Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

koskoca negatifle döndün arkadaşlar. geride kalanlara verir allahım işallah

Beyazcım, çok üzüldüm gerçekten. Hayal kırıklığı yaşadığını ve çok üzüldüğünü biliyorum. Canım, ben de 3 tüp bebek süreci atlattım. Her seferinde negatifi görmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Ama kadın olmak güçlü olmak demek, düşüp tekrar ayağa kalkıp yola daha güçlü bir şekilde devam etmek demek. Ne kadar moralini bozma, üzülme desek de boş olduğunu biliyorum. Sadece sabır canım...ben eşime "ben menopaza girene kadar bebek sahibi olmak için mücadeleme devam edeceğim" demiştim. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girecek, senin de mutlu haberini burda paylaşacağız. SEVGİLER

slm kızlar ben bugün transfer olacak diye bekliyordum sabah saatini bildiririm demişti embriyolog nasıl bir heyecenla bekliyorum ben. sabah aradı gelişimi çok iyi durumdaymış cuma yapacağız dedi. cuma 5. gün olacak inşallah gelişmeye devam ederler 4 tane kalmıştı.

nurcerencim çok güzel bir haber bu. 5. Güne kadar embiryoların gelişmesi çok olumlu. Benimkiler de 5. Gün transfer olmuştu ve pozitif sonucu ördüm. Darısı başına canım. Hayırlı olsun. Sen nerde tedavi görüyorsun?

öyle elbette ama ben gerçekten menapoza yakınım yaş kırk ve rezerv düşük pek ümitli değilim yani...

ayyy inşallah canım pozitif sonucu görürüm bende. bugün aradılar işte sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama nasıl bir heyecan var içimde anlatamam. mersindeyim ben mersin tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum

Nurceren canım çok sevindim 5.gün embriyosunun bilinen bir gerçeği var oda iyi olması hadi hayırlısı

Begümhan senin drun kim ve ne zaman gelmeyi düşünüyorsun ?

beyazcım inan çok üzüldüm sonuca ama herşey allahtan napalım önümüzde bakalım daha ne zorluklar var dğilmi allah sevdiği kullarını zorluklar la sınarmış buda bizim sınavımız...

beyazcım inan çok üzüldüm sonuca ama herşey allahtan napalım önümüzde bakalım daha ne zorluklar var dğilmi allah sevdiği kullarını zorluklar la sınarmış buda bizim sınavımız...
saol canım ne desem boş.senin 8. gün değerin kaçtı ki negatif dediler?

Nurceren canım çok sevindim 5.gün embriyosunun bilinen bir gerçeği var oda iyi olması hadi hayırlısı

Begümhan senin drun kim ve ne zaman gelmeyi düşünüyorsun ?

çok sağol canım. inşallah hayırlısı olur ben de hamileler kervanına katılırım:Saruboceq:

sadece negatif dediler canım ben o şankınlıla değer falan sormadım dond.emb olduğu için geç çıkıyormuş(benimde ikinci denemem inan yaşayıp değerler kat kat artıp kalp atışını duyup biranda kaybetmek daha acı...hele kürtaj masasına yatmak bugün aldığın negatif cevabının kat kat fazlası allah hiç kimsye yaşatmasın

amin canım o kürtaj masasına da yattım ben

Merhaba arkadaşlar ,, bizim sitenin internetinde problem var çalışmıyor ,, yazamadım ..

Beyazcım çok üzüldüm canım diyecek bişey bulamıyorum sözün bittiği yer işte (

Benimki de pek parlak değil ,, kaderin bir cilvesi gibi bir önceki denememdeki değerimle aynı sayı ,, yine 35 ,,

Tek fark önceki 35 11. gün değerimdi ,, bu 35 9. gün değerim ,,

Benimki 5. gün transferiydi geç tutunmada zor bi ihtimal ,, bence aynen geçen seferki gibi düşecek ,, öyle hissediyorum (

Benim annelik hayallerim de başka baharlara kaldı ,, buraya kadarmış ,, sizi takip edicem internet problemim ortadan kalktığı zaman ,, sonuç bekleyen arkadaşların pozitif olması dileğiyle ,, iyi akşamlar

ben nöbete devam yani:)
ay işallah katlanarak artmaya devam eder canım dua edeceğim. çok heyecanlandım seni okurken işallah artar

ülkü diye arkadaş var onun 10. gün 18 çıkmış değeri ve katlamış umarım senin de katlar saydocan

temennilerin için teşekkür ederim ama benim rezervim düşük cidden sadece 2 yumurtam oluşmuştu. gitgide düşüyor.
baharnazcım nur hanımla konu ştum tekrara gerek yok dedi salıya kadar regli olursun dedi.
benimde rezervim az ama yinede son denememde 6 yumurtam vardı. bundan önce 2 yada 3 yumurtam oluşurdu. 5.denememde tek yumurta ve tek embriyo oluşturmuştu benimki tutmadı ama öyle olup tutan tanıdıklarım var ve şu anda bebeklerini büyütüyorlar.

canım ya hemen ümitsizliğe kapılma dur daha bunun kesesi var kalp atışları var ikili tarama amniyosentezivar renkli doppleri var hepsi birer aşama. lütfen daha sakin olda rahim kasılmalar yaşamasın var olan birşeyide kaybetmesin lütfen biraz sabır ....her şeyin güzel olması için dualarım sizlerle...

bu rahim kasılmaları da hikayeymiş bende sürekli vardı ama meğer iğnelerden kaynaklanıyormuş

kızlar çook tuhaf 2 gündür internete bağlanamıyorum.promlem bi türlü yapamıyoruz.
beyaz canım arkadaşım sana kocaman sarılıyorum çook öpüyoru. yinede umudunu kaybetme ve yılma lütfen.annemdeyim şuan test sonucu bekliyorum.tükendim heyecandan yazarım yine..
saydocan bekle canım peşin hükümlü olma..
netim açılınca yazarım. biribirimize duacıyız sizi çok seviyorum. rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
beyaz ben kistten laparoskopi olmuştım sağ yumurtalıkta vardı.4mm falandi heralde
sen de hallet şu kisti tekrar dene umudunu kaybetme.yeterki yumurtan olsun.
bu konuda sana kesinlikle yücel hocayı tavsiye ederim.
saydocan mutlaka yaz canım.
baharcım benim bütün belirtiler gitmişti 9. gün ama 10 gün bugün rahimde aşağıda değilde karnımın hemen altında sancımvar.

hımm demek sen daha test yaptırmadın ha:) hadi bakalım hayırlı haberler senden gelsin...
seninde mi çikolata kistiydi? benim 2.5 mm ama bunun tüp bebekte bir zararı yokmuş ki normal gebeliğe engelmiş neyse olmadı işte yaşta var tabi. evet yücel karamanı düşünüyorum bende zaten:)sen 12. güne kadar bekleyeceksin sanırım benim doktorum yap dedi hay yapmaz olaydım. bir paket sigara içtim bugün napimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…