Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

Uzaklıkda önemli bi olay tabii bende ilk ikivtedavimi beşiktaşta oldum ,, karşıya geçme olayı zordu ,, ama 5-6 kez gidiyosun toplam ,, uzun protokol olur belki ilk denemen diye o zaman 1 fazla gidiyosun ,, hayırlısı olsun canım ,, senin kendinin görüşüp içine sinen doktorla yola çıkman en doğrusu bence

Beyaz dinlenmedi yatmadı bizde tersini yapıyoz yazdık ya ,, sen onun için demedinmi üzdüm diye ,, kaşıma kafanı öyle şirine opuyorumnanaktan

evet ben birini kırıcam diye aklım çıkar.inş. onu üzmedim.kahrederim kendimi..
hemde bu haldeyken....
beni bu halde bile üzen oldu çünkü.neyseki uzaklaşyım o kişiden..
çok hassas olduğumuz günlerdeyiz

çok sağol hakkımızda hayırlısı oraya gidecem ama şimdiden bi isteksizlik var sırf yakın diye ist. pek bilmiyorum gelip gitme sorunu var tek başımada gidemem o yüzden orası hakında pek bişey bilmiyorum senin ne zaman belli olacak tutup tutmadığı inşallah tutar bu üçüncü denemenmi

Kesinlikle hassas dönemdeyiz evet ,,bir an önce hamilelik hassasiyetine geçeriz inşallah burdan :)) burdan birimi üzdü seni

İnşallah iyi sonuç alırsın canım ,, isteksiz başlıyorum fikrini de silmeye çalış ,, ilk ve son denemn olsun inşallah ,, benim 3 . denemem evet ,, cumartesi test günüm ama ben sabırsız tosba olarak çarşamba yaptırcam işte :))

yok canım burdan birimi...
öyle kimse yokki .. hiç kimse üzmez bence biribirini burda
hepimiz çok iyi anlıyoruz biribirimizi.
üzülenle üzülüyoruz, sevinenle de aynen
ben burdaki herkesin samimiyetine inaniyorum
kendim gibi biliyorum

Eşim ne konuşuyosunuz ne yazıyosun diye habire bakmaya çalışıyo ama saklıyom köşe bucak ,, çünkü burda herkes aynı dertten olduğu için çok iyi anlıyor biribirini ,, eşimin bile bazı yazdıklarımı saçma bulacağını düşünüyorum ama burda paylaşmak güzel oluyor ,, benim okuldaki bazı arkadaşlarımdan daha içten geliyo bazen :)) İyi geceler yasemincik ,, bende yatıyorum artık ,, görüşürüz kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar maşallah ne yazışmışsınız böyle
şimdi çıkıyorum yine tahlil yaptırmaya gidicem sabah erkenden kalktım namz kılıp hepinize tek tek dua ettim
gelince yazarım

Saydocan, yasemin, sakın erken test yapmayın bak
bende bu arada sigara içmekle içmemek arasındayım çok içmiyorum 1-2 nefes çekip atıyorum
saydocan yarım paket lafını duymayayım canım kızdım sana

günaydın
geldin mi şekerim?
kız yasemin niye kızayım valla kızacak hiç bişi yok herkes birbirinin iyiliğini istiyor sonuçta. ben de oturup kalkmama dönmeme hep dikkat ediyorum. sadece dün baya yoruldum diğer günler normal yaşantıma çok yorulmadan devam ettim.. sorun yok yani:)

slm arkadaşlar sabah merkezden aradılar tekrar 4 embriyo iyi durumda gelişimini sürdürüyor diye büyük ihtimalle yarın transfer olacakmış. 17 topladılar dün 6 tanesi canlandı demişlerdi bugün 4e düştü. inşallah hayırlısı olur sanırım dondurulmaya kalmayacak bu gidişle. biraz moralim bozuldu ama artık kafama takmıcam allahım ol derse her halükarda olur diyorum. transferden ne kadar zman sonra yolculuk yapılabilir malum silopiye gitmem gerekiyor bi kaçgün rapor alıcam zatende en kısa zamanda evime gitmek istiyorum.

Günaydın Baharcım ,, sigara konusunda şunu belirtmemişim filtre kullanıyorum ama uyduruk süzenlerden değil çook az geçiriyo ve yarım hatta bazen senin gibi bir iki nefeste atıyorum öyle yarım paket oluyo ama toplasan 2-3 tane oluyodur gibi ,, filtreyi sizede öneririm çekiyosun ama çok az geliyo ,, eczaneden aldım

Duaların için allah razı olsun ,, hepimizin duaları kabul olsun inşallah ,, hadi bakalım güzel kan sonuçlarını bekliyoruz :))

Aynen öyle canım ,,allah ol dedikten sonra oluyo ,, bak ülkütas vardı burda 2. kalite 4 hücreli embriyoyla 2. gün transferiyle hamile ,, tek embriyoyla hamile kalanlar dolu ,, dondurulmuşlarında kalmasın boşver ,, zaten bu kez tutacak diye devam ,, dondurulmuşlar kardeş için olurdu oda sonra olsun gari dimi :)) Transferden sonra kaçıncı gün çıkılır bilemem doktorun söyler ama ben olsam 3-4 gün çıkamam herhalde ,, sen ne düşünüyosun peki ??

biliyorsunuz ben memorial de tedavi gördüm evime 50 km yani bir saat. ve transferden sonra 2 saat yattım. sonra arabayı da ben kullanmak şartıyla evime döndüm. ve embriyolog ve doktoruma sordum mesdafeyi hhiç önemli deği ldedi. ha bunu yaptım da tuttu mu bilmiyorum henüz:)

selam kızlar

12.gün 139.5
14.gün 312 drum tekrar testleri tekrarlamana gerek yok dedi
aspirinide bırakabiirsin dedi kızlar darısı sizlerin başına

Beyaz az kaldı canım inşallah ilk güzel haberi sen vericeksin
kızlar test sıranızı bekleyin

Beyaz canım ben trasnferden sonra memorıal konukevinde kaldım 1 gece yani pek hareket etmedim desem yeridir sadece yemek yemek için kalktım o kadar ertesi günüde öğleden sonra taksiyle eve geçtik ve eşim taksilere o günden beri biniyoruz ve eşim rahatsız lütfen bariyerleri dikkatli geçin uyarısı yapıyor :))

8.güne geldiğimde belirtilerim göğüs hassiyetim vardı iğneden sonra hep kötü oluyordum geceleride fazla uyuyamıyordum ama akşam erkenden uyuyorum canım 8. gün sancım kalmamıştı arada bir göbeğimin oraya giren kramp gibi birşey vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…