Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

arkadaşlar merhaba

Beyazcım inşallah Allah gönlümüze göre verir..bunların hepsi bir sınav sabredecez inşallah güzel günler bizide bulacak :)))

benimde bugün yumurtalarımı aldılar..8 tane çıkmış durumlaru hakkında pek bişey söylemediler yarın arayın dediler çok merak ediyorum...resmen sabır sınavı veriyoruz Allah yardımcımız olsun :))

arkadasla rhistereskopi yaptıran varmı aranızda.çokmu zor ya .işlem sonrası çok ağrınız oldumu.yardımcı olusanız sevinirim.eğer yaptırmadıysanız bile nasıl bir işlem olduğunu bilen varmı

Sakın korkma korkulacak bisey diil dert etme inan tüp bebek stresi daha zor özel saglık sigortan varsa hatta o geceyi hastanede geçir doktorunla konuşup daha rahat edersin ama kalkıp eve gidilebile ek bı operasyon sakın tedirgin olma bana yumurta toplama işlemi daha zor geldi mesela

peracım sağol cnm içim rahatladı. yumurta toplama işlemi çokmu can acıtıyo yoksa adet ağrısı gibimi.birde histereskpi sonrası evimde yatmak istiyorum bir sakıncası olmaz dimi.hastaneleri hiçsevmem ben.hemen ayklanabiliyomusun.ağrın hiçmi olmuyo.yardımcı olursan sevinirim. bir korku var içimde

slm kızlar nasılsınız. ben yarın gidiyorum transfer için. çok heyecanlıyım sanki yarın bitecek bebeğim hep benimle kalacak gibi hissediyorum. ama asıl heyecanlı bekleyiş yarın başlıyacak. o kadar heyecan yaptıki bende artık rüyalarıma giriyor elimde minicik embriyolar merkezde dolaşıyorum. 5.gün embriyolarının tutma olasılığı epey yüksekmiş inşallah benimkide tutacak. dua edin bana ne olur.

Emin ol histeroskopi hiç ama hiç korkulacak birsey diil rahat ol ama benim yumurtalarım biraz fazlaydı muhtemelen benim o yüzden çıkınca. Sancım çok oldu ama minoset aldım gecti ertesi güne de birşeyim kalmadı
histeroskopide hiç ağrım sızım olmadı o yüzden çok rahattim ben sakın korkma yani 40 dklik bı işlem zaten hissetmiyosun bile dert etme sakın sonucu duşun

Nurceren hadi hayırlısı canım İnşallah güzel haberlerini alırız senden.

kızlar hepinize müjdeeeeee 10.gün testim 160
bu gün tekrar yaptırıcam inş. yine güzel haber vericem:CüvCüv:

kızlar sizide merakta bıraktım. kusura bakmayın ne tsadif yaa saydocanda da net problemi var. delirdim kaç gündür.bir yere de çıkamiyorum malum. son yazdığım gece 10 .günümdü hastanede kanı verdim ve annemdeydim. 2 saat sürdüğü için sonuç.
eşimde kalkalım diye ısrar etti. eşimle yolda öğrendik sonucu allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu
rabbim devamını getirsin kızlar . bugünde test var inş. güzel düşünücem herşey çok güzel olacak.
17 eylülde randevum var.brüksel tüp bebekte nice güzel haberelere

beyaz canım arkadaşım lütfen umudunuzu kaybetmeyin yola devam edin.
biliyorum kötünün örneği olmaz.ama beterin beteri var .benim bir arkadaşım geç evlendi kendisi ;
yücel beye gitmeme o vesiledir allah razı olsun. fsh 30 larda falan 1 yumurtası bile yok. yücel bey ona yumurtan artık olmaz olsada o yumurtdan bişi olmaz dedi ve yanındaydım.
allah kimseye yaşatmasın. daha dr. lara para bile harcayamadı canım arkadaşım.
lütfen mücadele et.
opuyorumnanaktan

saydocan testini tekrar et ...sende haber bekliyorum..
sonuç olumsuzsada yılmak yok yola devam arkadaşım.
nette problem gidince yaz habersiz bırakma

rahim duvarını kalınlaştıran ilaç hangisi oluyor? sen bana estrafemin rahim duvarı için verildiğini yazmıştın. ilaç aslında östrejen hormonu ama bilmiyorum dedğin gibi rahim duvarına da etkisi belki vardır.
neden bu endişeni dile getirmedin?

Yaseminnn Allah tamamına erdirsin canım çok mutlu oldum değerin Maşallah çok güzel ikiz mi yoksa?
Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım

merhaba canım hoşgeldin.
ben 10 . gün kan testi yaptım 160 çıktı.şimdi ikinciyi bu gün yapıcam .
kan testi yapsana. aslında yanılabilir insanlar gününü beklesen daha sağlıklı
ben artık ağlamaktan kendime zarar vermeye başlamıştım. fazla güçlü olamadım.
inş. hayırlı sonuçlar allah devamını getirmek nasip etsin. sağlıkla kucağımıza alalım inş.
diğer arkadaşlarımada allah bir şekilde en kısa zamanda sevindirsin

geçmiş olsun canım inş. güzel döllensinler.anneye sımısıkı tutunsunlar.
gerçekten şu 10 günde yaşadıklarım nasıl bir sabır allahım tükenmiştim varya..
elim ayağım titriyordu sinirlerim boşaldı yemek kaşığını ağzıma götüremedim.
yüce rabbim sevindirip yarı yolda bırakmasın.herkes sevinsin devamı gelsin.
ben çok sevinemedim bile daha hala biraz tedirginlik var
sonra arkadaşlarım da güzel haber alsaydı inş. alacaklar daha çok sevinecem:1hug::lepi:

nurceren transferin olmudumu canım. nasıl geçti? sen kime başlamıştın?
inş. hayırlısıyla güzel olacak şimdi seni zor bir sabir süreci bekliyor. allah yardımcın olsun arkadaşım güzel düşün güzel olsun.
rabim hepimizin dileğini versin. inş.:CüvCüv:

Yaseminnn Allah tamamına erdirsin canım çok mutlu oldum değerin Maşallah çok güzel ikiz mi yoksa?
Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım

sağol canım benim allah devamını getirsin inş.
aaayy ne diyosun bahar öle mi oluyor. değer onu mu gösteriyor.?
bak şimdi yazmış uçmuş? nerdesin yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…