bence de en çok bu çevredekilerin lafları zoruna gidiyo insanın. ben bugün rapor aldım bayramdan sonra başlıcam okula. hastanede bir sürü hamile bayan vardı okadar rahatlarki, eşime diyorum bu insanlar ne kadar şanslı olduklarının farkındalarmı acaba çoğuda değil aslında kuzenim 2.ye hamile istemiyorlarmış kazayla olmuş nasıl ağlıyor hamileyim diye 1.side 2-3 yaşında. insan o kadar sinir oluyorki onu gördüğüm gün eşimle korkunç bir kavga etmiştim sinirimi ondan çıkarmıştım garibim neyeuğradığını şaşırmıştı. inşallah bizde hamileler kervanına katılırız bu sene sağlıkla alırız bebişimizi kucağımıza:Saruboceq:
bende öyle yapayım o zaman. odaya mı alıyolar transferden sonra bide gene önlükmü giyiliyo yoksa muayene olur gibimi giriyoz
saydocanbende kimyacıyım zümrem...
Önlük giydirip ameliyathaneye götürüyorlar canım[/QU
ameliyathaneye girmek çok kötü hissettiriyor çok korkmuştum toplama işleminde neyseki narkoz vermicekler bu sefer
yada kendimize koca seçmeyi beceremedik hee:))) gerçi benim koca da öğretmen sanırım stres kısırlık yapıyo:kedi:Merhaba zümrecim :)) Biz öğretmen milleti toptan kısır mı olduk ne :))) Çok öğretmen var dimi ,, bugün gördüm seni topicte ama okumaya fırsatım olmadı ,, ben transfer sonucu bekliyorum ,, sende durum nedir ??
Önlük giydirip ameliyathaneye götürüyorlar canım[/QU
ameliyathaneye girmek çok kötü hissettiriyor çok korkmuştum toplama işleminde neyseki narkoz vermicekler bu sefer
Yok canım narkoz vermiyo ama steril bi ortam olması gerkiyo ya ondan ve embriyolog tam transfer anında embriyoları getiriyo ,, çok tatlı bi heyecan ,, acı hissetmiyosun ,, rahat ol embriyolarının resmini veriyolar onlar elimde ağlayarak çıkmıştım ben :)))
zümrem ben haziranda 6.denemede 6 yumurta 2 embriyo oluşturdu ama tutunamadı şimdi ocak ayını bekliyorum. valla benim herkes biliyor çünkü ben tatilleri beklemiyorum açıkçası okul zamanıda gidiyorum tedaviye rapor alıp yatıyorum. ben genç değilimki bekliyim yazı. benim yazım geçerse ne olacak sonra dimi::))) yaşadıklarımı yazdım ben ya burda valla yada 38 de artık karıştırıyorum kusura bakma...Merhaba zümrecim :)) Biz öğretmen milleti toptan kısır mı olduk ne :))) Çok öğretmen var dimi ,, bugün gördüm seni topicte ama okumaya fırsatım olmadı ,, ben transfer sonucu bekliyorum ,, sende durum nedir ??
yada kendimize koca seçmeyi beceremedik hee:))) gerçi benim koca da öğretmen sanırım stres kısırlık yapıyo:kedi:
Bi beceriksizlik durumu var ama nerde bilemiyom valla :))) Bide bizim mesleğimize rahat demezlermi beni öldürüyo valla ,, tatili dışında bi rahatlığı yok yani ,, o tatilde olmasa 12 ay yapılacak iş değil zaten ,, dışardan bakana hoş geliyo işteklava:
zümrem ben haziranda 6.denemede 6 yumurta 2 embriyo oluşturdu ama tutunamadı şimdi ocak ayını bekliyorum. valla benim herkes biliyor çünkü ben tatilleri beklemiyorum açıkçası okul zamanıda gidiyorum tedaviye rapor alıp yatıyorum. ben genç değilimki bekliyim yazı. benim yazım geçerse ne olacak sonra dimi::))) yaşadıklarımı yazdım ben ya burda valla yada 38 de artık karıştırıyorum kusura bakma...
