Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

sorma halen çocuk yok mu diyecekler bana da ben tüp yaptırdığımı gizledim olmazsa sölemeye niyetim yok. evlat gibisi yok olunca görürsün diyenlerden alda sürekli çocuklarından bahseden ukalalar aynı bizde de var ben de hiç gitmek istemiyorum. yarın test yaparsam olumlu yada olumsuz giderim perşembeye ama yarın gitmiycem sen de gitme seni gerecek en ufak bişi yaşama bu dönemde.hele benim zümrelerim beni müdüre şikayet etmiş onlara bi kaç lafım olacak milletin içinde o yüzden şimdi gerilemem

yi2635 canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım.

nurceren benim transnfer,im biraz beni zorladı sıkışık olma olayında çok zorlandım sana kolaylıklar diliyorum canım

ben sınıf öğretmeniyim yani ilkokul

bir sürü bıcırık vardır bende 2 yıl ücretli sınıf öğretmenliği bu geçtiğimiz 2 yılda otistik çocuklarla çalıştım ama yanlış alan okumuşum ayrı tabiki öğretmen olmak isterdim bende (

açıköğretim okudun sanıyordum ben ne okudun?
eşin ne iş yapıyor şeker?

2 yıl işletme ardından AÖFden lisans tamamladım canım
eşim avukatlık yapıyor

nurceren benim transnfer,im biraz beni zorladı sıkışık olma olayında çok zorlandım sana kolaylıklar diliyorum canım

çok sağol canım. bugün akşam haber verebiliriz demişlerdi aramadılar artık sabah ararlar sanırım. çoook heyecanlıyım inşallah tutunur bebişim bana:Saruboceq:

çok sağol canım. bugün akşam haber verebiliriz demişlerdi aramadılar artık sabah ararlar sanırım. çoook heyecanlıyım inşallah tutunur bebişim bana:Saruboceq:

sabah ararlar öğleden sonra trasnferin olabilir canım sadece rahat ol bence birde sürgün yanıbaşında olsun ben 30 dk boyunca bacaklarımı hiç düz uzatmadım hep kırık ve açık yattım durdum şimdi aklıma geldi

ben çıkayım maçın son çeyreğini izleyeyi mbugün uyanık kaldım eşimle maç izlemek için buraya takılıyorum neyse iyi akşamlar inşallah güzel haberlerinizle geliceksiniz

baharnazcım öyle acı bir turşu yeimki anlatamam( sonra pişman oldum tabi...
belirtilerin neler canım?

bence de en çok bu çevredekilerin lafları zoruna gidiyo insanın. ben bugün rapor aldım bayramdan sonra başlıcam okula. hastanede bir sürü hamile bayan vardı okadar rahatlarki, eşime diyorum bu insanlar ne kadar şanslı olduklarının farkındalarmı acaba çoğuda değil aslında kuzenim 2.ye hamile istemiyorlarmış kazayla olmuş nasıl ağlıyor hamileyim diye 1.side 2-3 yaşında. insan o kadar sinir oluyorki onu gördüğüm gün eşimle korkunç bir kavga etmiştim sinirimi ondan çıkarmıştım garibim neyeuğradığını şaşırmıştı. inşallah bizde hamileler kervanına katılırız bu sene sağlıkla alırız bebişimizi kucağımıza:Saruboceq:

Jinemeddeki transferimden sonra yatağa getirdiklerinde yatağın ortasını kaldırmıştı ,, yani tuhaf bi durum işte poponu yukarı kaldırıyo ,, hiç kıpırdamadan yatın sürgü için beni çağırın demişti hemşire ama mümkünse 20 dk en azından dayan demişti ,, ama umut tüp bebekte hiçi öyle bişey olmadı yarım saat sonra gidebilirsiniz dedi ,, sürgüye gerek yok tuvaleti kullanın dedi ,, tuhaf yani niye hepsi farklı yapıyosa

bende öyle yapayım o zaman. odaya mı alıyolar transferden sonra bide gene önlükmü giyiliyo yoksa muayene olur gibimi giriyoz

aminnnn canımm aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…