okula da müjdeyle gidersin işallahhheyvahedigeldismile Bahar bana kızcak artık 40 kere söyledim dinlemiyosun ne halin varsa gör diyecek ( ama çarşamba günü yaptırmayı çok istiyorum valla )
yaaawww saydocan çıkarma kızım beni yoldan yyaaa.
gel buluşalım bari sende yanlızmı gidicen teste
şimdi beyaz bende derdelikafadulden
benim ilk denemem zaten geç evlendim. evlenir evlenmez doğal hamile kaldım. ama gelişmedi kürtaj oldum. sonra biraz mola dedik ve 13 ayda doğal denedik olmadı.Benim 3. denemem ,, ama 2. transferim ,, çünkü ilkinde 2 yumurtamdan hiçbiri döllenmedi ,, sizin kaçıncı denemeniz kızlar ,, Beyaz memorialdesin dimi ,, yasemin seni bilmiyorum galiba ??
benim ilk denemem zaten geç evlendim. evlenir evlenmez doğal hamile kaldım. ama gelişmedi kürtaj oldum. sonra biraz mola dedik ve 13 ayda doğal denedik olmadı.
benim eşimde öğretmen ikimizde evdeyiz onsuz pazara bile gitmiyorum benbilmiyorumkismile
yücel karaman alanında bir numara. bu tüp tutmazsa ben de ona muayene olmayı düşünüyorum.Off pekde uzakmışız yaaa ,, brüksel nerde çok duyuyorum adını burda ,, iyi bi yer galiba ,, memnunmusun ??
Off pekde uzakmışız yaaa ,, brüksel nerde çok duyuyorum adını burda ,, iyi bi yer galiba ,, memnunmusun ??
yaa bu arada ben ölee konuşuyorumda gönül istedi tabiiii
ben minibüs otobüs falan binecek durumda değilim.bu gün ilk çıktım evden eşim arabayla kağnı gibi götürdü . sarsılmayayım diye ben zaten ecevit adımlarla
siz ne alemdesiniz?
oy oy oy ben yanlış mı yaptım yaa!!!yaa bu arada ben ölee konuşuyorumda gönül istedi tabiiii
ben minibüs otobüs falan binecek durumda değilim.bu gün ilk çıktım evden eşim arabayla kağnı gibi götürdü . sarsılmayayım diye ben zaten ecevit adımlarla
siz ne alemdesiniz?
aaa afedersin görmedim. benim ilk kiste ameliyatım 2003 te açık oldum.
yücel beyede tesadüf gittim arkadaşımla. ogün eşimle bahçeci ,alman görüştüm
en son yücel beye gittim kist vardı.
bu kist le asla yapmam olmaz vede yaptırma dedi. lazer olamsı gerekiyor en az hasarla olan şekilde yani
oy oy oy ben yanlış mı yaptım yaa!!!
günlerdir arabayla geziyorum. hiç durmadım. iğne falan olmak için. birde arabayı ben kullandım hep paldır küldür kasislere girdim valla nebilim. normal hamile kalmak gibi bişi sayılmazmı bu yaa. normal hamile kalanlar o kadar korumuyor kendini. hem normal yaşamınıza dönün diyorlar..
yücel karaman dediyse doğrudur. ben de de çikolata kisti var 2.5 cm.
ya evden çıkmıyorsunux da bu iğneleri nasıl oluyorsunuz hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?