Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

o yıllarda annelerimizin kullandığı yada içtiği herhangi bir şeyin etkisi olabileceğini söyledilerde bilemem ne kadarı doğru ne kadarı yanlış allah bilir?
canım benim inanam sen onlara diğer kardeşlerimizin de olmazdı o durumda.bence olacak allahın izniyle.

canım benim şu kırmızı yazı kısmını anlamadık aslında ama önemli değil artık yormayalım seni:)

hihoyyyt :Yasemin nerdesin bu gece yoksun ,, bak neler kaçırdın oooo :)) :CüvCüv: var 2 tane daha ,, yarında beyazla bende sıra inşalllahhh :1hug:

ben kaçar ama kaçmadan önce yada yarın sabah uyanıp okumak isteyenlere bir fıkra;

Ali Mısır'da okuyan bir öğrenci. Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler.. Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar. Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası onu İstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır. Ali gidecektir İstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu." Ahmet notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: - Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...
iyi geceler....mirmirmirmir

hihoyyyt :Yasemin nerdesin bu gece yoksun ,, bak neler kaçırdın oooo :)) :CüvCüv: var 2 tane daha ,, yarında beyazla bende sıra inşalllahhh :1
hug:
sorma yüreğim hopladı kız öğretmenim yaa:))
yasemin bu akşam güzel bir sohbeti kaçırdı hep karşılıklı konuşamıyoruz diye şikayetçi oluyordu:))

kaydirigubbakcemile3 iyi geceler

yani hepsi zayıf:))) çok güzeldi teşekkür ederiz..
ben de yatar uykum geldi.
iyi geceler...

sorma yüreğim hopladı kız öğretmenim yaa:))
yasemin bu akşam güzel bir sohbeti kaçırdı hep karşılıklı konuşamıyoruz diye şikayetçi oluyordu:))

Evet valla artı yarı gelirse şaşırcak gelişmelere :)) Biliyomusun öyle hissediyorumki senden güzel haber gelcek yarın hihoyyyt

canım benim şu kırmızı yazı kısmını anlamadık aslında ama önemli değil artık yormayalım seni:)
ya orda bişi yok aslında o iki arkadaşımında çocuğu olmadığı için tedavi gördüğünü yazmak istemiştim ama karışıklık olmuş....:çok üzgünüm:

tatlım super bı deger benım 12 gun 491 degerı ıkızdı sanırım senınde ıkız olabılır hayırlısı olsun ıns....

canım sana da hayırlı olsun. demek sen de ikiz annesi oluyorsun. seninkiler kaç aylık? allah hayırlısını nasip etsin ama ikiz fikrine de kendimi alıştırdım galiba. bugün transferin 13. günüydü, sonucum 734...allahım sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eder inşallah..

baharnancım allah tamamına erdirsin. çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun canım...diğer arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz:))))

özlemcim gerçekten zor zamanlar geçirmişsin ama sabrın sonu selamet canım. inşallah allahım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucaüına almak nasip etsin.

canım benim çok teşekkürler. bugünkü 13. gün değerim de 734 çıktı. gerçekten çok heyecanlıyım...ikiz mi dersin???? doktorlar keseleri görmeden net bişey söylemek mümkün değil diyorlar. ultrason gününü iple çekiyorum. inşallah senin de güzel haberinlerini burda duyarız

arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama istanbul tüp bebek merkezi ile umut tüp bebek merkzi arasında kararsızım bu konuda bilgisizimde bana yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyidir.

canım sorduğun merkezleri bilmem ama ben memorialde yaptırdım ve şimdi hamileyim. çok memnun kaldım. çok profesyoneşl bir ekip. bence memorialle de görüş...

canım hayırlı olsun. değerlerin çok güzel artmış. allah tamamnıa erdirsin. canım bişey sorcam ultrason kontrolüne ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…