Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

bence takibini yapar. ben bir hayırlısıyla sonuç iyi çıksın da hep bu işleri araştıracağım bakalım. yeterki güzel çıksın sonuç:)

özlem ve begümhan inşallah hep güzel haberleri paylaşırız

özlem sorun neydi canım sizdeki?

özlem ve begümhan inşallah hep güzel haberleri paylaşırız

özlem sorun neydi canım sizdeki?

ben evlendıkden ıkı ay sonra tubalarımdan bırını aldırdım...kalan tupumle asılama yaptık ıkıncısınde ıkızlerıme hamıle kaldım servıkal yetmezlıkden 4.5 aylık kaybettım...sonra bıdaha hamıle kaldım bu sefer kendım fakat kızımıda 5.5 aylık aynı problemden yıne kaybettım...tekrar asılam yaptıracaktık hsg de tek tubamda kapanmıs malesef tup yapmak zorunda kaldıkcanım...esımde bı problem yok sorun tupumun kapalı olması yanı.. ben 5 yıldır ugrasıyorum cok zor gunler gecırdım cok agladım ama rabbım buyuk ıns bıgun hepımızın yuzunu guldurecek ıns....

Özlem483 geçmiş olsun canım üzüldüm. İnşallah yüzün güler ve sağlıkla bebişini kucağına alısın canım
hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.

Özlem canım ben çok üzüldüm ,, bebek kaybetmek giç olmamasından daha zor geliyo bana ,, Allah inşallah bu kez sonuna kadar yüzünü güldürür ,, sen azimle umutla yenisini deniyosun ya allah da bunu görür ve sana sağlıklı bi 9 ay ve güpgüzel bi bebek nasip edecektir ,, çok içten dua ediyorum senin için :))

Begümhan değerlerin çok güzel böyle devam etsin inşallah ,, çok hoşuma gidiyo böyle şeyleri okumak ,, çok mutlu oluyorum ,, sağlıkla geçsin inşallah 9 ay ,, sanki BEBEKLERİN geliyo bence çok güzel hihoyyyt

Günaydın Beyaz ve Yasemin :)) Bizim haftamız başladı bugün ,, bu hafta hamileler kervanına beraber katılcaz dimi :teytey:

slm kızlar benim 17 yumurta toplandığını söylemişlerdi dün işlemden sonra. bu sabah aradılar 14 tane işleme alınmış şimdilik 6 tanesi canlandı demişler eşime. yarın tekrar haber vereceklermiş. acaba 6 dan başka canlanan olurmu şimdilik 6 tane çok iyi demişler. bana çok az geldi 17 tane toplayıp 6 tane kalmamıştır dimi. moralim bozuldu

moralini bozma canım 6 tanede az bir sayı değil inşallah güzel güzel döllenirler canım belli olmaz diğerlerinden canlananlarda olur inşallah
canım moralini bozma ve şükret ve bunlar için dua et
10 yumurta toplanıpta hiç döllenme olmayan bile oluyor

çok tebrik ederim.süper yaa 8. gün 177 benim de bugün 8. günüm ama test yapmaya korkarım valla iyi cesaret etmişsin. allah tamamına erdirir işallah...

özlemcim çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın. tez zamanda bebeğini kucağına almanı canı gönğlden diliyorum.bu servikal yetmezliği çözüldü değil mi artık? şimdi sen sonuç mu bekliyorsun yazmış olabilirsin ama unuttum? allahım yüzüne güler işallah bu sefer...ama işe olumlu tarafından akmak lazım yıllarca tüple de olsa hiç hamile kalamayan hanımlar var. sen çok güzel hamile kalıyorsun yeterki sorunun çözülsün hiç endişelenme...
yaş kaç?

canım benim rahat ol yoksa kızıyorum sana. bu tedaviye başladın başlayalı moralini bozacak mutlaka bişi buluyorsun. az bir rahat ol. sana gerekli olan tek yumurta. tek olsun kaliteli olsun. benim sadece 2 yumurtam vardı ya ikisi de döllendi diye havalara uçtum. pozitif ol öğretmenim aaa:)

Canını hiç sıkma arkadaşım ,, benim bundan önceki denememde sonradan döllenip 1. kalite embriyo oluşturan yumurtam vardı ,, olabilir sonradanda ,, ama olmasada önemli değilki ,, 6 taneden 2 tanesi kaliteli ilerlese sana yeter ,, 6 tanede iyi yani ,, gülsün yüzün olumlu düşün :))

doğru söylüyorsun canım ne bileyim işte buluttan nem kapar hale geldim bende farkındayım. söz daha pozitif olmaya çalışacam:)

sorma canım sorma benimle yasemin in 8. gün senin kaçıncı günün bugün?
belirti var mı sende?

Transfer gününü saymazsak 7. günüm benim ,, hiçbir belirtim yok ,, hatta kasık ağrısı bel ağrısı bile hiç olmuyo artık ,, ilaçalarada alıştım sanırım artık baş ağrısı halszilik falanda geçti ,, sadece iğne yerlerim ağrıyo hep top top oldu valla artık

Dün akşam ilginç bişey oldu ,, yatmış film izliyodum ağzım kan doldu bi anda ,, resmen bikaç diş etim kanadı ,, hem coraspin hem kan sulansırıcı iğne oluyorum ya ondan herhalde ,, doktorumu arıyorum ulaşamıyorum ,, tatil ya bugün cebinide açmıyo ,, başına böyle bişey gelen oldumu ,, iğneye devam etsemmi bilmiyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…