Merhaba beyazcım,tedavin hayırlı olsun..İnşallah güzel haberlerini alırız..
Bende agustos ayında tüp bebeğe başladım canım..Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
herkese merhaba
bende ağustos ayında t.bebk tedavisine başlayanlardanım.
bugün tranfsferin 4.günü
amerikan hast. ilk denemem.
hepimiz için bol şans diyorum...
bende umut tüp bebek merkezinde cuma günü başlıyorum.az önce regl oldum cuma çağırdılar.
bu mübarek günlerde hepimiz iyi sonuçlar alırız inşallah.
allah hepimizin yardımcısı olsun
zemuszemusolumunekankayizsmile
kızlarr mrb bende bu ay tedaviye başaldımm ankara anatolia da dr.hakan yaralı çokkk memnunum ama benim 2.denemem olucak inşallahda sonolur..
1.denemede hamile kaldıım fakat bebeğimi kaybettim3 ay önce bu ay 6 adet dondurulmuşlarım var:) onları denicez haftaya transferim var...
beyazcım öncelikle tedavin hayırlı olsun..bence tek de olsa 10 tanede olsa 1 tane transfer yapılıyor sakın bırakma tedavini allah büyüktür ...bu tedavideen önemli şey moral ve baştan senin pozitif olman pozitif ol ki sonucun kocaman bir pozitiffff olsun inşallahhhhhhhhh:))))))
bende adet günümü bekliyorum tedavi için.bugün yarın gelir artık.mayada başlayacağım inşallah.Arkadaşım oradan çok memnun olduğu için orayı tercih edelim.İnşallah bu mübarek günlerin hürmetine hepimiz mutlu haberlerimizi birbirimizle paylaşırız.
slm arkadaşlar bende bu gün donduurlmuşlarımla umut tüp bebkte tedaviye başladım bu gün ilk günüm allah hepimizin yardımcısı olsun inş iyi sonuçlar alırız
merhabaa arkadaslar.bende bu ay basliyorum tüp bebege.....ayin 21 inde insaallah.
bu hanımlar bir daha uğramamış gelseler de gelişmeleri yazsalar ne iyi olur...kızlar mrb...benim tedavim 20 temmuzda başladı uzun protokol yani aynı yumurta toplama olcak gibi lucrin kullanıyorum birde günde önce 1 hafta 1 sonra1 hafta 2 şuanda son hafta 3 tablet aldığım cyclo progynova diye bir tablet alıyorum salı günü kontrolum cuma günüde transferim var..birde folik ve bebe aspirini alıyorum..6 adet donmuş bebeğim var:)) 2 tüp halinde dondurulmuş dedi hemşire 3 ve 3 iki tüp önce 1 tüp çözülcekmiş kalitesine göre 1 yada 2 transfer yaparız dediler allahımsu mübarek günde yardımcımız olsun inş..
Canını hiç sıkma arkadaşım ,, benim bundan önceki denememde sonradan döllenip 1. kalite embriyo oluşturan yumurtam vardı ,, olabilir sonradanda ,, ama olmasada önemli değilki ,, 6 taneden 2 tanesi kaliteli ilerlese sana yeter ,, 6 tanede iyi yani ,, gülsün yüzün olumlu düşün :))
benden bir gün sonrasın yani.peşpeşe pozitifleri görürüz işallah. benim arada kasıklarda batma dışında bişi yok.hayırlısıyla alalhımm yardım etsin bize...Transfer gününü saymazsak 7. günüm benim ,, hiçbir belirtim yok ,, hatta kasık ağrısı bel ağrısı bile hiç olmuyo artık ,, ilaçalarada alıştım sanırım artık baş ağrısı halszilik falanda geçti ,, sadece iğne yerlerim ağrıyo hep top top oldu valla artık
iğnelerini sakın ihmal etme. yarın da doktoruna sorarsın. geçmiş olsun. birşey olmaz sanırım.Dün akşam ilginç bişey oldu ,, yatmış film izliyodum ağzım kan doldu bi anda ,, resmen bikaç diş etim kanadı ,, hem coraspin hem kan sulansırıcı iğne oluyorum ya ondan herhalde ,, doktorumu arıyorum ulaşamıyorum ,, tatil ya bugün cebinide açmıyo ,, başına böyle bişey gelen oldumu ,, iğneye devam etsemmi bilmiyorum ?
