Erol bey ŞifaHastanesinde canım...Teşekkür ederim canım anlattığın için ,, ben buralarda bu isimle duymamıştım böyle bişey ,, ilaçsız tüp bebek yada doğal yumurtasıyla tüp bebek diye bişeyler duymuştum ama içeriklerini bilmiyorum buna benzer bişeymidir ? Sanırım senin tedavinde hedeflenen şey fazla ilaçla yumurta kalitesini bozmadan en doğal en kaliteli yumurtaya ulaşmak ,, inşallah olumlu sonuç alırsın canım ,, ödeme planıda ilginç geldi ,, Erol Tamvergen in olduğu hastanemi seninki ?
baharnazcım valla senin için dua ettim. hadi güzel haberler ver bize emi:)SBLBAYRAM teşekkür ederim canım
3.günü başladığın hapın adı ne ve kaç gün alıyorsun? iğnelere gibi etkileri varmı yada ne gibi etkileri var?
kasık ağrıması bebeğinin tutunduğunu gösteriyor. süper...selam kızlarrr nasılsını benım transferımın 4. gunu bugun...kasıklarım cok agrıyoooo....sızın durumunuz nasılllll....
baharnazcım valla senin için dua ettim. hadi güzel haberler ver bize emi:)
Beyaz canım sana da günaydın
evdeyim hala gitmedik kan vermeye diğer topiğe yazdım hiç gidesim yok diye bastım kahkayı anlamsızca gülüyorum hayırlısı Allahtan gece hiç uyuyamadım
hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen benim içinde dua et olurmu:)Allahım sanada bu sevinci yaşatsın canım.
Duaların için çok saol. Hastanede hep senin sonucunda güzel gelsin diye eşimede söyledim.
selam kızlarrr nasılsını benım transferımın 4. gunu bugun...kasıklarım cok agrıyoooo....sızın durumunuz nasılllll....
çok tatlı yaa:)bbbaaahhhaaaarrr seni kocaman öpüyoruuuum.. tebrik ederim allah tamamına erdirsin arkadaşım. çook sevindim evet başladık kızlar gerisi gelecek allahın izniyle sırada kimler var şimdi.
heralde ben, beyaz, ve saydocan unuttuğum atlatığım yada yanlışım varsa düzeltin lütfen.
bahar çok sevindim inan anltamam.
bu arada eşime senin eşini örnek vererek bizzat okutarak temizliğe başlattım. şuan süpüryor ve silecek toz alacak vs. benide kime şikayet ediyor dersiniz kaydirigubbakcemile3karnımdakine
bbbaaahhhaaaarrr seni kocaman öpüyoruuuum.. tebrik ederim allah tamamına erdirsin arkadaşım. çook sevindim evet başladık kızlar gerisi gelecek allahın izniyle sırada kimler var şimdi.
heralde ben, beyaz, ve saydocan unuttuğum atlatığım yada yanlışım varsa düzeltin lütfen.
bahar çok sevindim inan anltamam.
bu arada eşime senin eşini örnek vererek bizzat okutarak temizliğe başlattım. şuan süpüryor ve silecek toz alacak vs. benide kime şikayet ediyor dersiniz kaydirigubbakcemile3karnımdakine
cici anne adaylarını günaydın ve güzel bir gün diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?