Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

merhaba canım,

benimde aynı senin gibi. transferin 5. günündeyim bugün 4 hücreli yerşeltirdiler 2. gün. şimdi heyecan ile beklemekteyim. umarım herkes için sağlıklı bebekler kucağımıza almak nasip olur.

Canım çok üzüldüm ve sigara içip geldim ne yazacağımı bilemedim inan ben çok pozitif düşünüyordum
ben paket aldım içiyorum. bend e çlok ümitliydim olmadı. bak sana kısmet oldu bana olmadı. benim çikolata kistim var şimdi laporoskopinin yolları gözüktü bana canım çok sıkkın. iğneler ilaçlar bir anda bitiverdi.

Beyaz canım iyicede yüklenme vücuduna sigarayla canım eşinle kısa bir tatil yaparsın ve toparlanınca kürlerle biraz uğraşırsın sonra tekrar denersin
Benimde HSGmde subkoz myomlar yazıyordu ama tedavi süresince birşeyini görmedik bu süreçte nolur bilmiyorum canım
benimkide kısmet canım ne olucağı belli değil bak bugün ne haldeyim kısmet yani sonunu sağlıkla getirebilmemiz Allahın takdiri canım.

koskoca negatifle döndün arkadaşlar. geride kalanlara verir allahım işallah

ben siteye yeni katıldım. ama 2. tüp bebek denemem. dolayısıyla seni çok iyi anlıyorum. ilkinde hiç embriyo oluşmadı hatta genetik olmaz bile dediler. ikincisini denediik zar zor bir tane oluşturduk. onu da yerleştirdiler. şimdi bekliyorum 5. günümdeyim.
hiç üzülme kendini hiç sıkma lütfen. canını sıksan da kendine sıkmasan da kendine.
allah senin için güzel bir şeyler hazırlamıştır.

sen hiç endişelenme canım sonu güzel olacak...

işallah pozitif olur canım .duacınım. yaşın kaçki yumurta yok? benim de rezervcim çok düşük.iki yumurtam vardı ikiside birinci kalite 10 hücreli ama olmadı işte

işallah pozitif olur canım .duacınım. yaşın kaçki yumurta yok? benim de rezervcim çok düşük.iki yumurtam vardı ikiside birinci kalite 10 hücreli ama olmadı işte

benim ilkinde 8 yumurta vardı ama döllenmedi hiç. şimdi ise 12 tane vardı 4 ü döölendi. sadece birini yerleştirebildiler. diğerleri bölünmedi malesef canım

Beyaz azda olsa bir değer çıkmış canım bu değer 12.gününde artmazmı acaba?

Beyaz senin embriyoların kaliteliydi canım laparoskopiyi transferden önce yapalım dememişmiydi dr?

benim ilkinde 8 yumurta vardı ama döllenmedi hiç. şimdi ise 12 tane vardı 4 ü döölendi. sadece birini yerleştirebildiler. diğerleri bölünmedi malesef canım

Canım hakkımızda hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın burda biziml e paylaşırsın

Beyaz üzülme canım bizlerde hep aynı şeyleri yaşadık seni çok iyi anlıyorum canım ne olur kendi sağlığına dikkat et ve üzülme... çünkü sen sağlıklıysan bebeklerin olur kendine çok iyi bak lütfen... okullar açılana kadar kendine biraz süre ver moral depola ve yeni öğretim yılına iyi bir moralle başla canım ... belki benimle beraber ocakta tekrarlarız ve bu seferde Allah bizim yüzümüze güler... bende senin gibi 40 yaşındayım ve paniklemiştim yumurta rezervim az diye drum bana sende daha çok iş var demişti canım.. BİZDE DAHA ÇOK İŞ VAR MERAK ETME!!!!!bayanssulusmile

temennilerin için teşekkür ederim ama benim rezervim düşük cidden sadece 2 yumurtam oluşmuştu. gitgide düşüyor.
baharnazcım nur hanımla konu ştum tekrara gerek yok dedi salıya kadar regli olursun dedi.

beyaz canım çok üzüldüm ne diyeyim bilmiyorum ama allahımın vardır bir bildiği her işte bir hayır aramak lazım. elbet birgün bizde kavuşacağız bebişlerimize daha zamanı var demekki

Beyaz bilmiyorum canım ya tabi drlar daha iyi bilir ne bileyim bir umut belki değerin değişir diye düşündüm neyse.

Bence sonraki deneme için Semra ve Hale hnmın önerilerini düşün canım nasıl bir operasyon bilmiyorum ama gerekliyse yaptırırsın
gerçekten yumurtanda var döllenebiliyorda transferinde oluyor diğer topictede kinder yazmıştı sanırım bunlar bile bir şans bunu başaramayan nice insanlar var.

Ama sen yeterki karamsarlığa kapılma

dalgınlıkla Hale yazmışım pardon

Amin canım
Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
3 hafta sonra gidicem canım Allah izin verirde bir sorun olmazsa

inşallah canım. ben de 3 hafta sonra kontrol için istanbula gidicem.bugün memorialden aradılar. ilk kontole bekliyoruz dediler. hayırlısı bakalım. ilk keselerimizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…