- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
benim de doktorum semra hanımdı ve genelde nur hanım yapmıştı takibimi. semra hanımın transferime girmesini çok istemiştim ama pazara denk geldiği için olmadı. benim rahim duvarım yumurta toplanmadan bir gün önce 7.6 idi . ve bana hiç ilaç vermediler kalınlaşması için. ben halen bir kusur olduğunu düşünüyorum.
Selam kızlar,transfer sonrası heyecanla bekleyenlerdenim.10. günüm bugün.dünden beri evde idrar testi yapıyorum.5 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgiyi gördüm,bazıları daha silik bazıları daha belirgin.sevinsemmi bilemedim.test günüme 5 gün var daha 7 eylül demişti dr um.off zaman geçmiyoo...
arkadaşlar merhaba
Beyazcım inşallah Allah gönlümüze göre verir..bunların hepsi bir sınav sabredecez inşallah güzel günler bizide bulacak :)))
benimde bugün yumurtalarımı aldılar..8 tane çıkmış durumlaru hakkında pek bişey söylemediler yarın arayın dediler çok merak ediyorum...resmen sabır sınavı veriyoruz Allah yardımcımız olsun :))
slm kızlar nasılsınız. ben yarın gidiyorum transfer için. çok heyecanlıyım sanki yarın bitecek bebeğim hep benimle kalacak gibi hissediyorum. ama asıl heyecanlı bekleyiş yarın başlıyacak. o kadar heyecan yaptıki bende artık rüyalarıma giriyor elimde minicik embriyolar merkezde dolaşıyorum. 5.gün embriyolarının tutma olasılığı epey yüksekmiş inşallah benimkide tutacak. dua edin bana ne olur.
Yaseminnn Allah tamamına erdirsin canım çok mutlu oldum değerin Maşallah çok güzel ikiz mi yoksa?
Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?