nasıl olayım canım. kendimi dinliyorum dinlesemde acaba belirtimi diyorum. korkuyorm. vs vs sen nasılsın?beyaz naber canım
,
SBLBAYRAM teşekkür ederim canım
3.günü başladığın hapın adı ne ve kaç gün alıyorsun? iğnelere gibi etkileri varmı yada ne gibi etkileri var?
Teşekkür ederim canım anlattığın için ,, ben buralarda bu isimle duymamıştım böyle bişey ,, ilaçsız tüp bebek yada doğal yumurtasıyla tüp bebek diye bişeyler duymuştum ama içeriklerini bilmiyorum buna benzer bişeymidir ? Sanırım senin tedavinde hedeflenen şey fazla ilaçla yumurta kalitesini bozmadan en doğal en kaliteli yumurtaya ulaşmak ,, inşallah olumlu sonuç alırsın canım ,, ödeme planıda ilginç geldi ,, Erol Tamvergen in olduğu hastanemi seninki ?
.))) geldim canım 139
:) çok teşekkür ederim cevabın için...bu sabah tekrar kontrolüm vardı.2-3 tanesi diğerlerinden daha büyük oldukları için gonalf in dozunu arttırdılar aynı zamanda çatlamasını önleyecek olan iğneyide artık yapmamı söylediler.çatlamasını önleycek iğnem cetrodite iğneyi ben kendim yapıyorum :) bu gidişle elim iğne yapmaya alışacak :) pazar günü kontrolüm var gene bakalım ne diyecekler bu gidişle haftaya alırlarmı yumurtaları acaba bende onu merak eder hale geldim :))
senin bugün kaçıncı günün?? benim adetim 16sında başlamıştı iğneyede 18inde başlamıştım.
hakkımızda hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:
nasıl olayım canım. kendimi dinliyorum dinlesemde acaba belirtimi diyorum. korkuyorm. vs vs sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?