Merhaba canım :)) nasıl gidiyo ?? Bende hiçbir belirti yok ,, senin kaçıncı gündü bugün
bahar evet banada öle geldi ilaçlarım fazla sizinkileri merak ettim.
zavallım beyaz da üzülüyo hiç belirtim yok diye ..
bendede belirti allah bilir herkesin bünyesi farklı gerçektende. benim tepkiler ilaçların tepkileri sanırsam.ilaç manyağı oldum çok fazla var .reçetelerini okuyorum hepsi var. ilaçlardan yani...
akşam başka bir sayfaya girdim transfer sonrası diye orda okuyodum kızım sol bacak kasması oluyomuş.hatırlamıyorum şimdi hamilemi ama .yarım saat sonra benim bacaktada başladı kasma.yok psiko falan değil. östrejen ilacını reçeteyi bi okudum yan etkisi işte..
biz bu değerlendirmelerde yanılıyoruz arkadaşlar söyleyeyim. evet çok zor beklemek günler geçmeyip ne yapacak.başka zaman ah günler geçiyo bu günde bitti deriz.şimdi bekleyemiyoruz.geçmeyip ne yapacak istemesekte geçeçek.
allah şu mübarek cumanın ve ramazanın sevdiklerinin hatrına hayırla ve sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza:Saruboceq:
Kızlar bişey sorucam, transfer olduktan sonra tüp bebek merkezinde ne kadar yattınız? Çıktıktan sonra eve gidene kadar ve eve gidildiğinde tuvalet ihtiyacınızı (çok afedersiniz) hasta bezi felan mı kullanılması lazım yoksa normal tuvalete gidilebiliyor mu? Sevgiler...
Benimde çok ilacım var ,, hem progenex iğnem hem de progestan fitil günde 3 tane ,, hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğne ,, estrofem , folik asit , elevit , apicoball ... İlaç manyağıyım yani ..
En önde giden kim şimdi ,, beyaz mı baharnaz mı ?? Hadi başlasın artık güzel haberler yaaa hihoyyyt
ana şekerim ben markete gitmiştim. yemek yapıyorum da eşim uyuyor valla sanki bebekleri onun karnına koydularzemuszemuskızlar nerdesiniz? yazacakmısınız?sizi bekliyom
estrofem sanırım rahim duvarı kalınlaşsın diye veriliyor ostrajen değil diye biliyorum. aslında bana da vermelilerdi bana göre rahim duvarım azcık inceydi ama adamalrın tedavileri fiks sanırımBenimde çok ilacım var ,, hem progenex iğnem hem de progestan fitil günde 3 tane ,, hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğne ,, estrofem , folik asit , elevit , apicoball ... İlaç manyağıyım yani ..
En önde giden kim şimdi ,, beyaz mı baharnaz mı ?? Hadi başlasın artık güzel haberler yaaa hihoyyyt
kızlar nerdesiniz? yazacakmısınız?sizi bekliyom
Benim transfer pazartesi olmuştu ,, acaip gerginim evet resmen menopoz teyze gibiyim ,, kızlar bide ayıptır söylemesi benim büyük tuvaletim günlerdir bildiğin simsiyah renkte ,, böyle bi durumu olan varmı ??
yok canım. ben kayısı yiyorum kabız olmıyayım diye
ana şekerim ben markete gitmiştim. yemek yapıyorum da eşim uyuyor valla sanki bebekleri onun karnına koydularzemuszemus
soydacan sen neden hem elevit hem de folik asit içiyorsun ki elevit içiyorsan folbiol a ne gerek varki bende elevit içiyordum ama folbiol dediler elevit i bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?