bhcg baktırdım tatlım ilk gebeliğimde 8.gün 25 çıkmıştı çünkü..bunda negatif dedi hemşire doktorumds erken belki bugün kanda gözükicek acele etme dedi...bekliyorum işte ya nasippp
bhcg baktırdım tatlım ilk gebeliğimde 8.gün 25 çıkmıştı çünkü..bunda negatif dedi hemşire doktorumds erken belki bugün kanda gözükicek acele etme dedi...bekliyorum işte ya nasippp
saydocan hepiniz için dua ediyorum canım sürekli kalbimden geçiyorsunuz
şimdi çıkayım iftara hazırlık yapcam ütü yapcam hoşçakalın
sakın erken test yapmayın
canım benim biz yazanlarla karşılıklı devam ettik. ihmal ettiysek affola...beyazcım mrb.aslına bakarsan k.k sık sık uğruyrm bu sayfaya yazdığım ark pek kale almayıp kendi aralarında sohbet etmeyi tercih ettiği için yazmıyorum artık...
özzlemcim bişi dicem bizim okulda bir öğretmen arkadaşın eşi sürekli5 ve 6 aylıkken bebek düşürüyordu. istanbulda bir profösörde diktirme yaptılar 10 gün önce nihayet doğum yaptı.ama doktorları kimdi bilmiyorum. bu şekilde dört beş düşüğü onun da vardı. çözümsüz değil sıkma canını...sagol canım...amın ıns..
sagol tatlım...aynen banada ve ben bebeklerımı cok buyuk kaybettım coook zor gunler gecırdım...ama rabbım buyuk ıns yuzumuzu bı kere daha guldurur ıns...allah razı olsun canım duaların ıcın....
allah razı olsun canım....amın...hayır servıkal yetmezlıgım cozulmedı canım bu rahım agzı kısalıgı dogusdan kaynaklanan bır problem...bebek bellı bı buyukluge gelınce rahım habersız bebegı vucutdan atıyo...bu sefer 12 haftada rahım agzıma serklaj denen bı dıkıs atılacak yanıı rahım agzım buzulecek ıns onun faydası olurrrr...aslında cokkk yorgunum ama ıcımde oyle buyuk bır duygu var kı benı tekrar toparlayıp sıl bastan herseye baslatıyo...yıne de rabbıme bınlerce ker sukurler olsun en azından gıdebılecegımız bır yolumuz var umıtsız deyılız olurmus olmazmıs yolun sonunda rabbımın takdırı...ondan gelen basımız gozumuz ustune hep oyle olmuyo mu zaten....ben ınancımı hıc kaybetmedım rabbım herzaman benım yanımda oldu en zor anlarımda bıle....yıne ynımda ve benıde bırgun mutlu edecek hıssedıyorum....cokkk uzuldum ama hıc umıdımı kaybetmedım....bu yolculuga defalarca cıkabılecek gucte bı anne adayıyım ben....rabbım buyuk herseye kadır ıns sonunda hepımıze saglıkla meleklerımızı gonderır...AMIIIN haaa bu ara 32 yasındayım canım...
bende göğüslerim acıyor ve arada kasıklarıma sancı giriyor demekki ben boşuna ümitleniyorum desene. hiç belirti olmaması daha iyi ha!!!kızlar alınganlık bekleme zorluğu sabırsızlık hepmi mevcut işte şuan hepimizde
20 ağustosta transfer oldum dond.emb.2.tane 1.kalite dün sabah 8.gün negatif çıktı..benim ikinci denemem birincide çoğunuz bilebilir hamile kaldım 10.hf bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum( bunda hiççç ümidim yoktu aslında erken dedi doktorum.dondurulmuşlar geç kanda belirti verir öyle olsa 8.gün bhcg baktır derdik dimi dedi.şimdi bekliyorum adet de olmadım hiç belirtimde yok normalde göğüs acıması ve şişkinlik olurdu adet olacağım zaman tekrar bhcg de baktırmaya cesaretim yokkk işte böyleee
of hayatım akşama kardeşelr eşleri iftara davetliler yemek yapmakla meşgulümde ondan:)))Beyaz uğramadın iğneden sonra canım merak ettim seni
bende boşuna ümitleniyorum heee tühh!!!göbek ağrısı eğer iğne yaptıysan ondan olabilir..ama kasık ağrın varsa bazılarına göre yerleşme ağrısı bazılarına göre adet ağrısı bende ilk denemede ağrı olmadı sonuç pozitif ti bunda adet sancı tarzı ağrım oldu ama son 4 gün geçtii..sonuç negatif galiba belirti arama canım kafanı rahat tut pozitif düşün :)hep bunda olmıcak dedim ve öyle sanırım..
işallah katlanacak merak etme. senin değerin bir hayli yüksek düşük olsa korkabilirdin ama hiç endişelenme...göbekten iğnem yok kalçamdan iğnede bitti sadece jel kullanıyorum
Allah kısmet ederde hamileliğim devam ederse hepmi kramplar olcak acaba 1 dk filan sürüyor geçiyor
yarınkı değerim katlanır inşalah diyorum
annem çokk nefis yapıyor onu ben yoğurtlusunu seviyorum. ama ben hiç yapmadım.:) ben de mantar yaptım nefis oldu...Tamam canım ,, bende iftar hazırlıcam eşime ,, yeşil domates yemeği denemesi yapcam bakalım becerebilcemmi ,, görüşürüz :))
değerler katlancak kese görüncek sonra kalbi pıt pıt atıcak sonra ikili tarama falan derken zaman geçip gidicek bebeğin kucağında:))bende şuan allah izin verseydi 7 aylık hamile olucaktım ama nasip...
kızlar sancıları devam eden varmı? yorgunluk bitkinliği hala olan varmı?
ne durumdasınız?
kızlar tamam :)) alınganlığım bitti zaten alındığım ark.anlamış durumu...belirti lütfen aramayın üzmeyin kendinizi günlerce kanaması bile olup hamileliği devam eden çokk ark var ..
saydocan
kızlar tamam :)) alınganlığım bitti zaten alındığım ark.anlamış durumu...belirti lütfen aramayın üzmeyin kendinizi günlerce kanaması bile olup hamileliği devam eden çokk ark var ..[/QUO
canım benmişim demek o tamam o zaman barıştık değilmi?opuyorumnanaktan
peşin hükümlü davranıyosun durumunda biraz bekle gününde yaptır testini . bahar dan aldık ilk haberi şimdide sıra sende inş. hep beraber sevinicez. allahın izniyle.,
yürekten diliyorum canım .
birde sendede kasılmalar batmalar varmı?
beyaz naber canım? gün yaklaştıkça uyumak zorlaşıyor değilmi?:1shok:
saydocan nereye uçtunya ?:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?