sorma halen çocuk yok mu diyecekler bana da ben tüp yaptırdığımı gizledim olmazsa sölemeye niyetim yok. evlat gibisi yok olunca görürsün diyenlerden alda sürekli çocuklarından bahseden ukalalar aynı bizde de var ben de hiç gitmek istemiyorum. yarın test yaparsam olumlu yada olumsuz giderim perşembeye ama yarın gitmiycem sen de gitme seni gerecek en ufak bişi yaşama bu dönemde.hele benim zümrelerim beni müdüre şikayet etmiş onlara bi kaç lafım olacak milletin içinde o yüzden şimdi gerilememDimi yaa bak nöbet aklıma gelmemişti ne güzel otururuz valla :)) Okula hiç gitmek istemiyorum ,, 2 tane hamile vardı belki artmıştır 3 tanede doğum izninden dönen olcak bide sürekli çocuklarından bahseden bikaç kişi var negatif olursa hele gitmek işkence olcak tam işkence ,, bide çok bilmişler var evlatlık alsana daha çok hayır işlemiş olursun diyeni de var sanki üstüne vazifeymiş gibi ,, oooffff oooofff ,, allahım yarın bizede gösterir inşallah bi mucize
saydocan, beyaz branşlarınız ne canım?
saydocan, beyaz branşlarınız ne canım?
ben sınıf öğretmeniyim yani ilkokul
oy sen lisedesin:) bugün eşimin de toplantısı vardı sizin ne zaman?Kimya benimki Baharcım :))
Kimya benimki Baharcım :))
açıköğretim okudun sanıyordum ben ne okudun?bir sürü bıcırık vardır bende 2 yıl ücretli sınıf öğretmenliği bu geçtiğimiz 2 yılda otistik çocuklarla çalıştım ama yanlış alan okumuşum ayrı tabiki öğretmen olmak isterdim bende(
nurceren benim transnfer,im biraz beni zorladı sıkışık olma olayında çok zorlandım sana kolaylıklar diliyorum canım
hımmm ne kadar güzel...2 yıl işletme ardından AÖFden lisans tamamladım canım
eşim avukatlık yapıyor
çok sağol canım. bugün akşam haber verebiliriz demişlerdi aramadılar artık sabah ararlar sanırım. çoook heyecanlıyım inşallah tutunur bebişim bana:Saruboceq:
baharnazcım öyle acı bir turşu yeimki anlatamamsabah ararlar öğleden sonra trasnferin olabilir canım sadece rahat ol bence birde sürgün yanıbaşında olsun ben 30 dk boyunca bacaklarımı hiç düz uzatmadım hep kırık ve açık yattım durdum şimdi aklıma geldi
sorma halen çocuk yok mu diyecekler bana da ben tüp yaptırdığımı gizledim olmazsa sölemeye niyetim yok. evlat gibisi yok olunca görürsün diyenlerden alda sürekli çocuklarından bahseden ukalalar aynı bizde de var ben de hiç gitmek istemiyorum. yarın test yaparsam olumlu yada olumsuz giderim perşembeye ama yarın gitmiycem sen de gitme seni gerecek en ufak bişi yaşama bu dönemde.hele benim zümrelerim beni müdüre şikayet etmiş onlara bi kaç lafım olacak milletin içinde o yüzden şimdi gerilemem
sabah ararlar öğleden sonra trasnferin olabilir canım sadece rahat ol bence birde sürgün yanıbaşında olsun ben 30 dk boyunca bacaklarımı hiç düz uzatmadım hep kırık ve açık yattım durdum şimdi aklıma geldi
sabah ararlar öğleden sonra trasnferin olabilir canım sadece rahat ol bence birde sürgün yanıbaşında olsun ben 30 dk boyunca bacaklarımı hiç düz uzatmadım hep kırık ve açık yattım durdum şimdi aklıma geldi
bence de en çok bu çevredekilerin lafları zoruna gidiyo insanın. ben bugün rapor aldım bayramdan sonra başlıcam okula. hastanede bir sürü hamile bayan vardı okadar rahatlarki, eşime diyorum bu insanlar ne kadar şanslı olduklarının farkındalarmı acaba çoğuda değil aslında kuzenim 2.ye hamile istemiyorlarmış kazayla olmuş nasıl ağlıyor hamileyim diye 1.side 2-3 yaşında. insan o kadar sinir oluyorki onu gördüğüm gün eşimle korkunç bir kavga etmiştim sinirimi ondan çıkarmıştım garibim neyeuğradığını şaşırmıştı. inşallah bizde hamileler kervanına katılırız bu sene sağlıkla alırız bebişimizi kucağımıza:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?