canı gönülden katılıyorum canım... bu konuyla ilgili hatta eşimin ağbisi ÇOK ÇALIŞIYORSUNUZ YA ÜÇ AY TATİL YAPIYORSUNUZ? dedi bende doğru 40-50 çocuğu sana vereyim ağbi iki saat ilgilen maaşımı veririm dedim sustuBi beceriksizlik durumu var ama nerde bilemiyom valla :))) Bide bizim mesleğimize rahat demezlermi beni öldürüyo valla ,, tatili dışında bi rahatlığı yok yani ,, o tatilde olmasa 12 ay yapılacak iş değil zaten ,, dışardan bakana hoş geliyo işteklava:
yani arkadaşlarım bu kısırlık olayının annelerimizin yediği yada içtiği bir şeylerden olduğunu düşünüyorlar bilemem artık...canı gönülden katılıyorum canım... bu konuyla ilgili hatta eşimin ağbisi ÇOK ÇALIŞIYORSUNUZ YA ÜÇ AY TATİL YAPIYORSUNUZ? dedi bende doğru 40-50 çocuğu sana vereyim ağbi iki saat ilgilen maaşımı veririm dedim sustulmaz: ama benim liseden sınıf arkadaşlarımın ((benim bildiğim) ikiside aynı durumdan muzdarib bu konuyla ilgili olarak onlar bilinçli olarak o dönemlerde bir şeyler yapıldığını düşünüyorlar artık bilemem doğruluğunu (( yarın sorumluluk sınavım var komisyon erken kalkıcam ama gram uykum yok öfff!!!!laelaelaelaelae
ay ben bu liseden arkadaşların ile ilgili kısmı anlayamadım örtmenm ya kusura bakmacanı gönülden katılıyorum canım... bu konuyla ilgili hatta eşimin ağbisi ÇOK ÇALIŞIYORSUNUZ YA ÜÇ AY TATİL YAPIYORSUNUZ? dedi bende doğru 40-50 çocuğu sana vereyim ağbi iki saat ilgilen maaşımı veririm dedim sustulmaz: ama benim liseden sınıf arkadaşlarımın ((benim bildiğim) ikiside aynı durumdan muzdarib bu konuyla ilgili olarak onlar bilinçli olarak o dönemlerde bir şeyler yapıldığını düşünüyorlar artık bilemem doğruluğunu (( yarın sorumluluk sınavım var komisyon erken kalkıcam ama gram uykum yok öfff!!!!laelaelaelaelae
canı gönülden katılıyorum canım... bu konuyla ilgili hatta eşimin ağbisi ÇOK ÇALIŞIYORSUNUZ YA ÜÇ AY TATİL YAPIYORSUNUZ? dedi bende doğru 40-50 çocuğu sana vereyim ağbi iki saat ilgilen maaşımı veririm dedim sustulmaz: ama benim liseden sınıf arkadaşlarımın ((benim bildiğim) ikiside aynı durumdan muzdarib bu konuyla ilgili olarak onlar bilinçli olarak o dönemlerde bir şeyler yapıldığını düşünüyorlar artık bilemem doğruluğunu (( yarın sorumluluk sınavım var komisyon erken kalkıcam ama gram uykum yok öfff!!!!laelaelaelaelae
ay ben bu liseden arkadaşların ile ilgili kısmı anlayamadım örtmenm ya kusura bakma
Bende 3 denememi tatile denk getirdim ama bu olmazsa bi daaha asla tatili beklemem ,, zaten yumurtalık rezervim az ,, müdürü kızdırmıcam diye bi daha taviz vermicem ,, aynen alcam raporumu bakcam işime ..
6 deneme çok zor olmuştur ,, allah ocak ayında inşallah son denemeni nasip eder sana ,, bir bebekcik uğruna neler yaşıyoruz görüyor allah işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?