Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

Merhaba beyazcım,tedavin hayırlı olsun..İnşallah güzel haberlerini alırız..
Bende agustos ayında tüp bebeğe başladım canım..Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

herkese merhaba
bende ağustos ayında t.bebk tedavisine başlayanlardanım.
bugün tranfsferin 4.günü
amerikan hast. ilk denemem.
hepimiz için bol şans diyorum...

slm arkadaşlar bende bu gün donduurlmuşlarımla umut tüp bebkte tedaviye başladım bu gün ilk günüm allah hepimizin yardımcısı olsun inş iyi sonuçlar alırız

merhabaa arkadaslar.bende bu ay basliyorum tüp bebege.....ayin 21 inde insaallah.

bu hanımlar bir daha uğramamış gelseler de gelişmeleri yazsalar ne iyi olur...

sağol canım. ne bileyim işte 17 tane dediler başta sonra 6 olunca şaşırdım. günden güne azalırsa bişey kalmıcak diyorum eşime ama hiç bir bilgimiz yok nasıl olduğu hakkında. neyse artık hayırlısı olsun diyoruz

benden bir gün sonrasın yani.peşpeşe pozitifleri görürüz işallah. benim arada kasıklarda batma dışında bişi yok.hayırlısıyla alalhımm yardım etsin bize...

iğnelerini sakın ihmal etme. yarın da doktoruna sorarsın. geçmiş olsun. birşey olmaz sanırım.

beyazcım mrb.aslına bakarsan k.k sık sık uğruyrm bu sayfaya yazdığım ark pek kale almayıp kendi aralarında sohbet etmeyi tercih ettiği için yazmıyorum artık...

canım sen bir dr. unu arasana kan sulandırıcı fazla alıyoruz.onunda etkisi vardır.geçmiş olsun.
benim vücudumda kaşıntı kabarmalar oluyor.ama inatla devam ediyorum. ama herkesin bünyesi farklı tabi faarklı tepkiler gösteriyor.başka kimse yokmu dr.un yoksa soracağın?
sen nereye yaptırmıştın tüpbebeği?

saydocan geçmiş olsun canım mutlaka druna ulaş yada o ekipten birine ulaş ve öyle kullan kan sulandırıcılarını derim

beyazcım mrb.aslına bakarsan k.k sık sık uğruyrm bu sayfaya yazdığım ark pek kale almayıp kendi aralarında sohbet etmeyi tercih ettiği için yazmıyorum artık...

canım zaten burda kısıtla sayıdayız kime alıdınki ya boşver alınganlığı eğer banaysa heyecanıma ver a.s. opuyorumnanaktan

Özlem483 geçmiş olsun canım üzüldüm. İnşallah yüzün güler ve sağlıkla bebişini kucağına alısın canım
hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
sagol canım...amın ıns..
sagol tatlım...aynen banada ve ben bebeklerımı cok buyuk kaybettım coook zor gunler gecırdım...ama rabbım buyuk ıns yuzumuzu bı kere daha guldurur ıns...allah razı olsun canım duaların ıcın....
allah razı olsun canım....amın...hayır servıkal yetmezlıgım cozulmedı canım bu rahım agzı kısalıgı dogusdan kaynaklanan bır problem...bebek bellı bı buyukluge gelınce rahım habersız bebegı vucutdan atıyo...bu sefer 12 haftada rahım agzıma serklaj denen bı dıkıs atılacak yanıı rahım agzım buzulecek ıns onun faydası olurrrr...aslında cokkk yorgunum ama ıcımde oyle buyuk bır duygu var kı benı tekrar toparlayıp sıl bastan herseye baslatıyo...yıne de rabbıme bınlerce ker sukurler olsun en azından gıdebılecegımız bır yolumuz var umıtsız deyılız olurmus olmazmıs yolun sonunda rabbımın takdırı...ondan gelen basımız gozumuz ustune hep oyle olmuyo mu zaten....ben ınancımı hıc kaybetmedım rabbım herzaman benım yanımda oldu en zor anlarımda bıle....yıne ynımda ve benıde bırgun mutlu edecek hıssedıyorum....cokkk uzuldum ama hıc umıdımı kaybetmedım....bu yolculuga defalarca cıkabılecek gucte bı anne adayıyım ben....rabbım buyuk herseye kadır ıns sonunda hepımıze saglıkla meleklerımızı gonderır...AMIIIN haaa bu ara 32 yasındayım canım...

