göbek ağrısı eğer iğne yaptıysan ondan olabilir..ama kasık ağrın varsa bazılarına göre yerleşme ağrısı bazılarına göre adet ağrısı bende ilk denemede ağrı olmadı sonuç pozitif ti bunda adet sancı tarzı ağrım oldu ama son 4 gün geçtii..sonuç negatif galiba belirti arama canım kafanı rahat tut pozitif düşün :)hep bunda olmıcak dedim ve öyle sanırım..
inşallahh canım o ağrıya razı olursun bence bebeğin senle olsunda...bak şuda olabilir o jel gaz yapıyorya gaz sancısı olabiirmi??
baharcımsen test yaptın sanırım kaç çıktı kaçıncı gün??
baharnaz pardon canım benım bugun 6 gunmus benım ıstee zaman hemen gecsın ıstıyoruz yaaa..
pazar ama ben cumartesı yaptıracagım...aslında dr um taaaa 7sıne verdı gun ama 14. gun oluyoooo benımle transveren olan arkadasım var onunla beraber cumartesı yapacagız allahın ıznıyleee rabbım guzel haberler vermeyı nasıp etsın ıns..senin test günüde pazar galiba genelde bu hafta çoğu arkadaş test yapıcak inşallah güzel haberler paylaşırız çok istiyorum
değerlerin katlaması sürecide çok önemliymiş sağlıklı gebeliğin göstergesiymiş yeni öğreniyorum işte canım
bekliyeceğiz çare yok ama 8. yada 9.günde çıkmayan allahın gücüyle 12 gün çıkarsa dünyalarda benim olur..hep şöyle dua ettim tekrar kürtaj masasına yatırcaksa rabbim negatife razıyım halende kalbim bu yönde..
hayırlısı olsun canım rabbım melegını saglıkla kavustursun ıns....
değerlerin katlaması sürecide çok önemliymiş sağlıklı gebeliğin göstergesiymiş yeni öğreniyorum işte canım
değerler katlancak kese görüncek sonra kalbi pıt pıt atıcak sonra ikili tarama falan derken zaman geçip gidicek bebeğin kucağında:))bende şuan allah izin verseydi 7 aylık hamile olucaktım ama nasip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?