ayyy inşallah canım pozitif sonucu görürüm bende. bugün aradılar işte sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama nasıl bir heyecan var içimde anlatamam. mersindeyim ben mersin tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum
öyle elbette ama ben gerçekten menapoza yakınım yaş kırk ve rezerv düşük pek ümitli değilim yani...
Nurceren canım çok sevindim 5.gün embriyosunun bilinen bir gerçeği var oda iyi olması hadi hayırlısı
Begümhan senin drun kim ve ne zaman gelmeyi düşünüyorsun ?
sadece negatif dediler canım ben o şankınlıla değer falan sormadım dond.emb olduğu için geç çıkıyormuş(benimde ikinci denemem inan yaşayıp değerler kat kat artıp kalp atışını duyup biranda kaybetmek daha acı...hele kürtaj masasına yatmak bugün aldığın negatif cevabının kat kat fazlası allah hiç kimsye yaşatmasın
Selam kızlar,transfer sonrası heyecanla bekleyenlerdenim.10. günüm bugün.dünden beri evde idrar testi yapıyorum.5 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgiyi gördüm,bazıları daha silik bazıları daha belirgin.sevinsemmi bilemedim.test günüme 5 gün var daha 7 eylül demişti dr um.off zaman geçmiyoo...
İnşallah güzel sonuç alırsın canım nerde tedavi oldun yaş kaç
inş. canım..29 yaşındayım.bahçeci kliniğinde tedavi oluyorum.dondurulmuşlarla denedik bu sefer..ayrıca seni çok çok tebrik ediyorum..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş..
Amin canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
sende güzel bir sonuç alırsın dondurulmuş olduğu içinmi kan tahlilin çok geç.
MERHABA yaseminden halen ses yok ay merakta kaldım...
evet dondurulmuş emb.da daha geç sonuş alınıyomuş.evde yaptığım idrar teslerinde pozitif görünüyo.daha 10, gün olmasına rağmenCADIARZU
ay bu topikte tek bana yaramadısempatiksalakcinni
hayır canım gelir bi kaç güne reglimde. öyle hemen tekrar tedavi düşünemem bi kaç ay vucudun dinlenmesi lazım devamında laporoskopi ve sonra tüp 6 ayı bulur nerdeee hemen öyle.ayy beyaz aşkolsun canım ya bayramda tatilini yapıp fazla vakit harcamadan tedavini olup tekrar denemelisin canım bu arada testini tekrar etmiycekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?