valla süper özlemcim. benim de bugün 9. günüm. hafif kahve lekelenmem oldu. doktorumu aradım. bunlar belirti olmayabilir dedi:) yarın test yap dedi ay çok heyecanlandım vallahi:)
gözün aydın işallah bu sefer tamamına erdirir alalhım işallah:)
belirtin varmıydı canım?
sen hep yapacağını söylüyordun ben ise cuma mübarek gün diyordum. ama negatifte olsa yasinimi okuyacağım o iki gün. böyle içim rahat eder çünkü.Beyaz canım buda güzel bi haber ,, doktorun test yap dediyse vardır bi bildiği ,, hadi bakalım yarın iyi haberler duyalım ikimizde test yapcaz yarın öylemi ,, allahım yardım et bize :))
sana şekerim sana topiğimizin yeni hamilesine:)))amın canım ıs....bana yazdın demı yanlıs almadım....belırtım var tabııı kasıklarım cok agrıyoooo goguslerım cok sıs veeekarnım kocaman...bunlar belırtıyse hala devam edıyoooo
sen hep yapacağını söylüyordun ben ise cuma mübarek gün diyordum. ama negatifte olsa yasinimi okuyacağım o iki gün. böyle içim rahat eder çünkü.
doktorumun bunu bir işaret olarak algılama dedi. baharnaz ın doktoru bu aynı zamanda.2. doktorum olarak takibimi yapmıştı.bazen belirtisi olmayanın olumlu olanın olumsuz olabiliyor dedi ama 10. günde gebelik varsa çıkar dedi. baktırabilirsin dedi.iyi baktıralım bari.iyide 10. günde değer kaç çıkarsa pozitif sayılıyor?
kız öğretmenim bol dua edelim emi:)Kişiye göre değişiyor değer canım ,, bak özlemin 7. gününde 97 baharın 12. günde 139 ,, biz yarın şöyle bi 70 - 80 görsek süper olur valla :))
sana şekerim sana topiğimizin yeni hamilesine:)))
evet kasıklarımda benim de batma var arada sürekli ağrımıyor. seninki sürekli mi ağrıyor?
kız öğretmenim bol dua edelim emi:)
senin 3. deneme neden tek embriyo?
yok tatlım sureklı deyıl bazen agrıyo cok bazende gecyooo ama sıslık sureklı varrrr
şişliği düşünme canım inşallah değerlenir katlanır
sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
Sağlıkla kucağına al inşallah..Benimde yaşım 31 çok genç değilim ve tedirginim bu yüzden umut verdin sağol.
Bahçecide ne kadar acaba o avrupa yakasında daha yakın yol iyice stres yapar ..
amın caanım ıns cumartesı tekrar yaptıracagım ıns sonu guzel olsunnn
çok acı turşunun bir zararı olur mu dersiniz hanımlar?
haydi özlemcim hayırlısyla allah tamamına erdirsin inşallah..amın caanım ıns cumartesı tekrar yaptıracagım ıns sonu guzel olsunnn
aşılamadan daha basit merak etme haydi bebişlerini al gel... bu arada 3-4 saat yatırıp ondan sonra çıkartıyorlar hastaneden...slm kızlar daha haber gelmedi ama yarın büyük ihtimalle çağıracaklar transfer için. transfer nasıl oluyor aşılama gibi basit bi işlem demişlerdi öylemi. ne kadar yatırırlar acaba şimdiden hyecan başladı valla. inşallah bebişimi alıp gelicem yarın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?