Beyazın dediği gibi bazen heyecandan ,, bazen pinpirik yaptığımız şeye takılıp kalmaktan ,, bazen işten güçten girememekten böyle olabilir ,, ben şöyle bi geçmişe göz attım az karşılaşmışız seninle ,, bişey sornuşsunda cevap yazamamış olabilirmiyim diye baktım öyle bişeyde göremedeim ama bende şikayetinin içindeysem affola :)) Şimdi ne aşamadasın pekiyi ? Benim 7. günüm sonuç bekliyorum

sağol canım ,, umut tüp bebekte yaptırıyorum ,, konultum nihayet doktorla ,, o ilaçlar böyle bişey yapmaz dedi ,, diş etleri strestende kanama yapabilir dedi ,, pek inandırıcı gelmedi sanki biraz başından savdı ama devam edicem kan sulandırıcı iğneye

soydacan selam canım benımde 7 gunum bugun...24 de mı oldu transferın benım cumartesı test gunum kısmetse...ıns guzel sonuclar alırız....

soydacan selam canım benımde 7 gunum bugun...24 de mı oldu transferın benım cumartesı test gunum kısmetse...ıns guzel sonuclar alırız....

Benim 23 ünde oldu ,, herkes transfer günü sayılmıyo diyo bende saymadım ,, çarşamba 9. günümde bi test yaptırcam bakalım duruma ,, inşallah hepimizin hayırlısıyla olurda sonrasında ay midem bulanıyo uykum geliyo falan yaparız beraber :))

kızlar alınganlık bekleme zorluğu sabırsızlık hepmi mevcut işte şuan hepimizde
20 ağustosta transfer oldum dond.emb.2.tane 1.kalite dün sabah 8.gün negatif çıktı..benim ikinci denemem birincide çoğunuz bilebilir hamile kaldım 10.hf bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum( bunda hiççç ümidim yoktu aslında erken dedi doktorum.dondurulmuşlar geç kanda belirti verir öyle olsa 8.gün bhcg baktır derdik dimi dedi.şimdi bekliyorum adet de olmadım hiç belirtimde yok normalde göğüs acıması ve şişkinlik olurdu adet olacağım zaman tekrar bhcg de baktırmaya cesaretim yokkk işte böyleee

geçen sefer ki hamileliimde çok uyudum ben ilk haftalarda ve 10.hf kadar uyku hali hamilelikte çok oluyor canım

eğer normal transfer ise 9.günde mutlaka bişeyler çıkar bence allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah..

kızlar bende sürekli beklemekteyim ve dua ediyorum yarınki test sonucum ve diğerleri nasıl çıkıcak diye biliyorsunuz daha önce denemeleri olanlar daha iyi bilir ne zaman ne olacağı belli olmuyorşimdi de ara ara göbeğimin oraya kramp gibi birşey giriyor bende korkuyorum açıkcası normal mi?

göbek ağrısı eğer iğne yaptıysan ondan olabilir..ama kasık ağrın varsa bazılarına göre yerleşme ağrısı bazılarına göre adet ağrısı bende ilk denemede ağrı olmadı sonuç pozitif ti bunda adet sancı tarzı ağrım oldu ama son 4 gün geçtii..sonuç negatif galiba belirti arama canım kafanı rahat tut pozitif düşün :)hep bunda olmıcak dedim ve öyle sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…