- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
Çok şükür iyiyim canım sabıra beklemekteyim sonucumu
sen nasılsın heyecanın duruldumu biraz
slm canım bende daha iğnelere devam ediyorum benimde geç büyüyor yumurtalar 9.gün 15 ile 10 arası 5-6 tane bi sürüde küçük ymurta vardı bana hem gonal f hem menegon ikisi birlikte yapılıyor. birde çatlamasını önlemek için 6. günden beri cetrodite diye bir iğne vuruluyorum günde 3 iğne oluyorum yani. bir sor istersen bende epey erken başladılar o iğneye. allahım inşallah emeklerimizin karşılığını verir bebişlerimize kavuşuruz tez zamanda:Saruboceq:
merhaba canım hoşgeldin aramıza fotoğrafa bayıldım. bir yakınınmı?
tedavin hayırlı olsun arkadaşım.rabbim kucağımızı doldursun çoook bekledik evet çook.. olsun değer herşeyea.s.
Merhaba arkadaşlar.... Bende yeni bir yöntem olan yani bizim yeni duyduğumuz mini tüp bebek tedavisi yapıldı.... Dün transferim oldum ayın 7 sinde sonuç alınacak... Inşallah hepimiz pozitifi görürüz.....
kızlar benimde 11 ağustosta transferim oldu .ilk test günüm 23 ağustostu işte sonuçlarım yorumlarınızı bekliyorum inş. hepiniz hamiş kalırsınız.10.gün:18 , 12.gün.40, 14.gün:123, 16.gün :337 kızlar sonuçlarım bunlar umarım iyidir yorumlarınız bekliyorum ve kan testi yapmaya da devam edicekmişim......ne zaman kadar devam ediceğim konusun da bilgisi olan var mı acaba ....şimdi keseti ne zaman görebilirim sizce..bu arad değerlerim düşük değil dimi...herşeyden korkar oldum artık
Merhaba arkadaşlar.... Bende yeni bir yöntem olan yani bizim yeni duyduğumuz mini tüp bebek tedavisi yapıldı.... Dün transferim oldum ayın 7 sinde sonuç alınacak... Inşallah hepimiz pozitifi görürüz.....
arkadaşalr benim moralim bozuldu. reglime 6-7 gün kala göğüslerim acır berin koltuk altımdan itibaren. daha önce hamile kaldığımda hiç göğüslerim acımamıştı. ama şimdi acıyor .bu bebeklerimin tutunamadığının habercisi sanki. çok canım sıkkın. hiç kasıklarımda batma da yok, akıntımda yok
Bilmiyorum ki zaten her ay reglime 6-7 gün kala böyle olur. ya üzülüyorum çok elimde değil. daha var 6 koca gün sabrımda kalmadı.Canım bunlar kullandığımız progestanların etkisi ,, aslında sende biliyosun ama çok iyi anlıyorum seni ,, biliyoruz hepsini ama bi belirti aramaktan vazgeçemiyoruz ,, üzme kendini nolursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?