günaydın;
ben de eşimle gideceğim canım o yüzden süprizim olmayacak.
evet canım günde 3 kuralı bozuldu 6-7 ye çıktı sen ne yaptın?Beyaz sigarayı naptın canım içiyormusun ?
evet canım günde 3 kuralı bozuldu 6-7 ye çıktı sen ne yaptın?
arkadaşalr benim moralim bozuldu. reglime 6-7 gün kala göğüslerim acır berin koltuk altımdan itibaren. daha önce hamile kaldığımda hiç göğüslerim acımamıştı. ama şimdi acıyor .bu bebeklerimin tutunamadığının habercisi sanki. çok canım sıkkın. hiç kasıklarımda batma da yok, akıntımda yok
Slm arkadaşlar..benim de 23 ağustosta 2 dondurulmuş embriyom transfer edildi.biri 8 diğeri 9 hücreli..7 eylül de sonuç alıcam.sabırsızlıkla bekliyorum.inş. herkes hayırlısıyla iyi haberler alır
Beyaz henüz test yapmadım daha canım hastaneye gidip geldim ama yapmadım hemşire yarına kadar bekleyin dedi eşim gelirken idrar testi yapalım aparatı al dedi onuda almadım
sigara konusuna gelince en fazla 5-6 içiyorum ama yarım içiyorum hatta 1-2 nefes çekip söndürdüğüm bile oluyor
sende dikkat et canım hiç içmesek iyi ama
hastaneden geldim ya eşim halıları toplamış bir temizliğe girmiş ev pırıl pırıl :))
Merhaba canım ,, hayırlı olsun inşallah ,, hiç duymadım nedir mini tüp bebek nerde yaptırdın ,, kısa bi süreçmi ondanmı mini yani ?
güzel dileklerin için çok teşekür ederim...evet canım tedavi süreci çok kısa ve ektra üp bebekte kullanılan o iğne v ilaçlar yok.... doktorumuzu tamamen doğal bir yöntem dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?