özlemcim bende tedavilerimi izmirde yaptırıyorum acaba senin merkezin adı ne?amın caanım ıns cumartesı tekrar yaptıracagım ıns sonu guzel olsunnn
canım benimde bir 21 haftalık kayıbım olduğu için seni çok iyi anlıyorum . Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederim duaların bizlerle olsun...:lepi:hihoyyytkızlarrr mrb ...bilenler bilir benim ilk denememde nisan ayında 10.hf bebeğimi kaybetmiştim ve kürtaj olmuştum(
ve tekrar 20 ağustosta dond.emb..2 emb transferim olmuştu...8.gün bhcg negatifti üzüldüm ama hep rabbim tekrar kürtaj masasına yatırcaksa bu negatif başım gözüm üstüne dedim...ve bugün anatoliadan arayıp bugün test gününüz test yapın dediler ağlayarak idrar testi yaptım ve çıkmadı 8.gün bhcg negatif çıktı dedim..ısrarla tekrar dediler gittim kan verdim 25 dk boşa gitti işten izin almama değmez dedim veeee
bhcg sonucum 85 çıktı bu bir mucizeee rabbim çok büyükhiç bir belirtim yoktu akşam tekrar yaptırdım sonuç 89 çıktı...
yarın tekrar yaptırcam aslında iki transferi kıyaslayınca tamamen tersineydi yani..sakın kendinizde belirti arayıp üzülmeyin ve test gününü bekleyinnn......ALLAHIM SEN.ÇOK BÜYÜKSÜN...
insan tuhaf olmazmı. bende hamile olduğum haberini alınca eşimle birbirimize baktık öylece donakaldık hiç birşey konuşamamıştık... çok normal şaşkın olmak ama bak ne güzel bir sonuç maşallah!sağol canım inan sevinemiyorum içim çok tuafff...doktorumu aradım dond.emb.geç tutunma olurmuş değer güzelmiş:))
Amin canım çok sağol hepimiz ve senin için!dualarım hep bebek özlemi çeken anne adayları içindi dün de bugün de yarında öyle olucak..
insan tuhaf olmazmı. bende hamile olduğum haberini alınca eşimle birbirimize baktık öylece donakaldık hiç birşey konuşamamıştık... çok normal şaşkın olmak ama bak ne güzel bir sonuç maşallah!yalnız ben sendende kısaca bir iki cümleyle transfer sonrası neler yaptığını öğrenmek istiyorum yazarsan sevinirim.
kızlarrr mrb ...bilenler bilir benim ilk denememde nisan ayında 10.hf bebeğimi kaybetmiştim ve kürtaj olmuştum(
ve tekrar 20 ağustosta dond.emb..2 emb transferim olmuştu...8.gün bhcg negatifti üzüldüm ama hep rabbim tekrar kürtaj masasına yatırcaksa bu negatif başım gözüm üstüne dedim...ve bugün anatoliadan arayıp bugün test gününüz test yapın dediler ağlayarak idrar testi yaptım ve çıkmadı 8.gün bhcg negatif çıktı dedim..ısrarla tekrar dediler gittim kan verdim 25 dk boşa gitti işten izin almama değmez dedim veeee
bhcg sonucum 85 çıktı bu bir mucizeee rabbim çok büyükhiç bir belirtim yoktu akşam tekrar yaptırdım sonuç 89 çıktı...
yarın tekrar yaptırcam aslında iki transferi kıyaslayınca tamamen tersineydi yani..sakın kendinizde belirti arayıp üzülmeyin ve test gününü bekleyinnn......ALLAHIM SEN.ÇOK BÜYÜKSÜN...
hadi arkadaşım hakkında hayırlısı ne ise o olsun ve tez zamanda bebeğine kavuşursun işallah...Arkadaşlar merhaba ; benim bugün transferimin 4. günü . beklemedeyim yani... Benim gibi bekleyen herkese Allah yardımcımız olsun diyorum
ayyy anacım ayyyyy valla dayanamadım yedim bile tühhhh. daha önce de yedim ama onlar acı değildi bu resmen acıydı yaaa. ayy baharatsız yemekte ne işe yararsa!!!selam ; ben hastaneden çıkarken doktor .. acı - baharatlı- asitli -ve kahve tarzı gıdalar 15 gün boyunca tüketmemem gerektiğini söyledi...
Nedenini sormadım ama tutunmaya ters tepkifalan yaparsa bide ...yememekye fayda var arkadaşım
38 yaş topiğine yazdıklarını okudum canım. öğretmen mileltinin bi çoğu gerizekalı zaten. ha ben de öğretmenim. varya test günüm aslında cuma yarın erken yapmaya karar vermeseydim cuma sonucu öğrenene kadar okula gitmeyecektim. çok geriliyorum onların yapmacık tavırlarını görünce en iyisi bu dönemde gerilmemek. yarın başlıyoruz dimi haayırlısıyla. ama yarın gitmiycem ben...aşılamadan daha basit merak etme haydi bebişlerini al gel... bu arada 3-4 saat yatırıp ondan sonra çıkartıyorlar hastaneden...
gerçekten mucize diye ben buna derim işte. mükemmelll çok sevindim. allahım yüce rabbim tamamına erdirir işallah bu sefer. bugün 12. gününmüydü? benim yarın 10. günüm doktorum belli olur git yaptır testini dedi çok korkuyorum.kızlarrr mrb ...bilenler bilir benim ilk denememde nisan ayında 10.hf bebeğimi kaybetmiştim ve kürtaj olmuştum(
canım benim ilk transferimde kasık ağrım mide bulantım kabızlık halsizlik çok uyuma ve 8.gün kan ve idrarda pozitifim vardı:)) bu transferde sadece 6.gün kasık ağrısı oldu adet ağrısı gibi okadar zaten ikisinde de hiç yatmadım kabak çekirdeği yedim birde ilk transferde ananas duymuştum ve çok güzel olduğundan hergün yemiştimm bu kadar rabbim den herşey tabii en önemliside bol bol dua..kısaca iki cümle olmadı ama..
hayır canım 7.denemem ve irenbedeyim benblue nerde tedavi görüyorsun sanırım kaderimiz aynı sende kürtaj acısı yaşamışsın ikinci denemen mi??
yarın yeni eğitim öğretim yılının 1. günü hepimize hayırlı olsun öğretmen hanımlar işallah yeni öğretim yılı sonuna doğru bebişlerimiz kucağımızda olur:)
İnşallah bizde bu sene doğum iznine ayrılabiliriz ,, o kadar imreniyorumki anlatamam :))
sorma hele de nöbet bitecek yaaa off değme keyfime:)))
kızlar bugün 11.günüm test günüm yarın aslında..pazar sabahı yaptığım test 15 dk çıkmıştı ve ne kağıt verdiler ne fatura kestiler ne bir belge özel bir hast gitmiştik eşim diyor ki şankınlıktan sen almamışsındır..hayır vermediler bence bakmadılar g veünahları boyunlarına boşa üzdüler 5,10 bişey çıkardı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?