Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

bak ya çok üzüldüm ben de hiç kahve lekenelme olmadı

Üzülme canım benim üzdüğüm için çok kızdım bak şimdi kendime ,, herkeste olması şart değilmiş ama olursa hastalandım sanmayın anlamında demişti o ve ben sanki bebeğim bana öyle bi sinyal verecak diye şartlandırmıştım kendimi hepsi bu

beyaz cım aynen şu sigara durumları kendimi cani gibi hissediyorum bazen.
kızıyorum kendime bende bedenen ve manen çok acı çekmiş inatlada uğraşıyorm

Bu arada bende sigarayı kesemedim ,, hatta ilk günlerde daha çok tuttum kendimi ama iki gündür saldım yani ,, yarım paketi buluyorumdur yani (

beyaz cım aynen şu sigara durumları kendimi cani gibi hissediyorum bazen.
kızıyorum kendime bende bedenen ve manen çok acı çekmiş inatlada uğraşıyorm
son üç dört gündür sapıttım iyice. gene başlarda üçle sınırlı kalıyordum. sonra daçocuk bekle of yaa

anacım herkeste benim gibiymiş beee. manyak gibi sigara iç sonra çocuk bekle.hadi siz gençsinizde bana ne oluyorsa!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar benim günüm cuma ama arada bir dürtüyolar sanki beni ,
hadi perşembe diye...
aynen beyaz acayip korkuyorum ...
ama yine de bu sefer oldu galiba hissediyorum sanki
çünkü geçen sene bu tip sıkıntılarım olmamıştı.

anacım herkeste benim gibiymiş beee. manyak gibi sigara iç sonra çocuk bekle.hadi siz gençsinizde bana ne oluyorsa!!!!!!!!!!!!!!!

Yaa ama napıym içmezsem yaşayacağım stres nolacak pekii ,, evet bikiç ay önce bırakabilsem iyiydi tabi ama tam bu dönemde bi anda sıfıra inmiyo işte (

ben inat ettim cumayı bekliycem hayırlı gün olsun...

Ay ne güzel hep öyle hissetmeye devam et ,, öyle hissedenlerin oluyo sanki çağırıyolar bebeği ,, devam et :))

soydacan yasemin kaçıncı tüp denemeniz şekerler?

benim geçen sene yine tam ağustos ayında oldu.
test günümde 22 ağustostu ama geceden kahverengi bir başladı.sabah tam sökülmüştüm.yinede test yaptık tabi..
bahçelievlerde jfk var oranın üst katı euro fertil kiralamış.
hani seda sayan çıkın çıkın gelin diyoduya bende çıbenneyaptımkibenneyaptımkiktım gittim anam

eyvahedigeldismile Bahar bana kızcak artık 40 kere söyledim dinlemiyosun ne halin varsa gör diyecek ( ama çarşamba günü yaptırmayı çok istiyorum valla )

sende hisset bitanem eğer olmazsa ben zaten neler edicem kendime
şimdi güzel hissedelim çağıralım bebişmizi
valla kızlar gülüyorum kendimle çok dalga geçerim de ben
olumsuz sonuçta kabarık bir listem var
önce kaynanaya temizliğe gidiyom 2 kat var artık camlar cilala parlat
ordan anneme kızkardeşime ölee gidiyooo

hımm. laparoskopiyi neden oldun peki?
euro fertil e hiç güvenmiyorum ama ben anadolu yakaksında hakan bey e gitmiştim.

Benim 3. denemem ,, ama 2. transferim ,, çünkü ilkinde 2 yumurtamdan hiçbiri döllenmedi ,, sizin kaçıncı denemeniz kızlar ,, Beyaz memorialdesin dimi ,, yasemin seni bilmiyorum galiba ??

eyvahedigeldismile Bahar bana kızcak artık 40 kere söyledim dinlemiyosun ne halin varsa gör diyecek ( ama çarşamba günü yaptırmayı çok istiyorum valla )

yaaawww saydocan çıkarma kızım beni yoldan yyaaa.
gel buluşalım bari sende yanlızmı gidicen teste
şimdi beyaz bende derdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…