Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

nurceren geçmiş olsun canım. hekeste aynı canım hıı bittimi birde ağlama krizleri.
konuşmuştum hasta bakıcıyla böyle anlatmıştı.narkoz alınca o gün kendine tam anlamıyla gelemiyosun.yumurta sayın maşallah çok iyi yaşın genç olmalı.çünkü yaşa göreymiş yumurta sayısı başka problem yoksa tabii
allah tamamına erdirsin.inş.a.s.

yasemin canım progesteron hormonu için Crinone %8 jel canım bilmiyorum
bence bir an evvel bir dr bulsam iyi olucak kendime
şu anki drum tatilde
senin doktorun yarın başlıyor eğer nur hanımdan bahsediyorsan canım...

ah hayatım benim ysşım 40 rezervim çok düşük biliyorsun iki yumurtayla başladım ben.bu olmazsa çikolata kisti için laparoskopi olmam gerekecek sonra gene tüp. bunlar korkutuyor elbette beni.
uyuyamıyorum gerçekten ayın 8 inden beri hiç dinlenemedim desem yalan olmaz. dün gece yattım 12 gibi tam 3 30 da uyandım. sonra 6 30 sonra 8 30 parça parça uyuyorum. kafamda hep belirtiler. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin cidden ama zor bu bekleyişler...
test gününe son 4 gün kaldı. bende nasıl gidip kan vercem sonucu nasıl bekliycem olumsuzu görsem napacam hiç kestiremiyorum. çok korkuyorum çok

kızlar merhaba nasıl gidiyor? test günü konusunda ne karar verdiniz?:sinifsinif:

Merhaba canım ,, nasıl gidiyo bilmiyorumki ,, bugüne kadar zaman çabuk geçti çünkü benim en yakın arkadaşım can dostum ve onun bebeği gelmişti salı gününden beri bizde kaldılar ama bugün gittiler ve zaman şimdiden yavaşladı ,, nasıl geçer bilmiyomki bundan sonrası ??
Ben testimi bi aksilik olmazsa çarşamba günü yaptırcam bakalım nolucak ??
Sen nasılsın nasıl geçiyor ?

canım şu an ki zaman daha zor gibi geliyor güzel haberi bir alsak.allahın izniyle de devamı gelecek inş.
eşimede kötü ruh halimi yansıtmak istemiyorum .yedim adamı zaten aylardır..
bilmiyorum arkadaşım ha gayret az kaldı biraz daha sabır. zaman istemesekte geçiyor zaten.
test günü için ne kara verdin

benim test günü cuma bahar çok uyardı biliyosunuz aslında doğru söylüyor.benim reçetemde de ayın 3 ü işaretli galiba en sağlıklı günüm cuma diye düşünüyoru. sabah erkenden giderim artık sizede yazarım ilk olarak.annem ve kızkrdeşime günü tam sölemedim.bu haberi vermek benim için muhteşem bişi olacak allahın izniyle.saydocan inş. hep beraber beyaz da sırada biz varız.

ben de cumaya kalabilirim korkuyorum çünkü...

Ben çarşamba diyorum ama o gün gelirde korkudan bende gidemeyebilirim ,, güzel haber ihtimaline yoğunlaşmaya çalışıyorum ama ya kötü olursa yapayalnız öğrenmekde istemiyorum bilmiyorum yaa kararsızım işte ( Bahar ne kadar güzel bekledi ve sakindi sanki dimi ve sonucu harika :))

saydocan ben kendimi güzel habere hazırladım iyimi yapıyorum bilmiyorum. ve yanlız gidicem eşimde işte olacak ona unuttururum cuma gününü inş. herkese güzel haber verecemkaydirigubbakcemile2

kızlar 8. gün değerim 177.5,9. gün değerim 243.7 çıktı. sizce ikiz olma ihtimali nedir? asıl test günüm 31 ağustos. bakalım o günkü değerim nasıl çıkacak. çok heyecenlıyım. sanki rüyada gibiyim. bu hafta sonucunu bekleyen bütün arkadaşlarımdan pozitif sonucunu duymayı sabırsızlıkla bekliyorum, sonra da hepimize bebişlerimizi kucağımıza aldığımız haberi paylaşırız inşallah...

kasık ağrıması bebeğinin tutunduğunu gösteriyor. süper...
beyazcıgım ıns onun belırtısıdır....ınsan bu donemde cok hassas oluyo leblebıden nem kapıyoruzz...rabbım emeklerımızın karsılıgını hayırlısıyla nasıp etsın ıns....
.))) geldim canım 139
canım yaaa rabbım butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın ıns bebısının...bası gol ayakları bahar olsun ıns...darısı bızım basımıza...
sagol yasemıncıgım ben bu yolda uc bebegımı kaybettım bıraz evhamlıyım ıste...ıns hersey gonlumuze gore olur rabbım buyuk....az kaldı bırazdaha sabır....bu gunlerde gececek....

tatlım super bı deger benım 12 gun 491 degerı ıkızdı sanırım senınde ıkız olabılır hayırlısı olsun ıns....

Çok sevindim canım ,, allah tamamına erdirsin ,, zaten senin hamile olduğuna o kadar emindimki şaşırmadım ,, ama çok sevindim gerçekten ,, darısı hepimizin başına kızlar hihoyyyt

Amin canım. darısı sana ve bütün arkadaşlara canım inşallah sonunu getiririz.

Nurceren hayırlısı canım güzel güzel döllenirler. ben 15 dk sonra uyanmıştım ama o gün akşama kadar ne dediğimi pek anlamıyordum eşimde anlamıyordu :))

Saydocan, yasemin, beyaz kızlar inşallah güzel sonuçlar alacaksınız

ama her sonuca kendinizi hazırlayarak gidin biz elimizden geleni yaptık Allahın takdiri herşey.
şimdi ben güzel sonuç aldım sağlıkla hayırlısıyla devam edicekmi bilmiyorumki bir tek Allah bilir.

Yasemin bu jeli pıt diye sıkınca içeri yolluyor bütün ilacı ama yan etkileri aynen iğne gibiydi dün akşam çektim yine olsun yeterki evladımız sağlıkla gelsinde.

Beyaz Nur hnmın izni ne zaman bitiyor ben bilmiyordum canım ama ben olmuycam sonucu msjla bildir demişti benim takibimi yaparmı nur hn ne dersin ama ücretide pahalı sürekli hastası olsakta indirim yapsa nede olsa alıştım :) o katta gebelik takibi yapılıyormu sence ben hiç gebe görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…