Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

amin canım inş yüzümüz güler adaşımsın benimde adım yasemin:)) bu arada bacak kasması bendede var ama diğer transferimde olmamıştı:??

canım tranferden gelince 10 dak sonra sürgüde yaptım.zaten 2 saat kıpırdamadan merkezde yattım.çıkmadan galiba wc ye girdim. sonrada evde yattım

Benimde çok ilacım var ,, hem progenex iğnem hem de progestan fitil günde 3 tane ,, hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğne ,, estrofem , folik asit , elevit , apicoball ... İlaç manyağıyım yani ..
En önde giden kim şimdi ,, beyaz mı baharnaz mı ?? Hadi başlasın artık güzel haberler yaaa hihoyyyt

beyaz aslında eşimle konuşurduk öncede bazı vitaminler belirlemiştik. ama ben ilaç manyağı oldum valla bööö geldi artık.bakam ses çıkarmıyorum sıkıldım aynii.
epeydir zaten omega3 ve folikasit alıyodum şimdi onlara sıra gelmiyor.hiç germe kendini yazımı okudunmu ilaçların etkisi çoook..aklinialirimsmile

Valla arkadaşlar ben salı günü yaptırcam testimi ,, az çok belli olur ,, 8. gün olacak o gün ,, daha çok beklemicem ,, 4 günüm kaldı diye şartlandım yani ,, iyimi kötümü ediyom bilmiyom eyvahedigeldismile

saydocan canım yaakaydirigubbakcemile3 sen benden daha fazla ilaç manyağı olmuşsun. neyse bende yanındayım beraber ilaçların etkileri sendede çokmu neler var?

kızlar nerdesiniz? yazacakmısınız?sizi bekliyom
ana şekerim ben markete gitmiştim. yemek yapıyorum da eşim uyuyor valla sanki bebekleri onun karnına koydularzemuszemus
soydacan sen neden hem elevit hem de folik asit içiyorsun ki elevit içiyorsan folbiol a ne gerek varki bende elevit içiyordum ama folbiol dediler elevit i bıraktım.

estrofem sanırım rahim duvarı kalınlaşsın diye veriliyor ostrajen değil diye biliyorum. aslında bana da vermelilerdi bana göre rahim duvarım azcık inceydi ama adamalrın tedavileri fiks sanırım
baharnaz ın 10. günü benim 5 daha ben yaseminle aynı gün.
ben de test günümü 1 eylül olarak belirledim. yani 10. gün eşimle tanıştığımız gün:)

Benim transfer pazartesi olmuştu ,, acaip gerginim evet resmen menopoz teyze gibiyim ,, kızlar bide ayıptır söylemesi benim büyük tuvaletim günlerdir bildiğin simsiyah renkte ,, böyle bi durumu olan varmı ??

yok canım. ben kayısı yiyorum kabız olmıyayım diye

yok canım. ben kayısı yiyorum kabız olmıyayım diye

Bendede kabızlık yok ama simsiyah işte ,, kesin ilaçlardandır ,, Beyazcım ben yalnış yazmışım salı değik çarşamba yani benimde 1 eylül belirlediğim tarih ,, aynı gün inşallah havalara uçarız ayyyii ne güzel olur :teytey:

saydocan heralde protein ağırlıklı beslen demişlerdir sizede?
tuvaletin vitaminlerden öle sabah aç ken kayısı kurusu ben ben akşamdan suya koyuyom. bide kefir falan maşallah eskiden kabızdım şimdi rahatım. deneyin

Valla neden hepsini içiyom bilmiyorum doktor oyle yazdı apicobal da zaten B vitamini ,, 3 çeşit B vitamini türevi alıyom işte

kızlar hemşire bana kan sulandırıcıların bittiğinin ertesi gün dedi yani ayın 3 ü cuma test dedi . beni de alevlendirmeyin şimdi. saydocan bende sonra trans oldu senin neyse güzel haber verde bende atlayıp yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…