bence takibini yapar. ben bir hayırlısıyla sonuç iyi çıksın da hep bu işleri araştıracağım bakalım. yeterki güzel çıksın sonuç:)Beyaz Nur hnmın izni ne zaman bitiyor ben bilmiyordum canım ama ben olmuycam sonucu msjla bildir demişti benim takibimi yaparmı nur hn ne dersin ama ücretide pahalı sürekli hastası olsakta indirim yapsa nede olsa alıştım :) o katta gebelik takibi yapılıyormu sence ben hiç gebe görmedim
bence takibini yapar. ben bir hayırlısıyla sonuç iyi çıksın da hep bu işleri araştıracağım bakalım. yeterki güzel çıksın sonuç:)
özlem ve begümhan inşallah hep güzel haberleri paylaşırız
özlem sorun neydi canım sizdeki?
ben evlendıkden ıkı ay sonra tubalarımdan bırını aldırdım...kalan tupumle asılama yaptık ıkıncısınde ıkızlerıme hamıle kaldım servıkal yetmezlıkden 4.5 aylık kaybettım...sonra bıdaha hamıle kaldım bu sefer kendım fakat kızımıda 5.5 aylık aynı problemden yıne kaybettım...tekrar asılam yaptıracaktık hsg de tek tubamda kapanmıs malesef tup yapmak zorunda kaldıkcanım...esımde bı problem yok sorun tupumun kapalı olması yanı.. ben 5 yıldır ugrasıyorum cok zor gunler gecırdım cok agladım ama rabbım buyuk ıns bıgun hepımızın yuzunu guldurecek ıns....
kızlar 8. gün değerim 177.5,9. gün değerim 243.7 çıktı. sizce ikiz olma ihtimali nedir? asıl test günüm 31 ağustos. bakalım o günkü değerim nasıl çıkacak. çok heyecenlıyım. sanki rüyada gibiyim. bu hafta sonucunu bekleyen bütün arkadaşlarımdan pozitif sonucunu duymayı sabırsızlıkla bekliyorum, sonra da hepimize bebişlerimizi kucağımıza aldığımız haberi paylaşırız inşallah...
Günaydın Beyaz ve Yasemin :)) Bizim haftamız başladı bugün ,, bu hafta hamileler kervanına beraber katılcaz dimi :teytey:
slm kızlar benim 17 yumurta toplandığını söylemişlerdi dün işlemden sonra. bu sabah aradılar 14 tane işleme alınmış şimdilik 6 tanesi canlandı demişler eşime. yarın tekrar haber vereceklermiş. acaba 6 dan başka canlanan olurmu şimdilik 6 tane çok iyi demişler. bana çok az geldi 17 tane toplayıp 6 tane kalmamıştır dimi. moralim bozuldu
çok tebrik ederim.süper yaa 8. gün 177 benim de bugün 8. günüm ama test yapmaya korkarım valla iyi cesaret etmişsin. allah tamamına erdirir işallah...kızlar 8. gün değerim 177.5,9. gün değerim 243.7 çıktı. sizce ikiz olma ihtimali nedir? asıl test günüm 31 ağustos. bakalım o günkü değerim nasıl çıkacak. çok heyecenlıyım. sanki rüyada gibiyim. bu hafta sonucunu bekleyen bütün arkadaşlarımdan pozitif sonucunu duymayı sabırsızlıkla bekliyorum, sonra da hepimize bebişlerimizi kucağımıza aldığımız haberi paylaşırız inşallah...
özlemcim çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın. tez zamanda bebeğini kucağına almanı canı gönğlden diliyorum.bu servikal yetmezliği çözüldü değil mi artık? şimdi sen sonuç mu bekliyorsun yazmış olabilirsin ama unuttum? allahım yüzüne güler işallah bu sefer...ama işe olumlu tarafından akmak lazım yıllarca tüple de olsa hiç hamile kalamayan hanımlar var. sen çok güzel hamile kalıyorsun yeterki sorunun çözülsün hiç endişelenme...ben evlendıkden ıkı ay sonra tubalarımdan bırını aldırdım...kalan tupumle asılama yaptık ıkıncısınde ıkızlerıme hamıle kaldım servıkal yetmezlıkden 4.5 aylık kaybettım...sonra bıdaha hamıle kaldım bu sefer kendım fakat kızımıda 5.5 aylık aynı problemden yıne kaybettım...tekrar asılam yaptıracaktık hsg de tek tubamda kapanmıs malesef tup yapmak zorunda kaldıkcanım...esımde bı problem yok sorun tupumun kapalı olması yanı.. ben 5 yıldır ugrasıyorum cok zor gunler gecırdım cok agladım ama rabbım buyuk ıns bıgun hepımızın yuzunu guldurecek ıns....
canım benim teşekkür ederim.hamilelerin duaları kabul olurmuş derler. lütfen sürekli et. unutma bizi:)canım inşallah sabah sizler içinde dua ettim
Günaydın Beyaz ve Yasemin :)) Bizim haftamız başladı bugün ,, bu hafta hamileler kervanına beraber katılcaz dimi :teytey:
canım benim rahat ol yoksa kızıyorum sana. bu tedaviye başladın başlayalı moralini bozacak mutlaka bişi buluyorsun. az bir rahat ol. sana gerekli olan tek yumurta. tek olsun kaliteli olsun. benim sadece 2 yumurtam vardı ya ikisi de döllendi diye havalara uçtum. pozitif ol öğretmenim aaa:)slm kızlar benim 17 yumurta toplandığını söylemişlerdi dün işlemden sonra. bu sabah aradılar 14 tane işleme alınmış şimdilik 6 tanesi canlandı demişler eşime. yarın tekrar haber vereceklermiş. acaba 6 dan başka canlanan olurmu şimdilik 6 tane çok iyi demişler. bana çok az geldi 17 tane toplayıp 6 tane kalmamıştır dimi. moralim bozuldu
slm kızlar benim 17 yumurta toplandığını söylemişlerdi dün işlemden sonra. bu sabah aradılar 14 tane işleme alınmış şimdilik 6 tanesi canlandı demişler eşime. yarın tekrar haber vereceklermiş. acaba 6 dan başka canlanan olurmu şimdilik 6 tane çok iyi demişler. bana çok az geldi 17 tane toplayıp 6 tane kalmamıştır dimi. moralim bozuldu
canım benim rahat ol yoksa kızıyorum sana. bu tedaviye başladın başlayalı moralini bozacak mutlaka bişi buluyorsun. az bir rahat ol. sana gerekli olan tek yumurta. tek olsun kaliteli olsun. benim sadece 2 yumurtam vardı ya ikisi de döllendi diye havalara uçtum. pozitif ol öğretmenim aaa:)
sorma canım sorma benimle yasemin in 8. gün senin kaçıncı günün bugün?
belirti var mı sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?