Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

Haklısın canım ,, zaten şehir dışında yaptıranlara da öyle olsa gitmeyin kalın derlerdi ,, hatta yatarak şans artsaydı biz sizi 3 gün hastanaden çıkarmayız demişti bundan önceki doktorum ,, yakın bir arkadaşım anakarada tedavi oldu ,, hatta transferini doktoru yurt dışına çıktığı için iki asistan yapmıştı ve öyle değil oraya değil olmadı diye tartışa tartışa 20 dk uğraşmışlar ve kızın canı çok yanmıştı ,,çıkar çıkmazda nevşehire 4 saatlik yola çıktılar kız gitti o kadar emek diye ağladı onca gün ,, test gününü bile beklemedi moral düzeltmeye tatile mersine gittiler ve şimdi 1.5 yaşında kızı var biliyomusun ,, bi mucizeydi resmen ama oldu işte

saydocan ağızlıkta kullansan bence yine zararlı ben eşime ağızlıkla kullanayım dedim yok dedi ağızlık aldırmadı o daha kötü dedi şu an arada 1-2 fırt çekip attığımı buda yaklaşık günde 5-6 sigara oluyor sanırım birşey demiyor zaten pek içesimde gelmiyor bazen geliyor bazen tiksinti veriyor

Saydocan gerçekten Rabbim ol derse oluyor ama önce biz bütün önlemlerimizi alalım, elimizden geleni yapalım sonrası Allaha kalmış dua etmekten başka ne çare var.

Çok güzel çok sevindim ,, keseyi gördüğünü kalp atışını duyduğunu ve kucağına aldığınıda burdan okumak istiyorum ,, yazarsın dimi ,, çok güzel bişey ya çok neşelendim hihoyyyt

Şimdide ben yeni bir bekleyişe daha girdim 3 hafta sonra kalp atışlarını duymayı Rabbim nasip etsin inşallah
Sizlere de bu hafta güzel haberler almayı canım
testini ne zaman aypıcaksın

hımm demek konuk evinde kaldın he:) valla maşallah. ben hemen döndüm 2 saat sonra yani. sen ertesi gün domates alıp konserve yaptın diye hatırlıyorum ama demek yanlış hatırlıyorum. iyi yapmışsın gerçekten.

benim göğsülerim regli olcam gibi belirti veriyor. kasıklarıma arada sancı giriyor. ama göbeğimde bir hareket yok

bende büyük ihtimalle 4-5 gün kıpırdamam yerimden eşim benden önce gidecek şimdiden tembihlere başladı sakın kalkma hep yat çok kıpırdama diye. bayramdan önce çıkarım bende yola bebişimle birlikte babamızı yanlız bırakmayalım dimi bayramda:)

Tabi canım ,, inşallah bu ramazan bayramı karnımızda bi dahakine kucağımızda olsunlar ,, allahım çok istiyorum bunu çoook :))

canım yumoşlar toplandıktan sonra konservelerimi yaptım sonra hep yapıcam dedim kızlar yapma dediler şimdi boş kavanozlar bekliyor

Beyaz canım az kaldı bende sizler için çok heyecanlanıyorum lütfen hepiniz yaptırdığınız an önce topiğe yazın sonra kimleri arıycaksanız arayın olurmu ben önce topiğe yazdım mesela sonra eşim beni kutladı dermişim :))))

kızlar yaaaa kaç embriyo transfer ediyolar....çok merak ediyorum...ama bir türlü cevap alamıyorum

Baharnaz,çok çok tebrik ederim..inşallah en kısa zamandapıt pıt atan kalbinide görmek nasip olur :)) darısı bizlerin başına....

ben de bugün çatlatma iğnemi 21.30da vuracam kısmetse perşembe toplayacaz dediler...hastaneye giderken yanımda bişey götürmem gerekiyormu?ne yapmam gerekiyor benim ilk olacakda :)

Hadi hayırlısı canım güzel güzel yumoşların olur ben birşey götürmedim zaten orası veriyor herşeyini diycem ama sen hangi hastanedesinki

kızlar yaaaa kaç embriyo transfer ediyolar....çok merak ediyorum...ama bir türlü cevap alamıyorum

bildiğim kadarıyla cevap vereyim 35 yaş altı 1 35 yaş üstü 2 embriyo ama daha önce 2 deneme varsa sanırım yaşa bakmaksızın yine 2 embriyo tarsnferi oluyor diye biliyorum

Yazıcam söz ,, iyiyide kötüyüde hemencik yazcam ,, zaten ben sadece 1 kişiyi arıcam oda canımın içi bi arkadaşım ,, başka kimseye iyiyide kötüyüde söylemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…