beyaz saçmalayıp seni üzdüysem eğer buraya çıkmam bidaha..
dert ederim şimdi ben..
ben kist amaliyatı oldum bir yumurtalığım alındı diğeride gidebilir sorun bende yani aslında umut tüp bebek merkezine gelmek istiyorum ama kadıköyde biraz uzak diye vazgeçtim çünkü ablamlar okmeydanında taksime yakın diye istanbul tüp bebek merkezi istiyorum
anlamadım canım:kedi:
Beyaz dinlenmedi yatmadı bizde tersini yapıyoz yazdık ya ,, sen onun için demedinmi üzdüm diye ,, kaşıma kafanı öyle şirine opuyorumnanaktan
evet ben birini kırıcam diye aklım çıkar.inş. onu üzmedim.kahrederim kendimi..
hemde bu haldeyken....
beni bu halde bile üzen oldu çünkü.neyseki uzaklaşyım o kişiden..
çok hassas olduğumuz günlerdeyiz
çok sağol hakkımızda hayırlısı oraya gidecem ama şimdiden bi isteksizlik var sırf yakın diye ist. pek bilmiyorum gelip gitme sorunu var tek başımada gidemem o yüzden orası hakında pek bişey bilmiyorum senin ne zaman belli olacak tutup tutmadığı inşallah tutar bu üçüncü denemenmi
yok canım burdan birimi...
öyle kimse yokki .. hiç kimse üzmez bence biribirini burda
hepimiz çok iyi anlıyoruz biribirimizi.
üzülenle üzülüyoruz, sevinenle de aynen
ben burdaki herkesin samimiyetine inaniyorum
kendim gibi biliyorum
günaydıngünaydın kızlar maşallah ne yazışmışsınız böyle
şimdi çıkıyorum yine tahlil yaptırmaya gidicem sabah erkenden kalktım namz kılıp hepinize tek tek dua ettim
gelince yazarım
Saydocan, yasemin, sakın erken test yapmayın bak
bende bu arada sigara içmekle içmemek arasındayım çok içmiyorum 1-2 nefes çekip atıyorum
saydocan yarım paket lafını duymayayım canım kızdım sana
günaydın kızlar maşallah ne yazışmışsınız böyle
şimdi çıkıyorum yine tahlil yaptırmaya gidicem sabah erkenden kalktım namz kılıp hepinize tek tek dua ettim
gelince yazarım
Saydocan, yasemin, sakın erken test yapmayın bak
bende bu arada sigara içmekle içmemek arasındayım çok içmiyorum 1-2 nefes çekip atıyorum
saydocan yarım paket lafını duymayayım canım kızdım sana
slm arkadaşlar sabah merkezden aradılar tekrar 4 embriyo iyi durumda gelişimini sürdürüyor diye büyük ihtimalle yarın transfer olacakmış. 17 topladılar dün 6 tanesi canlandı demişlerdi bugün 4e düştü. inşallah hayırlısı olur sanırım dondurulmaya kalmayacak bu gidişle. biraz moralim bozuldu ama artık kafama takmıcam allahım ol derse her halükarda olur diyorum. transferden ne kadar zman sonra yolculuk yapılabilir malum silopiye gitmem gerekiyor bi kaçgün rapor alıcam zatende en kısa zamanda evime gitmek istiyorum.
Aynen öyle canım ,,allah ol dedikten sonra oluyo ,, bak ülkütas vardı burda 2. kalite 4 hücreli embriyoyla 2. gün transferiyle hamile ,, tek embriyoyla hamile kalanlar dolu ,, dondurulmuşlarında kalmasın boşver ,, zaten bu kez tutacak diye devam ,, dondurulmuşlar kardeş için olurdu oda sonra olsun gari dimi :)) Transferden sonra kaçıncı gün çıkılır bilemem doktorun söyler ama ben olsam 3-4 gün çıkamam herhalde ,, sen ne düşünüyosun peki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?