Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

bekliyeceğiz çare yok ama 8. yada 9.günde çıkmayan allahın gücüyle 12 gün çıkarsa dünyalarda benim olur..hep şöyle dua ettim tekrar kürtaj masasına yatırcaksa rabbim negatife razıyım halende kalbim bu yönde..

göbekten iğnem yok kalçamdan iğnede bitti sadece jel kullanıyorum
Allah kısmet ederde hamileliğim devam ederse hepmi kramplar olcak acaba 1 dk filan sürüyor geçiyor
yarınkı değerim katlanır inşalah diyorum

inşallahh canım o ağrıya razı olursun bence bebeğin senle olsunda...bak şuda olabilir o jel gaz yapıyorya gaz sancısı olabiirmi??

baharnaz pardon canım benım bugun 6 gunmus benım ıstee zaman hemen gecsın ıstıyoruz yaaa..

inşallahh canım o ağrıya razı olursun bence bebeğin senle olsunda...bak şuda olabilir o jel gaz yapıyorya gaz sancısı olabiirmi??

7.gün filan başladı galiba bu jelden öncede vardı neyse hayırlısını diliyorum
ama GAZ konusuna gelince çok çekiyorum karnım şişiyor davul gibi oluyorum felaketim

ooo bende beklemede sanıyorum seni o zaman kocaman bir tebrikkk hamilesin tatlım bundan güzeli varmı boşver dinleme kendini ...kat kat katlansın değerlerin inş...

canım ben bekleme sürecini daha doğrusu ilk bekleme sürecini atlattım sırasıyla diğerlerinide
sağlıkla atlatırım inşallah
şimdi sizlerin sonucunu bekliyorum hayırlısıyla
sen tutunma sancısı olur deyince acaba bu süreç devam edermi diye düşündüm bende

değerlerin katlaması sürecide çok önemliymiş sağlıklı gebeliğin göstergesiymiş yeni öğreniyorum işte canım

senin test günüde pazar galiba genelde bu hafta çoğu arkadaş test yapıcak inşallah güzel haberler paylaşırız çok istiyorum
pazar ama ben cumartesı yaptıracagım...aslında dr um taaaa 7sıne verdı gun ama 14. gun oluyoooo benımle transveren olan arkadasım var onunla beraber cumartesı yapacagız allahın ıznıyleee rabbım guzel haberler vermeyı nasıp etsın ıns..

Sen evdemi test yaptın yoksa kandamı baktırdın ,, idrara çok daha sonra geçermiş ya o yüzden umutsuz olma inşallah 12. gün sevinirsin ,, böyle olanda çok okudum çünkü burda

değerler katlancak kese görüncek sonra kalbi pıt pıt atıcak sonra ikili tarama falan derken zaman geçip gidicek bebeğin kucağında:))bende şuan allah izin verseydi 7 aylık hamile olucaktım ama nasip...

değerlerin katlaması sürecide çok önemliymiş sağlıklı gebeliğin göstergesiymiş yeni öğreniyorum işte canım

Senin değerin güzel bi sayı baharcım ,, katlanır allahın izniyle merak etme ,, sen ilksin şöyle elini sürüyerek yaz mesjlarınıda bizde takip edelim seni :))

değerler katlancak kese görüncek sonra kalbi pıt pıt atıcak sonra ikili tarama falan derken zaman geçip gidicek bebeğin kucağında:))bende şuan allah izin verseydi 7 aylık hamile olucaktım ama nasip...

İnşallah sağlıkla süreçleri tamamlarız canım sende böyle düşünüp üzme bak yeni bir başlangıç yaptın ve güzel sonuç alırsın allahın izniyle

bhcg baktırdım tatlım ilk gebeliğimde 8.gün 25 çıkmıştı çünkü..bunda negatif dedi hemşire doktorumds erken belki bugün kanda gözükicek acele etme dedi...bekliyorum işte ya nasippp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…