memorial dediki ne isterseniz onu yapın sadece ağır kaldırmayın dedi
bugün iftara misafirim vardı çok yoruldum mesela. ay nebilim ya baharnazda konserve vs yaptı ama bak oldu
arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama istanbul tüp bebek merkezi ile umut tüp bebek merkzi arasında kararsızım bu konuda bilgisizimde bana yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyidir.
arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama istanbul tüp bebek merkezi ile umut tüp bebek merkzi arasında kararsızım bu konuda bilgisizimde bana yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyidir.
aniden kalkınca kasıklarıma ani bir sancı girip çıkıyor. ne hikmet bilmem. hakkımızda hayırlısı olsun ben yatar hanımlar iyi uykular sizlere...
aniden kalkınca kasıklarıma ani bir sancı girip çıkıyor. ne hikmet bilmem. hakkımızda hayırlısı olsun ben yatar hanımlar iyi uykular sizlere...
canım valla ben çok korkuyorum. ben ilk 4 gün çok önemli tutunma açısında diye biliyorum. hatta 4 gün kaynanadaydım paso yattım sigarda hiç içmedim .
içemedim yanii...
allahın dedği olur kızlar .. napsak boş aslında orası hiç belli olmaz. kasmayalım kendimizi. ne bilim şu an sancılarıma bile seviniyorum.olmulu düşünüyorum. şimde buradan konuştuğum herekse sarılmak istiyorum.
ne bilim manyak bi durumdayım yani
arasıra ssolda geliyorlar ya gülüyorum..
yada bardak kırılıyo ağlıyorum:bbo:
çok sağol senin içinde hayırlısı olur inşallah bebeğini kucağına alırsın tedavinin başındamısın ben taksimdeki özel istanbul tüp bebek merkezi var orası arasında kararsızım doktoru aret kamar haftaya salı oraya gelecem ama orası hakkında pek iyi şeyler okumadım ne yapacağımı bilemiyorum umutamı gelsem diye düşünüyorum ilk denemem olacak
saydocan sen karşıdamı oturuyosun?
nerde tedavi canım ya karıştırıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?