Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

Kendimi bazen suçlu hissediyorum insanlara o kadar imrenerek baktığım hatta kızdığım sinir olduğum için ama insanların anlayış katsayıları düşük ,, ben bu kez okuldan kimseye söylemedim ,, geçen sefer ailelerimize bile söylemedik biz ,, çünkü her teselli bile can acıtıyor herkesle ayrı ağlıyosun hep arayıp iyi niyetle soruyolar ama baskı oluyo işte insanın üstünde

oo herşey yasak o zaman acı baharat asitli içecek. bende çok severim acılı baharatlı bunlarsızda yemeklerin tadı olmazki hele koladan nasıl vazgeçerim bilmiyorum bu sıcaklarda onsuz olurmu ki:))

bende hiç kimseye sölemiycem diye çıktım yola 10 kişiyi geçmiştir:))) okuldan da tek kişi biliyor

yada kendimize koca seçmeyi beceremedik hee:))) gerçi benim koca da öğretmen sanırım stres kısırlık yapıyo:kedi:

zümrem ben haziranda 6.denemede 6 yumurta 2 embriyo oluşturdu ama tutunamadı şimdi ocak ayını bekliyorum. valla benim herkes biliyor çünkü ben tatilleri beklemiyorum açıkçası okul zamanıda gidiyorum tedaviye rapor alıp yatıyorum. ben genç değilimki bekliyim yazı. benim yazım geçerse ne olacak sonra dimi::))) yaşadıklarımı yazdım ben ya burda valla yada 38 de artık karıştırıyorum kusura bakma...

yada kendimize koca seçmeyi beceremedik hee:))) gerçi benim koca da öğretmen sanırım stres kısırlık yapıyo:kedi:

Bi beceriksizlik durumu var ama nerde bilemiyom valla :))) Bide bizim mesleğimize rahat demezlermi beni öldürüyo valla ,, tatili dışında bi rahatlığı yok yani ,, o tatilde olmasa 12 ay yapılacak iş değil zaten ,, dışardan bakana hoş geliyo işte klava:

gerçekten de tratili olmasa çekilmez. annem öyle der bir öğretmenler bir de doktorların işi zor geri kalan yatıyo der(genelleme olmasın da) bilen biliyor işte.eve getirdiğin iş o yazı silip götürüyor.

Bende 3 denememi tatile denk getirdim ama bu olmazsa bi daaha asla tatili beklemem ,, zaten yumurtalık rezervim az ,, müdürü kızdırmıcam diye bi daha taviz vermicem ,, aynen alcam raporumu bakcam işime ..

6 deneme çok zor olmuştur ,, allah ocak ayında inşallah son denemeni nasip eder sana ,, bir bebekcik uğruna neler yaşıyoruz görüyor allah işte

canı gönülden katılıyorum canım... bu konuyla ilgili hatta eşimin ağbisi ÇOK ÇALIŞIYORSUNUZ YA ÜÇ AY TATİL YAPIYORSUNUZ? dedi bende doğru 40-50 çocuğu sana vereyim ağbi iki saat ilgilen maaşımı veririm dedim sustulmaz: ama benim liseden sınıf arkadaşlarımın ((benim bildiğim) ikiside aynı durumdan muzdarib bu konuyla ilgili olarak onlar bilinçli olarak o dönemlerde bir şeyler yapıldığını düşünüyorlar artık bilemem doğruluğunu(( yarın sorumluluk sınavım var komisyon erken kalkıcam ama gram uykum yok öfff!!!!laelaelaelaelae

yani arkadaşlarım bu kısırlık olayının annelerimizin yediği yada içtiği bir şeylerden olduğunu düşünüyorlar bilemem artık...

ay ben bu liseden arkadaşların ile ilgili kısmı anlayamadım örtmenm ya kusura bakma

Benimde yarın sınavım var ama yarınki 2 de 12 de orda olcam ,, kafam o kadar bebekle meşgulki çoook korkunç geliyo okul fikri delikafadulden

ay benim ilkokul ben çocuklara kıyıpta doğru düzgün izin almazdım tski geçen seneye kadar. araya bu sıkıntı girdi mecburen sevkli oluyorsun. olmazsa mecburen rapor alcaz ama kıyamıyorum ya ben öğrencilerime. sizin ki gibi değil kimse sınıf örtmenin yerini tam doldurmuyor ücretliler geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…