Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

saydocan hepiniz için dua ediyorum canım sürekli kalbimden geçiyorsunuz

şimdi çıkayım iftara hazırlık yapcam ütü yapcam hoşçakalın
sakın erken test yapmayın

bhcg baktırdım tatlım ilk gebeliğimde 8.gün 25 çıkmıştı çünkü..bunda negatif dedi hemşire doktorumds erken belki bugün kanda gözükicek acele etme dedi...bekliyorum işte ya nasippp

canım niye bu kadar erken bakıyorsun drunmu söylüyor günleri çok erken değilmi

bhcg baktırdım tatlım ilk gebeliğimde 8.gün 25 çıkmıştı çünkü..bunda negatif dedi hemşire doktorumds erken belki bugün kanda gözükicek acele etme dedi...bekliyorum işte ya nasippp

Dondurulmuşlarla geç olduğunu bende duymuştum evet ,, inşallah seninkide öyledir ,, benimde geçen sefer 11. gün 35 çıkmıştı arttı ama düzenli katlamadı ve 10 gün sonrada düştü ,, bende senin gibi dua ediyorum olmayacaksa başta 0 çıksında umut sürünmesin

saydocan hepiniz için dua ediyorum canım sürekli kalbimden geçiyorsunuz

şimdi çıkayım iftara hazırlık yapcam ütü yapcam hoşçakalın
sakın erken test yapmayın

Tamam canım ,, bende iftar hazırlıcam eşime ,, yeşil domates yemeği denemesi yapcam bakalım becerebilcemmi ,, görüşürüz :))

beyazcım mrb.aslına bakarsan k.k sık sık uğruyrm bu sayfaya yazdığım ark pek kale almayıp kendi aralarında sohbet etmeyi tercih ettiği için yazmıyorum artık...
canım benim biz yazanlarla karşılıklı devam ettik. ihmal ettiysek affola...

özzlemcim bişi dicem bizim okulda bir öğretmen arkadaşın eşi sürekli5 ve 6 aylıkken bebek düşürüyordu. istanbulda bir profösörde diktirme yaptılar 10 gün önce nihayet doğum yaptı.ama doktorları kimdi bilmiyorum. bu şekilde dört beş düşüğü onun da vardı. çözümsüz değil sıkma canını...

bende göğüslerim acıyor ve arada kasıklarıma sancı giriyor demekki ben boşuna ümitleniyorum desene. hiç belirti olmaması daha iyi ha!!!

Beyaz uğramadın iğneden sonra canım merak ettim seni
of hayatım akşama kardeşelr eşleri iftara davetliler yemek yapmakla meşgulümde ondan:)))

bende boşuna ümitleniyorum heee tühh!!!
işallah katlanacak merak etme. senin değerin bir hayli yüksek düşük olsa korkabilirdin ama hiç endişelenme...

Tamam canım ,, bende iftar hazırlıcam eşime ,, yeşil domates yemeği denemesi yapcam bakalım becerebilcemmi ,, görüşürüz :))
annem çokk nefis yapıyor onu ben yoğurtlusunu seviyorum. ama ben hiç yapmadım.:) ben de mantar yaptım nefis oldu...

değerler katlancak kese görüncek sonra kalbi pıt pıt atıcak sonra ikili tarama falan derken zaman geçip gidicek bebeğin kucağında:))bende şuan allah izin verseydi 7 aylık hamile olucaktım ama nasip...

canım alındığın kişilerden belkide biri benimdir.normalde her ilk gelen laf atar yazarım .
seni atlamış oalbilirim kusuruma bakma lütfen.olumunekankayizsmile
en iyi biz anlarız birbirimiz bi kasıt olamaz zaten. bende kızıyorum bazen dur şimdi şikayet edeyim kızlar.başka topiklerde görüyorum.oan aktiflerse karşılıklı konuşma sohbet ediyorlar.
ben tam yazışırken hooop kızlar uçmuş oluyorlar ben ööle kalıyom.klava:lülülülülülü
bilmiyorum hepimizde bir alınganlık eee kolay değil anne olmak böle hassas olunuyor demekki

benim de arada kasıklarıma bi sancı girip çıkıyor başka da hiç bişi yok yorgunlukta yok... çok korkuyorum allahımmm

kızlar tamam :)) alınganlığım bitti zaten alındığım ark.anlamış durumu...belirti lütfen aramayın üzmeyin kendinizi günlerce kanaması bile olup hamileliği devam eden çokk ark var ..

kızlar tamam :)) alınganlığım bitti zaten alındığım ark.anlamış durumu...belirti lütfen aramayın üzmeyin kendinizi günlerce kanaması bile olup hamileliği devam eden çokk ark var ..

Hep bi kahverengi lekelenme bekledim ama olmadı ,, galiba bitek bu gerçek belirti çünkü ,, bahçeci kliniğinde bir doktordan duymuştum

saydocan ne alaka kahverengi lekelenme?
ne anlama geliyo bide herkeste ayrıca aynı belirti olmaz heralde niye öle bişi bekledinki?bilmiyorumkismile

beyaz naber canım? gün yaklaştıkça uyumak zorlaşıyor değilmi?:1shok:

canım sıkkın canım. sigarayı kesemedim birtürlü sen ne yaptın?
bir de alnımda sivilce çıktı regliye yakın çıkıyor zaten.
bu kasık batması ilaçtan sanırım çok ümitli değilim yaaa
senin kasıklarında batma ağrı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…