevindim :) inşallah tez vakitte bebişlerimizle tanışırız :) çok bekletti sıpalar :)
günaydın canım nasılsın bugün?beyaz günaydın canımopuyorumnanaktan
Kızlar bişey sorucam, transfer olduktan sonra tüp bebek merkezinde ne kadar yattınız? Çıktıktan sonra eve gidene kadar ve eve gidildiğinde tuvalet ihtiyacınızı (çok afedersiniz) hasta bezi felan mı kullanılması lazım yoksa normal tuvalete gidilebiliyor mu? Sevgiler...
bahar selam canım erkencisin..
progestron hormondur emriyo bu hormonu istemiş tutunmak için aynı zamanda düşük riski olanlara veriliyo.ilacımın adı progestan sizde iğnesi var galiba bendeki fitil 8 saatte bir atıyorum.bu hormon ialcınıda çok yan etkileri var.geçen sene hatırlıyorum.arkadaşlarımda kullanmıştı onlardada olmuştu.geringinlik uykusuzluk yapıyor ve ben kaç gündür astımlılar gibi kesik kesik nefes alıyorum arada akşam okudum aynen yazıyodu reçetede. göğsüme daral geliyo...sancılarım hala devam ediyor göğüslerim seviniyorum.sonu hayırlısıyla olsun tabiki herkesin vücudu farklı tepki veriyo sonuçta..
Kızlar bişey sorucam, transfer olduktan sonra tüp bebek merkezinde ne kadar yattınız? Çıktıktan sonra eve gidene kadar ve eve gidildiğinde tuvalet ihtiyacınızı (çok afedersiniz) hasta bezi felan mı kullanılması lazım yoksa normal tuvalete gidilebiliyor mu? Sevgiler...
kızlar mrb sürekli bu sayfanın takibindeyim ama cevap yazamıyorum...benimikinci denemem ve bugün transfer günü dahil 7.günüm ve ilk deneme de pozitifti(daha sonra bebeğin kalbi durdu 10 hf) ve bu yüzden şuan ki durumumla o zaman ki durumu kıyaslıyorum çokk fark var..o zaman ağrım kasık ağrım batmam yoktu şuan adet olcakmışım gibi ağrım var 2 güündür çorap giyiyorum ağrım azaldı ama adet ağrım olsa benim önce göğüslerim hassaslaşır bunu teseli ediyorum kendime...uykusuzluk tedirginlik olan arkadaşlar bu hem test günü heyecanı hemde progestandan hepimize bol şans cumalar hürmetine allahım bize sağlıklı haırlı evlat nasip etsin inşallah...
saydocan merhaba canım
yasemin hem kan sulandırıcı iğne hemde coraspirin alıyorsun niye böyle ki
yasemincim ben de bahar la aynı şeyleri içiyorum. iki ampül iğne saat 3 30 da akşam 6 da coraspirin ve gece folbiol bunun dışında benim kendi kendime 4 aydır kullandığım omega 3 ve selanyum ace vitaminleri var. başka biş iiçmiyorum:)saydocan merhaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?