Dün akşam ilginç bişey oldu ,, yatmış film izliyodum ağzım kan doldu bi anda ,, resmen bikaç diş etim kanadı ,, hem coraspin hem kan sulansırıcı iğne oluyorum ya ondan herhalde ,, doktorumu arıyorum ulaşamıyorum ,, tatil ya bugün cebinide açmıyo ,, başına böyle bişey gelen oldumu ,, iğneye devam etsemmi bilmiyorum ?
beyazcım mrb.aslına bakarsan k.k sık sık uğruyrm bu sayfaya yazdığım ark pek kale almayıp kendi aralarında sohbet etmeyi tercih ettiği için yazmıyorum artık...
sagol canım...amın ıns..Özlem483 geçmiş olsun canım üzüldüm. İnşallah yüzün güler ve sağlıkla bebişini kucağına alısın canım
hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
sagol tatlım...aynen banada ve ben bebeklerımı cok buyuk kaybettım coook zor gunler gecırdım...ama rabbım buyuk ıns yuzumuzu bı kere daha guldurur ıns...allah razı olsun canım duaların ıcın....Özlem canım ben çok üzüldüm ,, bebek kaybetmek giç olmamasından daha zor geliyo bana ,, Allah inşallah bu kez sonuna kadar yüzünü güldürür ,, sen azimle umutla yenisini deniyosun ya allah da bunu görür ve sana sağlıklı bi 9 ay ve güpgüzel bi bebek nasip edecektir ,, çok içten dua ediyorum senin için :))
allah razı olsun canım....amın...hayır servıkal yetmezlıgım cozulmedı canım bu rahım agzı kısalıgı dogusdan kaynaklanan bır problem...bebek bellı bı buyukluge gelınce rahım habersız bebegı vucutdan atıyo...bu sefer 12 haftada rahım agzıma serklaj denen bı dıkıs atılacak yanıı rahım agzım buzulecek ıns onun faydası olurrrr...aslında cokkk yorgunum ama ıcımde oyle buyuk bır duygu var kı benı tekrar toparlayıp sıl bastan herseye baslatıyo...yıne de rabbıme bınlerce ker sukurler olsun en azından gıdebılecegımız bır yolumuz var umıtsız deyılız olurmus olmazmıs yolun sonunda rabbımın takdırı...ondan gelen basımız gozumuz ustune hep oyle olmuyo mu zaten....ben ınancımı hıc kaybetmedım rabbım herzaman benım yanımda oldu en zor anlarımda bıle....yıne ynımda ve benıde bırgun mutlu edecek hıssedıyorum....cokkk uzuldum ama hıc umıdımı kaybetmedım....bu yolculuga defalarca cıkabılecek gucte bı anne adayıyım ben....rabbım buyuk herseye kadır ıns sonunda hepımıze saglıkla meleklerımızı gonderır...AMIIIN haaa bu ara 32 yasındayım canım...özlemcim çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın. tez zamanda bebeğini kucağına almanı canı gönğlden diliyorum.bu servikal yetmezliği çözüldü değil mi artık? şimdi sen sonuç mu bekliyorsun yazmış olabilirsin ama unuttum? allahım yüzüne güler işallah bu sefer...ama işe olumlu tarafından akmak lazım yıllarca tüple de olsa hiç hamile kalamayan hanımlar var. sen çok güzel hamile kalıyorsun yeterki sorunun çözülsün hiç endişelenme...
yaş kaç?
beyazcım mrb.aslına bakarsan k.k sık sık uğruyrm bu sayfaya yazdığım ark pek kale almayıp kendi aralarında sohbet etmeyi tercih ettiği için yazmıyorum artık...
canım sen bir dr. unu arasana kan sulandırıcı fazla alıyoruz.onunda etkisi vardır.geçmiş olsun.
benim vücudumda kaşıntı kabarmalar oluyor.ama inatla devam ediyorum. ama herkesin bünyesi farklı tabi faarklı tepkiler gösteriyor.başka kimse yokmu dr.un yoksa soracağın?
sen nereye yaptırmıştın tüpbebeği?
Beyazın dediği gibi bazen heyecandan ,, bazen pinpirik yaptığımız şeye takılıp kalmaktan ,, bazen işten güçten girememekten böyle olabilir ,, ben şöyle bi geçmişe göz attım az karşılaşmışız seninle ,, bişey sornuşsunda cevap yazamamış olabilirmiyim diye baktım öyle bişeyde göremedeim ama bende şikayetinin içindeysem affola :)) Şimdi ne aşamadasın pekiyi ? Benim 7. günüm sonuç bekliyorum
soydacan selam canım benımde 7 gunum bugun...24 de mı oldu transferın benım cumartesı test gunum kısmetse...ıns guzel sonuclar alırız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?