- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
schatze-32 canım yanlış anlaşılma olmuş kırdımsa afedersin ama msjın şimdi açtığımda geldi
Schatze
Benim kan tahlilerim, hormonlarım herşeyim normaldi 4 yıldan beri korunmadık ve hiç bir tedavide almadık Bu ilk denememiz Hsg çektirdim hsgde görülen endometrıumla ilgili küçük bir durum vardı raporda ama memorıaldaki drum birşey yok dedi Endometrıum Tip 1
Bizim sorun eşimde sayı ve hareket problemi canım
Dr Nur Dokuzeylül ve çok memnunum Bugün opumun 3.günü 5 yumurta toplandı 2 si döllendi ilk gün 3.cüsü beklemedeydi henüz durumları ne bilmiyorum hayırlısı inşallah güzel haberler alrıım telefon bekliyorum herşey yolunda giderse belki bugün transfer olucak
Geçen yıl eşim Profa falan gitti Variskosel olabilir demişti.
Biz yinede geçen yıl incir ve keçiboynuzu kürü uyguladık 4 ay uygulamıştım. sayıda artma oldu ama yapıda değişiklik olmamıştı
Sonunda araştırmalarımızdan sonra Memorıalda karar verdik Doğru bir seçim yaptığımızı düşünüyorum sonuç ne olursa olsun.
Eşim ameliyat olmadı
Memorıalda IMSI diye bir yöntemle yüksek teknolojili spermler biraz daha büyütülerek seçiliyormuş canım
1900 Euro + ilaçlar dendi bize benim ilaçlarım Opudan sonraki ilaçlarda dahil 2000 civarı tuttu
tabi geliş gidişler içinde para lazım ufak giderler için canım
1900 euro ve 2000lira ilaç parası öyle mi?
bizim erkek infertilitesi.şimdi çıkmam lazım mukabeleye gidicem de ne zamanlar online oluyorsun yine yazışalım.ve en çok hangi topikte oluyorsan ordan konuşalım.
KÖTÜ HABER
10.günüm, kan testi yaptırdım. sonuç 2 yani negatif.
haber vereyim dedim.
umarım diğer arkadaşların sonuçları pozitif çıkar
canım ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun..nasip değilmiş demekki hakkında hayırlısı olsun...
KÖTÜ HABER
10.günüm, kan testi yaptırdım. sonuç 2 yani negatif.
haber vereyim dedim.
umarım diğer arkadaşların sonuçları pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?