Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

ayyy inşallah canım pozitif sonucu görürüm bende. bugün aradılar işte sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama nasıl bir heyecan var içimde anlatamam. mersindeyim ben mersin tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum

nurcerencim sevinmen lazım tabii ki...allahım hayırlısını nasip etsin, bebişlerin sana tutunsunlar inşallah.

öyle elbette ama ben gerçekten menapoza yakınım yaş kırk ve rezerv düşük pek ümitli değilim yani...

canım benim kadın doğumcu arkadaşlarım var. onlarla konuşurken bana söyledikleri şuydu, "bizim bile hamile kalması mümkün değil dediğimiz çak tane hastamız bebek sahibi oldular demişlerdi". benim de çevremde bildiğim kaç kişi menopaza girdim diye düşünürken doğal yollarla bile hamile kaldılar. hem de kaç kere tüp bebek denemiş olmalarına rağmen...

Nurceren canım çok sevindim 5.gün embriyosunun bilinen bir gerçeği var oda iyi olması hadi hayırlısı

Begümhan senin drun kim ve ne zaman gelmeyi düşünüyorsun ?

baharnazcım ben memorialde semra hocanın hastasıyım. ama orda ekip olarak çalıştıkları için nur hanım genelde takibimi yaptı, transferi semra hoca yaptı. kısmetse 21 eylülde gelicez bakalım. çok heyecnlıyım...ikiz mi tekiz mi merak ediyorum

canım benim bence de allahım kimseye bu mutluluğu yaşatıp sonra elinden almasın. çok büyük bir acı olsa gerek. geçmiş olsun canım...

benim de doktorum semra hanımdı ve genelde nur hanım yapmıştı takibimi. semra hanımın transferime girmesini çok istemiştim ama pazara denk geldiği için olmadı. benim rahim duvarım yumurta toplanmadan bir gün önce 7.6 idi . ve bana hiç ilaç vermediler kalınlaşması için. ben halen bir kusur olduğunu düşünüyorum.

rahim duvarının ne kadar olması gerekiyordu canım? peki sen bu durumu doktorlara sormadın mı?

Selam

Beyaz canım rahim kalınlığında ilgili birşey demedimi Nur hn son muayenesinde?

Saydocan canım bence testini sürekli tekrarla ülkü nün değerleri 6 kez tekrarlamıştı maşallah çok güzel katlandı seninde öyle olabilir canım

Yasemin sonucunu bizimle paylaşırsın inşallah güzel haber alırsın canım

Begümhan benimde drum Nur hn OPUm hariç herşeyimi o yaptı transferdede onu istedim, Allah kısmet ederse takiplerimide onla düşünüyorum hayırlısı inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız canım. 21 inde Okmeydanındamı randevu aldın yoksa etilerdenmi?
Bende ikizmi tekizmi merak ediyorum ama değerler tekiz gibi duruyor dedi çoğu arkadaş sağlıklı olsunda yeterki tek olsun canım

Selam kızlar,transfer sonrası heyecanla bekleyenlerdenim.10. günüm bugün.dünden beri evde idrar testi yapıyorum.5 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgiyi gördüm,bazıları daha silik bazıları daha belirgin.sevinsemmi bilemedim.test günüme 5 gün var daha 7 eylül demişti dr um.off zaman geçmiyoo...

İnşallah güzel sonuç alırsın canım nerde tedavi oldun yaş kaç

İnşallah güzel sonuç alırsın canım nerde tedavi oldun yaş kaç

inş. canım..29 yaşındayım.bahçeci kliniğinde tedavi oluyorum.dondurulmuşlarla denedik bu sefer..ayrıca seni çok çok tebrik ediyorum..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş..

inş. canım..29 yaşındayım.bahçeci kliniğinde tedavi oluyorum.dondurulmuşlarla denedik bu sefer..ayrıca seni çok çok tebrik ediyorum..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş..

Amin canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
sende güzel bir sonuç alırsın dondurulmuş olduğu içinmi kan tahlilin çok geç.

Amin canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
sende güzel bir sonuç alırsın dondurulmuş olduğu içinmi kan tahlilin çok geç.

evet dondurulmuş emb.da daha geç sonuş alınıyomuş.evde yaptığım idrar teslerinde pozitif görünüyo.daha 10, gün olmasına rağmenCADIARZU

evet dondurulmuş emb.da daha geç sonuş alınıyomuş.evde yaptığım idrar teslerinde pozitif görünüyo.daha 10, gün olmasına rağmenCADIARZU

İdrar testi pozitifse drunu ara sor kan testinide yaptır canım inşallah güzel değerlerin çıkar

ayy beyaz aşkolsun canım ya bayramda tatilini yapıp fazla vakit harcamadan tedavini olup tekrar denemelisin canım bu arada testini tekrar etmiycekmisin
hayır canım gelir bi kaç güne reglimde. öyle hemen tekrar tedavi düşünemem bi kaç ay vucudun dinlenmesi lazım devamında laporoskopi ve sonra tüp 6 ayı bulur nerdeee hemen öyle.

halen daha kahve lekeler devam ediyor sinir oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…