Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

canım biliyorsun 1 eylülde okul açılıyor. o gün sevkli olarak okula gitmeyi düşünmüyorum ayın 2-3 ünde de rapor almam gerekecek ama çarşamba test yaparsam duruma göre rapor alırım ya da almam diye düşünüyorum. ama cuma da mübarek gün beklesemmi acaba test tarihimi:kedi:

Valla neden hepsini içiyom bilmiyorum doktor oyle yazdı apicobal da zaten B vitamini ,, 3 çeşit B vitamini türevi alıyom işte
iç birşey olmaz vuvut vitaminin fazlasını vucuttan aynı gün atıyor zaten. belkide siyahlığın sebebi budur. bence tedavi gördüğün hastahanenin hemşiresine telefon açıp durumu sormalısın...

1 eylülde okulum başlıyo dört gün sınav görevim var ben 1 inde yaptırayım ona göre negatif çıkarsa yoluma devam edeyim boşuna rapor almayayım ,, pozitif çıkarsa rapor alıcam ve keyif yapıcam ,, o yüzden böyle bi karar verdim işte

kızlar yemek yaptım valla keşke beraber yesek mis gibi. şimdi cacıkta yapacağım. ben özellikle protein b vitamini gibi şeylere dikkat edemiyorum. normal yiyorum işte. hayırlısı allahtan

eşim çok pipiriklidir bende biraz abarttım şu proteini vücudum kabardı kaşınıtım var.evet sizin meslekten malum hadi hayırlısı haberi bekliyorum.

kızlar yemek yaptım valla keşke beraber yesek mis gibi. şimdi cacıkta yapacağım. ben özellikle protein b vitamini gibi şeylere dikkat edemiyorum. normal yiyorum işte. hayırlısı allahtan

Çok acıktım zaten ve hiçbi yemek yok evde ( bende öbür uçtayım çekmeköy de ,, sen nerdesin yasemin ?

Beyaz, saydocan, yasemin kızlar test gününüz gelmeden test yapmayın
bakın gününden önce test yapıp sevinen ve üzülen arkadaşlar oluyor gerçekten sırf bu gelgiti yaşamamak için temiz iş gününde test yaptırmak
10.gün filan demişsin yaaaa yapmayınnnn

yi2635 çok sabırlıyım sabırla bekliyorum test günümü :)) bugün hastanedekızlar bakalım dediler kanmadım .))

Bende özel bir liste hazırlamadım
ne bulursam ama kabak çekirdeği, badem, ceviz ekstradan eklediklerim birde sabah aç karnına bikaç kaşık taneli kayısı komposta yiyoroum

Aslında haklısın günü beklemek doğru olan ,, ama 9. güne kadar tutunmamış bir embriyo o saatten sonrada tutunurmu ,, erken sevinmek konusunda da şöyle düşünüyorum ; test günündeki sevinç bile bi anlamda erken ikiye katlanacakmı kese görülcekmi kalp atışı duyulcakmı bunlar tüp bebekte çok daha belirsiz zaten ...

Bilmiyorum ya kafam çok karışık baharcım ,, zaten eşimde erken yapmamı istemiyo ,, çarşamba ondan habersiz yapcam ,, eşine hamile olduğunu söyleme anını yaşamak istiyorum çok özendiğim bi an biliyomusun (

saydocan tutunmasıyla ilgili değil ki değerlerinin kana yansıması belki seninki 12.gün yansıycak yoksa sana 10.gün yap derlerdi dimi

başka topicte okumuştum arkadaşın birinin test günü 13.günmüş demekki değişiyor dedim

kızlar benimde 11 ağustosta transferim oldu .ilk test günüm 23 ağustostu işte sonuçlarım yorumlarınızı bekliyorum inş. hepiniz hamiş kalırsınız.10.gün:18 , 12.gün.40, 14.gün:123, 16.gün :337 kızlar sonuçlarım bunlar umarım iyidir yorumlarınız bekliyorum ve kan testi yapmaya da devam edicekmişim......ne zaman kadar devam ediceğim konusun da bilgisi olan var mı acaba ....şimdi keseti ne zaman görebilirim sizce..bu arad değerlerim düşük değil dimi...herşeyden korkar oldum artık

ayy sen çok heyecan yapmışın ben gibi.
rahat ol biraz tedirginlik yaşama canım.
sadece bebeğine odaklan ve sana ne gün dedilerse o gün yap testi acele etme her şey sırayla pozitifi görünce kalp atışını duymak için de gün gelecek keseyi görmek için de aceleci olma sabır dile Rabbimden...bizler yanındayız. :1hug:

canım hiçbir fikrim olmadığı için yorum yapamıycam
bence rahat ol birşey olsa zaten söylerler
Hayırlısıyla inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım

kan değerlerinin katlaması önemli hamilesin canım hadi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…