biliyorsunuz ben memorial de tedavi gördüm evime 50 km yani bir saat. ve transferden sonra 2 saat yattım. sonra arabayı da ben kullanmak şartıyla evime döndüm. ve embriyolog ve doktoruma sordum mesdafeyi hhiç önemli deği ldedi. ha bunu yaptım da tuttu mu bilmiyorum henüz:)
selam kızlar
12.gün 139.5
14.gün 312 drum tekrar testleri tekrarlamana gerek yok dedi
aspirinide bırakabiirsin dedi kızlar darısı sizlerin başına
Beyaz az kaldı canım inşallah ilk güzel haberi sen vericeksin
kızlar test sıranızı bekleyin
Saydocan inşallah güzel olayları yazmayı nasip etsin Allahım.
hımm demek konuk evinde kaldın he:) valla maşallah. ben hemen döndüm 2 saat sonra yani. sen ertesi gün domates alıp konserve yaptın diye hatırlıyorum ama demek yanlış hatırlıyorum. iyi yapmışsın gerçekten.Beyaz canım ben trasnferden sonra memorıal konukevinde kaldım 1 gece yani pek hareket etmedim desem yeridir sadece yemek yemek için kalktım o kadar ertesi günüde öğleden sonra taksiyle eve geçtik ve eşim taksilere o günden beri biniyoruz ve eşim rahatsız lütfen bariyerleri dikkatli geçin uyarısı yapıyor :))
8.güne geldiğimde belirtilerim göğüs hassiyetim vardı iğneden sonra hep kötü oluyordum geceleride fazla uyuyamıyordum ama akşam erkenden uyuyorum canım 8. gün sancım kalmamıştı arada bir göbeğimin oraya giren kramp gibi birşey vardı
Aynen öyle canım ,,allah ol dedikten sonra oluyo ,, bak ülkütas vardı burda 2. kalite 4 hücreli embriyoyla 2. gün transferiyle hamile ,, tek embriyoyla hamile kalanlar dolu ,, dondurulmuşlarında kalmasın boşver ,, zaten bu kez tutacak diye devam ,, dondurulmuşlar kardeş için olurdu oda sonra olsun gari dimi :)) Transferden sonra kaçıncı gün çıkılır bilemem doktorun söyler ama ben olsam 3-4 gün çıkamam herhalde ,, sen ne düşünüyosun peki ??
bende büyük ihtimalle 4-5 gün kıpırdamam yerimden eşim benden önce gidecek şimdiden tembihlere başladı sakın kalkma hep yat çok kıpırdama diye. bayramdan önce çıkarım bende yola bebişimle birlikte babamızı yanlız bırakmayalım dimi bayramda:)
hımm demek konuk evinde kaldın he:) valla maşallah. ben hemen döndüm 2 saat sonra yani. sen ertesi gün domates alıp konserve yaptın diye hatırlıyorum ama demek yanlış hatırlıyorum. iyi yapmışsın gerçekten.
benim göğsülerim regli olcam gibi belirti veriyor. kasıklarıma arada sancı giriyor. ama göbeğimde bir hareket yok
tabi canım ,, inşallah bu ramazan bayramı karnımızda bi dahakine kucağımızda olsunlar ,, allahım çok istiyorum bunu çoook :))
ammmiinnnnn...inşallah hayırlısıylaa.........
Baharnaz,çok çok tebrik ederim..inşallah en kısa zamandapıt pıt atan kalbinide görmek nasip olur :)) darısı bizlerin başına....
ben de bugün çatlatma iğnemi 21.30da vuracam kısmetse perşembe toplayacaz dediler...hastaneye giderken yanımda bişey götürmem gerekiyormu?ne yapmam gerekiyor benim ilk olacakda :)
kızlar yaaaa kaç embriyo transfer ediyolar....çok merak ediyorum...ama bir türlü cevap alamıyorum
Hadi hayırlısı canım güzel güzel yumoşların olur ben birşey götürmedim zaten orası veriyor herşeyini diycem ama sen hangi hastanedesinki
Beyaz canım az kaldı bende sizler için çok heyecanlanıyorum lütfen hepiniz yaptırdığınız an önce topiğe yazın sonra kimleri arıycaksanız arayın olurmu ben önce topiğe yazdım mesela sonra eşim beni kutladı dermişim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?