slm kızlar bugün yumurtalar toplandı 17 tane dediler. iyi bir sayı dediler sizce de iyi mi. sabah gittik 11 de aldılar beni işleme yarım saat sonra odadaydım. 1-2 saat yatırdılar sonra gidebilirsiniz dediler. ama ben hala kendime gelemedim sanki hala narkozun etkisindeyim. siz de de öyle oldumu. ben ilk defa narkoz aldım o önlüğü giyip amaliyathaneye aldılar ya nasıl korktup anlatamam. ağlayarak kendime gelmişim habire saat kaç bitti mi bitti mi diye soruyormuşum eşim diyor. yarın haber verecekler bakalım kaç tane döllenecek. dua edin bana kızlar
senin doktorun yarın başlıyor eğer nur hanımdan bahsediyorsan canım...yasemin canım progesteron hormonu için Crinone %8 jel canım bilmiyorum
bence bir an evvel bir dr bulsam iyi olucak kendime
şu anki drum tatilde
ah hayatım benim ysşım 40 rezervim çok düşük biliyorsun iki yumurtayla başladım ben.bu olmazsa çikolata kisti için laparoskopi olmam gerekecek sonra gene tüp. bunlar korkutuyor elbette beni.aslında bende aynıyım canım.
bu gün biraz canım sıkıldı ailen bazı kişilere kasılmalarım daha fazla kasıklarımda.
insan olumlu sonuç alacağını bilse beklemek güzel şikayetim olmazdı.ama sonucum hiç istemediğim gibiyse şimdiden ayaklarım geri gidiyor.çarpıntım var heyecandan..
buraya bakıyorum öoral bulayım diye bahara çok sevindim gerçekten moral oldu.yatamıyorum bile.akşam seni gördüm başka sayfadaydın yazdım ama görmedin. canım dedim benim gibi ayakta:sinifsinif:
kızlar merhaba nasıl gidiyor? test günü konusunda ne karar verdiniz?:sinifsinif:
ben de cumaya kalabilirim korkuyorum çünkü...benim test günü cuma bahar çok uyardı biliyosunuz aslında doğru söylüyor.benim reçetemde de ayın 3 ü işaretli galiba en sağlıklı günüm cuma diye düşünüyoru. sabah erkenden giderim artık sizede yazarım ilk olarak.annem ve kızkrdeşime günü tam sölemedim.bu haberi vermek benim için muhteşem bişi olacak allahın izniyle.saydocan inş. hep beraber beyaz da sırada biz varız.
canım ben çıkmak zorundayım.ben geç saattede çıkıyorum hiç uyuyamıyorum istersen görüşürüz. öptüm saydocan
beyazcıgım ıns onun belırtısıdır....ınsan bu donemde cok hassas oluyo leblebıden nem kapıyoruzz...rabbım emeklerımızın karsılıgını hayırlısıyla nasıp etsın ıns....kasık ağrıması bebeğinin tutunduğunu gösteriyor. süper...
canım yaaa rabbım butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın ıns bebısının...bası gol ayakları bahar olsun ıns...darısı bızım basımıza....))) geldim canım 139
sagol yasemıncıgım ben bu yolda uc bebegımı kaybettım bıraz evhamlıyım ıste...ıns hersey gonlumuze gore olur rabbım buyuk....az kaldı bırazdaha sabır....bu gunlerde gececek....canım tedavin hayırlısı olsun. bu ağrılarda hep beraberiz maalesef olyor bu sıkıntılar
ama olsun sende değer diyosundur.inş. emeklerimiz boşa çıkmaz.
bak ilk anne adayımız belli oldu. darısı bizlerin başınaopuyorumnanaktan
kızlar 8. gün değerim 177.5,9. gün değerim 243.7 çıktı. sizce ikiz olma ihtimali nedir? asıl test günüm 31 ağustos. bakalım o günkü değerim nasıl çıkacak. çok heyecenlıyım. sanki rüyada gibiyim. bu hafta sonucunu bekleyen bütün arkadaşlarımdan pozitif sonucunu duymayı sabırsızlıkla bekliyorum, sonra da hepimize bebişlerimizi kucağımıza aldığımız haberi paylaşırız inşallah...
ilacın adı serophene.... yumurtanın yeterli büyüklüğe ulaşmasında destekleyici bir ilaç sanırım....
Çok sevindim canım ,, allah tamamına erdirsin ,, zaten senin hamile olduğuna o kadar emindimki şaşırmadım ,, ama çok sevindim gerçekten ,, darısı hepimizin başına kızlar hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?