Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

Beyaz yasemin inanın hastanede yolda sabah evde kuran dinlerken hep hepimiz için dua ediyorum inanın canım.

Şu an belirti olarak birşeyim yok ama yaşadığım sıkıntılar için dr iğneden oluyor dedi karın şişliği gaz filan
bakalım şuan iyiyim herhangi bir sancım yok göğüs hassasiyetim var evet

ve ciddi anlamda gaz problemim var karnım şişiyor gazdan

kızlar ben sayfaya ne zaman girsem ilk önce kimler var sayfada diye bakıyorumki o an konulalım diye . siz bakmıyomusunuz bazen size ulaşamoyorum da?

benim kasıklarımda ara ara batma var birde göğüslerim regli olcam zamanki gibi acıyor baya bir şişti. regli olcakkende öyle oluyor zaten.
ama asıl bunu baharnaz a sormak lazım. hamile biri olarak ne gibi belirti hissetmiş bakalım?

İğnelerden olduğuna eminim sabahları öğleye kadar birşeyim olmuyor iğneden 1 saat sonra başlıyor ağrılarım gazım şişkinliğim bundan sonra jel ile yola devam edicem bakalım ne olucak

bahar canım olsun boşver benim vücudumda kabarmalar oluyor mesela kaşıntım var.eşimde ısrarla dr.u ara diyo ne bilim yazmışlar işte kullanıcam diyorum. gerekli çünkü
olsun değer arkadaşım dualrın için allah razı olsun inş. bitanem sana o kadar sarılmak istiyorumki.
çok mutlu oldum senin adına allah bizede nasip etsinolumunekankayizsmile:teytey::CüvCüv:

Beyaz canım başlarda kasık ağrılarım vardı sonra ama dedim ya iğneyi olup geldikten sonra taki gece yatana kadar göbek bölgemde arada bir gerginlik hissettim göğüs ağrısı kasık ağrım pek olmuyordu

Yasemin şimdi bende jelimi kullanıcam saol canım

ikinizde opuyorumnanaktan

sonra gelicem

Beyaz canım başlarda yaşadım ama bugünlerde pek adet belirtilerimi yaşamadım sende 1-2 güne kadar adet belirtilerin bitebilir canım. bukezde niye birşey olmuyor diye panik yapma lütfen rahat ol nolursun

Yasemin jeli sıkıp 2 dk yattım sonra kalkıp 20 dk gezdim evin içinde sonra jelin çıktığını hissettim yani normalmi yapmış olabildimmi sence?

baharcım biraz tuhaf ya jel falan fitil gibi bişi niye vermedikilerki?
progestan diye bir fitil iyice itiyorum fazla yatmama da gerek kalmıyor

sen bir sorsana sonuçta hepsi aynı ilaç progestoron hormonu aldığın jel değilmi?
daha az risk bide onumu düşünücen şimdi
ama hapını falan isteme zaten bu progestron hormon fitili daahi fena yapıyor.bence fitil gibi bişi istesene bi sor bakalım ne diyecekler.

SBLBAYRAM teşekkür ederim canım

3.günü başladığın hapın adı ne ve kaç gün alıyorsun? iğnelere gibi etkileri varmı yada ne gibi etkileri var?

ilacın adı serophene.... yumurtanın yeterli büyüklüğe ulaşmasında destekleyici bir ilaç sanırım....

yasemin canım progesteron hormonu için Crinone %8 jel canım bilmiyorum
bence bir an evvel bir dr bulsam iyi olucak kendime
şu anki drum tatilde

evet canım dediğin gibi de olabilir bende bu şeklide duydum ama mini tüp bebek de deniyor... ödeme planı gerçekten çok ilginç normal tüp bebekte tutsada tutmasada o parayı ödüyosun ama bu yöntemde gebelik olursa ve 9.haftada bebeğin kalp atışları duyulduğu zaman ödemeyi yapıyosun.....benim gittiğim hastane izmir çiğlide kent hastanesi dr. israel aruh.... Büyük Allahım hepimizin yardımcısı olsun... en kısa zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiyle.....

iyi cesaretlisin canım o zaman ben hayatta yapamam hep merkeze ya da sağlık ocağına gidip vurdurdum. günlerimiz çok yakınmış hadi inşallah güzel haberleride birlikte alırız. benim de adetim ayın 15inde başladı 17sinde tedaviye başladık. bugün yumurtalar toplandı 17 taneydi bakalım kaç tanesi döllenecek yarın haber verecekler. hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

slm kızlar bugün yumurtalar toplandı 17 tane dediler. iyi bir sayı dediler sizce de iyi mi. sabah gittik 11 de aldılar beni işleme yarım saat sonra odadaydım. 1-2 saat yatırdılar sonra gidebilirsiniz dediler. ama ben hala kendime gelemedim sanki hala narkozun etkisindeyim. siz de de öyle oldumu. ben ilk defa narkoz aldım o önlüğü giyip amaliyathaneye aldılar ya nasıl korktup anlatamam. ağlayarak kendime gelmişim habire saat kaç bitti mi bitti mi diye soruyormuşum eşim diyor. yarın haber verecekler bakalım kaç tane döllenecek. dua edin bana kızlar

nasıl olayım canım. kendimi dinliyorum dinlesemde acaba belirtimi diyorum. korkuyorm. vs vs sen nasılsın?

aslında bende aynıyım canım.
bu gün biraz canım sıkıldı ailen bazı kişilere kasılmalarım daha fazla kasıklarımda.
insan olumlu sonuç alacağını bilse beklemek güzel şikayetim olmazdı.ama sonucum hiç istemediğim gibiyse şimdiden ayaklarım geri gidiyor.çarpıntım var heyecandan..
buraya bakıyorum öoral bulayım diye bahara çok sevindim gerçekten moral oldu.yatamıyorum bile.akşam seni gördüm başka sayfadaydın yazdım ama görmedin. canım dedim benim gibi ayakta:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…