o yıllarda annelerimizin kullandığı yada içtiği herhangi bir şeyin etkisi olabileceğini söyledilerde bilemem ne kadarı doğru ne kadarı yanlış allah bilir?Ben de ben de ???
canım benim inanam sen onlara diğer kardeşlerimizin de olmazdı o durumda.bence olacak allahın izniyle.o yıllarda annelerimizin kullandığı yada içtiği herhangi bir şeyin etkisi olabileceğini söyledilerde bilemem ne kadarı doğru ne kadarı yanlış allah bilir?
canım benim şu kırmızı yazı kısmını anlamadık aslında ama önemli değil artık yormayalım seni:)canı gönülden katılıyorum canım... bu konuyla ilgili hatta eşimin ağbisi ÇOK ÇALIŞIYORSUNUZ YA ÜÇ AY TATİL YAPIYORSUNUZ? dedi bende doğru 40-50 çocuğu sana vereyim ağbi iki saat ilgilen maaşımı veririm dedim sustulmaz: ama benim liseden sınıf arkadaşlarımın ((benim bildiğim) ikiside aynı durumdan muzdarib bu konuyla ilgili olarak onlar bilinçli olarak o dönemlerde bir şeyler yapıldığını düşünüyorlar artık bilemem doğruluğunu (( yarın sorumluluk sınavım var komisyon erken kalkıcam ama gram uykum yok öfff!!!!laelaelaelaelae
sorma yüreğim hopladı kız öğretmenim yaa:))hihoyyyt :Yasemin nerdesin bu gece yoksun ,, bak neler kaçırdın oooo :)) :CüvCüv: var 2 tane daha ,, yarında beyazla bende sıra inşalllahhh :1
hug:
ben kaçar ama kaçmadan önce yada yarın sabah uyanıp okumak isteyenlere bir fıkra;
Ali Mısır'da okuyan bir öğrenci. Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler.. Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar. Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası onu İstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır. Ali gidecektir İstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu." Ahmet notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: - Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...
iyi geceler....mirmirmirmir
yani hepsi zayıf:))) çok güzeldi teşekkür ederiz..ben kaçar ama kaçmadan önce yada yarın sabah uyanıp okumak isteyenlere bir fıkra;
Ali Mısır'da okuyan bir öğrenci. Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler.. Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar. Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası onu İstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır. Ali gidecektir İstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu." Ahmet notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: - Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...
iyi geceler....mirmirmirmir
sorma yüreğim hopladı kız öğretmenim yaa:))
yasemin bu akşam güzel bir sohbeti kaçırdı hep karşılıklı konuşamıyoruz diye şikayetçi oluyordu:))
ya orda bişi yok aslında o iki arkadaşımında çocuğu olmadığı için tedavi gördüğünü yazmak istemiştim ama karışıklık olmuş....:çok üzgünüm:canım benim şu kırmızı yazı kısmını anlamadık aslında ama önemli değil artık yormayalım seni:)
yani hepsi zayıf:))) çok güzeldi teşekkür ederiz..
ben de yatar uykum geldi.
iyi geceler...
ayy canım benim işallah yaa ikimizde güzel haberler veririz. benim de senin o 60 hücreden yanahiç kuşkum yok:)Evet valla artı yarı gelirse şaşırcak gelişmelere :)) Biliyomusun öyle hissediyorumki senden güzel haber gelcek yarın hihoyyyt
tatlım super bı deger benım 12 gun 491 degerı ıkızdı sanırım senınde ıkız olabılır hayırlısı olsun ıns....
ben evlendıkden ıkı ay sonra tubalarımdan bırını aldırdım...kalan tupumle asılama yaptık ıkıncısınde ıkızlerıme hamıle kaldım servıkal yetmezlıkden 4.5 aylık kaybettım...sonra bıdaha hamıle kaldım bu sefer kendım fakat kızımıda 5.5 aylık aynı problemden yıne kaybettım...tekrar asılam yaptıracaktık hsg de tek tubamda kapanmıs malesef tup yapmak zorunda kaldıkcanım...esımde bı problem yok sorun tupumun kapalı olması yanı.. ben 5 yıldır ugrasıyorum cok zor gunler gecırdım cok agladım ama rabbım buyuk ıns bıgun hepımızın yuzunu guldurecek ıns....
Begümhan değerlerin çok güzel böyle devam etsin inşallah ,, çok hoşuma gidiyo böyle şeyleri okumak ,, çok mutlu oluyorum ,, sağlıkla geçsin inşallah 9 ay ,, sanki BEBEKLERİN geliyo bence çok güzel hihoyyyt
canım hepimize mutlu haberlerinizi almak ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak için her gün dua ediyorum.Pardon pardon muhtemelen ikiz anne adayımızı begümhanı da unutmayayım ,, dua edin bize sizi takip edelim :))
arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama istanbul tüp bebek merkezi ile umut tüp bebek merkzi arasında kararsızım bu konuda bilgisizimde bana yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyidir.
selam kızlar
12.gün 139.5
14.gün 312 drum tekrar testleri tekrarlamana gerek yok dedi
aspirinide bırakabiirsin dedi kızlar darısı sizlerin başına
Beyaz az kaldı canım inşallah ilk güzel haberi sen vericeksin
kızlar test sıranızı bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?