Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

Çok şükür iyiyim canım sabıra beklemekteyim sonucumu
sen nasılsın heyecanın duruldumu biraz

az kaldı mereak etme hayırlısıyla hayılı sonuç alacaksın inşallah.Rabbim sabır versin.dualarında unutma beni ve diğer arkadaşları da tabi.ben artık bekliyorum gideceğim günü sayıyorum

:) çok teşekkür ederim cevabın için...bu sabah tekrar kontrolüm vardı.2-3 tanesi diğerlerinden daha büyük oldukları için gonalf in dozunu arttırdılar aynı zamanda çatlamasını önleyecek olan iğneyide artık yapmamı söylediler.çatlamasını önleycek iğnem cetrodite iğneyi ben kendim yapıyorum :) bu gidişle elim iğne yapmaya alışacak :) pazar günü kontrolüm var gene bakalım ne diyecekler bu gidişle haftaya alırlarmı yumurtaları acaba bende onu merak eder hale geldim :))
senin bugün kaçıncı günün?? benim adetim 16sında başlamıştı iğneyede 18inde başlamıştım.
hakkımızda hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:

merhaba canım hoşgeldin aramıza fotoğrafa bayıldım. bir yakınınmı?
tedavin hayırlı olsun arkadaşım.rabbim kucağımızı doldursun çoook bekledik evet çook.. olsun değer herşeyea.s.

hoşbulduk :)zemuszemus
evet benim yeğenim gerçi koca kız oldu ama o hala minik kuşumuz bizim :)
inşallah hayırlı olur..hep hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar için dua ettim inşallah hep beraber yavrularımıza kavuşuruz :hulya:

[

dozynsb tedavin hayırlı olsun canım zaten baskılayıcı iğnenide vermişlerdir sana hemşireler izahını yapmadılarmı nasıl ve hangi saatte kullanıcağını kişiden kişiye göre değişiyor vurulman gereken saatler canım[/QUOTE]

teşekkür ederim cevabın için....
bugün doktora gittim orada izah ettiler iğneyi..kendim vuruyorum baya zorlanıyorum hem korkuyorum son 2dir canımıda yakıyor inşallah bu emeklerimiz bebeklerimiz olarak geri döner....

bi de şey soracam bu ilaçlar ya da durum hangisi bilmiyorum beni çok geriyor sinirlerim çabuk bozuluyor eşime bile tahammül edemiyorum bazen :umursamaz:

baharcım çok haklısın ben yazmıştım zaten 13. gün hemşire sölemişti. ayın 2- 3 üne geliyo galiba
yanlışlık yaşamak istemem. saydocan ile beyaz ın acelesi var hak veriyorum.ama senide göz önünde bulundursunlar söylediklerini yani..
kızlar çook uzun zamnadır bende eşime anneme babama nasıl bu haberi vereceğim konusunda hep hayallerim oldu. ama eşime bu haberi çok özel bir an olmalı.aklıma da bişi gelmiyo sizler ne planlıyosunuz?

Merhaba arkadaşlar.... Bende yeni bir yöntem olan yani bizim yeni duyduğumuz mini tüp bebek tedavisi yapıldı.... Dün transferim oldum ayın 7 sinde sonuç alınacak... Inşallah hepimiz pozitifi görürüz.....

Merhaba arkadaşlar.... Bende yeni bir yöntem olan yani bizim yeni duyduğumuz mini tüp bebek tedavisi yapıldı.... Dün transferim oldum ayın 7 sinde sonuç alınacak... Inşallah hepimiz pozitifi görürüz.....

tedavin hayırlı olsun inş bebğin sana sımsıkı tutunuz bizede güzel haberler veririisn

Gözünaydın canım çok sevindim ,, bence değerlerin güzel çünkü rakam değil artışı önemli ve ikiye hatta üçe katlamış ,, inşallah herşey yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın

öncelikle hayırlı olsun bebiisin..inşallah 7sindede güzel haberlerini paylaşırsın bizimle :) opuyorumnanaktan
bu mini tüp bebek nasıl olluyor ben daha önce duymamıştım anlatırsan sevinirim :)boshayallersmile

Merhaba canım ,, hayırlı olsun inşallah ,, hiç duymadım nedir mini tüp bebek nerde yaptırdın ,, kısa bi süreçmi ondanmı mini yani ?

arkadaşalr benim moralim bozuldu. reglime 6-7 gün kala göğüslerim acır berin koltuk altımdan itibaren. daha önce hamile kaldığımda hiç göğüslerim acımamıştı. ama şimdi acıyor .bu bebeklerimin tutunamadığının habercisi sanki. çok canım sıkkın. hiç kasıklarımda batma da yok, akıntımda yok

Canım bunlar kullandığımız progestanların etkisi ,, aslında sende biliyosun ama çok iyi anlıyorum seni ,, biliyoruz hepsini ama bi belirti aramaktan vazgeçemiyoruz ,, üzme kendini nolursun

Canım bunlar kullandığımız progestanların etkisi ,, aslında sende biliyosun ama çok iyi anlıyorum seni ,, biliyoruz hepsini ama bi belirti aramaktan vazgeçemiyoruz ,, üzme kendini nolursun
Bilmiyorum ki zaten her ay reglime 6-7 gün kala böyle olur. ya üzülüyorum çok elimde değil. daha var 6 koca gün sabrımda kalmadı.

beyaz canım saydocan doğru sölüyor.ben dün akşam ilaçların reçetelerini okudum.hani baştan beri konuşuyoruzya şu belirti var falan diye.yok canım hepsi ilaçların etkileeeeriii. bende şaşırdım.
artık beklicez görücez .biraz önce arkadaşımla konuştum.ispatlandı artık diyo olumlu düşünce olumlu sonucu getiriyormuş.allahın dedği olur bizler istoyoruz ve ona yalvarıyoruz.
evet kızlar eşine nasıl bir şekilde vereceksiniz müjdeyi...
aaay afedersiniz özel olduysa es geçin. ben çok heyecanlanıyorum o gün için ..bilmiyorumkismile
bir kere ogünü ona unutturmalıyım. araya başka gündem koymalıyım ki sürpriz olsun..başka ne yapabilirim mesela nerde?
kızlar sözleşirmişiz hepimiz aynı yerde..kaydirigubbakcemile3

SBLBAYRAM
İnşallah güzel haberler verirsin bize canım
sana naıl bir tedavi uygulandı anlatabilirmisin kısaca?

Bugün 11.günüm eşim yarın beraber gidicez diyor benim bir sürprizim olamayacak yani

Beyaz canım bende regl belirtilerimi yaşadım biliyorsun
ama ne olursa olsun rahat olmaya çalış canım müzik dinle

dozynsb
canım gonal f herşey yapıyor :) o olabilir ama sen yinede sıradan birşeymiş gibi davranmaya çalış iğneleine çok taktığın için canın yanıyordur belki
morarma filan yaşayan arkadaşlar oldu olursa panik yapma cetroidite özellikle bu sanki morarma yaptı diyen kızlar olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…