Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

bahar selam canım erkencisin..
progestron hormondur emriyo bu hormonu istemiş tutunmak için aynı zamanda düşük riski olanlara veriliyo.ilacımın adı progestan sizde iğnesi var galiba bendeki fitil 8 saatte bir atıyorum.bu hormon ialcınıda çok yan etkileri var.geçen sene hatırlıyorum.arkadaşlarımda kullanmıştı onlardada olmuştu.geringinlik uykusuzluk yapıyor ve ben kaç gündür astımlılar gibi kesik kesik nefes alıyorum arada akşam okudum aynen yazıyodu reçetede. göğsüme daral geliyo...sancılarım hala devam ediyor göğüslerim seviniyorum.sonu hayırlısıyla olsun tabiki herkesin vücudu farklı tepki veriyo sonuçta..

merhaba canım hoşgeldin aramıza fotoğrafa bayıldım. bir yakınınmı?
tedavin hayırlı olsun arkadaşım.rabbim kucağımızı doldursun çoook bekledik evet çook.. olsun değer herşeyea.s.

Kızlar bişey sorucam, transfer olduktan sonra tüp bebek merkezinde ne kadar yattınız? Çıktıktan sonra eve gidene kadar ve eve gidildiğinde tuvalet ihtiyacınızı (çok afedersiniz) hasta bezi felan mı kullanılması lazım yoksa normal tuvalete gidilebiliyor mu? Sevgiler...

trasnferden sonra 20 dk sonra yattığım yerden sürgüye yaptım sonra 5 dkda bir sürgüye yaptım popomu sürekli indirip kaldırdım şimdi düşünüyorumda böyle yapmasamıydım acaba diye 45 dk sonrada tuvalete gidip yaptım

evet canım ben erkenciyim 7 gibi kalkıyorum gerginliğimin sebebi demekki bu ilaçlar özellikle öğleden sonra yaşadığım rahatsızlıkların nedeni bu ilaçlar akşamları iyice karnım şişiyor gaz tam gaz .))) çünkü şimdi iyiyim bir sıkıntım yok
Allahım inşallah güzel sonuçlar alırız.

kızlar ilaçların reçetelerini okuyorum da meme hassasiyeti sancısı vs. olan şeyler çoğu aslında ilaçların yan etkileri..
bahar sen şu an ne kullanıyosun?
beyaz sen ne kullanıyosun? yazarmısınız?
ben östrejen hormonu olan (estrafem)
progestoron hormonu olan (progestan fitil)
öğlen göbekten kan sulandırıcı iğne kendim yapıyorum( clexane)
akşam saat 8 de coraspin
folikasit alıyorum
ilaçların acayip etkileri oluyor. akşam bide bana sinir geldi uykudan ölüyorum içimden sinir geliyo.göğüslerime şişliğine seviniyodum meğer ösröjen hormonu ilacın etkisiymiş.
aha ah beklemek ne zor yarrabbiimm hayırlısıyla olsun ne yapalım.
bilmiyorumkismile

yasemin canım öğlenleri progenyx progestoren iğnesi 2 ampul vuruluyor
akşam 8 de bebe aspirini
uyumadan öncede folbiol alıyorum
senin ilaçlar biraz fazlaca galiba

yasemin hem kan sulandırıcı iğne hemde coraspirin alıyorsun niye böyle ki

kızlar mrb sürekli bu sayfanın takibindeyim ama cevap yazamıyorum...benimikinci denemem ve bugün transfer günü dahil 7.günüm ve ilk deneme de pozitifti(daha sonra bebeğin kalbi durdu 10 hf) ve bu yüzden şuan ki durumumla o zaman ki durumu kıyaslıyorum çokk fark var..o zaman ağrım kasık ağrım batmam yoktu şuan adet olcakmışım gibi ağrım var 2 güündür çorap giyiyorum ağrım azaldı ama adet ağrım olsa benim önce göğüslerim hassaslaşır bunu teseli ediyorum kendime...uykusuzluk tedirginlik olan arkadaşlar bu hem test günü heyecanı hemde progestandan hepimize bol şans cumalar hürmetine allahım bize sağlıklı haırlı evlat nasip etsin inşallah...

mrb ..ben ilk transferimde anestezi almıştım transfer bitimi 10 dk sonra odamda ve kendimdeydim 30 dk yattım ve çıkarken wc kullandım sonuç pozitifti..bu transferimde 40 dk sonra wc girdim ama bu defa aşırı yanma ve kanamam oldu( normalmiş dr öyle dedi..

Amin canım inşallah.
o zaman sırayla test yapıcaz benim 10.günüm
sonra sen sonra beyaz sonra yasemin inşallah güzel haberler paylaşırız
belirtiler birbirne karıştı canım özellikle iğneden sonra kötü oluyorum ben.
test günü yaklaştıkça...

benim dondurulmuş emb.transferim oldu 20 ağustosta.test günüm 30 ağustos yazmış hemşire ama 10. günüm oluyor o gün acaba yanlışmı yazmış ki normal transferde bile 12.günümde kesin test günümdü bunda 10 gün yazmışlar kağıda:??

yasemin hem kan sulandırıcı iğne hemde coraspirin alıyorsun niye böyle ki

bahar evet banada öle geldi ilaçlarım fazla sizinkileri merak ettim.
zavallım beyaz da üzülüyo hiç belirtim yok diye ..
bendede belirti allah bilir herkesin bünyesi farklı gerçektende. benim tepkiler ilaçların tepkileri sanırsam.ilaç manyağı oldum çok fazla var .reçetelerini okuyorum hepsi var. ilaçlardan yani...
akşam başka bir sayfaya girdim transfer sonrası diye orda okuyodum kızım sol bacak kasması oluyomuş.hatırlamıyorum şimdi hamilemi ama .yarım saat sonra benim bacaktada başladı kasma.yok psiko falan değil. östrejen ilacını reçeteyi bi okudum yan etkisi işte..
biz bu değerlendirmelerde yanılıyoruz arkadaşlar söyleyeyim. evet çok zor beklemek günler geçmeyip ne yapacak.başka zaman ah günler geçiyo bu günde bitti deriz.şimdi bekleyemiyoruz.geçmeyip ne yapacak istemesekte geçeçek.
allah şu mübarek cumanın ve ramazanın sevdiklerinin hatrına hayırla ve sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza:Saruboceq:

baharcım bugün 10 gününse idrar da silikte olsa çıkar canım bence denemeye değer:))beklemek çok sıkıcı

bahar cım sordum niye kan sulandırıcı diye dr. ma benden kaynaklımı yok dedi.başarısız tüpbebeği olanlara veriyoruz rutin dedi.ve iğnlerim gebeliktede bir süre heralde devamguclubacismile

saydocan merhaba canım
yasemincim ben de bahar la aynı şeyleri içiyorum. iki ampül iğne saat 3 30 da akşam 6 da coraspirin ve gece folbiol bunun dışında benim kendi kendime 4 aydır kullandığım omega 3 ve selanyum ace vitaminleri var. başka biş iiçmiyorum:)
kız bahar yaseminin test saati benden önce ama ikimizinde aynı gün. ancak ben karar verdim 10. gün yani haftaya çarşamba test yapacağım allahın izniyle.
bu arada kasıklarımda arada bir ağrı gibi bişi ben de hissediyorum. yani ağrı varla yok arasında:) ne evham ama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…