Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

selam kızlarrr nasılsını benım transferımın 4. gunu bugun...kasıklarım cok agrıyoooo....sızın durumunuz nasılllll....

Erol bey ŞifaHastanesinde canım...

SBLBAYRAM teşekkür ederim canım

3.günü başladığın hapın adı ne ve kaç gün alıyorsun? iğnelere gibi etkileri varmı yada ne gibi etkileri var?

Beyaz canım sana da günaydın

evdeyim hala gitmedik kan vermeye diğer topiğe yazdım hiç gidesim yok diye bastım kahkayı anlamsızca gülüyorum hayırlısı Allahtan gece hiç uyuyamadım

Beyaz canım sana da günaydın

evdeyim hala gitmedik kan vermeye diğer topiğe yazdım hiç gidesim yok diye bastım kahkayı anlamsızca gülüyorum hayırlısı Allahtan gece hiç uyuyamadım

benim de gidesim hiç olmazdı sanırım:) heyecandan da uyuyamazdım. ayy allahım hem zaman çabuk geçsin istiyorum hemde o anı yaşamak istemiyorum...

Allahım sanada bu sevinci yaşatsın canım.
Duaların için çok saol. Hastanede hep senin sonucunda güzel gelsin diye eşimede söyledim.

bbbaaahhhaaaarrr seni kocaman öpüyoruuuum.. tebrik ederim allah tamamına erdirsin arkadaşım. çook sevindim evet başladık kızlar gerisi gelecek allahın izniyle sırada kimler var şimdi.
heralde ben, beyaz, ve saydocan unuttuğum atlatığım yada yanlışım varsa düzeltin lütfen.

bahar çok sevindim inan anltamam.
bu arada eşime senin eşini örnek vererek bizzat okutarak temizliğe başlattım. şuan süpüryor ve silecek toz alacak vs. benide kime şikayet ediyor dersiniz kaydirigubbakcemile3karnımdakine

bahar şu aan ne gibi belirtilerin var lütfen yazarmısınız. biliyorum aslında çoğu ilaç belirtisi ama lütfen yaz biraz moral olsun bizede seni çok öpüyorum.

selam kızlarrr nasılsını benım transferımın 4. gunu bugun...kasıklarım cok agrıyoooo....sızın durumunuz nasılllll....

canım tedavin hayırlısı olsun. bu ağrılarda hep beraberiz maalesef olyor bu sıkıntılar
ama olsun sende değer diyosundur.inş. emeklerimiz boşa çıkmaz.
bak ilk anne adayımız belli oldu. darısı bizlerin başınaopuyorumnanaktan

çok tatlı yaa:)

Canım hadi inşallah darısı sırayla sen, Beyaz, saydocan ve diğer arkadaşların başına inşallah hayırlısıyla sağlıkla devam eder canım.

:)) bak benim eşim birde dün akşam ben erken uyuyakalınca kuruyan çamaşırları toplayıp sonra diğer çamaşırları asmış baktım sabah güzel asmış .))

cici anne adaylarını günaydın ve güzel bir gün diliyorum...

beyazcım oooo çok moralliyiz maşallah daim olsun arkadaşım.
canım belirtiler biliyosun kasık ağrılarım biraz geçti gibi. sadece kasıklarımda yorgunluk oluyor. oturmak bile yoruyor. birde an an değişiyorum özellikle şu progestron fitilde sonra çok geriliyorum.bide göğüslerim ilacın etkisi geçmeye yakın iniyor ilacı alınca şişiyor. kasıklarımda oturup kalkarken kasılmalar devam ediyor.

ammada ayrıntıladım .bnunlar daha çok ilacın etkileri galiba bilemiyorum canım bazen çok fena bitkinlik geliyor.
sende yazarmısın lütfen?
saydocan sende yaz belirti ne varsa ?olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…