Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

Benim 3. denemem ,, ama 2. transferim ,, çünkü ilkinde 2 yumurtamdan hiçbiri döllenmedi ,, sizin kaçıncı denemeniz kızlar ,, Beyaz memorialdesin dimi ,, yasemin seni bilmiyorum galiba ??
benim ilk denemem zaten geç evlendim. evlenir evlenmez doğal hamile kaldım. ama gelişmedi kürtaj oldum. sonra biraz mola dedik ve 13 ayda doğal denedik olmadı.
benim eşimde öğretmen ikimizde evdeyiz onsuz pazara bile gitmiyorum benbilmiyorumkismile

yaa bu arada ben ölee konuşuyorumda gönül istedi tabiiii
ben minibüs otobüs falan binecek durumda değilim.bu gün ilk çıktım evden eşim arabayla kağnı gibi götürdü . sarsılmayayım diye ben zaten ecevit adımlarla
siz ne alemdesiniz?

Benimde eşim öğretmen ama özel okulda olduğu için başladı onun okulu ben yalnızım yani ,, bilse gideceğimi hayatta istemez onsuz gitmemi ama kaçacam işte

Off pekde uzakmışız yaaa ,, brüksel nerde çok duyuyorum adını burda ,, iyi bi yer galiba ,, memnunmusun ??
yücel karaman alanında bir numara. bu tüp tutmazsa ben de ona muayene olmayı düşünüyorum.
yasemin neden laporoskopi oldun diye sormuştum ama sanırım kaynadı arada?

Off pekde uzakmışız yaaa ,, brüksel nerde çok duyuyorum adını burda ,, iyi bi yer galiba ,, memnunmusun ??

fulyada muayenehane martta lazer laparoskopi yapmıştı. çook memnu kaldı. prof. yücel karaman nette yayınlıyor ameliyatlarını.imsi yi türkiyeye getiren kişidir.
elinden geleni yaptığını düşünüyorum. allahın dediği olur canım.:içelim:

Bende ilk kez çıkcam çarşamba kendi başıma ,, ama eşim hala rapor almam konusunda ısrarlı ,, ben gidecem ama okula o gün ,, napayım artık

oy oy oy ben yanlış mı yaptım yaa!!!
günlerdir arabayla geziyorum. hiç durmadım. iğne falan olmak için. birde arabayı ben kullandım hep paldır küldür kasislere girdim valla nebilim. normal hamile kalmak gibi bişi sayılmazmı bu yaa. normal hamile kalanlar o kadar korumuyor kendini. hem normal yaşamınıza dönün diyorlar..

aaa afedersin görmedim. benim ilk kiste ameliyatım 2003 te açık oldum.
yücel beyede tesadüf gittim arkadaşımla. ogün eşimle bahçeci ,alman görüştüm
en son yücel beye gittim kist vardı.
bu kist le asla yapmam olmaz vede yaptırma dedi. lazer olamsı gerekiyor en az hasarla olan şekilde yani

yücel karaman dediyse doğrudur. ben de de çikolata kisti var 2.5 cm.
ya evden çıkmıyorsunux da bu iğneleri nasıl oluyorsunuz hanımlar?

Öyle diyorlar evet hemen ertesi gün işe git çalış ,, hatta teksen çamlıbel arkadaşıma git bugün basketbol oyna dedi hiç unutmuyorum ,, ama insan korkuyo işte bizimkiler normal bebek değil yani biraz aşırı değerli ve nazlıdır diye düşünüyo insan

beyaz beni şaşırtıyosun canım yaa..
kendimizi paralıyoruz maddi manevi arabamı kulanıyosun .
benim hemşire 15 dak dan fazla ayakta kalma dedi.
seni hiç uyaran olmadımı?
bizlerin bu halleri noramal değil ki?
aslında olacak olduktan sonra ... dün akşam okudum başka sayfada kız transfer olmuş. ertesi gün heralde eşiyle yürüyüşler yapmış yüzmüş birde şimdi hamile.

yücel karaman dediyse doğrudur. ben de de çikolata kisti var 2.5 cm.
ya evden çıkmıyorsunux da bu iğneleri nasıl oluyorsunuz hanımlar?

Ben iğneye çıkıyorum canım ,, iki gün önce akşam yemeğinede çıktım ,, sadece yavaş ve dikkatli olmaya ,, az ayakta kalmaya çalışıyorum ama dolmuş ve otobüs yalnız çıkmak falan zor geliyo

arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama istanbul tüp bebek merkezi ile umut tüp bebek merkzi arasında kararsızım bu konuda bilgisizimde bana yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…