Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

kızlarrr mrb ...bilenler bilir benim ilk denememde nisan ayında 10.hf bebeğimi kaybetmiştim ve kürtaj olmuştum (
ve tekrar 20 ağustosta dond.emb..2 emb transferim olmuştu...8.gün bhcg negatifti üzüldüm ama hep rabbim tekrar kürtaj masasına yatırcaksa bu negatif başım gözüm üstüne dedim...ve bugün anatoliadan arayıp bugün test gününüz test yapın dediler ağlayarak idrar testi yaptım ve çıkmadı 8.gün bhcg negatif çıktı dedim..ısrarla tekrar dediler gittim kan verdim 25 dk boşa gitti işten izin almama değmez dedim veeee
bhcg sonucum 85 çıktı bu bir mucizeee rabbim çok büyükhiç bir belirtim yoktu akşam tekrar yaptırdım sonuç 89 çıktı...
yarın tekrar yaptırcam aslında iki transferi kıyaslayınca tamamen tersineydi yani..sakın kendinizde belirti arayıp üzülmeyin ve test gününü bekleyinnn......ALLAHIM SEN.ÇOK BÜYÜKSÜN...

canım benimde bir 21 haftalık kayıbım olduğu için seni çok iyi anlıyorum . Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederim duaların bizlerle olsun...:lepi:hihoyyyt:ecrin_bebek::CüvCüv::teytey::sm_cool:alkisalkisalkis

sağol canım inan sevinemiyorum içim çok tuafff...doktorumu aradım dond.emb.geç tutunma olurmuş değer güzelmiş:))

sağol canım inan sevinemiyorum içim çok tuafff...doktorumu aradım dond.emb.geç tutunma olurmuş değer güzelmiş:))
insan tuhaf olmazmı. bende hamile olduğum haberini alınca eşimle birbirimize baktık öylece donakaldık hiç birşey konuşamamıştık... çok normal şaşkın olmak ama bak ne güzel bir sonuç maşallah! yalnız ben sendende kısaca bir iki cümleyle transfer sonrası neler yaptığını öğrenmek istiyorum yazarsan sevinirim.

canım benim ilk transferimde kasık ağrım mide bulantım kabızlık halsizlik çok uyuma ve 8.gün kan ve idrarda pozitifim vardı:)) bu transferde sadece 6.gün kasık ağrısı oldu adet ağrısı gibi okadar zaten ikisinde de hiç yatmadım kabak çekirdeği yedim birde ilk transferde ananas duymuştum ve çok güzel olduğundan hergün yemiştimm bu kadar rabbim den herşey tabii en önemliside bol bol dua..kısaca iki cümle olmadı ama..

blue nerde tedavi görüyorsun sanırım kaderimiz aynı sende kürtaj acısı yaşamışsın ikinci denemen mi??

kızlar ya bi şey sorucam
yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem inş
fakat şu anda çok belim ağrıyor
çok korkuyorum
acaba nedendir

Canım benim çooook sevindim ,, mucizeni kucağına sağlıkla alırsın inşallah ,, çok mutlu oldum çoook :))

Arkadaşlar merhaba ; benim bugün transferimin 4. günü . beklemedeyim yani... Benim gibi bekleyen herkese Allah yardımcımız olsun diyorum
hadi arkadaşım hakkında hayırlısı ne ise o olsun ve tez zamanda bebeğine kavuşursun işallah...

ayyy anacım ayyyyy valla dayanamadım yedim bile tühhhh. daha önce de yedim ama onlar acı değildi bu resmen acıydı yaaa. ayy baharatsız yemekte ne işe yararsa!!!

aşılamadan daha basit merak etme haydi bebişlerini al gel... bu arada 3-4 saat yatırıp ondan sonra çıkartıyorlar hastaneden...
38 yaş topiğine yazdıklarını okudum canım. öğretmen mileltinin bi çoğu gerizekalı zaten. ha ben de öğretmenim. varya test günüm aslında cuma yarın erken yapmaya karar vermeseydim cuma sonucu öğrenene kadar okula gitmeyecektim. çok geriliyorum onların yapmacık tavırlarını görünce en iyisi bu dönemde gerilmemek. yarın başlıyoruz dimi haayırlısıyla. ama yarın gitmiycem ben...

gerçekten mucize diye ben buna derim işte. mükemmelll çok sevindim. allahım yüce rabbim tamamına erdirir işallah bu sefer. bugün 12. gününmüydü? benim yarın 10. günüm doktorum belli olur git yaptır testini dedi çok korkuyorum.

ay anacım yaa benim kasıklarıma ani girip çıkan bir sancı oluyor arada karnımda şiş ama çok yiyorum nasıl şişmesin:)
ya bir tabak acı turşu yedim zehir gibi bebeğime bişi olurmu yaaa napmam lazım kendimi tutamadım ya daha yemem de(((((((((((((

yarın yeni eğitim öğretim yılının 1. günü hepimize hayırlı olsun öğretmen hanımlar işallah yeni öğretim yılı sonuna doğru bebişlerimiz kucağımızda olur:)

blue hayırlısı canım inan 3.deneme planlarına başlamıştım bende..şuanda da daha bebeğimi kucağıma almadan ya nasip diyorum...

kızlar bugün 11.günüm test günüm yarın aslında..pazar sabahı yaptığım test 15 dk çıkmıştı ve ne kağıt verdiler ne fatura kestiler ne bir belge özel bir hast gitmiştik eşim diyor ki şankınlıktan sen almamışsındır..hayır vermediler bence bakmadılar günahları boyunlarına boşa üzdüler 5,10 bişey çıkardı bence

Son düzenleme:
sorma hele de nöbet bitecek yaaa off değme keyfime:)))

Dimi yaa bak nöbet aklıma gelmemişti ne güzel otururuz valla :)) Okula hiç gitmek istemiyorum ,, 2 tane hamile vardı belki artmıştır 3 tanede doğum izninden dönen olcak bide sürekli çocuklarından bahseden bikaç kişi var negatif olursa hele gitmek işkence olcak tam işkence ,, bide çok bilmişler var evlatlık alsana daha çok hayır işlemiş olursun diyeni de var sanki üstüne vazifeymiş gibi ,, oooffff oooofff ,, allahım yarın bizede gösterir inşallah bi mucize

Banada olmuştu öyle sonuç almaya gittim '' pozitif gibi '' diyo cevap olarak ,, meğerse kan serumunu damlatmış şu bildiğimiz testlerin üstüne 2. çizgi silik çıkmış karar verememiş ,, beta hcg bakmamışlar yani sana o gün canım .. Neyse geçti artık önemli olan şimdiki mutluluğun ,, tadını çıkar doya doya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…