canım biliyorsun 1 eylülde okul açılıyor. o gün sevkli olarak okula gitmeyi düşünmüyorum ayın 2-3 ünde de rapor almam gerekecek ama çarşamba test yaparsam duruma göre rapor alırım ya da almam diye düşünüyorum. ama cuma da mübarek gün beklesemmi acaba test tarihimi:kedi:Bendede kabızlık yok ama simsiyah işte ,, kesin ilaçlardandır ,, Beyazcım ben yalnış yazmışım salı değik çarşamba yani benimde 1 eylül belirlediğim tarih ,, aynı gün inşallah havalara uçarız ayyyii ne güzel olur :teytey:
iç birşey olmaz vuvut vitaminin fazlasını vucuttan aynı gün atıyor zaten. belkide siyahlığın sebebi budur. bence tedavi gördüğün hastahanenin hemşiresine telefon açıp durumu sormalısın...Valla neden hepsini içiyom bilmiyorum doktor oyle yazdı apicobal da zaten B vitamini ,, 3 çeşit B vitamini türevi alıyom işte
kızlar hemşire bana kan sulandırıcıların bittiğinin ertesi gün dedi yani ayın 3 ü cuma test dedi . beni de alevlendirmeyin şimdi. saydocan bende sonra trans oldu senin neyse güzel haber verde bende atlayıp yaptırayım
en uzaktan beylükdüzü:)beazcım hangi semttesin şimdi geliyom
kızlar yemek yaptım valla keşke beraber yesek mis gibi. şimdi cacıkta yapacağım. ben özellikle protein b vitamini gibi şeylere dikkat edemiyorum. normal yiyorum işte. hayırlısı allahtan
Beyaz, saydocan, yasemin kızlar test gününüz gelmeden test yapmayın
bakın gününden önce test yapıp sevinen ve üzülen arkadaşlar oluyor gerçekten sırf bu gelgiti yaşamamak için temiz iş gününde test yaptırmak
10.gün filan demişsin yaaaa yapmayınnnn
yi2635 çok sabırlıyım sabırla bekliyorum test günümü :)) bugün hastanedekızlar bakalım dediler kanmadım .))
Aslında haklısın günü beklemek doğru olan ,, ama 9. güne kadar tutunmamış bir embriyo o saatten sonrada tutunurmu ,, erken sevinmek konusunda da şöyle düşünüyorum ; test günündeki sevinç bile bi anlamda erken ikiye katlanacakmı kese görülcekmi kalp atışı duyulcakmı bunlar tüp bebekte çok daha belirsiz zaten ...
Bilmiyorum ya kafam çok karışık baharcım ,, zaten eşimde erken yapmamı istemiyo ,, çarşamba ondan habersiz yapcam ,, eşine hamile olduğunu söyleme anını yaşamak istiyorum çok özendiğim bi an biliyomusun(
baharnazcım nasılsın canım?
kızlar benimde 11 ağustosta transferim oldu .ilk test günüm 23 ağustostu işte sonuçlarım yorumlarınızı bekliyorum inş. hepiniz hamiş kalırsınız.10.gün:18 , 12.gün.40, 14.gün:123, 16.gün :337 kızlar sonuçlarım bunlar umarım iyidir yorumlarınız bekliyorum ve kan testi yapmaya da devam edicekmişim......ne zaman kadar devam ediceğim konusun da bilgisi olan var mı acaba ....şimdi keseti ne zaman görebilirim sizce..bu arad değerlerim düşük değil dimi...herşeyden korkar oldum artık
kan değerlerinin katlaması önemli hamilesin canım hadi hayırlı olsunkızlar benimde 11 ağustosta transferim oldu .ilk test günüm 23 ağustostu işte sonuçlarım yorumlarınızı bekliyorum inş. hepiniz hamiş kalırsınız.10.gün:18 , 12.gün.40, 14.gün:123, 16.gün :337 kızlar sonuçlarım bunlar umarım iyidir yorumlarınız bekliyorum ve kan testi yapmaya da devam edicekmişim......ne zaman kadar devam ediceğim konusun da bilgisi olan var mı acaba ....şimdi keseti ne zaman görebilirim sizce..bu arad değerlerim düşük değil dimi...herşeyden korkar oldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?