Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

canım benim ben ilaçlarımı yazmıştım ilaç manyağı oldum diye .hatta saydocanda onaylamıştıkaydirigubbakcemile3
ben şu an estrofem (baktım canım östrejen hormonuymuş)
coraspin
folbiol
progestan(fitil)
clexane (iğne göbekten kendim yapıyom) öğlenleri saat 1 de

bugün iftara misafirim vardı çok yoruldum mesela. ay nebilim ya baharnazda konserve vs yaptı ama bak oldu

memorial dediki ne isterseniz onu yapın sadece ağır kaldırmayın dedi

canım valla ben çok korkuyorum. ben ilk 4 gün çok önemli tutunma açısında diye biliyorum. hatta 4 gün kaynanadaydım paso yattım sigarda hiç içmedim .
içemedim yanii...
allahın dedği olur kızlar .. napsak boş aslında orası hiç belli olmaz. kasmayalım kendimizi. ne bilim şu an sancılarıma bile seviniyorum.olmulu düşünüyorum. şimde buradan konuştuğum herekse sarılmak istiyorum.
ne bilim manyak bi durumdayım yani
arasıra ssolda geliyorlar ya gülüyorum..
yada bardak kırılıyo ağlıyorum:bbo:

arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama istanbul tüp bebek merkezi ile umut tüp bebek merkzi arasında kararsızım bu konuda bilgisizimde bana yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyidir.

Merhaba canım ,, istanbul tüp bebek merkezi diye nereyi kast ediyosun bilmiyorum ama ben umut tüp bebekte oluyorum tedavimi ,, iki doktoruda iyi ben ulun beyin hastasıyım ,, memnunum ama sonucum belli değil şu anda ,, şöyle söyleyeyim aşırı tabiri caizse vıcık vıcık bir ilgi değil ama gerektiği kadar ilgileniyorlar ,, doktorlarıda alman hastanesi kökenli biliyosun ulun bey bu sene geldi mesela ,, sormak istediğin bişey varsa anlatırım

aniden kalkınca kasıklarıma ani bir sancı girip çıkıyor. ne hikmet bilmem. hakkımızda hayırlısı olsun ben yatar hanımlar iyi uykular sizlere...

ne diyeyim kendini kolla yinede arkadaşım allahın dedği olur?
dikkat et diye sölüyom . eğer istemeden üzdüysem özür dilerim.
lütfen gerilme iyi düşün...dualarım hepimiz için inş. rabbim boynumuzu bükmesin:Saruboceq:

arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama istanbul tüp bebek merkezi ile umut tüp bebek merkzi arasında kararsızım bu konuda bilgisizimde bana yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyidir.

canım ben brüksel tüp bebekte yaptım. o sayfalara bakabilirsin. yada yaptıran varsa yazar. hakkında hayırlısı olsuna.s.

aniden kalkınca kasıklarıma ani bir sancı girip çıkıyor. ne hikmet bilmem. hakkımızda hayırlısı olsun ben yatar hanımlar iyi uykular sizlere...

Sanada iyi uykular canım ,, bari bundan sonra yorma kendini ,, bırak misafiri falan sonra gelsinler günler kutuyamı girdi ,, görüşürüz iyi geceleeeer :))

çok sağol senin içinde hayırlısı olur inşallah bebeğini kucağına alırsın tedavinin başındamısın ben taksimdeki özel istanbul tüp bebek merkezi var orası arasında kararsızım doktoru aret kamar haftaya salı oraya gelecem ama orası hakkında pek iyi şeyler okumadım ne yapacağımı bilemiyorum umutamı gelsem diye düşünüyorum ilk denemem olacak

O psikolojik dengesizlik olayı bendede var ,, ama genelde ağlamak şeklinde ,, salataya niye soğan doğradın sabah sabah diye kızıp ağladım dün ,, hemde böğürerek sanki ,, progestan tabletin yan etkilerinde depresyon da yazıyo ,, giriyomuyum ne :))

Aret Kamar hakkında tam tersi bende iyi şeyler duymuştum ,, kişiden kişiyede değişiyor ,, bazen olunca olumlu olmayınca olumsuz yazıyorlar ,, benim transferim yapıldı 7. günümdeyim ,, bekliyoruz bakalım ,, ulun bey kuru sıkı atıp boş ve fazladan ümit verip tacirlik yapmaz ,, çok hastası olan bi merkezdir ,, belki devletle anlaşmalı olduğu içinde öyledir bilmiyorum ,, sizde problem nedir ,, merkez seçiminde buda önemli biliyosun

hayırlısıyla inş. arkadaşım başaracağız allahın izniyle.
içime çok güzel şeyler doğuyor.yinede çok korkuyorum.

ben kist amaliyatı oldum bir yumurtalığım alındı diğeride gidebilir sorun bende yani aslında umut tüp bebek merkezine gelmek istiyorum ama kadıköyde biraz uzak diye vazgeçtim çünkü ablamlar okmeydanında taksime yakın diye istanbul tüp bebek merkezi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…