Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

:teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis SÜÜÜÜÜPPPPERRRB ÇOK SEVİNDİM NE GÜZEL...SIRAYLA HERKESTEN POZİTİF SONUÇLAR GELİYOR. DEDİM YA BU TOPİK UĞURLU... HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM BENİM. ÇOOK SEVİNDİM..

baharnancım allah tamamına erdirsin. çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun canım...diğer arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz:))))

Amin canım
Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
3 hafta sonra gidicem canım Allah izin verirde bir sorun olmazsa

günaydın kızlar

Beyaz inşallah güzel bir sonuçla geliceksin canım
Saydocan sende bugün yaptırcaksın dimi hadi bakalım ikinizdende güzel bir sonuç alırız Allahın izniyle.

çok bekletmeyin :))

kızlar merak içinde bekliyorum
hepiniz aynı andamı gittiniz teste canlarım
inşallah hayırlı mutlu haberlerle gelirsiniz

ben kan verdim ve sonucu 2 30 da almaya gideceğim.kahve lekem devam ediyor moralim bozuldu yaa

Beyaz moralini bozma canım lekelenme inşallah tutunma lekelenmesidir hiçbirşey belirti olmuyor biliyorsun regl olup hamile olduğunu bile öğrenenler oluyor canım
niye o kadar geç veriyorlaqr sonucu

Canım panik olma sakin olmaya çalış yanındayım canım eşinlemi almaya gidiceksiniz sonucu

Canım inşallah pozitif olur pozitif düşün pozitif olsun ama yalnız alma eşinde olsun bence heyecanı beraber yaşayın

mrb kızlar arad bir bende girip bişiyler yazmaya çalışıyorum rahatlatıyor beni burası.ilk kantestim 40 la başladı iki günde bir yaptırdım ...12.gün:40, 14.gün:120 ,16.gün :337, 18.gün :810 ,20 gün:1610 ve hemşire artık yaptırmamamı söledi.6 eylülde keseyi görmeye gitcem heyecan ve korku var içimde inş. hayırlısı olur ve olumsuz bişi yaşaşmamam.değerlerim sizce düşük mü yada yavaş mı katlandı yorum yaparmısınız ayrıca hafif akıntı ve göğüslerimde az hassasiyeyt var ..kraplar arada bir oluyor..yalnız bir gece çok şiddetli ağrım oldu kasıklarımdan ayaklarıma inen ama leke yoksa endişe etme dedi hemşire ....bide benim bebiş 2.gün 4 hücreli embriyoydu ...çok ümit vermemişti doktor ama tuttu işte allah isteyince oluyor..... inşallah hep böle inatçı olur bebiş...şimdi keseyi bir görsem sonrada kalp atışını duysam şükredicemm ......keseyi görünce bebeğin sağlığı hakkında bilgi veriyolarmı nasıl oluyo yani bilgi verirmisiniz
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle
Konuyu düzenle/Sil

slm kızlar bende tüp bebege başlıycam ama merkezde kararsız kaldık.Ankarada anatoli tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran varmı aranızda.Varsa tavsiye edermisiniz orayı.

ulku-taş canım değerlerin hakkında yorum yapamıycam bilgim yok Drunla neden konuşmadın canım
bende yeni pozitif sonuç alanlardanım ama ilk randevu 3 hafta sonra dediler
Hakkımızda hayırlısı İnşallah sağlıkla bebişlerimizin kalp tık tıklarınıda duyarız

slm kızlar bende tüp bebege başlıycam ama merkezde kararsız kaldık.Ankarada anatoli tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran varmı aranızda.Varsa tavsiye edermisiniz orayı.

Tedavin hayırlı olsun canım ben istanbul memorıalda yaptırdım

merhaba canım,

benimde aynı senin gibi. transferin 5. günündeyim bugün 4 hücreli yerşeltirdiler 2. gün. şimdi heyecan ile beklemekteyim. umarım herkes için sağlıklı bebekler kucağımıza almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…