selam kızlar ben bugun cok ereken oldu ama tast yaptırdım 7.gunum bugun sonuc 97.76.....
kızlarrr mrb ...bilenler bilir benim ilk denememde nisan ayında 10.hf bebeğimi kaybetmiştim ve kürtaj olmuştum(
ve tekrar 20 ağustosta dond.emb..2 emb transferim olmuştu...8.gün bhcg negatifti üzüldüm ama hep rabbim tekrar kürtaj masasına yatırcaksa bu negatif başım gözüm üstüne dedim...ve bugün anatoliadan arayıp bugün test gününüz test yapın dediler ağlayarak idrar testi yaptım ve çıkmadı 8.gün bhcg negatif çıktı dedim..ısrarla tekrar dediler gittim kan verdim 25 dk boşa gitti işten izin almama değmez dedim veeee
bhcg sonucum 85 çıktı bu bir mucizeee rabbim çok büyükhiç bir belirtim yoktu akşam tekrar yaptırdım sonuç 89 çıktı...
yarın tekrar yaptırcam aslında iki transferi kıyaslayınca tamamen tersineydi yani..sakın kendinizde belirti arayıp üzülmeyin ve test gününü bekleyinnn......ALLAHIM SEN.ÇOK BÜYÜKSÜN...
baharnancım allah tamamına erdirsin. çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun canım...diğer arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz:))))
ben kan verdim ve sonucu 2 30 da almaya gideceğim.kahve lekem devam ediyor moralim bozuldu yaagünaydın kızlar
Beyaz inşallah güzel bir sonuçla geliceksin canım
Saydocan sende bugün yaptırcaksın dimi hadi bakalım ikinizdende güzel bir sonuç alırız Allahın izniyle.
çok bekletmeyin :))
ay nebilim ben ya bekle bekleBeyaz moralini bozma canım lekelenme inşallah tutunma lekelenmesidir hiçbirşey belirti olmuyor biliyorsun regl olup hamile olduğunu bile öğrenenler oluyor canım
niye o kadar geç veriyorlaqr sonucu
eşimin haberi yok kan verdiğimdem o okulda ama yüreğim dayanmıycak onu çağırıp beraber gidecem negatifi duyarsam onun olması iyi olurCanım panik olma sakin olmaya çalış yanındayım canım eşinlemi almaya gidiceksiniz sonucu
Canım inşallah pozitif olur pozitif düşün pozitif olsun ama yalnız alma eşinde olsun bence heyecanı beraber yaşayın
Saydocanla yasemin bugün hiç gelmediler
slm kızlar bende tüp bebege başlıycam ama merkezde kararsız kaldık.Ankarada anatoli tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran varmı aranızda.Varsa tavsiye edermisiniz orayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?