Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

arkadaşlar belirti konusunda kendinizi boşuna üzüp hırpalıyorsunuz, bir arkadaşım hiç belirti yaşamadı, ama ikizlere hamile olduğunu öğrendi. 8. denemesini yapıyordu ve umudunu kesmişti, transfrden sonra eşiyle gezmeye gitti, ertesi gün işine başladı, hiç umudu yoktu, 14. gün test yaptırdı ve ağlayarak beni aradı. hamileyim dedi. bende inanamadım, taktıkça sadece kendinizi geriyorsunuz, relaks olun... allahın takdirine inanıp, pozitif düşünceye yönelin... ben bütün denemelerimde kılı kırk yardım, elinden geleni fazlasıyla yaptım, ama nasibimde yokmuş, bundan sonrası için rahat hareket edicem. tedavi de olduğumu unutup günlük hayatıma devam edicem. ben darbe yiye yiye ancak şimdilerde bunu diyebiliyorum, ilk denemeleri olan arkadaşların heyecanı gayet normal, hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum.

Son düzenleme:

gögüslerde ağrı, hassasiyet kesinlikle ilaçların etkisinden kaynaklanıyor, progesteron yapıyor, benim 4 denememde gögüslerim çok acımıştı, büyümüştü, üzerine yatamıyordum. Bu durum pozitif sonuç alanda da , negatif sonuç alanda da yaşanıyor, önemsenecek bir durum değil. İlaçların etkisi deyip geçin, bunu hiç birşeye yormayın.

bahar naber canım nasıl gidiyor. senin ilaç belirtileri devam ediyomu? yoksa yokmu?
ne zamandı test günün ilk senden alıcaz haberi ya çok heycanlıyım.dualarım seninle ve hepimizle:2:

benim test günüm haftaya cuma ve eşim işte olacak.kendisi sağ olsun işlerinde dolayı dalgındır.onu atlatıp gidip test yaptırırım. ama değişik sürpriz yapmalıyım, neyse canım herhalükarda zaten sürpriz olacak.allahım nasip et yarabbi
evet baharcım ilk gün sayılmıyo ben 6. günümdeyim....:sinifsinif:

kızlar bişiy sorcam benim son adet tarihim biraz karışık.11 ağustosta transferim yapıldı.23 ağustosta test sonucımı öğrendim .16.gün sonucum 337 şimdi benim bebiş kaç haftalık hesaplıyamadım.tüp bebekle normal hamilelikte farklı mı hesaplanıyor ???????????????

Slm arkadaşlar..benim de 23 ağustosta 2 dondurulmuş embriyom transfer edildi.biri 8 diğeri 9 hücreli..7 eylül de sonuç alıcam.sabırsızlıkla bekliyorum.inş. herkes hayırlısıyla iyi haberler alır

Beyaz henüz test yapmadım daha canım hastaneye gidip geldim ama yapmadım hemşire yarına kadar bekleyin dedi eşim gelirken idrar testi yapalım aparatı al dedi onuda almadım

sigara konusuna gelince en fazla 5-6 içiyorum ama yarım içiyorum hatta 1-2 nefes çekip söndürdüğüm bile oluyor

Slm arkadaşlar..benim de 23 ağustosta 2 dondurulmuş embriyom transfer edildi.biri 8 diğeri 9 hücreli..7 eylül de sonuç alıcam.sabırsızlıkla bekliyorum.inş. herkes hayırlısıyla iyi haberler alır

Slm hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alırız.

sen benden iyisin ben sapıttım valla

sende dikkat et canım hiç içmesek iyi ama

hastaneden geldim ya eşim halıları toplamış bir temizliğe girmiş ev pırıl pırıl :))

kızlar d&r magazalarında bi kitap var.içinde 2cd ile satılıyor.150lirada 80liraya düşmüş.''yaşama yolculuk''mutlaka alın okuyun yada izleyin.orada adım adım hamilelik süreci anlatılıyor.eşim almış ve biz soluksuz izledik.demek istediğim şuasif içici olmak bile cenine o kadar büyük zararlar veriyor ki.anne açık havada sigara içen biriyle karşılaşıyor tek bi nefes çocuğun metabolizmasını altüst ediyor.cinayet bu!lütfen yapmayın..erken doğumla sınırlı kalsa neyse organ yetmezliklerine sebep oluyormuş.sanırım anne de olsanız buna hakkınız yok..dost tavsiyesidir..

