Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

ben gatada yaptrıyorum..doktorum Ali Rüştü bey...en iyisi bi telefon açıp sorayım ne lazım diye :)

Bişey götürmene gerek yok canım ,, zaten amaliyathane önlüğümü neyse işte onunla 2 saat kadar yatıp çıkyosun ,, hayırlısı olur inşallah ,, bol bol kaliteli yumutan olsun :))

Bişey götürmene gerek yok canım ,, zaten amaliyathane önlüğümü neyse işte onunla 2 saat kadar yatıp çıkyosun ,, hayırlısı olur inşallah ,, bol bol kaliteli yumutan olsun :))

çok sağol...kendimi kuluçkada gibi hissediyorum...herşeye dikkat ediyorum valla yumurtalarıma gözüm gibi bakıyorum.geçen ultrasonda bakarken sevdim onları içlerinden biri tutarda bebeğim olur diye boshayallersmile:2:

dozynasb inşallah olur canım

bluesatr 38 topiğine sana msj yazdım canım

Arkadaşlar bizim sorunumuz belli eşimde sperm sorunu en önemlisi morfoloji bozukluğu var ..Şimdi adetimin 2 veya 3 günü gidip kontrollerimizi olduğumuz hastane dışında başka bir hastanede direk tüp bebek tedavisi istiyoruz diye başlayabilirmiyiz.Süreç hemen başlatılırmı yoksa silbaştanmı olur?

Merhaba canım ,, silbaştan olmaz tahlilleriniz varsa elinizde başlarsınız ,, ama adetin 2. gününü bekleme tabiki ,, önceden gidip ön görüşme yap ,, belki kullanmanız gereken bazı ilaçalr olacak önceden ,, nerde yaptırcaksınız belirledinizmi?

Hayır belirlemedik ayın 5 i gibi adet olacağım.Yeni karar verdik önereceğin bir yer varmı?Sende istanbuldasın. Aşılama falan yaptırmadan direk tüp bebek deneyelim diyoruz.Maliyetide önemli tabi.Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

5 ' ide yakın bi tarih yetişirmi bilmemki ,, çünkü birkaç yerle ön görüşme yapıp seçim yapman iyi olur ,, bunun içinde randevu alman gerek ,, gideceğin yere bağlı mesela mustafa bahçeci gibi bi yer düşünürsen hemen randevu olmuyo ,, bazı yerlerde de hemen bulabiliyosun ,, aşılama bizde yaptırmadık hiç ,, sperm sayısı 5 milyonun altında olunca önermiyolar zaten ,, muhtemelen senin ilk denemen olduğu için uzun protokol olacaktır ve adetinin 21. gününde başlanacaktır ,, maliyetde önemli evet ben umut tüp bebekte yaptırıyorum ,, devletten tüp bebek raporumla ilaçlar dahil 2,5 falan tuttu ,, raporsuz olursa 5 civarı oluyo

Çok aceleci davranmakta istemiyorum aslında.Bizimde sperm sayısı 7 milyondu kürler falan 3 ay sonra 14 milyona ulaştı ama morfoloji sıfırken sadece %1 oldu.
umut anadolu yakasında sanırım.Senin sonuc ne zaman belli olacak.İnşallh pozitif olur canım

ekin79 canım nereye yaptırıcağına karar verip gidersin çünkü belki drun bazı testler isteyecektir.

benim eşimde sperm sayısı, yapısı morfoloji kötüydü hiç aşılama bile önermediler bizde direkt tüp bebek uygulamasına geçtik IMSI uygulandı bizim spermlere ilk denememde çok şükür pozitif sonucu gördüm 2 gün önce yaşım 37 ilaçlarım benim çok para tuttu raporumda yoktu yaşımız gereği eşim hemen olsun dedi raporla uğraşamayız dedi. 6000-7000 civarı masraf oldu bizim herşeyi biraz titizlikle yaptık
Elimizden geleni yapıp Allaha dua ettik çok şükür sonu sağlıkla gelir inşallah canım.

kürler sayıyı çoğaltıyor ama yapıyı değiştirmiyor geçen yıl bizde kürleri çok denedik bence geç kalmadan yaşın ilerlemeden bir başlangıç yap canım eğer ekonomin müsaitse.

selam kızlar ben bugun cok ereken oldu ama tast yaptırdım 7.gunum bugun sonuc 97.76.....

Bencede aceleci davranma ama kürlerlede vakit kaybetme ,, bizde çok denedik ama olmadı ,,içine sinen bi yer bulup bir an önce yola çık ,, baharın dediği gibi yaş çok önemli

Sağlıkla kucağına al inşallah..Benimde yaşım 31 çok genç değilim ve tedirginim bu yüzden umut verdin sağol.

Bahçecide ne kadar acaba o avrupa yakasında daha yakın yol iyice stres yapar ..

valla süper özlemcim. benim de bugün 9. günüm. hafif kahve lekelenmem oldu. doktorumu aradım. bunlar belirti olmayabilir dedi:) yarın test yap dedi ay çok heyecanlandım vallahi:)
hayırlısı olsun beyazcıgım ıns guzelll haberler verırsın buran bızeeee...ben hala ucuyorum cumartesı tekrarlayacagım ıns katlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…