merhaba arkadaşlar....
sevgili GAMZELİM.66, DOZYNSB, SAYDOCAN, BAHARNAZ tedavimi şöyle anlayım...
yaklaşık 3 yıldır bebek özlemiyle yaşıyoruz.... hiçbir sorunumuz olmadığını söylemişti doktorlar... en son tavsiye üzerine gittiğim doktorum fsh değerimimin sınırda olduğunu söyledi ve tekrar test istedi ve yaptırdık değerim 16.35 çıktı ve hemen bizi izmir kent hastanesi İsrael Aruh a yönlendirdi... tüp bebek yaptırmak istediğimizi söyledik.... değerini tekrar görmemiz gerekir dedi 1 ay sonra değerim 13.10 düştü ve bize mini tüp bebeği önerdi....japonyada gittiği bir semirde japonların bu yöntemi sıklıkla uyguladıklarını görmüş ve bize anlattı... tedavi şöyle adetin 3.günü yumurtlama hapı kullandım..o hafta 2 günde bir kontrole gittik yumurtalar 15 ve 17 mm olduğunda 2 tane göbekten iğne yapıldı en son gittiğimizde 2 yumurtam yeterli büyüklüğü ulaşmıştı biri 21 mm. diğeri 22 mm.di. 2 gün sonra yumurta toplama işlemi olacağı söylendi.... yumurtalarım aneztesi yapılarak toplandı. biri boş çıkmıştı.. diğer yumurtamızın iyi olduğunu söylediler aynı gün eşimden sperm alındı... 3 gün boyunca hergün yumurtamız ve döllenme hakkında bilgi verildi....4.gün çağırdılar yumurta çok çok iyi dediler rahim duvarıda hazır dediler ve o gün transferim oldu...... ücretide çok ilginç bütün bu aşama 1000 dolar.... eğer gebelik olursa 9.haftada bebeğin kalp atışları duyulduğunda mezun sayılıyosunuz ve 4000 dolar daha ödüyosunuz....
umarım tedavimi anlatabilmişimdir... eğer sormak istediğiniz yada anlamadığınız bişy olursa seve seve cevap veririm... hepimizi için hayırlısı olsun ve inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz bizimle olur....

Son düzenleme:
Merhaba canım ,, hayırlı olsun inşallah ,, hiç duymadım nedir mini tüp bebek nerde yaptırdın ,, kısa bi süreçmi ondanmı mini yani ?

güzel dileklerin için çok teşekür ederim...evet canım tedavi süreci çok kısa ve ektra üp bebekte kullanılan o iğne v ilaçlar yok.... doktorumuzu tamamen doğal bir yöntem dedi...

kızlar tüp bebek ile hamile kalındığında son adet tarihinden itibaren gebelik hesaplanıyor..bir ark sormuştu...

güzel dileklerin için çok teşekür ederim...evet canım tedavi süreci çok kısa ve ektra üp bebekte kullanılan o iğne v ilaçlar yok.... doktorumuzu tamamen doğal bir yöntem dedi...

Teşekkür ederim canım anlattığın için ,, ben buralarda bu isimle duymamıştım böyle bişey ,, ilaçsız tüp bebek yada doğal yumurtasıyla tüp bebek diye bişeyler duymuştum ama içeriklerini bilmiyorum buna benzer bişeymidir ? Sanırım senin tedavinde hedeflenen şey fazla ilaçla yumurta kalitesini bozmadan en doğal en kaliteli yumurtaya ulaşmak ,, inşallah olumlu sonuç alırsın canım ,, ödeme planıda ilginç geldi ,, Erol Tamvergen in olduğu hastanemi seninki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…